ceco bence stres yapıyorsun ondan vücudun suyu tutuyor. şişe mevzusuna gelince ben öle yapıyorum. 1.5 lt lik şişem var onu doldurup doldurup içiyorum. iyi olyor ne kadar içtiğimi biliyorum.slm kızlar,
dün yazdıklarım gelmemiş
neyse
beni listeye eklemenize gerek yok ama ben yinde gevezelik edeyim
geçen hafta bugün
73.5 olan ben hafta sonu arkadaş toplantısı ve annemler sayesinde 1.5 kg almıştım.pztesi tartıda görünce şok olmuştum. yeniden sahalara döndüm hem diuyet hemde spor yapıyorum. ev işleriyle de ayrıca enerji hacıyorum. iyi oldu kendime getirdi. bu sabah tartıda 74 gördüm ama sanırım sindirim problemim var. hayırlısı 8 ay önce yine bu tarihlerde gaza gelmiştim. ozman 74.4 ile başlamıştım. şimdi de 75 ile başladım hadi bakalım inşallah bu sefer kesin olur kilolar gide bebekler gelir
QUOTE=ceco34;34838915]Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Ay sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı
Uyanır uyanmaz lavaboya gittikten sonra tartıya çıkayım dedim hani 100 gr da olsa fark varmı diye ammaaaaa ne göreyim120.7 çıktım resmen
Kafayı yiyeceğim resmen ben diyet moduna girdikçe artı görüyorum
Yinede pes etmiyorum ödem vardır diye düşünerek ve karataya devam
Bakalım belki haftaya daha güzel bir sonuç görürüm
Kilo bildirimi yapmam gerekiyor artık mecburama inşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel bir sonuç görürüm İki gündür suyumu eksik içiyorum yine sanırım sebebi o
Bugün marketten kendime 1.5 luk bir şişe su alayım da boşaldıkça onu doldurur 3 litreye tamamlarım günlük su tüketimimi
Aramıza hoşgeldin
Canım umutsuzluğa kapılma çok şükür çokta fazla bir kilon yokbende evlenirken 52 kgdum ama şu anda maalesef 120yi gördüm
Tabi tek suçlu pco değil bende agobun kazı gibi hem sağlıksız hemde deli gibi besleniyordum bir dönem girdiğim bunalımdan dolayı :26: ne güzel bir ara 95e kadar düşmüştüm ( ki ona bile şimdi razıyım) ama tekrar antidepresanlar falan derken yine maf oldum
Tamam kilo tabiki verilmeli ama pco olsun kilo olsun hamileliğe engel değilRabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok ben ikinci kızıma pcoya rağmen doktorların asla çocuğun olmaz bir daha demelerine rağmen hamile kalmıştım üstelik 108 kgdum o zaman :26:
Hamileliğimde hatta 5 kg verdimhiç perhiz yapmadığım halde
Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda mucizeni gönderir ama sen o arada tabiki doktorların tavsiyesine uyup biraz kilo vermeye çalış
Karatay yapmaya başladım bu ara ve gayet tok tutuyoristersen bir incele sana uygun geliyorsa bir dene belki faydası olur millet çok güzel kilolar veriyor karatayla
Allah razı olsun canımSorma valla o günden beri aklım çıkıyor yine çocuğun bir yeri çıkacak diye çocuğu kolundan tutarken bile kırılabilecek bir şey tutuyormuş gibi dikkatliyim
Eşimde dedi dikkat et çıkık tekrarlanabilir diye
Bu arada sanada tekrar tekrar geçmiş olsun
RAbbim bir daha yaşatmasın öyle bir durumuBelki regl tarihine geldiğin için kanaman çoğalmıştır Sanırım doktorada gittin bile inşallah önemli bir şey değildirde bir kaç aya kendini toparlar sonrada yine Rabbime sığınır mucizeni beklersin
İnan daha dün gece buradaki tüm kızlar için dua ettim Rabbim mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepinize mucizelerini göndersin diyeinşallah kabul olur ...Aminnnn
Kızlarr kadın doğum doktoru görmek istemiyorum artık. Bunaldım resmen
Bugün doktora gittim beta hcg hala aynı hiç bir değişiklik yok ne artmış ne azalmış. Ama ben kürtaj oldum hiç normal değil dedim doktora.
o da herşeyi düşünmeliyiz dedi. Yani mol gebelik ( üzüm salkımı ) geçirmiş olabilirsin. Tekrar kürtaj yapıp parça almamız gerekebilir dedi.
Ama ilk önce üç kese düştü zaten belki de bir kese de tüpte gelişmiştir dış gebelik olabilir dedi. O ay çok yumurtam olmuştu zaten:26: ihtimal var
yani....
Yarın tekrar beta hcg vereceğim. Ardından bir iğne vurulmam lazımmış. Kanser hastaları vuruluyormuş hücre öldüren bir iğneymiş. Çok düşük dozda
olduğu için dış gebelik ihtimali varsa o hücreleri öldürsün diye.
O kadar yoruldum ki bugün. Eşimi sormayın bile perişan oldu. Sabahtan beri şempazelik yapıyor yeterki ağlamayıp gülmem için.
Haftaya değerler düşmezse araştırma hastanesine gitmem gerekiyormuş. Allah hastane kapılarındaki insanlara sabır, sağlık versin.....
kızlar kilo serüvenime sizinle 75.400 ile başlamıştım hatırlarsanız şimdi 71.400 olduuuummm)) saat 17.00 dan sonra bişey yemiyerek spor yaparak gidiyor şükür...öpüldünüz
kızlar kilo serüvenime sizinle 75.400 ile başlamıştım hatırlarsanız şimdi 71.400 olduuuummm)) saat 17.00 dan sonra bişey yemiyerek spor yaparak gidiyor şükür...öpüldünüz
Kızlar merhabalar ben de yaklasik iki hft önce pkolu oldugumu ogrendim. Aslinda bi yildir belirtiler yuzunden tahmin ediyordum ama dr gitmemistim. Dr bana ilac vermedi. Kronik migrenim oldugu icin simdilik vermeyelim dedi. Oncelikle bi yilda aldigin 15 kiloyu ver dedi. Bende 10 gun once diyetisyene gittim ve leslie ile yuruyuse basladim. Diyetisyene gittigim zaman kilom 78.8 idi. Bugun kontrole gittim ve 77.9 cikti kilom. Insulin direncim de olculmustu referans araligi maksimum 2.5 gösteriyor iken ben de 4.10 cikti. Doktor bu durumuna göre gayet iyi vermissin dedi. Bakalim iki hft sonra tekrar gidecegim o zamana kadar kac kilo vereceğim? Ben de yaklasik iki yil once evlendim. Henuz cocugum yok bu yuzden bu kilolarin gitmesi benim icin onemli. Diyetisyenimin bana verdigi diyet listesini yarin yayinlarim. Belki uygulaya olur. Hepimize kolay gelsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar merhabalar ben de yaklasik iki hft önce pkolu oldugumu ogrendim. Aslinda bi yildir belirtiler yuzunden tahmin ediyordum ama dr gitmemistim. Dr bana ilac vermedi. Kronik migrenim oldugu icin simdilik vermeyelim dedi. Oncelikle bi yilda aldigin 15 kiloyu ver dedi. Bende 10 gun once diyetisyene gittim ve leslie ile yuruyuse basladim. Diyetisyene gittigim zaman kilom 78.8 idi. Bugun kontrole gittim ve 77.9 cikti kilom. Insulin direncim de olculmustu referans araligi maksimum 2.5 gösteriyor iken ben de 4.10 cikti. Doktor bu durumuna göre gayet iyi vermissin dedi. Bakalim iki hft sonra tekrar gidecegim o zamana kadar kac kilo vereceğim? Ben de yaklasik iki yil once evlendim. Henuz cocugum yok bu yuzden bu kilolarin gitmesi benim icin onemli. Diyetisyenimin bana verdigi diyet listesini yarin yayinlarim. Belki uygulaya olur. Hepimize kolay gelsin :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmm
Hesapta bu gece baş başa kalacaktık herifimle ama sağ olsun büyük cadı zaten isteksiz gittiği için kardeşini hiç oyalamamış aksine birde annemi istiyorum dedikçe kayıt edip bana whatsuppdan göndermiş
Dayanamadım bir arayıp sakinleştireyim dedim ama bu sefer cadı iyice cıldırdı ve telefonda kendinden geçercesine ağlamaya başlayınca hadi baban gelip alıcak seni demek zorunda kaldım :26:
Annem bile diyor kızım hadi oyalamaya çalışayım ama ağlamaktan kendini hırpaladı diye :26: Romantizmimiz başlamadan bitti
Bu arada sabah güne gittik
Anam yol hem kalabalık hemde uzun olunca fenalık geldiEşimle iki araba peş peşe gittik hatta birde en son bir güzel birbirimize girdik milletin yanında uyuz hem adresi bulamadı hemde ben ilk gördüğüm polis aracına adres sorunca kıskançlık krizine girdi ve KVnin yanında bana bağırıdı tabi onun arabasında ve benim arabamda da akrabalar vardı
Bende altta kalırmıyım ulen açtırma bayramlık ağzımı milletin yanında havalara girdin alırım havanı diyince bozuldu
Polisler bile şaşırdıÇakma eltim ay ne olur birbirinize girmeyin diye panik oldu hatun daha 2 senelik evli olduğu için kocacığım modunda tabi Dedim boşver 15 sene sonra senide görürüm insan hiç bir şeye takılmıyor sonuçta
Sonunda adresi bulduk ve eşimin halası önce eşimi sonrada onu gaza getiren KVmi bir güzel fırçaladıtabi eşim anında yanımda bitti yok işte yanlış anladın yok efendim polislerin niyeti farklıydıda yoksa hangi polis dur beni takip et seni adrese kadar götüreyim dermiş
Tabi anında unuttum herşeyi
Akşamda çocukları anneme bırakıp baş başa yemeğe çıktıkÖncesinde de alışveriş yaptık Eşim bu ara takmış ille ben seni giydireceğim diye ve çok hoş iki tane üst aldı bana hatta bir tanesini hemen mağazanın kabininde giydim Bundan sonra o alacakmış kıyafetlerimi Allahtan zevkli adamda aldıklarına bayıldım
Ne güzel gecede baş başa oluruz diye düşünürkende küçük cadının kıyameti kopardığını öğrenince mecbur gitti aldı çocukları annemlerdenArtık başka zaman tekrar şansımızı deneriz dedik
Herşeye rağmen çok güzel bir gün geçirdim
Canım tebrik ederimDarısı bizlerin başına inşallah bende artık eksi rakamlar görürüm
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip şu pko illetinden ve insülin direncinden kurtuluruzsonrada inşallah sizlerde mucizelerinizin müjdesini bizlere verirsiniz
tebrikler canım..
bende istikrarla gidiyorum 2 haftada 2.300 gr verdim..gayet normal..ama ben glifor kullanmama rağmen insülin direncinin etkisini yaşıyorum..birde bende hipotroid olduğu için vücudu o kadar saat boş bırakırsam metabolizmam hepten durur..
ama akşam yemeklerinde ekmeği kestim en geç 6 da yiyorum 8 gibi de yeşil çayla kuru kayısı..
geçmiş olsun canım,sanada cimcimeye de
waw senin yakın zamanda istemeye gelen kardeşin mi evleniyor. Tabi öncelikle hayırlı olsun diyorum.
Benim diyet bugün şaştı, hep eşimin yüzünden. Neler yediğimi yazmayacağım. Ama 1 saat spor yaptım belki ordan yırtarım
yarından itibaren inşallah daha güzel olacak kabak yemeği pişirdim kendime onu yiyeceğim bol bol :) hem spor hem ev işi hafta sonu misafirlerim geliyor şehir dışından
kizlarrrrrr..misafirlerim bu aksam gidiyorrrr...aksam biraz karsiya gecicemm..bu hafta yarim oradaydi yarim buradaa...ufak bi veda partisi vericezz..
Evini yerlestirdik sukur on gun sonra dugun varr..anam bende hicbisi yok amaa..
20 nisandan sonra buyuk bi bosluk olacakk simdi hersey iust uste..misafirlerr..derslerr..dugun telasii..anammm..
Diyet ne alemde diyeceksiniz..2 gun once tartildim 79.6 di..misafir var diye korkuyorsum alirim diye..misafirde karatay diyeti yapiyordu ondan pek sorun yasamadimm... Ama kacamaklarda oldu yanii..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ay dün gece nasıl yorulduysam yine bu sabah uyanamadım gitti
Kahvaltımı hazırlamadan sizlere bir bakayım dedimÖğlende annemlerle pazara çıkacağım dönüştede annemlerin evinde balık faslı yapacağız Aslında benim evde olsun diyordum ama sağ olsun benim ikiz yeğenler her geldiklerinde bir vukuat yaptıkları için kızkardeşim boşver annemde toplanırız yine nasılsa onda dağıtacak yada kıracak birşeyler yok dedi
Benim için sorun yokta kadıncağız rahat olamıyor bana geldiğinde eee şimdi birde çocukların odasını toparlayınca badana boya için benimde işime gelmedi değilartık o odada bitince davet ederim hem bitmiş halini görürler her yerin hemde benim işlerim bitmiş olur o zamana kadar
günaydın kızlar ,
nasılsınız ne oldu bu foruma kimse uğramıyor artık
ay cecoooo btsin artık senin bu işler walla 6 aydır nerdeysetanıyorum bitmiyor anam işlerin . ya odaların yerini değiştiriyorsun ya boya badana tamirat
bitmiyor bu işlerbitmiyo
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yorucu ama keyifli bir gün geçirdikten sonra ancak fırsat buldum
Öğlende malum kızlar günü yaptık kızlarımlatabi baştan büyük cadıyla bir kapıştık
Hanımefendiyi bekledik tam hazırlandık hadi dedik tutturdu siz gidin ben gelmiyeceğim diye :26:
Bende yine cenemi tutamadım ve başladım söylenmeye sırf senin gönlün olsun diye hazırlandık işte niye bu isteksizlik, umursamazlık falan diye
Ufak cadıda ille gidelim diye tutturunca keyfin bilir dedim dışarı çıktım ve arabanın içinden eşimi arayıp durumu anlattım
Sağ olsun hemen araya girdi büyük cadıyı evden arayıp kızım niye öyle yapıyorsun annen senin için dışarı çıkmak istiyordu kadıncağızı niye üzüyorsun falan demiş sonrada hadi hazırlan arabada seni bekliyorlar demiş
5 karış surat bindi arabaya ama aradan biraz vakit geçince özür diledi
AVMde bol bol gezdik hatta bana beğendiği ve almak için para biriktirdiği kulaklığı gösterdi ( delü 600 liralık kulaklık istiyorbende biriktir kızım o zaman paranı dedim mecbur yoksa yüz versem bana patlayacak )
Küçük cadıya geçen gün deneyipte almadığımız elbiseye bakalım dedik sonra
Tabi hatun mağazaya girer girmez çıldırmış gibi elbiselere saldırdı ve hiç üşenmeden bir kaç tanesini denedi ve sonunda yine geçen günki elbiseyi aldıkaltınada krem rengi babet aldık küçük cadıya
Eşim tembihlemişti ille ya kızlarla kahve içmeye git yada iyisimi yemek yiyin diyehadi birde öğle yemeğimizi kız kıza yedik
Oradan İKEAya geçtik ve ufak cadı top havuzunda oynarken biz orayıda gezdik bir güzelama felaket yoruldum tabi iyi spor oldu bana
En son eve dönmeden evvel ikisinede ikişer cift küpe aldık ve baygın bir halde eve attık kendimizi
Tam dinlendim derken bir baktım eşim geldi ve anında hadi çocukların odasına boyaya başlayalım dedibir kaç saat onla uğraştık ve ilk kat bitti yarın inşallah renklere başlıyoruz tahminimce 5 gün sonra en geç temizlik dahil her iş bitmiş olur ondan sonra uzun bir süre kimse bana tadilat demesin
Sorma canım valla benim bile midem bulandı artıkama eşim sağ olsun akşamdan akşama iş çıkışı ancak birşeyler yapabildiği için ancak biticek
Şu çocuklarında odası bitsin en az 1 sene hiç birşey yaptırmam evdebanyoyuda istiyor eşim de ona nakit para lazım ustlar tutulacağı için o yüzden o iş baya bekler şimdilik
ne güzel ya kız çocuklarının keyfini doya doya çıkarmışsın :)maşallah size kuzum
havalar bozacakmış hatta bugün bozmuş dün çıkmakla iyi yapmışsınız
merhaba arkadaşlar
nerelerdesiniz yaaa ne oldu topiğimize böyle. :26:
ben hep buralardayım doğrusu kimseyi bulamayınca bende hemen çıkıyorum.
bugün yeni bir diyete başlıyorum beş günde beş kilo diyeti. tabiki benim hedefim 5 kilo vermek değil yarısını versem de razıyım. çünkü kısa sürede verilen kiloların kısa sürede de alındığını biliyorum. kendimi çok kasmadan esnek bir şekilde uygulayacağım bakarım çok zor olursa bırakırım.zaten bende migren ve kabızlık sorunu var bunları tetiklerse bırakırım. biraz araştırma yaptım çok zor gelmedi bana. bugün patates günüm. bakalım cumaya kadar inşallah devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?