- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
günaydınn herkese sağlıklı , mutlu ve huzurlu bir gün olması dileklerimlee...
hayırlı olsunnn sedacançookk sevindimmm allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eylesinn aminnnnnnn Darısı tüm bebiş isteyen arkadaşlarımın yanı sıra benim de başıma aminn
hoşgeldin seyma zayıf ve güzel bir bedenden önce sağlıklı bedenlere sahip olmak için çabalıyoruz bizlerde ve inşallah bebişlerimize de kavuşacağız burada güzel bir arkadaşlık ortamı var bağımlılık yapıyor[sıze=2][/sıze]
cecooooo hoşgeldin
Wawwwww nerelerdesin arkadaşımmm özledikkkk seniii
Tesekkur ederım kızlar çalıştıgım için her zaman bakamıyorum sımdı gördum mesajlarınızı umarım hersey cok güzel olur hepimiz için :)
Selamun aleykum fistiklar...
Oncelikle cok ozur diliyorum yaklasik bir haftadir gelemiyorum ve sebebi iki tane...
Birincisi hamur isi cok yedigim icin hemen 1,5-2 kilo aldim ve aldikca sinirlerim bozuldu ve dahada bi istahim acildi ve cuma gunu tartilmadim bile. Gelip yazamadimda. Bide koye gittik islergucler. Simdide dukkanla ugrasiyorum maluk okullar acildi ama musteriler nerde bilmiyorum sanirsam saklambac oynuyorlar benimle :)) indirim afisimide astim kizlarne satilirsa satilsin. Ekim ortasi yada sonu yada kasim basi kapatmak istiyorum hayirlisiyla hayirlisiysa insaallah. Sonrada bi ise girip calisarak borcumu odemeyi istiyorum ALLAH im yardimcimiz olur insaallah...
Aramıza hoşgeldin
İnşallah fırsat buldukça senide sık sık aramızda görürüz
Bu arada biraz kendinden bahsetsene
Ben başlangıçı yapayım ;
Adım banu, 33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadınnın annesiyim, evhanımıyım ve istanbuldayım
120 kgla iki sene evvel başladım maratona ve şu anda spor salonundaki tartıya göre 104 kiloyuminşallah çok daha güzel kilolar verip hedefime ulaşacağım
Canım hiç sinirini bozma gelenler çabucak gidecek yine Allahın izniyle
Buradan uzak durdukca daha fazla kaçamak yaparsın o yüzden en azından günde bir mesaj da olsa yaz emin ol kaçamak sayın düşecektir
Dükkan konusunda da hayırlısı neyse o olsun canımRabbim herşeyi gönlüne göre verir inşallah ....Aminnnnnn
Ben Şeyma 26 yaşında 2 yıllık evli bayanım :) allaha şükür çok mutlu bi evliliğim var tek eksiğim allahımın izniyle bebiş :) muhsebecilik yapıyorum zaten zor kilo vermemin bir sebebide o oturduğum yerden iş yaptıgım için :) 2 aydır ciddi anlamda beslenme konusunda titiz davranıyorum en son kontrole gittiğimde 108 e düşmüştüm daha çok çok düşmem gerek eşimde destekçi bana ama beni deli ediyor ya sabah akşam günde nerdeyse 5 öğün homili gırtlak yediği halde zayıf birde iştahlı allahım çocuğum olursa allahın izniyle onun gibi yesin inşallah :) ama kilo almasın benim gibi neyse kızlar ben fırsat buldukça yine bakıcam buraya görüşürüz :) :)
a.slm canımm waw lütfenn bu ne hal böyleyaa kendini bırakma reglin ilk birkaç günü böyle geçebiliyor bende aynı durumdaydım yeni toparlanıyorum. vermedim tahlil 3 ay gelme bir ilaç almadan dene demişti doktor canım 3. günü git sadece hormon tahlili ve sütbezesi tahlili yaptır lh seviyeni öğren canım benim yine başlama istersen ama bunu öğren bu önemli ben bu ay çok ümitliydim olmadı ilk gün zaten çok beterdi ama geçiyor sonra Allah hayırlısını bilendir
şimdi en azından doktorunda dediğine istinaden kendi sağlığım yerinde olduğu için hamdüsenalar olsun dedim
vee ben bu ay hayıt aldım gnc den başladım bugün 3. içtim artık bu ay yumurtamızı daha iyi besleyip büyüteceğiz teyzesi
inşallah güzel haberler vereceğiz waw başlamadan pes etme canım benim bak ben marttan başladım rahimduvarı inceldi 2 ay öyle gitti o düzeldi hamdüsenalar olsun lh seviyesi yükseldi d.kontrol hapı verdi 2 ay öyle gitti vs. yaniAllah hayırlısını bilendir Allahtan ümit kesilmez yaşayacağız yaşatacağız inşallah
Merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım aslında uzun süredir benimde aynı sorunlarım var ama artık birilerine içimi dökmem lazım çok bunaldım bu kilolar adet düzensizlikleri nolcak ya 2,5 yıllık evliyim gectiğimiz 1 sene içerisinde bebek tedavısı gördüm 5 ay kıstlerim vardı erittik kilo vermen gerekiyor dedi bikaç kilo verdim ama eşimde de bende de sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmadı henüz ve bende dr.bunaldım bıraktım çünki ilk önce aklımdan neden olmuyo neden ben diye sorguladığım fikirlerimi atmak zorundaydım allaha şükür şimdi daha rahat kafam en azından eskisi gibi takmıyorum gecen ay kafama vurdu yine dedim şeyma kızım senın ılk önce zayıflaman lazım hem bu kılonun üzerine hamıle kalırsam kendımıde onuda tehlıkeye atacaktım bi hevesle diyetisyene gittim obezıte sınırında oldugum ıcın raporla benı hastanenın tedavı merkezıne 1 ay ücretsiz tedavı uyguladılar dıyetmıde harfiyen uydum 5-6 kilo verdim cok güzeldi çok güzel farkedılıyodu ama 1 ay bitti ve spora gidemiyorum ne kadar yediklerime dikkat etsemde spor olmadıgı ıcın hem kacamak cogaldı hemde kendımı kötü hissediyorm spor yaparken mutluydum azimliydim ev de yapamıyorum kendımı şartlayamıyorum dunde hastalıgımın 3.günüydü dr.ma gittim kıstlerin var dedi elleapnella ve androcur diye iki ilaç verdi 3 ay bunları kullanıcaksın ama zayıflıcaksın bu sure zarfında dedı cıddı anlamda 3 ay sona bebek için tekrar tedaviye başlıcam allahım yardımcımız olsun ohh be kimseyle konusamıyorum burda yalnızım aılem ıst da arkadaslarım ıst da kaldım tek sizden destek beklıyorum tekrar kılo vermeye baslamam lazım bebiş için çok istiyorum allahım hepimize nasip etsin inşallahh
Wawcım canım valla nasıl oldu bende anlamadın 2 aylık olmuşusuz bile. Rabbim herkese nasip etsin işallah.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gününüz aydın olsun, kalorileriniz az olsun, kilolarınız yok olsun inşallahhhh....Aminnnnnnnnnn
Bende bu sabah yine 6da uyandım ve saat 7de kahvaltımı bir güzel yaptım
Sağ olsun küçük cadıda sanki işe gidecekmiş gibi babasından evvel uyanıp çizgi film açtırdı banaEşimide işe postalayınca bir bakayım dedim ama yine
in cin top oynuyor
Kızlarrrrrrrrr yeter artık uzak kaldığınız hadi toplanında şu kilolardan el birliği ile kilolarımızı verelim
Gunaydin cecommm
kiz sen olmasan topigi acan da olmayacak herhalde :))
canim ben dukkandayim guya okullar acildi ama is yok bide %25 le %50 indirim yaptimumudumuz cuma cumartesi ve haftaya insaallah. Aman olmazsa da ne yapalim olum yok ya ucunda hemen ise girip ucundan odemeye baslarim...
Bu arada bakalim bu ay kac gunde gelicek hastaligim?
Gecen ay 40gunde felan geldi ayin 12siydi. Bakalimbugun 12si sanirsam bi on gune gelir insaallah tabi.
3.gununde gidip bi tahlillerimi yaptiracam sonrada sonuca gore kayserideki doktoruma gidecegim insaallah... ALLAH im hakkimizda hayirlisini versin insaallah. Herkesin insaallah... Aminnn...
Kilo bakimindanda cok uzuldum bir haftadir asiri acikiyorum ve yemeyince kan sekerim yerlerde surunuyor. Mecbur yiyorum ama yiyincede verdigimden fazla aliyorum. Arkadas benim bunye ne direncli cikti. 97den hic inemezken birden 96ya dusunce sasirmistim zaten ama 2hafta surdu mutlulugum sadece. Simdi 97bucuklardayim yine... Amannn napiyim ya ben yine vermeye gayret edeyimde. Vucut kilo aldikca sinirleniyom yine kilo aliyom ama yine sukur halime... Ben azmetmeliyimki vucudun inadida kirilsin degilmi...
Yine sukur ya 102,8geliyordum. 96yi gordum. Ha simdide 97,5 ama o 96yi gordumya geriside gelecek insaallah...
Gunaydin cecommm
canim ben dukkandayim guya okullar acildi ama is yok bide %25 le %50 indirim yaptimumudumuz cuma cumartesi ve haftaya insaallah. Aman olmazsa da ne yapalim olum yok ya ucunda hemen ise girip ucundan odemeye baslarim...
Gecen ay 40gunde felan geldi ayin 12siydi. Bakalimbugun 12si sanirsam bi on gune gelir insaallah tabi.
3.gununde gidip bi tahlillerimi yaptiracam sonrada sonuca gore kayserideki doktoruma gidecegim insaallah... ALLAH im hakkimizda hayirlisini versin insaallah. Herkesin insaallah... Aminnn...
Kilo bakimindanda cok uzuldum bir haftadir asiri acikiyorum ve yemeyince kan sekerim yerlerde surunuyor. Mecbur yiyorum ama yiyincede verdigimden fazla aliyorum. Arkadas benim bunye ne direncli cikti. 97den hic inemezken birden 96ya dusunce sasirmistim zaten ama 2hafta surdu mutlulugum sadece. Simdi 97bucuklardayim yine... Amannn napiyim ya ben yine vermeye gayret edeyimde. Vucut kilo aldikca sinirleniyom yine kilo aliyom ama yine sukur halime... Ben azmetmeliyimki vucudun inadida kirilsin degilmi...
Yine sukur ya 102,8geliyordum. 96yi gordum. Ha simdide 97,5 ama o 96yi gordumya geriside gelecek insaallah...
slmm milletttt....ben geldimmm
dün tahlillerimi verdimmm...ssk ya gittimm...ve bi önceki gün eşimin kafasının etini resmen yedim..dıt dıt dıt dıtt...sonra tam susmuştumkii..sadece dedimki sen beklemezsin ordan hangi otobüse binimm...anammm bi çıldırdı...yeter kapat konuyuu tahlilde bebekdehiçbişii istemiyorum diyee...beni sen hep böle daraltıyorsun diyee...tabi bende şok oldum kalktım gittim yattımm...
sabah oldu hiç gıkımız çıkmadan hastaneye gittik beni bırakdı...neyse sabah 9..kadın sol koluma iğneyi taktı.arkasınada tüpü taktı kan aldıranlar bilir..hani iğneyi çıkartmadan tüpü takıyorlar yaonlardann...anammm kan gelmiyorr karı ha çeviriyor iğneyii töbe töbee bu ne yaa diyorr..ben tırsak kafam diğer tarafa dönk..dedim daha yeter canım acıyor çıkmıyorsa çıkart...töbe çeke çeke iğneyi çıkarttı iğne tıkalı olabilir dedi..
benden öncede 2 kadın kan aldırdı ay eliniz ne hafif felan diye diye içim rahatlamışdı ...
dedi sağ kola takak..sık elinide kan biriksin...sıktımm :) soktu iğneyii..ben tüpü görmüyorum tabii..kafam diğer taraftaa..yine başlamazmıı tövbe tövbee böle bişiyideilk gördüm diyee...yine ne oldu dedimm..kan gelmiyor dediii..2 dm gelmiş.tüpe.hala bekliyorrr bi yandanda konuşuyor o sırada kafamı bi kaldırdım eşim tepemdeeedelii..gitmemiş işe.. noluyor dedi..biztüp takılı bekliyoruzz..dedi kan gelmiyorr...eşimtripleregirmeye başlayıncaa..
kadın kusura bakma bunu çıkartıcam elinin üstünden şırıngayla alıcam dedii..iyi dedim ama benim sesgidiyorr :) :) kan tutarda benii :) kanda görmedim amaiçim gittii :) neyse kadın şırıngayı taktıyine kann yokkayy iyiki eşim ordaydı anlatsam inanmazz.. benim kafa cevrikk halamı yok kan dedim..dedi bu son çareacık beklicen yavaş yavaş alıcam dedi...4 tüpün var dedii...ben dedim ara verin ben fena oldummm...insafa geldii...yeter dedi tüplere dağıtıcam bunu dedi..
döndü dirayetli kızmışsın başkası olsa hastaneyi ayaga kaldırırdı dedi..eşim lafa daldı ..o dirayetlidirde..ben delinin tekiyimdir dedi..o sırada ben lafa girdimmayy komiktik işte..bakalım sonuçları bekliyorum şimdii...inşallah iyi çıkarr..
Aykurt canım moralini sağlam tut inşallah her şey güzel olacakkk sen pozitif düşün canım benim müşteriler de gelecek inşallah helal bol kazançlarda gelecekkSelamun aleykum fistiklar...
Oncelikle cok ozur diliyorum yaklasik bir haftadir gelemiyorum ve sebebi iki tane...
Birincisi hamur isi cok yedigim icin hemen 1,5-2 kilo aldim ve aldikca sinirlerim bozuldu ve dahada bi istahim acildi ve cuma gunu tartilmadim bile. Gelip yazamadimda. Bide koye gittik islergucler. Simdide dukkanla ugrasiyorum maluk okullar acildi ama musteriler nerde bilmiyorum sanirsam saklambac oynuyorlar benimle :)) indirim afisimide astim kizlarne satilirsa satilsin. Ekim ortasi yada sonu yada kasim basi kapatmak istiyorum hayirlisiyla hayirlisiysa insaallah. Sonrada bi ise girip calisarak borcumu odemeyi istiyorum ALLAH im yardimcimiz olur insaallah...
Ben Şeyma 26 yaşında 2 yıllık evli bayanım :) allaha şükür çok mutlu bi evliliğim var tek eksiğim allahımın izniyle bebiş :) muhsebecilik yapıyorum zaten zor kilo vermemin bir sebebide o oturduğum yerden iş yaptıgım için :) 2 aydır ciddi anlamda beslenme konusunda titiz davranıyorum en son kontrole gittiğimde 108 e düşmüştüm daha çok çok düşmem gerek eşimde destekçi bana ama beni deli ediyor ya sabah akşam günde nerdeyse 5 öğün homili gırtlak yediği halde zayıf birde iştahlı allahım çocuğum olursa allahın izniyle onun gibi yesin inşallah :) ama kilo almasın benim gibi neyse kızlar ben fırsat buldukça yine bakıcam buraya görüşürüz :) :)
Gunaydin cecommm
slmm milletttt....ben geldimmm
dün tahlillerimi verdimmm...ssk ya gittimm...ve bi önceki gün eşimin kafasının etini resmen yedim..dıt dıt dıt dıtt...sonra tam susmuştumkii..sadece dedimki sen beklemezsin ordan hangi otobüse binimm...anammm bi çıldırdı...yeter kapat konuyuu tahlilde bebekdehiçbişii istemiyorum diyee...beni sen hep böle daraltıyorsun diyee...tabi bende şok oldum kalktım gittim yattımm...
sabah oldu hiç gıkımız çıkmadan hastaneye gittik beni bırakdı...neyse sabah 9..kadın sol koluma iğneyi taktı.arkasınada tüpü taktı kan aldıranlar bilir..hani iğneyi çıkartmadan tüpü takıyorlar yaonlardann...anammm kan gelmiyorr karı ha çeviriyor iğneyii töbe töbee bu ne yaa diyorr..ben tırsak kafam diğer tarafa dönk..dedim daha yeter canım acıyor çıkmıyorsa çıkart...töbe çeke çeke iğneyi çıkarttı iğne tıkalı olabilir dedi..
benden öncede 2 kadın kan aldırdı ay eliniz ne hafif felan diye diye içim rahatlamışdı ...
dedi sağ kola takak..sık elinide kan biriksin...sıktımm :) soktu iğneyii..ben tüpü görmüyorum tabii..kafam diğer taraftaa..yine başlamazmıı tövbe tövbee böle bişiyideilk gördüm diyee...yine ne oldu dedimm..kan gelmiyor dediii..2 dm gelmiş.tüpe.hala bekliyorrr bi yandanda konuşuyor o sırada kafamı bi kaldırdım eşim tepemdeeedelii..gitmemiş işe.. noluyor dedi..biztüp takılı bekliyoruzz..dedi kan gelmiyorr...eşimtripleregirmeye başlayıncaa..
kadın kusura bakma bunu çıkartıcam elinin üstünden şırıngayla alıcam dedii..iyi dedim ama benim sesgidiyorr :) :) kan tutarda benii :) kanda görmedim amaiçim gittii :) neyse kadın şırıngayı taktıyine kann yokkayy iyiki eşim ordaydı anlatsam inanmazz.. benim kafa cevrikk halamı yok kan dedim..dedi bu son çareacık beklicen yavaş yavaş alıcam dedi...4 tüpün var dedii...ben dedim ara verin ben fena oldummm...insafa geldii...yeter dedi tüplere dağıtıcam bunu dedi..
döndü dirayetli kızmışsın başkası olsa hastaneyi ayaga kaldırırdı dedi..eşim lafa daldı ..o dirayetlidirde..ben delinin tekiyimdir dedi..o sırada ben lafa girdimmayy komiktik işte..bakalım sonuçları bekliyorum şimdii...inşallah iyi çıkarr..
inşallahh canımm yaaa....sormaa kaç sene oldu ben her adet dönemii bikaçgün böleyimmm...bakalımm bende neler olacakkk inşallah herşey yolunda giderr...herşeyin bi zamanı varr bak gelecekse geliyorr..gelmeyeceksede ne yapsakboşşş hakkımızda hayırlısı olsunnn...
ayyyyyycanım benim yaaa senin kanın ne kadar azmışş geçmiş olsun Allah kolaylıklar versinnn inşallah neticesi iyidirr almışsındır sonuçları ne oldu değerler nasıl canımmm ????????
hadi güzel haberlerle gell çok kilo verdin maşalalh lh felan düzelmiştir iyicee :87: enişteye de maşallahh :128: yanında ve sakin olabilmiş
bak kendini ne kadar kastıysan kan bile gelmiyor..arkadaşım ne bu sitres ve sıkıntı yaa..olmaz ama..böyle başlamamalısın tedaviye psikoloji çook önemli..canını sıkacak bir şey de yok..boş yere eşinle birbirinizden çıkarmayın can sıkıntınızı..TEDBİR İNSANDAN TAKDİR ALLAHTAN..Sen elinden geleni tevekkülle yap ve dua et..senden daha kötü durumdakileri düşün..çıkmaz sokakta değilsin..slmm milletttt....ben geldimmm