- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sağol canim ama henuz belli değil hamile olup olmadigim ptesi belli olucak
Nazar boncuğu içinde sağol esimde ve bende çok nazar varmis gorumcem herkese okuttur kendini dedi çoluk çocuk kim gelse okutuyorum kendimi
Ceco dr ne dedi. kesin karar verdin mi? Ben cerrahi müdehaleye karşı değilim. ama sonrasında psikolojik destek de almanı öneriyorum. Çünkü tartıda artıları görürsen tekrar 1 kg bile olsa psikolojini kötü etkileyebilir die düşünüyorum.
Kizlarrrr bugün test gunumdu değerin 85.cikti HAMİLEYİM :).
İnsallah değerin çarşambaggününe iki kati olur tekrar bakilcak
Amiiin inşallah cecocumSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam ancak işlerimi bitirdimde totom yer gördü
Aslında hala da var ama neyse iki dakika mola vereyim dedimyarın için hazır olsun diye sarma sarayım dedim bugünki gazla
Karataya başladım başlamasınada işlere dalınca öğlen yemeği biraz geçikti eee benimkide 2.5 saat sonra evde olucak diye bende sadece 1 tabak çorba içtim ( zaten kahvaltı okadar iyi geldi ki hiç acıkmadım)
Hatta bugünki kesin menümü şimdiden yazabilirm
Sabah;
5 ceviz içi
büyükçe bir parça yarım yağlı beyaz peynir
6 siyah zeytin
4 yeşil zeytin ( pek severim zeytiniin her çeşidini)
1 domates
1 salatalık
Öğle ( biraz evvel yani)
1 tabak kırmızı mercimek çorbası ( kerevizliküçük cadı tarhana içmem ille mercümek diye tutturdu )
Akşam;
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa ( pirinçsiz )
1 koca kase bol naneli, dereotlu ve maydanozlu marul salatasıaz nar ekşiside dökerim
1 kase yoğurt yada 1 bardak ayran
Pırasa önceki günden kalmıştıkimse dönüp bakmayınca bari bu akşam ben onu bitireyimde dökülmesin günah dedim evdekilere zeytinyağlı patlıycan oturtma yaptım ondan da artık yarın öğlen yerim olmadı
Canım valla zaten benim gittiğim doktor eğer kesin kararımı verirsem bu işin psikolog işbirliği ile devam edeceğimizi söyledi
Henüz net bir karar veremediğim için işte istihareyede yatayım dedim yabakalım sonuça göre kararımı vereceğim inşallah
Canımmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam
Tebrik ederimRabbim nazarlardan saklsın sizleri ve inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamlayıp mutlu ve sağlıklı bir kuzuyu kuçağına alırsın ....Aminnnnnnnnnnnnnn
canım tebrikleeerrrrrrrçook sevindim canım yaaaa. Allah analı bablı kucağınıza almayı nasip etsinnnnn bol bol alkışlar ))
tebrik ederim canım. allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip eder. .Kizlarrrr bugün test gunumdu değerin 85.cikti HAMİLEYİM :).
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam ancak işlerimi bitirdimde totom yer gördü
Aslında hala da var ama neyse iki dakika mola vereyim dedimyarın için hazır olsun diye sarma sarayım dedim bugünki gazla
Karataya başladım başlamasınada işlere dalınca öğlen yemeği biraz geçikti eee benimkide 2.5 saat sonra evde olucak diye bende sadece 1 tabak çorba içtim ( zaten kahvaltı okadar iyi geldi ki hiç acıkmadım)
Hatta bugünki kesin menümü şimdiden yazabilirm
Sabah;
5 ceviz içi
büyükçe bir parça yarım yağlı beyaz peynir
6 siyah zeytin
4 yeşil zeytin ( pek severim zeytiniin her çeşidini)
1 domates
1 salatalık
Öğle ( biraz evvel yani)
1 tabak kırmızı mercimek çorbası ( kerevizliküçük cadı tarhana içmem ille mercümek diye tutturdu )
Akşam;
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa ( pirinçsiz )
1 koca kase bol naneli, dereotlu ve maydanozlu marul salatasıaz nar ekşiside dökerim
1 kase yoğurt yada 1 bardak ayran
Pırasa önceki günden kalmıştıkimse dönüp bakmayınca bari bu akşam ben onu bitireyimde dökülmesin günah dedim evdekilere zeytinyağlı patlıycan oturtma yaptım ondan da artık yarın öğlen yerim olmadı
Canım valla zaten benim gittiğim doktor eğer kesin kararımı verirsem bu işin psikolog işbirliği ile devam edeceğimizi söyledi
Henüz net bir karar veremediğim için işte istihareyede yatayım dedim yabakalım sonuça göre kararımı vereceğim inşallah
Canımmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam
Tebrik ederimRabbim nazarlardan saklsın sizleri ve inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamlayıp mutlu ve sağlıklı bir kuzuyu kuçağına alırsın ....Aminnnnnnnnnnnnnn
maşallah senin cadıya bayılıyorum küçğk hanıma :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Etrafımda devamlı beni anlamıyorsun anne diye söylenen bir minik cadıyla kafamı toplayıp buraya yazmaya çalışıyorum
Rüyasında görmüş gibi kalktığından beri dondurma istiyorum diye ağlıyor vermeyincede sinirlenip beni anlamıyorsun işte diyip duruyor
Babası akşam almış gördü yemekten sonra veririz dedik ama uyuya kaldınasıl bir inatsa uyandığından beri onu tutturdu
Neyse kahvaltı ederse veririm artık biraz
Bende sabahtan beri az onu düzelt az bunu düzelt derken daha kahvaltı bile edemedim
Yumurtalarımı haşlayana kadar sizlere bakayım dedim
Tasekkurler canim amiin inşallah...evet inşallah bwbeklerim geliyor :)tebrik ederim canım. allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip eder. .geliyor geliyor :))))
ceco hayırlısını diliyorum senin için canım. belki karatay sana göredir. ameliyata gerek kalmadan motive olursun kurtulursun
elocan canım Rabbim tamamına erdirsin inş.
çok sevindim..
Canım hayırlı olsunn
Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsinnnnnnnnnnnnnnn
Çok sağol canim.amiiinnn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?