Nerde bu Devlet nerde bu millettttttttttttttttttttttttt
Bağırtmayın beni gece gecehadi gece bir derece ama gündüz burası çocuk yuvası gibi şen olsun istiyorum
Bakın yarın tartı günü herkes inşallah eksilerde bildirimlerini yapar
CECOOO tartı almadın mı hala??hadi bildirimini bekliyoruzz
Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnn
Sabah 6da uyandığıma şaşırmış bir halde mutlu bir güne başladım şükürler olsun
Önce geceden cadının dağıttığı salonu toplayıp sonrada hemen kahvaltımı yaptım
Beyaz çayımı ve 1.5 litrede suyumu içtim şu saate kadar
İnsan erken kalkınca daha bir verimli geçiyor sanki gün
Şimdide makinede duran çamaşırları serip sonra saat 10da Hastaneye gideceğim Psikatri doktorumla görüşmek içinhem ilaçlarımı yazdırayım hemde iki sohbet edeyim hatunla
Herhalde bu sefer ağlamam diye düşünüyorumbaşladığım günün üzerinden daha yaklaşık 4 hafta geçti ama gerçekten hem gece uykularım düzene girdi hemde kendimi daha iyi hissetmeye başladım
Rabbim kimseye göstermesin öyle bir durumu ....Aminnnnnnnn
Canım ben yazmıştım ama herhalde gözden kaçtı
Ben sadece glifor kullanmıştım bir ara ve çokta güzel kilo verdim onunla. Şu anda yine onun içeriyle aynı farklı bir ilaç kullanıyorum ( glukofen ) aslında unutuyorum bazen ama düzenli kullanınca baya faydası var o ilacında
Kızkardeşim glifor ve yasmin kullanıyor ve ikisi bir arada çok daha güzel kilolar veriliyor diyorduki kendisi 67 kilo ve her gün tatlıı birşeyler yer tabi sporunu yaptığı içinde almaz kilo
Merhaba kızlarr ; bende de polikistik over var ve hasta olmak için 6 ay kullanmam gereken bir ilaç verdi
Bir de ilerde bebek düşündüğüm zaman öncesinde ilaç kullanmam gerekiebilirmiş , ilaçla hamile kalmam gerekebilir belkide gerekmeyebilirde dedi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda henüz bekarım ben
VE 4-5 kilo vermen gerekiyo dedi doktor bende istiyorum da nasıl olacak bilmiyorumben şimdi nasıl kilo vericem kilo vermeni yavaşlatır dedi o yüzden hemen kilo veremiyorum , nasıl bir diyet uygulasam egzersizlere de başlıycam bugün ama 62 kilo 1.66 boyum ve tek sorunum karın bölgesi göbeğim çok var ve bu göbeği nasıl eriticem bilmiyorum siz nasıl diyetler uyguladınız nasıl kilo verdiniz :44:
ne tür diyetler ve egzersizler yaptınızzz
Amaninnn kimseler gelmemis... Cecom bile...
İnsaallah herkes iyidir kizlar. Bende ayni devam ediyorum bugun 400gr daha eksik geldim tartida ama bu hafta alabilirim. Dukkanda istedigimi yiyemem mecbur abur cubur...
Kizlar esimin is degistirme durumu var eski is yerinden cagiriyorlar hayirlisi bakalim... Sabaha kadar ne cok dusunduysem baya sayiklamisim esim nasil guluyor gece sacmalayip durdun diyor baya muhabbet etmisiz. En son sus artik diyip zorla uytmus beni)
CECOMMM...ERANİSA....AYKURTTT...ŞİRİNEEE
kızlarrr çokk sağolunn..güzel dilekleriniz içinn...allah sizlerinde gönlüne göre versin herşeyii.....
şirinee hormon tahlillerimmçokdagüsel çıkmadı hatta şimdiye kadarkilerin en yükseği diyebilirim neden böyle oldu anlamadım...dahaönceki tahlillerimde...lh..7.8 ken...şimdikin de lh..20 çıkmışş...bide prolaktin yüksekti..48 çıkmışş....
lh yi hayıt tohumu düşürüyormuşş bi ara içmiştim şimdi yine alıcamm..
prolaktin nedir ne değildir daha bakmadım neden böle yüksek çıktı araştırcamm...
AYKURTT..sen yinede aggır bişikaldırma canımmm...dikkat et kendineee...
insülin direncin olabilir. benimki de 20 küsürlerdeydi şeker ilacı kullandım 4 lere düştü hamile kaldım.
önemli olan lh ın fsh dan düşük olması.
hayırlısıyla bebeğin olur inş.
rica ederim. çocuk deyince herkese destek olmaya çalışıyorum. ben 1.5 yıl bekledim ve o kadar zorlandım ki. ilk ay nedense kesin olur gözüyle baktım olmayınca da benim çocuğum olmaz diye her ay ağladım. ben bu kadar zamanda bu kadar acı çektiysem daha fazla bekleyenlerin allah yardımcısı olsun derim her zaman.
ben sıkıldım bu ilaçlardan dedim doktoruma (şeker ilacı+folik asit) o da bırak kafan rahatlasın dedi. 2 ay sonrasına aşılama için gün verdi ve ben o ay ağlamadım, o ay da hamile kaldım. herşeyden önce kafan rahat olacak....
selam kızlarrrrr..ben geldimmm...nerden başlasamm nasıl anlatsammm değişik 4 gün geçirdimm..inanın pc nin ekranını açaçak vaktim yokdu...
ilk önce özürdiliyorum liste paylaşamadımm...paylaşayamıcamı yazamadım bilee...
şimdi yazayım neler olduu....
perşembe günüsize yazdım..benim tel çaldıı...açtım..çok değer verdiğim biri manevi yönden çok sevdiğimm annemden büyük ama annemden hiçbi farkı lmayan biri 4 yıldır davet ediyordum evime ama yolçok uzak ve rahatsız gelemiyordu...geçenlerde yine teklif ettimm...böle böle dedim tedaviye başlıcamm..buyurgel evme ufak bi mevlüt okutmuş gibi olayım...okuyalım dua edelim...du bakalım hele demiştii...
perşembe aradı dedi cumartesi müsaitsen gelelim...bidahaki cumartesiye okullar var gelemicez gibii...bi şok yaşasamda içimde yetişebilirmiyim diye..tabi tabi başımüstüne dedim...teli kapatankii ben bi nevi karıncaya döndümmtaabii direkk annemleri aradım teyzemi aradım arabaya doldur annemi kardeşimi kuzeni buraya gelinn...cünki bi cuma var hazırlanmam için...bize yardıma gelen kadında yogun öle bir haftadan önce ayarlaman lazım anneme dedim gel camlar var silincekk..
ogün camlar duvarlar halletik...cumagünü bençıktım bişiler aldım...cumagünü annem yine geldi..yemeklerihallettikk...ama gece hiç uyumadan cumartesi başladıı..birazz trafil çilesi çekselerdee cumartesi geldilerr misafirlerimm...güzell kuranlarımızı okuduk..duaları ettikk..yemekler yendii...daha trafik vardı diye diye misafirlerimi 9 a kadar göndermedim..tabi bi kısmı gitti...10 kişi felan kaldık geride..çıktık biz karşıya götürecektikk..yola çıktık allahım eşimbi dillendi bi dillendi ben şoklardaa...dedi hadi gelin sizi mimar sinan camiye götüreyim 5 dk..güzel büyük bi cami yanındada çoookbüyük bi yeşil alan arkı var hemen caminin bahcesinde...vee bize çok yakın..
gittik ordada gezindik namazları kıldılarrr..yola çıktık..12 gibibiz evimize geri koyulduk eşimlee...eve geldik ben resmen bayılmışım..dünde anca evi toparladım..akşamdaeşmin teyzesine gittik..böle son buldu günümüzz...günlerimizz..
hayatımın en güselgünüydü diyebilirim...inş tekrarıdaolur...
vee kızlarrrrrrrrrrrrr ben o aradaaaaaaaaa o kargaşa içindee dr gittimmmmmmmm.......ve ilaçç kullanmaya başladımm...çarşamba kontrolumm varrrrrrrrr....yumoşş varmı diye bakacakkk.....ama hiç sanmıyorummm....
dediki dr um kilo vermeye devam etttt...hala çok yüksekk kilonnnnnnbende hiçbozuntuya vermedim...aynen aynen dedimm
4.5 yıl baya uzun dedi..direk aşılama yapalımm..bende dedim ilaç denemek istiyorum bir iki ay..o zaman ilaç verdii..biraz acemi gibi doktorum ama..sakin bi hastane ve baya bi ilgilendii...du bakalım hayırlısıı...karşıdagitmek istediğim bi dr vardı...ama nasip olmadı bi türlüü...
Benim bugünde Sporum yalan oldu
Kızım okuldan geldi ve bir sürü eksiği var alınacaktabi sağ olsun eşim işten sonra kendine almayı düşündüğü araba için koşturduğundan yine her sene olduğu gibi bu senede o görev bana kaldı :26:
Giyinip hemen evden dışarı atacağım kendimi mecbur kızın eksiklerini almaya sonrada oturup artık geç saate kadar kitap kaplamayla uğraşacağım
Neyse geç saatte de olsa bugün bir yarım saat bisikletime binerim yoksa içim rahat etmeyecekzaten dışardada baya bir dolanacağız eksikler için oda spor sayılır nasılsa yavaş yürümek nedir bilmiyorum
çokk sağolll cecommm...güzel dileklerin için...rabbimde senin gönlüne göre versin herşeyii...
bakalım hayırlısı olur inş hakkımızda..çarşambaa ilk kontrolüm yumoş olacakmı ama ilk aydan hiç ümidim yok..hayırlısıı...dr kilo ver dedi yaaaaaaaaaaaaa
işler yine sana kalmışş..bence bu koşuşturma sporundan daha fazla kalori yaktırırr..enişteee ne arabası alıyorr..allah işlerini ras getirsinn...bizimkide bu ara araba peşinde krediye başvurmuş haber bekliyordu...bu ay herşey çok karışık...tedavi istedim..oraya gidip gelince binmeye araba illa otomatik olsunnbide evin teslimatı varrr..tapu felan filann...elde var sıfırr...allah sonumuzu hayredeee...bu ayı bi atlatakdaa...