Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Günaydın kızlarrrrrrrrr

Bu sabahta yine çok dinç uyandım şükür Rabbime
Güzelce kahvaltımı yaptım ve buraya koştum
Bugün evdeyim ve biriken ütülerimi aradan çıkarmayı düşünüyorum
Birazda temizliğimi yaparım akşama kadar yarın nasılsa yine salona atacağım kendimi bari yarına işim kalmasın

İnşallah herkes için bol hareketli ve bol eksili bir gün olur ....Aminnnnnnnnnn

amin arkadaşım allah hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin işallah.

Tesekkur ederım kızlar çalıştıgım için her zaman bakamıyorum sımdı gördum mesajlarınızı umarım hersey cok güzel olur hepimiz için :)

Selamun aleykum fistiklar...
Oncelikle cok ozur diliyorum yaklasik bir haftadir gelemiyorum ve sebebi iki tane...
Birincisi hamur isi cok yedigim icin hemen 1,5-2 kilo aldim ve aldikca sinirlerim bozuldu ve dahada bi istahim acildi ve cuma gunu tartilmadim bile. Gelip yazamadimda. Bide koye gittik islergucler. Simdide dukkanla ugrasiyorum maluk okullar acildi ama musteriler nerde bilmiyorum sanirsam saklambac oynuyorlar benimle :)) indirim afisimide astim kizlarne satilirsa satilsin. Ekim ortasi yada sonu yada kasim basi kapatmak istiyorum hayirlisiyla hayirlisiysa insaallah. Sonrada bi ise girip calisarak borcumu odemeyi istiyorum ALLAH im yardimcimiz olur insaallah...

Tesekkur ederım kızlar çalıştıgım için her zaman bakamıyorum sımdı gördum mesajlarınızı umarım hersey cok güzel olur hepimiz için :)

Aramıza hoşgeldin
İnşallah fırsat buldukça senide sık sık aramızda görürüz

Bu arada biraz kendinden bahsetsene
Ben başlangıçı yapayım ;
Adım banu, 33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadınnın annesiyim, evhanımıyım ve istanbuldayım
120 kgla iki sene evvel başladım maratona ve şu anda spor salonundaki tartıya göre 104 kiloyum inşallah çok daha güzel kilolar verip hedefime ulaşacağım

Canım hiç sinirini bozma gelenler çabucak gidecek yine Allahın izniyle
Buradan uzak durdukca daha fazla kaçamak yaparsın o yüzden en azından günde bir mesaj da olsa yaz emin ol kaçamak sayın düşecektir
Dükkan konusunda da hayırlısı neyse o olsun canım Rabbim herşeyi gönlüne göre verir inşallah ....Aminnnnnn

Ütüden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Ama mecbur şimdi bir sürü olan ütülerime girişiyorum

Sizlere güzel bir gün diyorum ve akşama kadar huzurdan çekiliyorum

Kocaman öpüyorum sizleri

Ben Şeyma 26 yaşında 2 yıllık evli bayanım :) allaha şükür çok mutlu bi evliliğim var tek eksiğim allahımın izniyle bebiş :) muhsebecilik yapıyorum zaten zor kilo vermemin bir sebebide o oturduğum yerden iş yaptıgım için :) 2 aydır ciddi anlamda beslenme konusunda titiz davranıyorum en son kontrole gittiğimde 108 e düşmüştüm daha çok çok düşmem gerek eşimde destekçi bana ama beni deli ediyor ya sabah akşam günde nerdeyse 5 öğün homili gırtlak yediği halde zayıf birde iştahlı allahım çocuğum olursa allahın izniyle onun gibi yesin inşallah :) ama kilo almasın benim gibi neyse kızlar ben fırsat buldukça yine bakıcam buraya görüşürüz :) :)

Rabbim inşallah mutluluğunuzu daim eder ve mutluluğunuzu ufak bir mucizeyle taçlandırır ....Aminnnnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gününüz aydın olsun, kalorileriniz az olsun, kilolarınız yok olsun inşallahhhh....Aminnnnnnnnnn
Bende bu sabah yine 6da uyandım ve saat 7de kahvaltımı bir güzel yaptım
Sağ olsun küçük cadıda sanki işe gidecekmiş gibi babasından evvel uyanıp çizgi film açtırdı bana Eşimide işe postalayınca bir bakayım dedim ama yine
in cin top oynuyor

Kızlarrrrrrrrr yeter artık uzak kaldığınız hadi toplanında şu kilolardan el birliği ile kilolarımızı verelim

Gunaydin cecommm
kiz sen olmasan topigi acan da olmayacak herhalde :))
canim ben dukkandayim guya okullar acildi ama is yok bide %25 le %50 indirim yaptim umudumuz cuma cumartesi ve haftaya insaallah. Aman olmazsa da ne yapalim olum yok ya ucunda hemen ise girip ucundan odemeye baslarim...

Bu arada bakalim bu ay kac gunde gelicek hastaligim?
Gecen ay 40gunde felan geldi ayin 12siydi. Bakalimbugun 12si sanirsam bi on gune gelir insaallah tabi.
3.gununde gidip bi tahlillerimi yaptiracam sonrada sonuca gore kayserideki doktoruma gidecegim insaallah... ALLAH im hakkimizda hayirlisini versin insaallah. Herkesin insaallah... Aminnn...

Kilo bakimindanda cok uzuldum bir haftadir asiri acikiyorum ve yemeyince kan sekerim yerlerde surunuyor. Mecbur yiyorum ama yiyincede verdigimden fazla aliyorum. Arkadas benim bunye ne direncli cikti. 97den hic inemezken birden 96ya dusunce sasirmistim zaten ama 2hafta surdu mutlulugum sadece. Simdi 97bucuklardayim yine... Amannn napiyim ya ben yine vermeye gayret edeyimde. Vucut kilo aldikca sinirleniyom yine kilo aliyom ama yine sukur halime... Ben azmetmeliyimki vucudun inadida kirilsin degilmi...
Yine sukur ya 102,8geliyordum. 96yi gordum. Ha simdide 97,5 ama o 96yi gordumya geriside gelecek insaallah...

slmm milletttt....ben geldimmm

dün tahlillerimi verdimmm...ssk ya gittimm...ve bi önceki gün eşimin kafasının etini resmen yedim..dıt dıt dıt dıtt...sonra tam susmuştumkii..sadece dedimki sen beklemezsin ordan hangi otobüse binimm...anammm bi çıldırdı...yeter kapat konuyuu tahlilde bebekdehiçbişii istemiyorum diyee...beni sen hep böle daraltıyorsun diyee...tabi bende şok oldum kalktım gittim yattımm...

sabah oldu hiç gıkımız çıkmadan hastaneye gittik beni bırakdı...neyse sabah 9..kadın sol koluma iğneyi taktı.arkasınada tüpü taktı kan aldıranlar bilir..hani iğneyi çıkartmadan tüpü takıyorlar yaonlardann...anammm kan gelmiyorr karı ha çeviriyor iğneyii töbe töbee bu ne yaa diyorr..ben tırsak kafam diğer tarafa dönk..dedim daha yeter canım acıyor çıkmıyorsa çıkart...töbe çeke çeke iğneyi çıkarttı iğne tıkalı olabilir dedi..

benden öncede 2 kadın kan aldırdı ay eliniz ne hafif felan diye diye içim rahatlamışdı ...

dedi sağ kola takak..sık elinide kan biriksin...sıktımm :) soktu iğneyii..ben tüpü görmüyorum tabii..kafam diğer taraftaa..yine başlamazmıı tövbe tövbee böle bişiyideilk gördüm diyee...yine ne oldu dedimm..kan gelmiyor dediii..2 dm gelmiş.tüpe.hala bekliyorrr bi yandanda konuşuyor o sırada kafamı bi kaldırdım eşim tepemdeeedelii..gitmemiş işe.. noluyor dedi..biztüp takılı bekliyoruzz..dedi kan gelmiyorr...eşimtripleregirmeye başlayıncaa..

kadın kusura bakma bunu çıkartıcam elinin üstünden şırıngayla alıcam dedii..iyi dedim ama benim sesgidiyorr :) :) kan tutarda benii :) kanda görmedim amaiçim gittii :) neyse kadın şırıngayı taktıyine kann yokk ayy iyiki eşim ordaydı anlatsam inanmazz.. benim kafa cevrikk halamı yok kan dedim..dedi bu son çareacık beklicen yavaş yavaş alıcam dedi...4 tüpün var dedii...ben dedim ara verin ben fena oldummm...insafa geldii...yeter dedi tüplere dağıtıcam bunu dedi..

döndü dirayetli kızmışsın başkası olsa hastaneyi ayaga kaldırırdı dedi..eşim lafa daldı ..o dirayetlidirde..ben delinin tekiyimdir dedi..o sırada ben lafa girdimm ayy komiktik işte..bakalım sonuçları bekliyorum şimdii...inşallah iyi çıkarr..

inşallahh canımm yaaa....sormaa kaç sene oldu ben her adet dönemii bikaçgün böleyimmm...bakalımm bende neler olacakkk inşallah herşey yolunda giderr...herşeyin bi zamanı varr bak gelecekse geliyorr..gelmeyeceksede ne yapsakboşşş hakkımızda hayırlısı olsunnn...

canımm hoşgeldinnn...bizlerde hep aynı dertlerden müzdaribizzz..benim bu aralar morel bozukk..yokum buralardaaa...amaa birlikte güzell yollar alıcazz..kiiloo vermeliyizz..bu en önemli işimizz...sonra bebeklerimiz gelecekk....ilaçlarını ilk dfa duyuyorumm..neredesin sen türkiye de mi ??şuan neler yapıyorsunn diyete başladınmıı...seni tok tutabilecekk zengin bi liste ayarla kendinee..bak bizim bu sayfada 2..3. sayfa öncelerine bakk..daha yeni egedeniz ARKADAŞIMIZBİ LİSTE PAYLAŞTI VE HARİKA KİLOLAR VERDİİ..ONU TAVSİYE EDERİM BENİM LİSTEDE AYNII...sende ona başla hemen...tedaviye başlamadan ne kadar kilo versen karr..

Wawcım canım valla nasıl oldu bende anlamadın 2 aylık olmuşusuz bile. Rabbim herkese nasip etsin işallah.

aminn canımm...ama nasıl sürprizz olduu...nasıl anladınn ??hiç mi belirti olmadı yaa :) :) rabbim sağlıklı evlat etsiinn..kucagınada alll inşallahh...

sormaa cecomm yaa topla bizii...diğerlerini bilmiyorumm amaa ben sagılmışş durumdayımm nasıll toparlarımm bilmiyorumm....inşallah uzun sürmezz...

canımm sen yinede dikkat et kendinee..dr verdiği ilaçları ihmal etmee...o ilaçla belki hamile kalabilirsindeee...o yüzden hep dikkatli ol...seni yoracak işler agır işler yapmaaa...adetin gelincede 3. günü tahlilini ver artık muhakkakk...

Canım gözün aydın 96yı görmüşsün
İnşallah hastalanmazsında kuzu kendiliğinden gelir Aminnnnnn

Bu arada hakikaten herkes fena dağıldı kendim çalıp kendim oynuyorum gibi hissediyorum bazen kendimi kapı gıcırtısı yeter Neyse bir ümit okullar açılınca herkes biraz daha toparlanır diye ümit ediyorum hani o arada herkes işlerinide ayarlar diye umut ediyorum yoksa bu kilolar biraz zor gider

Bende Dükkan diyeti yapmaya başladım İnşallah şu kilolar bir an önce gider İlk atak süresi biraz zorlayabilir ama insan karşılığını alınca eminim o süreçte daha iyi olur sonrasında zaten çok daha kolay yani benim genelde beslendiğim gibi yine protein ağırlıklı ama sebzede dahil Nette ne zamandır araştırıyordum baya bir kilo verenler var heleki biri bir senede 64 kilo vermiş şok oldum ki bayan 167 kiloyken şu anda 103 kilo üstelik hayatta 100 üzeri demezsin kadını görsen
İnşallah bende beceririm

Canım çok çok geçmiş olsun ben bile okurken böyle oldum
Nasıl birşeymiş o yaa
İyi eniştede sabır edip orada ayaklanma çıkarmadı
İnşallah herşey yolunda giderde kilocuklar hamile kalana kadar biraz daha gider sende fıstık gibi bir hamilelik geçirirsin ve kuzucuğunu sağ sağlım en kısa zamanda kuçağına alırsın ....Aminnnnnnnn

Hadi sizlere pazara kadar izin ama pazartesi itibariyle herkesi burada motive olmuş bir şekilde istiyorum canım
Yoksa nasıl kilo vereceğiz dimi ama
Kızım sana söylüyorum topiğim sen anla oldu ama olsun O PKOlu kızlar buraya gelecekkkkkkkkkkk başka yolu yoooookkkk

MErhaba arkadaşlar nasılsınızzzzzzzz
ben hamdüsenalar olsun iyiyim

Aykurt canım moralini sağlam tut inşallah her şey güzel olacakkk sen pozitif düşün canım benim müşteriler de gelecek inşallah helal bol kazançlarda gelecekk

İnşallah bebişte gelecek arkadaşım kaçtan 108 e düştün ve nasıl onları hatırla yine gidecek kilocularımız inşallah erkeklerin metebolizmaları çok hızlı maşallah :) ben eşimin yediğinin yarısını yesem ahoo

canım yaa aşırı acıkıyorsan yanına yoğurt al hem tok tutuyor hemde yağ yakıyor yaşasın yoğurt yemekkkk
bende canım hamdsusenalar olsun diyorum 94 gördüm yaa ama hemen geri alıveriyorum kayserideki doktoruna gitmende güzel olur da canım 3. günü yapılması gerekiyor o tahlillerin

bak kendini ne kadar kastıysan kan bile gelmiyor..arkadaşım ne bu sitres ve sıkıntı yaa..olmaz ama..böyle başlamamalısın tedaviye psikoloji çook önemli..canını sıkacak bir şey de yok..boş yere eşinle birbirinizden çıkarmayın can sıkıntınızı..TEDBİR İNSANDAN TAKDİR ALLAHTAN..Sen elinden geleni tevekkülle yap ve dua et..senden daha kötü durumdakileri düşün..çıkmaz sokakta değilsin..

yoğun günler sebebiyle giremedim kızlar..
bugünde dışarıdaydım ama erken geldim çok şükür..yarında dışarıda olacağım..
kızlar salsakta tartılmayı bırakmayalım o zaman motivasyon iyice düşüyor..ne olursa olsun bildirim yapalım..
bende saldım bu aralar hatta regl kapıda ama yarın tartılacağım

Hayirli aksamlar kizlarrr
waw canim agir kaldirma felan demissin sagol kuzum ama nerdeee. Bi esim dikkat eder ona yoksa ailem heybetli oldugum icin cocuklugumdan beri 50kiloluk cuvallari kaldirir sirtima. Daha cumartesi annemle carsiya gidip pazardan salcalik domates vs aldik kim tasidi o kasalari? Koye gittik bussuru is aldim... Annemede sayistirdim arada eger hamile felan olsam coktan dusmustu diye. Ben hamile kalirsam kesin soylemem lazimki bana yuk tasitmasinlar... Amannn bisey varsada ALLAH im korur insaallah

Nerde bu Devlet nerde bu millettttttttttttttttttttttttt

Bağırtmayın beni gece gece hadi gece bir derece ama gündüz burası çocuk yuvası gibi şen olsun istiyorum
Bakın yarın tartı günü herkes inşallah eksilerde bildirimlerini yapar

hayırlı sabahlaaaar ve hayırlı cumalar herkese...

ilk bildirim benden...

geçen hafta: 75.5

bu hafta: 75.8

+ 300 gr..dün yediğim cips kendini gösterdi tartıda..birde regl olacağım çikolata yiyorumm..regl sonrası yani haftaya innşşşaalllah 74 olacağımm..

hadi kızlar tartılınnnnnnn

Hayirli sabahlar ve hayirli cumalar arkadaslar...

Sabah sabah tartiyi gorunce moralim bozuldum ama en azindan gecen haftaya gore iyi ve biraz toparlandim. Aclik krizi fazla tutmuyor artik...
Gelelim sevgili kilocuguma bu ara tartiyla bozustuk ama sizin hatriniza yazayim...
97,4 geldim kizlar ;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…