Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

günaydınn kızlarrrrr...herkeze güzel bi gün diliyorumm..rabbim bugün hürmetinee gönlümüzdekilerin hayırlı olanlarını bizlere nasip etsinnn...hakkımızda hayırlı olanada gönlümüzü razı etsinnn...

kızlarr bugün kilo bildirimi varr..listeye katılmak isteyen arkadaşlar kilo bildirsinlerr...haftaya farka bakacagızz :) :)

eranisa ve ceco..bu ayın sonu zaten...bugünki kiloları geçmiş dönem diye alsamm..ve yeni bi liste eklesem bi sorun olurmu...kabul buyurursanız öyle yapıcamm :KK9::KK9:

bana uyar canım sakıncası yok :KK34: Nasıl daha uygun dersen öyle yap güzelim :KK34:

walla son gittiğim dr kilo ver dedi, fazla canım kilom boyuma göre. yazmıştım önceden evlendikten sonra 15 kilo aldım ben.
evet canım 5 yıl olacak 1 ay falan sonra.
tedavi gördüm tabi, 3 farklı drda. yumurtam oluştu, kendi kendine çatladı ama olmadı malesef, nasip değilmiş. ben yarım, 1, 2, 3 klomen hepsini denedim. 2 ayda iğne ile denedim.
bakalım eşimi aşılamaya ikna ettim gibi gibi, hayırlısı olsun inşallah....

hayırlısı be arkadaşımm..ben hep inandım inanıyorumda herşeyde bi hayır varr...rabbim bize bunu uygun gördüyse budurr...ogünlerde gelecekk onun umudu hep var içimde...bu çileninde biteceği bi nokta varr...etrafımdaki evliliklere bakıyorumdaa...hepsinde bir sorun varr...bende olan onlarda yokk onlarda olanda bende...ben hamdolsun diyorumm..

bak sen yakınsın aşılama olursan medipol megada bi dr var....hadi geçen yazmıştın yaa pkolu hanımların paylaşım alanı diye bi sayfaya..işte ordan 2 arkadaşımız o hastanede bayan bi dr var..ona gittilerr..ve ikiside ilk aşılama hamile kaldı..rabbimin izniylee..

kızlarr hazır evdeyken listeyi hazırladımmm paylaşım yapayımmm...

ZEYNELİMM...YAGMURLU...TUĞBAA... bildirim yapıp listeye girmek istiyorsanız..kilonuzuu söyleyinnnnnn...haftaya cuma yine tartılıpp kıyass yapıcazz..kim daha çok vermişş..hangi taktiklee...

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform68
82kgeranisa74,6
83.3kgwaw77,7
80,4zambak0679,6
96kgegedeniz82
97,5ceco34104,9
100kgşipşirine94
99kgaykurt96,2

yepyeni gıcır listemizz...yeni ayda inşallah hep eksileri görürüzz...bu ay bittii..ama mevsim değişikliği diyeim aynı kalmışızz...ekimm güzelliklerle gelir inşallahh...

Son düzenleme:
kızlarr hazır evdeyken listeyi hazırladımmm paylaşım yapayımmm...

ZEYNELİMM...YAGMURLU...TUĞBAA... bildirim yapıp listeye girmek istiyorsanız..kilonuzuu söyleyinnnnnn...haftaya cuma yine tartılıpp kıyass yapıcazz..kim daha çok vermişş..hangi taktiklee...

Hayırlı cumalar kızlar....
Başlangıç kilom 71 kızlar.
Benide listeye ekleyin. Seviyom sizi :)

Kızlar sabah kalkıp işe zor yetiştim. Burçak bisküvi aldım. nescafeye bandırıp yarım paket yidim.

Birazdan yemeğe çıkcaz. Sordum çılbır makarna çorba yoğurt varmış.
Herhalde sadece yoğurt ve çorba içerim.

Bugün ay sonu sayımı var onlarla uğraşcam sisteme girişleri yapcam filan , akşamada haftalık toplantım var.
Yazabilirsem akşam eve gidince yazabilirim kızlar. Öptüm sizi. Beni listeye eklemeyi unutmayın küserim bak :)

68kloroform68
71tuğba71
82kgeranisa74,6
83.3kgwaw77,7
96kgegedeniz82
97,5ceco34104,9
100kgşipşirine94
99kgaykurt96,2

hayırlısı be arkadaşımm..ben hep inandım inanıyorumda herşeyde bi hayır varr...rabbim bize bunu uygun gördüyse budurr...ogünlerde gelecekk onun umudu hep var içimde...bu çileninde biteceği bi nokta varr...etrafımdaki evliliklere bakıyorumdaa...hepsinde bir sorun varr...bende olan onlarda yokk onlarda olanda bende...ben hamdolsun diyorumm..

bak sen yakınsın aşılama olursan medipol megada bi dr var....hadi geçen yazmıştın yaa pkolu hanımların paylaşım alanı diye bi sayfaya..işte ordan 2 arkadaşımız o hastanede bayan bi dr var..ona gittilerr..ve ikiside ilk aşılama hamile kaldı..rabbimin izniylee..

hayırlısı olsun tabi, buda Allah'ın verdiği imtihanımız, buna imanım sonsuz. O ol derse olacak....
herkesi ayrı bir derdi var dediğin gibi, Allah dermansız dert vermesin..

o dediğin doktorun adını yazarmısın bi araştırıyım, şu an bi drum var ama erkek, başka bayan bulursam belki değiştirebilirim..

hayırlısı olsun tabi, buda Allah'ın verdiği imtihanımız, buna imanım sonsuz. O ol derse olacak....
herkesi ayrı bir derdi var dediğin gibi, Allah dermansız dert vermesin..

o dediğin doktorun adını yazarmısın bi araştırıyım, şu an bi drum var ama erkek, başka bayan bulursam belki değiştirebilirim..

dr banu kumbak aygün adı...medipol mega da.

68kloroform68
82kgeranisa74,6
83.3kgwaw77,7
80,4zambak0679,6
96kgegedeniz82
97,5ceco34104,9
100kgşipşirine94
99kgaykurt96,2

yepyeni gıcır listemizz...yeni ayda inşallah hep eksileri görürüzz...bu ay bittii..ama mevsim değişikliği diyeim aynı kalmışızz...ekimm güzelliklerle gelir inşallahh...
baslangic 74.400 bu hafta 73.6

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK53:
Bugün kardeşimle annemin evini temizledik ama öldük bittik resmen üstelik daha tam işimiz bitmedi bile :KK35:
Eee normaldir sonuçta ev bir sene kapalı kaldı ve bir sürü toz olmuş.
Salon, oturma odası ve yatak odası bitti kaldı sadece mutfak, banyo ve hol ama onlarıda pazartesiye bıraktık :KK34:
Felaket yorulduk ama neyse :KK1: iyi spor oldu sayılır :KK1:

Bu gece inşallah oturup ütülerimide bitireceğim ( benim evimdeki işlerde bitsin ) sonra pazarda yine bir üstten siler süpürürüm :KK34: pazartesiden sonra bir kaç gün yoğunluk olur ama sonra yine sporuma dönerim inşallah :KK34:

Umarım sizlerinde günü çok güzel geçmiştir :KK34:
Birazdan eşim gelir yemeğimizi yeriz ve ilk fırsatta yine damlarım :KK34:

68kloroform68
82kgeranisa74,6
83.3kgwaw77,7
80,4zambak0679,6
96kgegedeniz82
97,5ceco34104,9
100kgşipşirine94
99kgaykurt96,2

Canım ellerine ve emeğine sağlık :KK71:
Allah gönlüne göre versin inşallah...Aminnnnnnnnnnnnn

İnşallah bir sonraki ay sonunda ben 2li haneleri yine görmüş olurum :KK34:
Aminnnnnnnn

Kızlar sabah kalkıp işe zor yetiştim. Burçak bisküvi aldım. nescafeye bandırıp yarım paket yidim.

Birazdan yemeğe çıkcaz. Sordum çılbır makarna çorba yoğurt varmış.
Herhalde sadece yoğurt ve çorba içerim.

Canım aslında çılbırda yiyebilirsin sonuçta gram yağ yok onda :KK34: ama çoktan yemişsin hatta hazmetmişsindir :KK1:

Bugün ay sonu sayımı var onlarla uğraşcam sisteme girişleri yapcam filan , akşamada haftalık toplantım var.
Yazabilirsem akşam eve gidince yazabilirim kızlar. Öptüm sizi. Beni listeye eklemeyi unutmayın küserim bak :)

Canım sana kolay gelsin :KK71:
İnşallah işini bir an önce halleder yine aramıza dönersin :KK1: Özletme kendini :KK3:

kızlarrr ben geldim dr dann...yumoşumm 10 mm de kalmııışşş:KK14::KK14::KK14: napam nedemmm...

tarlusal verdi..bayramdan sonraya denk getirip gidicemm...klomen benzeri bi ilaç varmışş onu denicekk...

fikrimi soracak olursann iğne tedavisinde çok yumurta gelişir çatlama iğnesi yaparsakda olmaz hepsi çatlar ondan sa gelişen yumurtaları toplayıp tüpbebek yapalımmm diyorr..

bende tüpbebek istemiyorumm......................

dr un odasından çıktımm...eşimin bi kaç sorusuna zor cevap verip kendimi tutamayıpp ağlamaya başladımm..hala içimm doluuu...eve bırakmadı benii eşimle şirkete geldikk..işim bitsin birlikte çıkarız dedii...ama iştee...

şimdi ağzıma bi fermar çekesimm varr...vee susmakk sadecee..hiçç konuşmakk istemiyorumm..boğazımm düğüm düğümm..gözümden yaş akmasın diye sıktıkcaa bogazım dahada fena oluyorr...ne diyim ki...

tek bir cümle nokta koyuyor herşeyee.....NASİPPPP....

selamun aleyküm kızlaaarr..
yaaa listenin başında ben vardımm benden daha çıtırları gelmiş...
:KK31:hoşgelmiş..dee benim hedef kilom 67..boy mu kısa acaba yeni gelen arkadaşlar??:44:

waw herkes bayrama kadar bir hedef koysun kendine..hedefe ulaşamayanlar çanta yesin
:KK22:
2 hafta var..
öncelik ben 74.6 şuan
bayram tam regl öncesi olacak ama 72 yi görecem inş.
:KK8:
hadi kızlar sizde hedef koyun..daha iyi motive oluruz hadiiiii
:KK76::KK76::KK76:

bu arada aşure yaptım ne zamandır canım istiyordu yaa..birazdan k.validelere gideceğiz onlara da götüreceğim..sizlerede verirdim ama malum..

kızlarrr ben geldim dr dann...yumoşumm 10 mm de kalmııışşş:KK14::KK14::KK14: napam nedemmm...

tarlusal verdi..bayramdan sonraya denk getirip gidicemm...klomen benzeri bi ilaç varmışş onu denicekk...

fikrimi soracak olursann iğne tedavisinde çok yumurta gelişir çatlama iğnesi yaparsakda olmaz hepsi çatlar ondan sa gelişen yumurtaları toplayıp tüpbebek yapalımmm diyorr..

dr un odasından çıktımm...eşimin bi kaç sorusuna zor cevap verip kendimi tutamayıpp ağlamaya başladımm..hala içimm doluuu...eve bırakmadı benii eşimle şirkete geldikk..işim bitsin birlikte çıkarız dedii...ama iştee...

şimdi ağzıma bi fermar çekesimm varr...vee susmakk sadecee..hiçç konuşmakk istemiyorumm..boğazımm düğüm düğümm..gözümden yaş akmasın diye sıktıkcaa bogazım dahada fena oluyorr...ne diyim ki...

canım inan boşuna heder ediyorsun kendini..tedavini olumsuz etkiliyorsun..tüp bebek işine girişme bencede..
senden beterlerini düşün..inan bende ne olumsuzluklarla geçirdim o dönemleri ama asla tevekkülü elden bırakmadım..
bak inan boşuna kendini ve eşini üzüyorsun..
birdaha söylüyorum git incir al şu kürü yap!kızdırma beni..bu senin imtihanın..niceleri var böyle..yumurtlaması hiiç olmayan tüpleri tıkalı olan..hamile kalsada doğum yapamayan..neler neler..Rabbim hayırlısını gönlünüze göre versin..ama sen teslimiyetle hareket etmelisin..İNANMALISIN..
:KK34:

Canım ne olur üzülme kıyamam sana :KK19:
peki doktor daha büyümezmi dedi yani hiçmi umut yok belki biraz geç gelişebilir diye düşünüyorum ben acıkcası:KK30:
Eminim eşinde çok üzülmüştür :44:
Bence herşeyde bir hayır vardır :KK34: biliorum biraz masraflı bir olay ama olmadı tüp bebek deneyin be gülüm :KK34:
İnşallah tüpe gerek kalmadan gelir kuzucuk ....Aminnnnnnnnnnn

Waw Allahdan umit kesilmez canim. Oncelikle artik olumsuzlugu negatifligi kafandan cikar Rabbim buyuk bir arkadasimin hic bir sorunu yokken 2 yil cocugu olmadi.cok stres yapmisti.kendini rahat birakti.cocuk fikrini rafa kaldirdi sonra bebisi oldu. Acaba biz kendimizi cok strese sokuyor olabilir miyiz.
Kendine ve sagligina iyi bak tatlim

üzülme canım...
biliyorum şu an ne desek boş, anlamsız, ama emin ol seni çoooook iyi anlıyorum...
aynı şeyleri bende yaşadım, zor bir durum... ama inanıyorum Allah bizimde yüzümüzü güldürecek bir gün.

aynen öyle benimde 2 yumurtam 10 mmde kalmıştı, hemde iğne tedavisi görürken...

selamun aleyküm kızlaaarr..
yaaa listenin başında ben vardımm benden daha çıtırları gelmiş...
:KK31:hoşgelmiş..dee benim hedef kilom 67..boy mu kısa acaba yeni gelen arkadaşlar??:44:

waw herkes bayrama kadar bir hedef koysun kendine..hedefe ulaşamayanlar çanta yesin
:KK22:
2 hafta var..
öncelik ben 74.6 şuan
bayram tam regl öncesi olacak ama 72 yi görecem inş.
:KK8:
hadi kızlar sizde hedef koyun..daha iyi motive oluruz hadiiiii
:KK76::KK76::KK76:

bu arada aşure yaptım ne zamandır canım istiyordu yaa..birazdan k.validelere gideceğiz onlara da götüreceğim..sizlerede verirdim ama malum..

benmi çıtır oluyorum bu durumda :)
evet canım benim boy kısa :)

hayır canım iğne tedavisinde çok yumurta gelişmiyor.
dozuna bağlı..
bence sırf para almak için tüp bebek demiş.
aşılama olmadan tüp bebek olmaz, önce aşılama denenmeli.
ben klomen ve 100mg 3 gün iğne kullandım 2 tane yumurtam oluştu.
bence doktor değiştir..

X