Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

hehehhe evet cok hosuna gıttı bu sıra cok yoruluor ona ıyı gelır aksamada guzel bır gece tamamdır :KK23: bnmkı bomba gibi olur :KK52:

tatil fikri evet çok güzel aynı seylerı dusunuorum az gezelım tozlalım ama bebegımızde bızımle olsun bi,raz once mavielle diye bir kulanıcının hikayesini okudum hıckıra hıckıra bogure bogure agladım ama sonunda bır kız bebegı oldunu okudum ama anne ve dayısını aynı gun trafık kazasında kaybetmıs oldunu okudum ve ıcımde dedımkı eger benım basıma bole bır olay gelecegını annemı kaybetecegıme bebegım olmasın allahım dıye de dua ettım cok zor bır acı ve sabır gerekıor kızlar ne bılım pek duygusala baglaıdm aksam askam :KK5::2::KK43:

canımm yukarda bikaç bişi sormuştumm klomenle ilgiliiii ??

hehehhe evet cok hosuna gıttı bu sıra cok yoruluor ona ıyı gelır aksamada guzel bır gece tamamdır :KK23: bnmkı bomba gibi olur :KK52:

tatil fikri evet çok güzel aynı seylerı dusunuorum az gezelım tozlalım ama bebegımızde bızımle olsun bi,raz once mavielle diye bir kulanıcının hikayesini okudum hıckıra hıckıra bogure bogure agladım ama sonunda bır kız bebegı oldunu okudum ama anne ve dayısını aynı gun trafık kazasında kaybetmıs oldunu okudum ve ıcımde dedımkı eger benım basıma bole bır olay gelecegını annemı kaybetecegıme bebegım olmasın allahım dıye de dua ettım cok zor bır acı ve sabır gerekıor kızlar ne bılım pek duygusala baglaıdm aksam askam :KK5::2::KK43:

bende sabah haksever diye birinin yazısını okudum, o da uğraşmış uğraşmış sonunda hamile kalmış... çok ağladım bende ya...
bizde böle güzel haberler yazarız inşallah... tabi Allah sevdiklerimizdende ayırmasın bizi, tüm sevdiklerimiz ve bebeklerimiz inş :)

Son düzenleme:
arkadaşlar bence bizim moral olarakda iyi olmamız gerekiyor. motivasyon önemli, evet bir sağlık sorunumuz var ama ne olursa olsun bu dünyanın sonu değil. Mücadeleyi bırakmamamız gerek.

Öncelikle sağlığımız için kg larımızı verelim.

bebişlerimiz inşallah olacak. Gözyaşı dökmek yasaklansın bize. moralimizi hep yüksek tutalım. Ayrıca o hikayeleride okumayalım.Aşırı empatik oluyoruz. Rabbim büyük kızlar.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Gezdim geldim :KK34: çok hoş vakit geçtirdim bugün şükür :KK34:
Eşimin halasında toplandık malum ama KVyi yine çağıran olmadı :KK1:
Nasıl sohbete daldıysak akşamı ettik :KK1: hatta hazır bir araya gelmişken Bayramdan sonra gün yapma kararı aldık :KK1: bari o bahaneyle bir araya gelinecek 15de bir hemde gidilen evlerde sırayla kuran okunur :KK34: tabi parada var işin içinde :KK1:

Çok şükür yine halamız hafif birşeyler hazırlamış :KK34: hatta gün içinde anlaşma yaptık herkes sadece sağlıklı şeyler yapacak diye :KK34: bari perhizleri baltalamayalım :KK1:

kızlar slm bende pkoluyum ve artı kiloluyum şuan hem diyet yaopıyorum hemde ilaç tedavisi gördüm bu ay herşey yolunda dedi dr 6 gün sonra test yapıcam 2 ay oldu öğreneli aranızda ilk aydan bebiş sahibi olan var mı

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz :KK34:

aranızda pkoyla hamile kalan oldu mu korkuyorum ya bebeim olmassa diye

Canım ben ikinci kızımdan evvel pkolu olduğumu öğrenmiştim hatta endokrinden çok zor randevu alındığı için bir kaç ay geçti ve tam tedavi olucakken hamile kaldığım öğrendim :KK1: doktor bile inanamamıştı imkansız diyip durdu ama Rabbim istedikten sonra olmayacak birşey yok şükürler olsun :KK34:
İnşallah sizlerede en kısa zamanda nasip eder canım :KK34: Aminnnnnnnn

Kızlar ben günde 1 paket sigara içiyorum ya :KK43:
Müdür olduğumdan kendi odamda içiyorum. Karışanım yok.
Nasıl bırakcam bilmiyom valla yaaaa

Maalesef bende içiyorum :KK17: ama son turlarımı dönüyorum :KK1: Annem sigara içtiğimi bilmiyor ve emekli olup tamamen istanbula yerleşecek ( almanyadalar şimdi ) tabi bu durumda çat kapı gelirde yakalarsa tedirginliği yaşamamak için bırakmaya karar verdim :KK34: üstelik dünya para gidiyor bir ayda havaya :KK53: üstelik sağlığımız da elden gidiyor birde şu ara acaba sigara içtiğimiz içinde metablizmamız yavaşlıyormu diye düşünmeye başladım :44: belki ondan sonra daha çabuk kilo veririm :KK34:
İnşallah sende bırakabilirsin en kısa zamanda :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Kizlarrr hic lafi uzatmadan anlatiyorum. Cecomun da basina geldigi gibi bu ay doktora gidip tahlillerimi yaptirip tedaviye baslayacaktim ve 40gunde adet ooldugum icin 40gun bekledim adetim gelmedi bikac gun daha bekledim belirti felan olmayinca esimle dedik hadi tahlil yapalim diye ve dun gece 5test yaptik hepside pozitifti bugunde kan tahlili yaptirdik 3800kusur cikti 4-5haftalik dediler. Yarin insaallah bi kadin dogumcuya gidip keseye baktiracaz bide duyabilirsek kalp atislarini dinleyecegiz insaallah... Aminnn...
Kizlar alelacele yaziyorum sonra daha ayrintili anlatirim darisi her isteyenin basina insaallah aminnn

Kizlarrr hic lafi uzatmadan anlatiyorum. Cecomun da basina geldigi gibi bu ay doktora gidip tahlillerimi yaptirip tedaviye baslayacaktim ve 40gunde adet ooldugum icin 40gun bekledim adetim gelmedi bikac gun daha bekledim belirti felan olmayinca esimle dedik hadi tahlil yapalim diye ve dun gece 5test yaptik hepside pozitifti bugunde kan tahlili yaptirdik 3800kusur cikti 4-5haftalik dediler. Yarin insaallah bi kadin dogumcuya gidip keseye baktiracaz bide duyabilirsek kalp atislarini dinleyecegiz insaallah... Aminnn...
Kizlar alelacele yaziyorum sonra daha ayrintili anlatirim darisi her isteyenin basina insaallah aminnn

canım gözün aydın Rabbimin mucizesi işte..
sen ümitsiz olduğun anda gönderiveriyor..:KK9:
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.. tebrik ederim:KK64::KK64::KK64:
darısı bizlere olsun..:KK49:

Evetttttttttttt........ :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: işte müjde diye buna derler :nazar: :nazar: :nazar:
Rabbim inşallah sağlıcakla kuçağına da almayı nasip eder mucizeni :KK16::KK16::KK16::KK16:
İnan kendim hamile kalmış olsam ancak bu kadar sevinirdim :KK1:

Ay bana ne oluyorsa sevinçten ağlayacağım neredeyse ( dengesiz ve aşırı sulugöz ceco :KK60: )

ohh beeeeee sonundaa hadii sen söle diyee bişi demedimm ama çatladımmmmmmm...ben diyordumm sanaaa dikkat et diyeeee...

vallahi bayram öncesii süperr oldu bu..kızz bebek hırkalarıı öre öreee hamile kaldınn...artıkk kendininkinee örr...inşallah bizde yetişirizz sana bizimkilerede örersinnn...

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

kızz enişte nettiii....sende gizliden yapıp sürprizz yapaydınn yaaaaaaa......nasıl dedinn biliktemi yaptınızz tahlili....şimdi heycanlısınn..ama sonra ayrıntısıylaa istiyorum hepsini....

ayy hadi kalp atışlarınıda bi duyundaaa..inşallah kucagınada all...

hayırlı uğurlu olsun...
çok sevindim senin adına, Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin inşallah...
darısı tüm isteyenlerin başına, Rabbim bizleride sevindirsin inşallah....
Amiiiinnnnnn...........

Eki Görüntüle 815480

kızlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorumm..:KK16:
kaç gündür giremedim maşallah iyi kaynatmışsınız.:KK8:
aykurt senin güzel müjdenle başladım güne Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.:KK16:

waw yumurta gelişirken şu incir kürünü yap LÜTFEEEN..Tüp bebeğe gerek kalmayacak Allahın izniyle..tüp bebek işine girişme hemen..moralini yüksek tut..olacak inş.

cecoo valla sana yetişmek imkansız yaa..bende yoğunum ama senin kadar değil..

kreşin düzeni oturmadı alışma dönemi olduğu için..yeni kayıtlar falan derken..yoğunum bu aralar..birde nezle sendromunu ailece atlattık derken 2 gece önce büyük kızım kustu..sonra küçük kızım..bu üşütme değil salgın..havadan birbirlerine geçiyor malum kreş..dün işe gitmedim çocuklar dinlensin diye zaten sabaha kadar da uyumamıştım..bugün gideceğiz inş.

kilo bildirimi;

geçen hafta: 74.8 kg

bu hafta: 74.6 kg

gram gram da olsa razıyım yeterki gitsin ama çok sıkıldım 7 lerden..6 ları görmek istiyorum artık....:KK31:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Hepinize hayırlı cumalar :KK16::KK16::KK16:
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak sunsun :KK34:
Hamile olanlara sağlıcakla kuzularını hayırlı evlat olarak kuçaklarına almayı nasip etsin, hamile kalmak isteyenlerede en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 815480

aykurt senin güzel müjdenle başladım güne Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.:KK16:

waw yumurta gelişirken şu incir kürünü yap LÜTFEEEN..Tüp bebeğe gerek kalmayacak Allahın izniyle..tüp bebek işine girişme hemen..moralini yüksek tut..olacak inş.

kreşin düzeni oturmadı alışma dönemi olduğu için..yeni kayıtlar falan derken..yoğunum bu aralar..birde nezle sendromunu ailece atlattık derken 2 gece önce büyük kızım kustu..sonra küçük kızım..bu üşütme değil salgın..havadan birbirlerine geçiyor malum kreş..dün işe gitmedim çocuklar dinlensin diye zaten sabaha kadar da uyumamıştım..bugün gideceğiz inş.

Canım hoşgeldin :KK3:

Özlettin kendini :KK34:
Sorma canım valla bazen şöyle 3 gün hiç birşey yapmadan oturmak istiyorum :KK1: ama oda mümkün değil iki sıpayla :KK1:
Bu arada evdekilere geçmiş olsun :KK71: benim küçük kuzuda hastalandı daha yeni atlatıyor şükür :KK34: salgın varmış her yerde :26:
İnşallah hepimiz ufak ufakta olsa şu kilolardan kurtuluruz en azından :KK34:

ŞŞŞŞŞ canımmm öyle deme...insan heran ettiği duaya dikkat edecekk..çocuk isterkende duaya dikkat edicez sonrasındada...

biz hakkımızda hayırlı olan ne bilemeyizz sadece isterizzzz...o yüzden hayırlı olanını isteyelimm..ve cekemeyeceğimiz yükü vermesin hiçbirimizee..

allah hakkımızda hayırlı olanı versinn...hakkımızda hayırlı olanada gönlümüzü razı eylesinnn....biz aciziz...
dogru soyluyorsun cnm ben bır anlık ole gecırdımallah hakkımızda hayırlısınız versın
bende sabah haksever diye birinin yazısını okudum, o da uğraşmış uğraşmış sonunda hamile kalmış... çok ağladım bende ya...
bizde böle güzel haberler yazarız inşallah... tabi Allah sevdiklerimizdende ayırmasın bizi, tüm sevdiklerimiz ve bebeklerimiz inş :)

Evetttttttttttt........ :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: işte müjde diye buna derler :nazar: :nazar: :nazar:
Rabbim inşallah sağlıcakla kuçağına da almayı nasip eder mucizeni :KK16::KK16::KK16::KK16:
İnan kendim hamile kalmış olsam ancak bu kadar sevinirdim :KK1:

Ay bana ne oluyorsa sevinçten ağlayacağım neredeyse ( dengesiz ve aşırı sulugöz ceco :KK60: )

ohh beeeeee sonundaa hadii sen söle diyee bişi demedimm ama çatladımmmmmmm...ben diyordumm sanaaa dikkat et diyeeee...

vallahi bayram öncesii süperr oldu bu..kızz bebek hırkalarıı öre öreee hamile kaldınn...artıkk kendininkinee örr...inşallah bizde yetişirizz sana bizimkilerede örersinnn...

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

kızz enişte nettiii....sende gizliden yapıp sürprizz yapaydınn yaaaaaaa......nasıl dedinn biliktemi yaptınızz tahlili....şimdi heycanlısınn..ama sonra ayrıntısıylaa istiyorum hepsini....

ayy hadi kalp atışlarınıda bi duyundaaa..inşallah kucagınada all...

ayyyy cnm gozun aydıııınnn ne guzell yaaa aramızda artık hamiş varrrr ayagını boll surt bızde arkandan gelelım :KK54::KK52:

herkeze günaydıııınnnnnn

waw sen ne sormustun gormedım :KK17:

Aklımdayken bildirimimide yapayım :KK34:

Kafayı yemek üzere olan ceconun bildirimi :KK52:

başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.9 kg
Gelen; + 0.7 kg
Hedef; 85 kg ( şimdilik )

Spor; 2 gün yürüyüş ( aşağı yukarı toplam 1.5 saat )

Tartı resmen dalga geçiyor sanki benle :KK35: Bir yukarı bir aşağı deli ediyor beni ama galiba içtiğim ilaçlar sebep oluyor çünkü onlara başladığımdan beri aynı şey oluyor :26: Yine bunada şükür ya daha fazlasını almış olsam Allah korusun :nazar:
Bir sonraki gidişimde doktora söylim olmadı ilacımı değiştirir yada dozajını değiştirir yoksa çok zor gider bu kilolar :KK19:

Eki Görüntüle 815480

bizler iyiyizz canaımm siz nasılsınızzz...hastaymışsınız ailecekkçook geçmişş olsuunn...kreşin şuanki halini tahmin ediyorumm...bizimkilerde aynı durumdaa :) 1 ay sonra herşeyyerine oturur rahatlarsın inşallahh...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Hepinize hayırlı cumalar :KK16::KK16::KK16:
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak sunsun :KK34:
Hamile olanlara sağlıcakla kuzularını hayırlı evlat olarak kuçaklarına almayı nasip etsin, hamile kalmak isteyenlerede en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnn

aminnnn cecomm aminn...allahda senin gönlüne göre versinnn...

Aklımdayken bildirimimide yapayım :KK34:

Kafayı yemek üzere olan ceconun bildirimi :KK52:

başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.9 kg
Gelen; + 0.7 kg
Hedef; 85 kg ( şimdilik )

Spor; 2 gün yürüyüş ( aşağı yukarı toplam 1.5 saat )

Tartı resmen dalga geçiyor sanki benle :KK35: Bir yukarı bir aşağı deli ediyor beni ama galiba içtiğim ilaçlar sebep oluyor çünkü onlara başladığımdan beri aynı şey oluyor :26: Yine bunada şükür ya daha fazlasını almış olsam Allah korusun :nazar:
Bir sonraki gidişimde doktora söylim olmadı ilacımı değiştirir yada dozajını değiştirir yoksa çok zor gider bu kilolar :KK19:

anamm ne bölee hep beraber takıldık kaldık bi ileri bi gerii.. :) :) neyse pes etmekk yokk...

yawww sana söyleye söyleye dilimde tüğğ bittiii...ben senin nasıl kilo vereceğini biliyorumm...1 hafta yaaa 1 hafta dene benim dediğimiiiii...eger olmassa bi değişiklik sonra gel beni bul ne istersen yap...

şu bildiğimiz tipik diyetler varyaa..heröğün 2 şer dilim ekmekli...kibrit kutusu kadar peynirli olan..bir hafta onu yap..şu geçen egedeniz paylşmıştı hanii...sen çok az yiyorsunn..metabolizmaya yetmiyor o..

günaydınn kızlarrrrr...herkeze güzel bi gün diliyorumm..rabbim bugün hürmetinee gönlümüzdekilerin hayırlı olanlarını bizlere nasip etsinnn...hakkımızda hayırlı olanada gönlümüzü razı etsinnn...

kızlarr bugün kilo bildirimi varr..listeye katılmak isteyen arkadaşlar kilo bildirsinlerr...haftaya farka bakacagızz :) :)

eranisa ve ceco..bu ayın sonu zaten...bugünki kiloları geçmiş dönem diye alsamm..ve yeni bi liste eklesem bi sorun olurmu...kabul buyurursanız öyle yapıcamm :KK9::KK9:

Son düzenleme:
günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı hayırlı eylesin ve kabul etsin inşallah...

ben yeni başladım şuan 68 kiloyum artık haftaya farka bakarız, tabi fark olursa :))

günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı hayırlı eylesin ve kabul etsin inşallah...

ben yeni başladım şuan 68 kiloyum artık haftaya farka bakarız, tabi fark olursa :))

anammmmmmmm sen 68 kilomusunnnnn......ayyy benim hayalimdeki kiloo..ahh bende ogünleri bi görsemmmmmm...amazor gibişimdi hamilelik düşünüyorumm..bide kilo alırsam tekrar veremem diyede korkuyorumm..inşallah çok almam sonrasındada hemen veririmm...

kız senin fazlada kilo yokmuşş..sende5 yıllık evliydin dimi?? sen tedavi oldunmu hiç bu beş sene içindee ?? beni hep kilo bekletti bunca sene..

anammmmmmmm sen 68 kilomusunnnnn......ayyy benim hayalimdeki kiloo..ahh bende ogünleri bi görsemmmmmm...amazor gibişimdi hamilelik düşünüyorumm..bide kilo alırsam tekrar veremem diyede korkuyorumm..inşallah çok almam sonrasındada hemen veririmm...

kız senin fazlada kilo yokmuşş..sende5 yıllık evliydin dimi?? sen tedavi oldunmu hiç bu beş sene içindee ?? beni hep kilo bekletti bunca sene..

walla son gittiğim dr kilo ver dedi, fazla canım kilom boyuma göre. yazmıştım önceden evlendikten sonra 15 kilo aldım ben.
evet canım 5 yıl olacak 1 ay falan sonra.
tedavi gördüm tabi, 3 farklı drda. yumurtam oluştu, kendi kendine çatladı ama olmadı malesef, nasip değilmiş. ben yarım, 1, 2, 3 klomen hepsini denedim. 2 ayda iğne ile denedim.
bakalım eşimi aşılamaya ikna ettim gibi gibi, hayırlısı olsun inşallah....

X