Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

CECOOO tartı almadın mı hala??hadi bildirimini bekliyoruzz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize kocaman bir Günaydın ve hayırlı cumalarrrrrrrrrrr

Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak en kısa zamanda önünüze sunsun inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn

Gelelim bildirimime
Bir kaç güne kadar regl olacağımdan maalesef bu hafta yine aynısyım
Moralimi bozmuyor ve aynen devam ediyorum
Rabbim hepimize şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine incecik olup hedeflerimize ulaşmayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.2 kg
Hedef; 85 ( ilk hedef diyelim )
Spor; 45 dakika yüzme, 80 dakika fitness, 120 dakika yürüyüş ( 3 günlük sporum )

CECOOO tartı almadın mı hala??hadi bildirimini bekliyoruzz

Sorma canım yaaa ne güzel uygun tartı bulmuştum aklıma tüküreyim daha sonra alırım KV varken almayayım dedim ama bu seferde bitmiş
İnan daha dün akşam bir yere gittik baktım hep 50 lira anasını satam Bakalım belki yarın eşimle tekrar çıktığımızda bulurum daha uygun birşeyde olmadı mecbur alacağım pahalıda olsa güzel bir tartı kaçış yok

Amaninnn kimseler gelmemis... Cecom bile...
İnsaallah herkes iyidir kizlar. Bende ayni devam ediyorum bugun 400gr daha eksik geldim tartida ama bu hafta alabilirim. Dukkanda istedigimi yiyemem mecbur abur cubur...

Kizlar esimin is degistirme durumu var eski is yerinden cagiriyorlar hayirlisi bakalim... Sabaha kadar ne cok dusunduysem baya sayiklamisim esim nasil guluyor gece sacmalayip durdun diyor baya muhabbet etmisiz. En son sus artik diyip zorla uytmus beni )

Gercekten mı dıyosun cok sewındım buna yha bn dıyet yapıyorum zayen yanı kalorı hesaplayıp yapıyorum bu ılaclarda pazartesı baslıcam bakalım cook sewındm gercekten
2 hafta once 74 kıloydum kalori hesabı yaptım spor yaptım tam 3.70 kg verdım su an 70.3 um gercektn zayıflamk ıstıyorumn sizler gıbı

Canm ılk önce hosgeldın bnce kılon la boy orantın gayet guzel ama doktorun defıklerını uygulmk lazm
Göbek için mekik yarım mekıkte olur
Ama duzenlı sabah aksam
Vermn gerekn kılo cok az istesen 1 ayda verırsın bunun ıçın dıyet demede dıkkat etmk de
Yasaklar belli
Un tuz seker yag
Fasfoot
Kuzartmalar
Karbnhıdrat içerıklı yıyecekler mısır patates gıbı
Bol su en az 2 lt
Bol bitki çayı
Maydanoz kürü
Sogan kürü
Bunlar adetı hızlandırır ve idrar yollarını temızler
Düznli yürüyüş
Bnce bunlara dıkkat edersen 2 ayda hedefıne ulasırsn

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr
Herkes haftasonundan dolayı herhalde gezmelerde
Bende sabah kahvaltıdan sonra biraz mutfakla uğraştım sonrada komşu ablam kahve içmeye geldi ve baya sohbet ettik
Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık ve en sonunda eşim hadi hazırlanın diye aradı bizi
Büyük kıza okul çantası almaya gittik ve şükür daha evvel beğendiği çantayı ikinci AVMde bulduk
İnatçı keçi taktımı takıyor ama Allahtan buldukta rahatladık hepimiz

Daha yeni eve geldik hazır eşimde arkadaşına gidince bende hemen kendimi buraya attım
Umarım herkesin haftasonu iyi geçiyordur

Canım eşinin iş değiştirme durumu hayırlı olsun canım
İnşallah sizin için daha iyi olur bu iş değişikliği

Gunaydinnnnnn haftasonu guzelleri. Umarim herkes rahat bir gun geciriyordur ailesiyle...

Ben dukkandayim yine. Bugun esim izinli mutfakta biraz degisiklik yapicaktik bide komurlugu felan duzene sokucaktik yakinda havalar spgursa oduna komure yer acmak icin... Amaaa babamin koyde 1-2saatlik isi varmis koye gidince dukkan bana kaldi. Umarim 12ye dogru gelirler de bende eve gidip esimle guzel bi kahvalti yaparim ve islere koyuluruz beraber...

Cecom is konusuda buyuk ihtimal olacak dun eski patronuna oturmaya gittik benim akrabam zaten. Az biraz konusmuslar maas farki okadar yok ama bizim icin 50tl bile farktir bi sikisiklikta... Bide esimi herkes sever o isyerinde hepsi tekrar gel diyorlar bizimkide hevesli. Simdi bim de calisiyordu ama bim in gelecegi yok 40indan sonra calistirmiyorlarmis magazalarda... En azindan burasi gelecege yonelik. Ama hergun gidis gelis 2saat yok katediyor hergun korkuyorum biseymi oldu diye... Rabbim sabrini verecektir insaallah ve sabirla beklerim. Bakalim bende ekim sonu gibi is aramam lazim dukkani kapatinca bir iki hafta bi kendime geleyim istiyorum evi felan tam temizlerim icim rahatlar... Sonra hemen is bulup baslamam lazimki bu borclar bi taraftan odenmeyebaslansin demi...
Sizide bunalttiysamkusuruma bakmayin opuldunuz...

Günaydın kızlarrrrrrrrrr

Evet bugün pazartesi ve herkesin toplanma zamanı
Artık iyice silkelenip bir araya geleceğiz dedik ve inşallah herkes verdiği sözü tutup buraya toplanır

Ben fırsat buldukca buraya damlıyorum zaten
İn, cin ve ben top oynaya oynaya yoruluk yaw gelinde kör ebe olmaktanda kurtulayım kimsecikler gelmeyince hangi oyunu oynayacağımızı şaşırdık

Umarım herkes için çok güzel bir hafta olur Aminnnnnnnnn

selam kızlarrrrr..ben geldimmm...nerden başlasamm nasıl anlatsammm değişik 4 gün geçirdimm..inanın pc nin ekranını açaçak vaktim yokdu...

ilk önce özürdiliyorum liste paylaşamadımm...paylaşayamıcamı yazamadım bilee...

şimdi yazayım neler olduu....

perşembe günüsize yazdım..benim tel çaldıı...açtım..çok değer verdiğim biri manevi yönden çok sevdiğimm annemden büyük ama annemden hiçbi farkı lmayan biri 4 yıldır davet ediyordum evime ama yolçok uzak ve rahatsız gelemiyordu...geçenlerde yine teklif ettimm...böle böle dedim tedaviye başlıcamm..buyurgel evme ufak bi mevlüt okutmuş gibi olayım...okuyalım dua edelim...du bakalım hele demiştii...

perşembe aradı dedi cumartesi müsaitsen gelelim...bidahaki cumartesiye okullar var gelemicez gibii...bi şok yaşasamda içimde yetişebilirmiyim diye..tabi tabi başımüstüne dedim...teli kapatankii ben bi nevi karıncaya döndümm taabii direkk annemleri aradım teyzemi aradım arabaya doldur annemi kardeşimi kuzeni buraya gelinn...cünki bi cuma var hazırlanmam için...bize yardıma gelen kadında yogun öle bir haftadan önce ayarlaman lazım anneme dedim gel camlar var silincekk..

ogün camlar duvarlar halletik...cumagünü bençıktım bişiler aldım...cumagünü annem yine geldi..yemeklerihallettikk...ama gece hiç uyumadan cumartesi başladıı..birazz trafil çilesi çekselerdee cumartesi geldilerr misafirlerimm...güzell kuranlarımızı okuduk..duaları ettikk..yemekler yendii...daha trafik vardı diye diye misafirlerimi 9 a kadar göndermedim..tabi bi kısmı gitti...10 kişi felan kaldık geride..çıktık biz karşıya götürecektikk..yola çıktık allahım eşimbi dillendi bi dillendi ben şoklardaa...dedi hadi gelin sizi mimar sinan camiye götüreyim 5 dk..güzel büyük bi cami yanındada çoookbüyük bi yeşil alan arkı var hemen caminin bahcesinde...vee bize çok yakın..

gittik ordada gezindik namazları kıldılarrr..yola çıktık..12 gibibiz evimize geri koyulduk eşimlee...eve geldik ben resmen bayılmışım..dünde anca evi toparladım..akşamdaeşmin teyzesine gittik..böle son buldu günümüzz...günlerimizz..

hayatımın en güselgünüydü diyebilirim...inş tekrarıdaolur...

vee kızlarrrrrrrrrrrrr ben o aradaaaaaaaaa o kargaşa içindee dr gittimmmmmmmm.......ve ilaçç kullanmaya başladımm...çarşamba kontrolumm varrrrrrrrr....yumoşş varmı diye bakacakkk.....ama hiç sanmıyorummm....

dediki dr um kilo vermeye devam etttt...hala çok yüksekk kilonnnnnn bende hiçbozuntuya vermedim...aynen aynen dedimm

4.5 yıl baya uzun dedi..direk aşılama yapalımm..bende dedim ilaç denemek istiyorum bir iki ay..o zaman ilaç verdii..biraz acemi gibi doktorum ama..sakin bi hastane ve baya bi ilgilendii...du bakalım hayırlısıı...karşıdagitmek istediğim bi dr vardı...ama nasip olmadı bi türlüü...

CECOMMM...ERANİSA....AYKURTTT...ŞİRİNEEE

kızlarrr çokk sağolunn..güzel dilekleriniz içinn...allah sizlerinde gönlüne göre versin herşeyii.....

şirinee hormon tahlillerimmçokdagüsel çıkmadı hatta şimdiye kadarkilerin en yükseği diyebilirim neden böyle oldu anlamadım...dahaönceki tahlillerimde...lh..7.8 ken...şimdikin de lh..20 çıkmışş...bide prolaktin yüksekti..48 çıkmışş....

lh yi hayıt tohumu düşürüyormuşş bi ara içmiştim şimdi yine alıcamm..

prolaktin nedir ne değildir daha bakmadım neden böle yüksek çıktı araştırcamm...

AYKURTT..sen yinede aggır bişikaldırma canımmm...dikkat et kendineee...

insülin direncin olabilir. benimki de 20 küsürlerdeydi şeker ilacı kullandım 4 lere düştü hamile kaldım.

önemli olan lh ın fsh dan düşük olması.

hayırlısıyla bebeğin olur inş.

insülin direncin olabilir. benimki de 20 küsürlerdeydi şeker ilacı kullandım 4 lere düştü hamile kaldım.

önemli olan lh ın fsh dan düşük olması.

hayırlısıyla bebeğin olur inş.

2.5 yıldır glukofen içiyorum amaa bu ay içmedimmm belkide ondandırr...daha önceki tahlilimde 104 kiloydum..lh 7.4. şimdi 78 im 20 çıktı canımsıkıldı..

çok sağol bilgi için glukofene hemen başlıyım yinee...

rica ederim. çocuk deyince herkese destek olmaya çalışıyorum. ben 1.5 yıl bekledim ve o kadar zorlandım ki. ilk ay nedense kesin olur gözüyle baktım olmayınca da benim çocuğum olmaz diye her ay ağladım. ben bu kadar zamanda bu kadar acı çektiysem daha fazla bekleyenlerin allah yardımcısı olsun derim her zaman.

ben sıkıldım bu ilaçlardan dedim doktoruma (şeker ilacı+folik asit) o da bırak kafan rahatlasın dedi. 2 ay sonrasına aşılama için gün verdi ve ben o ay ağlamadım, o ay da hamile kaldım. herşeyden önce kafan rahat olacak....

bilmiyorumm...bende bıraktımm...kafamıda vücudumuda..4.5 yıl oldu evlendiğimm..vardır bundada bir hayır demek tek tesellimm...biliyorsun derdi hissetmişsin duygularımı..bilmeyen anlayamıyorr...rabbim kimseye çekemeyecegi yük vermesin...evladınıda sana bagışlasınn...

Canım çok güzel birşey için koşturmuşsun kaç gündür bunun kusuru olmaz ki
Rabbim okuduğunuz kuranı ve duaları kabul etmiştir inşallah ve onların yüzü suyu hürmetine sanada en kısa zamanda kuzucuğunun müjdesini vermeyi nasip eder ....Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

Canım güzel haberlerini bekliyoruz
Üzülme dediğin gibi belkide glukofeni içmediğinden yüksek çıkmıştır Aslında bende bu ara yine sallamaya başladım onu bak sen söyleyince bende fark ettim artık ilaç içmekten bıktım ama bende başlıyayım bugün bari

Benim bugünde Sporum yalan oldu
Kızım okuldan geldi ve bir sürü eksiği var alınacak tabi sağ olsun eşim işten sonra kendine almayı düşündüğü araba için koşturduğundan yine her sene olduğu gibi bu senede o görev bana kaldı :26:
Giyinip hemen evden dışarı atacağım kendimi mecbur kızın eksiklerini almaya sonrada oturup artık geç saate kadar kitap kaplamayla uğraşacağım

Neyse geç saatte de olsa bugün bir yarım saat bisikletime binerim yoksa içim rahat etmeyecek zaten dışardada baya bir dolanacağız eksikler için oda spor sayılır nasılsa yavaş yürümek nedir bilmiyorum

çokk sağolll cecommm...güzel dileklerin için...rabbimde senin gönlüne göre versin herşeyii...

bakalım hayırlısı olur inş hakkımızda..çarşambaa ilk kontrolüm yumoş olacakmı ama ilk aydan hiç ümidim yok..hayırlısıı...dr kilo ver dedi yaaaaaaaaaaaaa

işler yine sana kalmışş..bence bu koşuşturma sporundan daha fazla kalori yaktırırr..enişteee ne arabası alıyorr..allah işlerini ras getirsinn...bizimkide bu ara araba peşinde krediye başvurmuş haber bekliyordu...bu ay herşey çok karışık...tedavi istedim..oraya gidip gelince binmeye araba illa otomatik olsunn bide evin teslimatı varrr..tapu felan filann...elde var sıfırr...allah sonumuzu hayredeee...bu ayı bi atlatakdaa...

Hele şükür gelebilim

Tam 3 saattir kızın kitaplarıyla uğraştım kaplayacağım diye
Her sene olduğu gibi yine ihale bana kaldı

Öğlende bir attım kendimi dışarı tam 3 saat dolaşmışız resmen eksikleri tamamlamak için
Sağ olsun benim huysuz herşeyi beğenmiyor birde öğretmen bazı şeyleri kesin şu olucak diye belirtmiş :26: ister istemez aradık durduk istenenleri bir araya getireceğiz diye
İnanın o koşturmacadan öğle yemeğini bile unuttuk
Bir ara ufaklık AVMde tutturdu anne acıktım diye ama zaten masraflar ne kadar tutacağı belli değil diye birde yemek yemeyelim dedim ve çubuk krakerle geçiştirdik :26:

En son huysuzla bir güzel kapıştık hanım efendi yine BJKlı kap istedi bende kızdım sen kız çocuğusun ne alaka bu sene izin vermiyorum ben seçeceğim kaplarını diye neticede benim aldıklarımı baştan beğenmeyip 5 karış surat eve gelen huysuz kitablarını kapladıktan sonra bayıldı ama yinede kabul etmiyor yüzünde kocaman bir gülümsemeyle yinede güzel değil dedi Cadı ne olucak

Daha yeni işim bitti şükür
Eşimde sağ olsun bu saat oldu hala sokaklarda ayağı yanmış kedi gibi ikinci araba peşine düştü taktı bir kere

O doktor çok biliyor ulen türkiye geneline göre zayıf bile sayılırsın
Boşver sen yine elinden geleni yap ama moralinide bozma sonuçta süper bir yol kat ettin

Valla canım benimki bıktı her gün iki vesahit yapmaktan eeee benim arabayı alıncada olmuyor her gün her gün Şimdi annemlerde emekli olunca araba onlarada lazım olur ben hiç araba yüzü göremem dedi ve ikinci arabaya bakmaya başladı
Hatta şu anda bile araba göremeye gitti Ya yüz versem benimki de sıfır istiyor da hayatta işim olmaz En fazla 5 000 TLlik birşey alabilirsin dedim oda tamam onada razıyım yeterki ayağımı yerden kessin tüplü olsun da benzin hesabı yapmim dedi

İnşallah herşey gönlünüze göre olur canım hayırlısıyla tabi ....Aminnn
Rabbim sizlere bol bereket versin ki gönlünden geçenlerin en iyisini almayı nasip etsin Yaradan ....Aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…