Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Sürekli aktif yazıyor olmanız mükemmel :)
Ben diyet listeleriyle kafayı yemiş durumdayım :) Diyet sitelerinde dolaşıyom habire
Ya sürekli masa başı çalışıyom ya nasıl vercem onu düşünüyom. Yemeği şekeri iyice kascam bakalım.
Bu arada su içmeye yüklendim. Yemekhaneci abla noldu suya sardın diyo :)))) Kilo vermem lazım dedim.
Öyle oturarak olmaz diyo :)
Valla acil yürüyüşe başlamam lazım. Kızlar gaz verin yaaa motivasyon düşmesin.

kızlar slm bende pkoluyum ve artı kiloluyum şuan hem diyet yaopıyorum hemde ilaç tedavisi gördüm bu ay herşey yolunda dedi dr 6 gün sonra test yapıcam 2 ay oldu öğreneli aranızda ilk aydan bebiş sahibi olan var mı

Ben diyet listeleriyle kafayı yemiş durumdayım :) Diyet sitelerinde dolaşıyom habire
Ya sürekli masa başı çalışıyom ya nasıl vercem onu düşünüyom. Yemeği şekeri iyice kascam bakalım.
Bu arada su içmeye yüklendim. Yemekhaneci abla noldu suya sardın diyo :)))) Kilo vermem lazım dedim.

ben şuna kanaat getirdim. Kısa zamanda çok kg vermek değil önemli olan sağlıklı ama kalıcı zayıflamak. kısa sürede verilmiş kg lar fazlasıyla geri geliyor. Şekeri çıkartmak ve sadece yararlı yiyecekleri yemek, çünkü diyet yaparken vücudumuz enerjiden düşüp kendini yıpratmasın. unu şekeri prinç patatesi bunları hiç yada çok çok çok az tüketmek gerekli. çünkü bunlar glikoza dönüşüyor ve bize hiç gerekliliği yok.

kızlar slm bende pkoluyum ve artı kiloluyum şuan hem diyet yaopıyorum hemde ilaç tedavisi gördüm bu ay herşey yolunda dedi dr 6 gün sonra test yapıcam 2 ay oldu öğreneli aranızda ilk aydan bebiş sahibi olan var mı

hoş geldin

anlatmak istersen tabi ,boyunu ve kg nu öğrenebilirmiyim.kaç kg verdin de dr dan olumlu sonuç aldın

bende hassas tartı yok malesef, hemen bi tane almam lazım gramı bile ölçen :)

canımm hemenn all...almadığın kabahatt...ben sinbonunkini aldım ya 20 ydi ya 25 3 senedirde sorunsuz kullanıyorumm..

ayy biri bizi okusa dışardann ölür gülmektenn..herkezinn dilinde gazzz verin kızlarr gazz verinnnnnn:KK9::KK9::KK9::KK9:

sabahları servisle felanmı gidiyorsun işe...vesayit neyse bi surak öncesinden in eve yürü..en mantıklısı o..

canım hoşgeldinn...kaç kilosunnn??? tedavi derken klomen tedavisimi görüyorsunn?? bide hangi şehirdesin..??

çalışırken biraz daha zor olabilir tabi, ama ekmeği şekeri azaltabilirsin. ben mesela yıllardır çaya kahveye şeker atmam, alıştım şimdi daha güzel geliyor tadı bana..

kızlar bu arada diyeti kendim yapmıyorum dr konturolunde bana bir yasak listesi verdi görmeniz lazım ama kadını herkez çok beğeniyo seni istedği kiloya getirince sabitleyici diyet yaptırıyomuş 1 ayda 2 kilo alıp sürekli öyle duruyomuşsun bakalım bana ne yapıcak

kızlar daha ev işlerime başlamadım. yeter bu kadar tembellik hadi bana müsaade . ne demişler nerde hareket orda bereket :)))):KK55::KK6::122:

[B

canım hoşgeldinn...kaç kilosunnn??? tedavi derken klomen tedavisimi görüyorsunn?? bide hangi şehirdesin..??

hoşbuldum şuan 84 kiloyum evet klomen tedevisi gördüm yumurtan gayet büyük ve güzeldi bu ay kendinden çatladı tan 10 aydır bebek istiyorum meğerse bende pko varmış 2 ay önce öğrendm klomende ilk ayım dr herşey yolunda bu ay hamile kalırsın dedi ama bekliyorum ben psikolojik mi yapıyorum bilmem ama belirti olark sadece göğüs uclarım acıyo şu 9 gün geçmek bilmedi bana bu arada gebzede oturuyorum cnm

kızlarr bu arada ben sabah ki kahvaltımı yazıyımm...
sizin verdiğiniz çoskularla kendime yumurta pişirdimm bi ilk..eşimleyken felan pişirir pek yemezdim ama
2kayısı+1 bardak su
1 yumurtayı robota çektimm su gibi oldu beyazla sarı karıştı...
2 kaşık lor peynirle karıştırdım yagsız tavada pişirdim...
2 dilim ekmek
1 domates

çavdar ekmegim bitmiş tek kötü yönü beyaz ekmek yedim..bimde tandır ekmegi diye bi ekmek var ondan alıyorlar bu ara feci lezzetlii..ama aldırmıcam bu son...çavdara dönüş varr...haftaya ufak bi kaçamak düşünüyoruz eşimle orda diyet felan kalmaz eger didersek tabi..o yüzden önümüzdeki haftaa çok dikkat etmeliyim diyete -1 le girmeliyim gelecek haftayaa..

Listeni bizimle paylaşmak istermisin

tabi ne demek sabah 2 dilim ekmek ben çavdar yiyorum yeşil çay iki dilim peynir 5 tane ceviz bol yeşillik 12.5 taara öğün verdi meyve yada iki tane diyet bisküvi veya 2 tane galeta 2.5 öğle yemeği iki köfte 4 yemek kaşığı sebze yemeği susuz bol salata bir bardak yoğurt 4.5 ara öğün 4 kayısı vaya incir 5 fındık veya badem akşam öğle yemeği gibi 9.5 tada bir bardak süt bir tane meyve bol su ayrıca yarı saatyürüyüş verdi

hoşbuldum şuan 84 kiloyum evet klomen tedevisi gördüm yumurtan gayet büyük ve güzeldi bu ay kendinden çatladı tan 10 aydır bebek istiyorum meğerse bende pko varmış 2 ay önce öğrendm klomende ilk ayım dr herşey yolunda bu ay hamile kalırsın dedi ama bekliyorum ben psikolojik mi yapıyorum bilmem ama belirti olark sadece göğüs uclarım acıyo şu 9 gün geçmek bilmedi bana bu arada gebzede oturuyorum cnm

ooo hadi bakalımm inşallah hamilesindirrr....yinede nötr ol belirti güzel amaaa..ne zaman çatladıı acaba erken gebelik testinde çıkmazmı yaww...bide kendiliğinden adet olabiliyormusun..yani adet tarihin belliyse anlarsın büyük ihtimallee...

yumurta takibi yaptırdınn?? kaç yumurta gelişti?? ve kaç klomen içtinn??

tammmm 10 aydır demişsinn gözünde ne kadar büyütmüşsünn :) :) tammm 5 yıldırrr bebek istiyorummm :KK1::KK1: nasipp bu işlerr...5 yıldır istiyorum ama tedavi görmedim..bende aşırı kilo vardı onu vermeye çalıştımm..bu ay bende klomen içtim yumurta takibindeyimm..yarın gidicem dr bakalım..bi yumurta var ama büyümicek gibi duruyorr..o yüzden bidahaki aya ümid ediyorum inşallahh...

bende istanbul anadolu yakasındayımm..nereye gidiyorsun dr a??

Kizlarrr kusuruma bakmayin netim yoktu ve isler cok yogun sukur bide dukkani devretme durumum varbisey daha diyecem de aksami bekleyin fistiklar. Hastaneye falan gidecektimya anlatirim ama aksama... Biraz meraklanin canlarim...

Kizlarrr kusuruma bakmayin netim yoktu ve isler cok yogun sukur bide dukkani devretme durumum varbisey daha diyecem de aksami bekleyin fistiklar. Hastaneye falan gidecektimya anlatirim ama aksama... Biraz meraklanin canlarim...

aaykuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttttttttttttttttttttttttt ÇOKK KÖTÜSÜNN YAAAAAAAAAAAAAAA...BU NE ŞİMDİİİİİİİİİİİİİ........NE OLDUU doktordaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............hadi hamileyim dede bayramı erken den kutlayalımmmmmmmmmm.........

aranızda pkoyla hamile kalan oldu mu korkuyorum ya bebeim olmassa diye

canım hiçç korkmaa...burdaki arkadaşlarla tanışmadın daha..hiç tedavisiz 2 3 çocuk anneleri var burdaa...gelince yazarlarr..gönlünü ferah tut...kendiliğinden olmassa klomenle hamile kalınıyor zatenn...sen kötü şeyler getirme aklınaa..belki şuan hamile bile olabilirsinn...:21::21:

aranızda pkoyla hamile kalan oldu mu korkuyorum ya bebeim olmassa diye

senin yumurta çatladıktadn sonra 9. gününmüü ?? yani ne zaman belli olacakk test alsaydın keşkee...yada kandan baktır erken gebelik tahlilini..

X