Cok duzenli kullanmadim.gecen aya kadar bi 2 ay kullanmisimdir.tabi bagirsak hareketlenrdgi icin baya yordu beni.ama tatli krizine cozum gercekten..aklima geldikce iciyrm iste.simdi niyetim ocakta once sogan kuru sonra aslan pencesi cayi icmek..yumoslari haziliyayim diyrm.cayi saracoglundan siparis vermistm.cok etkiliymis..sende insulin direnci filan var mi waw?ben 3 ay once endoktrn profina gttm.adam dediki bu pkolular da testesteron daha etkili oldugu icin ostrojeni dengeleme adina GNC lerde satilan choline inositol diye bi hap verdi.o da baya dengeye soktu adetimi vs.boyle bi ilac duydun mu hic?tabi bu bildigimiz ilac degil alternatif tip diye dusunebilitiz.ostrojen en cok soya filizinde bulunuyomus bu ilacin etkeni de soya filizi
ve glukofenin yan etkisini yaşamaya başladım bağırsaklarım hareketlendi ve iştahsızlık başladı..günlerdir canım zeytinyağlı kereviz istiyodu sabah yaptım ama öğlen çorbadan sonra tadına bile bakamadım
Bende inofolic var 3-4 günlük yakın olsaydım verirdim size
Bugün 1200mg su içmişim gün bitene kadar baya içerimallahh allahhhh...bunuda ilk duydum bu ilacıı..işe yaradı demekkiii..şifa olsun inşallahhh...ama glukofenide içç boşa atmaa...bizlerin çogunda insülin direnci var ve bunu kırıyorr...
ben yükleme yaptırmadımm...akş ye bakıldıı...89 felan çıktııı...dr iç glukofen dedi...sonra endokrine gittim oda verince başladımm...
etkiler başladı hee :) :) hadi bakalım hayırlısıı...iştahsızlık yapıyor başlarda boll boll suda içtiriyorr...bagırsaklarr devamlı çalıştıgı için susuz kalıyor ya vucut su istiyorr...
yaw niye veriyorsunn içsenee sen onlarııı...allah allahhh...içç ne tadı var ne tuzu zatenn..bende içemem diye korkuyordumm ama tadı tuzu yokmuş ondan içiyorum..yarım çay bardağına 2 paketi döküp hüpletiyorummm
Canım dayımın kızı bi çaydan bahsetti 9 çay adı o kullanıyomuş yeni başladı faydasını görürse yazarımzayıflama kürleri bölümünde 9 hayat çayı diye bir kür var 9 bitkiden oluşan kullanan oldu mu acaba ben kullanmayı düşünüyorum da.
Kızlar benımde tatlı krizim tutuyor ama evde bişey olmayınca su içiyorum bitki çayı içiyorum gidermeye çalışıyorum. ben eve hiç bir şey almıyorum tatlı adına. Eşime diyorum bana yardımcı ol eşimde tatlıyı çook seviyor gelirken bir tane al tatlı ye bitsin ertesi güne kalmasın. zaten çook hamarat değilim öyle tatlı pasta yapmam yapmayıda pek sevmiyorum. Evde yürüyüş bandım ,eliptik bisikletim. mekik aletim var ayrıca pilates studio csf var oda ayaklarına lastikleri geçiyorsun ayakları kaldır indir hareketi günlük onları yapacam birde ip alacam kızlar ip atlamakda çook faydalıymış.Evim spor salonu resmen saolsun eşim her aleti aldı ısrarla spor yapmama rağmen kilo veremeyince üzülüyorum((
Kendimde şunu fark ettim bir gün içerisinde 1,5 saat spor yapınca ertesi gün yapmak istemiyorum. bunun için hergün sadece 40 dakika yapacam sauna eşofmanlarımı giyecem 40 dakika yeter hergün yapılırsa faydasını görürüm inşallah. Gitsin kilolar.
Bugün 1200mg su içmişim gün bitene kadar baya içerim
Tadı tuzu yok ama benim dr ilaç vericek diye heray erteliyorum çmiyrum geçen ay ve bu ay romanyadan bi ilaç getirtmiştim onu içtim
zayıflama kürleri bölümünde 9 hayat çayı diye bir kür var 9 bitkiden oluşan kullanan oldu mu acaba ben kullanmayı düşünüyorum da.
Kızlar benımde tatlı krizim tutuyor ama evde bişey olmayınca su içiyorum bitki çayı içiyorum gidermeye çalışıyorum. ben eve hiç bir şey almıyorum tatlı adına. Eşime diyorum bana yardımcı ol eşimde tatlıyı çook seviyor gelirken bir tane al tatlı ye bitsin ertesi güne kalmasın. zaten çook hamarat değilim öyle tatlı pasta yapmam yapmayıda pek sevmiyorum. Evde yürüyüş bandım ,eliptik bisikletim. mekik aletim var ayrıca pilates studio csf var oda ayaklarına lastikleri geçiyorsun ayakları kaldır indir hareketi günlük onları yapacam birde ip alacam kızlar ip atlamakda çook faydalıymış.Evim spor salonu resmen saolsun eşim her aleti aldı ısrarla spor yapmama rağmen kilo veremeyince üzülüyorum((
Kendimde şunu fark ettim bir gün içerisinde 1,5 saat spor yapınca ertesi gün yapmak istemiyorum. bunun için hergün sadece 40 dakika yapacam sauna eşofmanlarımı giyecem 40 dakika yeter hergün yapılırsa faydasını görürüm inşallah. Gitsin kilolar.
merhaba arkadaşlar, ben evdeyken giremiyorum işyerinde vakit buldukça girip kontrol ediyorum malum yılbaşı nedeniyle 2 günden beri işyerinde değildim o yüzden sizin kadar aktif değilim henüz, bu arada 2 gün gecikmeli adetim geldi ve heryerim balon gibibu ay birkaç kilo daha almam hem adetimi geciktirdi hemde ödem çok fazla parmaklarımı ve dizlerimi kıvırırken zorlanıyorum okadar fazla malesef ödem.. neyse bende pazartesi günü için diyetisyenden randevu aldım, bu sefer daha istikrarlı olurum inşallah da toparlanırım... bu arada yeni yılınız kutlu bol eksili kilolar :) isteyen tüm arkadaşlarımada bebiş yetirsin inşallah...
o ne yaaa...sendemi gtirtttin ilaçç..anamm du bakalım sonucu ne olacakk...ama okudugum kadarıylaa infolik gıda takviyesii vitamin gibii...ayy bakalımm bizler elimizden geleni yapıyoruzz bütün acziyetimizlee...inşallah rabbim nasip ederde kavuşuruzz...
ohhh maşallahhhh..kızz sen nerdesinn yakındaysann geleyimde birlikte spor yapakkksenin ev spor salonu gibii :) :)
canım bencedeee sıkma kendini her gün azar azar yapsan daha iyi yada 1 gün yap birgün yapmaa...
bitkisel çaya gelincedee..senemzirmiyormusunn..her bitki çayını içmee ice araştırr..ben duymadım o çayı içmedimde bişi diyemicemm...
çokk sağoll canımm inşallahh...işde oldugun zamanlar yaparsın paylaşımm...yarın diyetisyennde iyi geçer inşallahhh...
Evet canım bende getirttim benimkide gıda takviyesiymiş...kızlarr ben bugün neler yedimm...
sabah kahvaltı yapamadımmm:26::26:saat geç olmuştu icee...
öğlen...
5 kaşık mercimek kavurması...
1 kaşık bulgur (kalmıştı atılmasın dedim..yagsız bulgur haşlaması salata için ayırmıştım...)
ara
1 tane nar
hemde tam narr :) :)eskiden nar yemezdimm ellerimi karartıyor diyee..eşim eldiven getrmişşş ozamandan beri yiyorumm..rahim duvarınada iyi geldiğini duyduktan sonra nar canavarı oldumm..eşimle birlilte yiyordum ama bi ona bi bana yoruluyordum şimdi yanlızken oturdum yedimm..ama anlamamışım hepsini yemişimmmfazlamı kaçtı nee..bidaha meyve yemiyim barii...ben tam bi meyve canavarıyımdırdaa
akşama ıspanak yapacagım..ıspanak ve yogurt yemeyi planlıyorum..az yemeliyim yarın tartı günüü..ve bende hiç eksi yok...yarın kuzenlerlede iddia günümm..gecen hafta kaybettim bu haftaa kazanırım inşallah...gerçi amacım kazanmak değil..kardeşim ve kuzenime çosku vermekk...
Bende yazayım yediklerimi :)
Sabah
1 dilim ekmek
yarım kkk peynir
5 zeytin
Öğlen
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 dilim ekmek
ara
1 portakal
Akşamada mercimekle zeytin yağlı kereviz yerim inş. (Eşim kerevizi sevmedi sanırım bir kaç gün menümde olur)
Gelelim sporuma bu belle 15 dakika lesli yaptım 15 mekik çektim 100 kerede zıpladım
şimdi netten film izliycem varmı tavsiye edeceğiniz film twde hiç bişey yok
saat 16:00 da atv zahide yetişin programına diyetisyenler gelicekmiş bilginize
Baktım canım film benlik değilliste süperr..belin böyleykenn yormasaydın kendinii...
bende evim şahaneye bakınıyorumm...film önerimm dün izledik bitane eşimle...elysium.. diye bi filimdii...elysium türkçe tublaj diye yaz çıkar..bilim kurgu dedi eşim ben istemedim ama akıp gittii...hiç anlamadım ve güzeldii..insanın hayelleriin sınırı yok onu görüyorsun...
şey ben yanlızken anime izlemeyi seviyorumm..sen severmisinn...ıtazura na kiss... yazz ve izlee :) :) türk naime tv çıkacak :) bi izle bakalım ne düşünücenn....
bide benim adım khan filmini kesinlikle tavsiye ederim..harika bi film...
canım insülün direncini düşürmeye yarıyo artı olarakta bebek içinde takviyeyazılarınızı okurken glukofen diye ilaç okudum acaba ne işe yarıyor zayıflamaya mı yardımcı yoksa bebek için takviye filan mı anlayamadım, eğer zayıflamakla ilgiliyse bende deniyeyim?
canım insülün direncini düşürmeye yarıyo artı olarakta bebek içinde takviye
Nasıl anlatacağımı bende bilmiyorumtşk ederim ama ben anlamadım insülin direnci ne oluyo ki:) kusurabakmapko ile ilgiliyse bende kullanmak isterim bu arada ben araştırayım en iyisi...