Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Cok duzenli kullanmadim.gecen aya kadar bi 2 ay kullanmisimdir.tabi bagirsak hareketlenrdgi icin baya yordu beni.ama tatli krizine cozum gercekten..aklima geldikce iciyrm iste.simdi niyetim ocakta once sogan kuru sonra aslan pencesi cayi icmek..yumoslari haziliyayim diyrm.cayi saracoglundan siparis vermistm.cok etkiliymis..sende insulin direnci filan var mi waw?ben 3 ay once endoktrn profina gttm.adam dediki bu pkolular da testesteron daha etkili oldugu icin ostrojeni dengeleme adina GNC lerde satilan choline inositol diye bi hap verdi.o da baya dengeye soktu adetimi vs.boyle bi ilac duydun mu hic?tabi bu bildigimiz ilac degil alternatif tip diye dusunebilitiz.ostrojen en cok soya filizinde bulunuyomus bu ilacin etkeni de soya filizi

ve glukofenin yan etkisini yaşamaya başladım bağırsaklarım hareketlendi ve iştahsızlık başladı..günlerdir canım zeytinyağlı kereviz istiyodu sabah yaptım ama öğlen çorbadan sonra tadına bile bakamadım

Bende inofolic var 3-4 günlük yakın olsaydım verirdim size

allahh allahhhh...bunuda ilk duydum bu ilacıı..işe yaradı demekkiii..şifa olsun inşallahhh...ama glukofenide içç boşa atmaa...bizlerin çogunda insülin direnci var ve bunu kırıyorr...

ben yükleme yaptırmadımm...akş ye bakıldıı...89 felan çıktııı...dr iç glukofen dedi...sonra endokrine gittim oda verince başladımm...

etkiler başladı hee :) :) hadi bakalım hayırlısıı...iştahsızlık yapıyor başlarda boll boll suda içtiriyorr...bagırsaklarr devamlı çalıştıgı için susuz kalıyor ya vucut su istiyorr...

yaw niye veriyorsunn içsenee sen onlarııı...allah allahhh...içç ne tadı var ne tuzu zatenn..bende içemem diye korkuyordumm ama tadı tuzu yokmuş ondan içiyorum..yarım çay bardağına 2 paketi döküp hüpletiyorummm

merhaba arkadaşlar, ben evdeyken giremiyorum işyerinde vakit buldukça girip kontrol ediyorum malum yılbaşı nedeniyle 2 günden beri işyerinde değildim o yüzden sizin kadar aktif değilim henüz, bu arada 2 gün gecikmeli adetim geldi ve heryerim balon gibi bu ay birkaç kilo daha almam hem adetimi geciktirdi hemde ödem çok fazla parmaklarımı ve dizlerimi kıvırırken zorlanıyorum okadar fazla malesef ödem.. neyse bende pazartesi günü için diyetisyenden randevu aldım, bu sefer daha istikrarlı olurum inşallah da toparlanırım... bu arada yeni yılınız kutlu bol eksili kilolar :) isteyen tüm arkadaşlarımada bebiş yetirsin inşallah...

Bugün 1200mg su içmişim gün bitene kadar baya içerim
Tadı tuzu yok ama benim dr ilaç vericek diye heray erteliyorum çmiyrum geçen ay ve bu ay romanyadan bi ilaç getirtmiştim onu içtim

zayıflama kürleri bölümünde 9 hayat çayı diye bir kür var 9 bitkiden oluşan kullanan oldu mu acaba ben kullanmayı düşünüyorum da.

Kızlar benımde tatlı krizim tutuyor ama evde bişey olmayınca su içiyorum bitki çayı içiyorum gidermeye çalışıyorum. ben eve hiç bir şey almıyorum tatlı adına. Eşime diyorum bana yardımcı ol eşimde tatlıyı çook seviyor gelirken bir tane al tatlı ye bitsin ertesi güne kalmasın. zaten çook hamarat değilim öyle tatlı pasta yapmam yapmayıda pek sevmiyorum. Evde yürüyüş bandım ,eliptik bisikletim. mekik aletim var ayrıca pilates studio csf var oda ayaklarına lastikleri geçiyorsun ayakları kaldır indir hareketi günlük onları yapacam birde ip alacam kızlar ip atlamakda çook faydalıymış.Evim spor salonu resmen saolsun eşim her aleti aldı ısrarla spor yapmama rağmen kilo veremeyince üzülüyorum ((

Kendimde şunu fark ettim bir gün içerisinde 1,5 saat spor yapınca ertesi gün yapmak istemiyorum. bunun için hergün sadece 40 dakika yapacam sauna eşofmanlarımı giyecem 40 dakika yeter hergün yapılırsa faydasını görürüm inşallah. Gitsin kilolar.

Son düzenleme:
Canım dayımın kızı bi çaydan bahsetti 9 çay adı o kullanıyomuş yeni başladı faydasını görürse yazarım
Dün akşam benimde canım tatlı istedi bir çimdik çikolataya bile razıydım ama evde hiç bişey bulamadım grisini altın başağın büskivisinden başka bende almıyorum eve yememek için reçellerime üzülüyorum onları yiyeceğim günü iple çekiyorum :)
Maşallah gerçekten evin spor salonu gibiymiş az az yap hergün yap canım...Gitsin kilolar :)

Bugün 1200mg su içmişim gün bitene kadar baya içerim
Tadı tuzu yok ama benim dr ilaç vericek diye heray erteliyorum çmiyrum geçen ay ve bu ay romanyadan bi ilaç getirtmiştim onu içtim

o ne yaaa...sendemi gtirtttin ilaçç..anamm du bakalım sonucu ne olacakk...ama okudugum kadarıylaa infolik gıda takviyesii vitamin gibii...ayy bakalımm bizler elimizden geleni yapıyoruzz bütün acziyetimizlee...inşallah rabbim nasip ederde kavuşuruzz...

ohhh maşallahhhh..kızz sen nerdesinn yakındaysann geleyimde birlikte spor yapakkk senin ev spor salonu gibii :) :)
canım bencedeee sıkma kendini her gün azar azar yapsan daha iyi yada 1 gün yap birgün yapmaa...

bitkisel çaya gelincedee..senemzirmiyormusunn..her bitki çayını içmee ice araştırr..ben duymadım o çayı içmedimde bişi diyemicemm...

çokk sağoll canımm inşallahh...işde oldugun zamanlar yaparsın paylaşımm...yarın diyetisyennde iyi geçer inşallahhh...

Bugun yediklerim ve yemeyi planladiklrm:
Sabah:2organik yumurta haslanmis
1 dlm kepek ekmk
Az peynir
6 zeytin
2 cay.1 i tek sekerli
Ara sutlu neskafe
Az bitter cikolata ile
1 saat sonra 1 kuru incir
Saat 6 gbi aksm yemegi yerim artk
Firinda baget yogurt corbasi ve yine firinda sebze yapmayi dusunyrm..yada sebze yerine zeytinyagli bi pirasa filanda yapablrm.sonra yediklerimi yazarim ins..

Bu arada arkadaslar greyfurt olaganustu bi sifa kaynagi..kesinlikle sekere cok iyi geliyo..
Ben bi ara duzenli yapmistm simdi de dusunuyrm yine..sabahlari 1 greyfurt sikip icine 50 gr kafarda taze zencefilde sikiliyo..ve tadi cok hos olmasada bagisikligi ve sekeri cok duzenliyo..alicam bakalim greyfurtu..ama gliforla etkilesime giriyomu bi arastirmam lazim..bakayim

kızlarr ben bugün neler yedimm...

sabah kahvaltı yapamadımmm:26::26:saat geç olmuştu icee...

öğlen...
5 kaşık mercimek kavurması...
1 kaşık bulgur (kalmıştı atılmasın dedim..yagsız bulgur haşlaması salata için ayırmıştım...)

ara
1 tane nar

hemde tam narr :) :)eskiden nar yemezdimm ellerimi karartıyor diyee..eşim eldiven getrmişşş ozamandan beri yiyorumm..rahim duvarınada iyi geldiğini duyduktan sonra nar canavarı oldumm..eşimle birlilte yiyordum ama bi ona bi bana yoruluyordum şimdi yanlızken oturdum yedimm..ama anlamamışım hepsini yemişimmm fazlamı kaçtı nee..bidaha meyve yemiyim barii...ben tam bi meyve canavarıyımdırdaa

akşama ıspanak yapacagım..ıspanak ve yogurt yemeyi planlıyorum..az yemeliyim yarın tartı günüü..ve bende hiç eksi yok...yarın kuzenlerlede iddia günümm..gecen hafta kaybettim bu haftaa kazanırım inşallah...gerçi amacım kazanmak değil..kardeşim ve kuzenime çosku vermekk...

Evet canım bende getirttim benimkide gıda takviyesiymiş...
Sabahları az bişeyde olsa yesen keşke metebolizman canlansın diye bende portakal yiycem şimdi içim yanıyo :)

Bende yazayım yediklerimi :)
Sabah
1 dilim ekmek
yarım kkk peynir
5 zeytin

Öğlen
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 dilim ekmek

ara
1 portakal

Akşamada mercimekle zeytin yağlı kereviz yerim inş. (Eşim kerevizi sevmedi sanırım bir kaç gün menümde olur
)

Gelelim sporuma bu belle 15 dakika lesli yaptım 15 mekik çektim 100 kerede zıpladım
şimdi netten film izliycem varmı tavsiye edeceğiniz film twde hiç bişey yok
saat 16:00 da atv zahide yetişin programına diyetisyenler gelicekmiş bilginize

liste süperr..belin böyleykenn yormasaydın kendinii...

bende evim şahaneye bakınıyorumm...film önerimm dün izledik bitane eşimle...elysium.. diye bi filimdii...elysium türkçe tublaj diye yaz çıkar..bilim kurgu dedi eşim ben istemedim ama akıp gittii...hiç anlamadım ve güzeldii..insanın hayelleriin sınırı yok onu görüyorsun...

şey ben yanlızken anime izlemeyi seviyorumm..sen severmisinn...ıtazura na kiss... yazz ve izlee :) :) türk naime tv çıkacak :) bi izle bakalım ne düşünücenn....

bide benim adım khan filmini kesinlikle tavsiye ederim..harika bi film...

bugün yemicemm dedim yarın az çıkayım diye ama yedimm...ne yedimm...

4 badem 4 fındık...

bu arada sporumm..bugün yapmıcammm...

salı günü 30 dk sporum var...

çarşamba dün...sahile indik 1 saat tempolu yürüdükk...tabi çaybahcesinde çay ve tost yemeyeydim iyidii...ama ondan sonrada 4 saat ayaktaydıkk...yinede önceki 1 saati spor sayıyoumm..

bugün yokk...yarın bütün gün dışardayımm..

yazılarınızı okurken glukofen diye ilaç okudum acaba ne işe yarıyor zayıflamaya mı yardımcı yoksa bebek için takviye filan mı anlayamadım, eğer zayıflamakla ilgiliyse bende deniyeyim?

Waw canim gel birlikte sporu yapalim.:)) yok canim emzirmiyorum hic ama hic sutum olmadi.neler neler yaptim sutum olsun diye olmadi mama ile devam ediyoruz. Zaten 8,5 aylik oldu ek gida veriyorum.rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin.

Bugun yediklerim
1 bardak sicak su
1 bardak yesil cay
2 yk lor peynir
1 siyah ve yesil zeytin
Maydanoz
1.5dilim tbudayli ekmek

Saat.10.00 da maydanoz ve limon suyu

Saat12.00 da 4 patlican kozledim 1kasik z.yagi ile domates sos yatim patlicanin uzerine doktum kucuk kasede yogurt 1dilim t.bugdayli ekmek ile yedim. Cook geldi patlicanim yarisini birazdan yicecegim ben saat 5den sonra bisey yememe karar aldim.
Saat 18.00da spor yapar yesil cay icerim

Baktım canım film benlik değil... benim adım khana bakıcam o sanki benlik gibi duydusal drama filmlerini seviyorum...Yangın varı seyrediyorum yarında selamı izliycem inşallah
İtazura na kiss çok güzel

yazılarınızı okurken glukofen diye ilaç okudum acaba ne işe yarıyor zayıflamaya mı yardımcı yoksa bebek için takviye filan mı anlayamadım, eğer zayıflamakla ilgiliyse bende deniyeyim?
canım insülün direncini düşürmeye yarıyo artı olarakta bebek içinde takviye

tşk ederim ama ben anlamadım insülin direnci ne oluyo ki:) kusurabakma pko ile ilgiliyse bende kullanmak isterim bu arada ben araştırayım en iyisi...
Nasıl anlatacağımı bende bilmiyorum insülin direnci pkoyla ilgili canım...pkolu birçok kişide insülin dienci varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…