- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
cecommm çokk geçmişş olsunnnn...havuzdan sonramı üşüttün acabaa...dikkat et kuzumm yaaaaa...egedenizin gripsavarı bencede mantıklı hemen iç hepsiniii...
enişte maşallah fırsatlarıı hiç kaçırmıyorr :) :)
valla cecom ben oo karataydan dukandan hiçbişi anlamıyorumm yaaaa...dengeli beslenmeyiii bi oturtabilsemmm hayatt boyuuu felsefem yapabilsemm başka bişi istemiyorum...yoksa o dukanı..karatayı bi ömür devam ettiremiyorumm
Sorma canım yaa bende aynen senin dediğin gibi çorba mızmızlanan biri oluyorum
En son hasta olduğumda kolumu bile kaldıramıyorum hesabı 3 gün yarı aç gezdim resmenbüyük kız ben uyuya kaldığımda hazır çorbada olsa sıcak birşey yapmış akşamdan akşama eşim birşeyler yapıyordu da birşeyler yiyordum zorlamasıyla
TAbi şimdi küçük kuzu var onada birşeyler hazırlamak zorundayım o yüzden keyif çatmak biraz zor
Kızlarrrrrrrrrr TVde yine karatay hoca çıktı
Hatun diyorki eğer düzgün karnınızı doyurmazsanız ( sağlıklı şeylerle ) kilo verir ama emin olun iki misli geri alırsınız insülin direnci yüzünden. Bünye kıtlık sinyali verdiği için kiloda direnç yapıyormuş ve ne yaparsanız yapın kilo veremezsiniz dedi
Biraz azarlar gibi anlatıyor ama mantıklı aslında
cecommm çokk geçmişş olsunnnn...havuzdan sonramı üşüttün acabaa...dikkat et kuzumm yaaaaa...egedenizin gripsavarı bencede mantıklı hemen iç hepsiniii...
enişte maşallah fırsatlarıı hiç kaçırmıyorr :) :)
valla cecom ben oo karataydan dukandan hiçbişi anlamıyorumm yaaaa...dengeli beslenmeyiii bi oturtabilsemmm hayatt boyuuu felsefem yapabilsemm başka bişi istemiyorum...yoksa o dukanı..karatayı bi ömür devam ettiremiyorumm
Aynen anam ne yapacağımı şaşırdım yine bu ara
inşallah oturturuz o düzeni
O doktorun tarzını çözemedim ben ya. Bir ara da günde en fazla 2-3 öğün diyordu, e hoca ben deliriyorum, ataklarım oluyor insülin direnci yüzünden? Onu napıcazO zaman kıtlık sinyali vermeyecek mi vücut? E verecek. Nasıl gidecek o zaman kilolar (Sesli düşünme mode: On ) Azarlamasına gelince, alışkanlık edindi herhalde
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sabah yine erkenden uyandım şükür ama hala gripim geçmedi :26:
İki gündür doğru dürüst su bile içmediğimi fark ettim bu sabah ve hemen kendime 1.5luk şişeye su doldurup yanıma aldım
Ben su içmezsem tabi gitmez şu kilolar
Bu arada hepinize hayırlı Cumalar
Rabbim hepinizin gönlünden geçenleri sizlere hayırlı olarak sunsun inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnn
Aklımdayken bildirimimide yapayımpek parlak olmasada
Malum benim tartı kafayı yemişti ve salonda daha yeni tartılabildimÖdem olduğuna adım gibi eminim ama yinede o sonuçu kabullendim
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.8 kg
Bu hafta; 104.5 kg
Giden; - 0.3 kg
Beden; 48 / 50
İlk hedef; 85 kg
Son hedef; 65 kg
İki ay spor salonundan uzak durupta birde kaçamak yapmasamda gerektiği gibi beslenmezsem olacağı buydu :26: Belkide yeterli su içmediğim için bu kadar artı çıktım ama yarın ilk işim şu ertelediğim tartıyı almak olucak
İnşallah en kısa zamanda yine 2li haneleri görürüm
Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Valla bende anlamadım kuzum yaa kadın hem günde 3 kere yemek yeter diyor hemde sık sık yiyeceksiniz insülin direncinde diyor
Birde dün diyor ki aç ayı oynamaz öyle kuş kadar yemeyin iyice doyun ki insülin dirençi azmasın yoksa ne yapsanız veremezsiniz diyorAslında onun mantığıyla dukanı ben çok benzetiyorum kadın hep diyor ya siz zayıf inek gördünüzmü diye bol sebze ancak kilo yapar bol bol et yiyin diyor hatta tembihliyor etin yanında sebze yiyorsanız etin 3/1i kadar olsun en fazla diye eeee dukan amcada aynısını söylüyor ben tam tersine koca kase salata yerdim hep hani tok tutsun diye
Birde mesela tembihliyor yemek yerken birşey içmeyin yemeğin üzerine için diye
Anlattıda anlattıhangisini aklımda tutacağımı şaşırdım resmen
Eveet, gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yereBu hafta bende artı var, malum regli oldum sonunda Artıyı o yüzden umursamıyorum, şişlik kaynaklı olmuş olabilir. Bu hafta 82 yim, haftaya bir bakalım
Anen için binlerce hamdüsenalar olsun arkadaşım Allah bunla gelmiş geçmiş eylesinnnSelam kizlar nasilsiniz :) insa la h iyisinizdir
Annem toparlandi cok sukur
Evime geldim .
Bugun saat 13:45 te randevum var ikili tarama testine gidexegim
Dua edin canlarm ins iyi cikar
Ben geldiiiimmm..
Kahvaltiyi simdi yapiyorum.
1 kibrit kutusu peynir 1 yumurta. Ya da iki peynir.
5-6 siyah zeytin ya da 8-9 yesil zeytin
Iki ince dilim ekmek. Tercihen esmer ekmek
Domates salatalik yesillik sinirsiz. Yag ve tuz olmayacak. Limon sirke nar eksisi istediginiz kadar
Sekersiz acik cay sinirsiz
Bu diyetisyenimin kahvalti menusu..
Ben sadece ekmek peynir ve zeytin yiyorum. Cay icmiyorum. Ara ogunumde bir porsiyon meyve ve ayran var. Bazen ayrani kahvaltiya kaydiriyorum.
Iki haftada 3 kili verdim. Gecen hafta pek uyamadim listeye. Kilo almadim ama vermedim de. Bu hafta yeniden basladim. Ama dun de uyamadim ;(
Iradesizlik diz boyu.
Sabahin besinde uyaniyorum ama kahvaltiya vakit bulamiyorum..
Benim sipa firsat tanimiyo bana ama kendi sabahtan bu yana uc ogun yemek yedi.
Bu ara pkolular canim kaderdaslarim..
Ben hic adet olamayan sadece ilacla kanama yasayan bir pkoluyum.. Iki yil tedavi asamalarindan gectim.. Artik tup olacak baska yolu yok dediginde doktorumuz umutlarimiz iyice tukenmisti.. Ama o ay hamile kaldim ben.. Ve simdi oglum yanimda.. sakin umitsizlige kapilmayin.. Rabbim ol dedikten sonra gerisi bos.. Yeter ki inanciniz olsun..
Ahhh ahhh o 82yi birde ben görseydimama oda olacak inşallah ...Aminnnn
Desene regl olmasydın kesin eksi çıkardınçok yakında 7li haneleri görürsün inşallah....Aminnnnnnnnn
Herkese merhabalarrarkadaşlarr nasılsınız
ben hamdüsenalar olsun iyiyimm tatil dönüşü yoğunlu devam etmekte bende Allah hepimize kolaylıklar versin dönem dönem sizlere baktım ama çokta uzun izleyemedim arkadaşlarım bu arada waw canım
ben geçen hafta tartıya çıkmadım bu sabah 94 gördüm çok şükür sonunda
ölçülerimi unuttum ya şuanda imkanım yok sonra bakayım mezro nerelerde ama beden 44
Sel am kizlar nabersiniz.
Drdan geldim yeni ikili testim ultrasyon olcumum güzel cıktı burun kemigi olusmus
Ense kalinligida 1.3tu. 3mm sonrasi riskmis ama dr kandada bakalim dedi rabbime hamdolsunki oda dusuk riskli cikti
Dr cok iyi dedi. Idrar kulturumdede enfeksiyonim gexmis hamdolsun. Yanliz idrarda keton pozitif cikmis
Dr yatis yapacakti. Serumla besleneceksin dedi 3kilo vermisim kizlar
Eger yemek yiyemiosan bu hafya icinde tekrar gel yatis yapicam serum takviyesi verecegiz dedi tamam dedim
Cok sukur yavrum iyi. Annemide onkolojiye sevk ettiler bakalim r ab bim herkeze sifa verain
Bidahaki ay ekimin 1inde 3lu taramaya girecegim umarim hersey yolunda olur.
Rabbim hepimize.akli eli ayagi duzgun yavrulr verir
Drdan geldim yeni ikili testim ultrasyon olcumum güzel cıktı burun kemigi olusmus
Ense kalinligida 1.3tu. 3mm sonrasi riskmis ama dr kandada bakalim dedi rabbime hamdolsunki oda dusuk riskli cikti
Dr cok iyi dedi. Idrar kulturumdede enfeksiyonim gexmis hamdolsun. Yanliz idrarda keton pozitif cikmis
Eger yemek yiyemiosan bu hafya icinde tekrar gel yatis yapicam serum takviyesi verecegiz dedi tamam dedim
Cok sukur yavrum iyi. Annemide onkolojiye sevk ettiler bakalim r ab bim herkeze sifa verain
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 82kg eranisa 76,4 75,1 75,5 83.3kg waw 77,8 79 78 77,6 77,6 -0 80,4 zambak06 79,6 --- --- 96kg egedeniz 85 82 --- 80 82 -3 87kg sedacan 81,2 --- --- 97,5kg ceco34 96 98 izinli 104,8 104,5 +5 100kg şipşirine 95,3 95,5 --- --- 94 -1,3 99kg aykurt 97,4 97,1 96 96,2
İyiyiz canım sen nasılsın? Bak ara ara gel buralara, gelen gelmeyince merak ediyoruz biz
hamdüsenalar olsun EgeDenizi saol arkadaşım bende sizleri merak ediyorum maşallah baya değişimler olmuş fırsat buldukça geçmişide okuyorum bende kilo fazla değişmiyor spor yok bol su tarçınlı yeşilçay aynı şeylerle devam bu ara 9 lu çay alacağım bedeni şaşırtmak gerek hep aynı şeyler hayatımda çikolata nescafe yok hamdüsenalar olsun sigara yok Rabbimiz bu fazla kilolarıda sağlıcakla vermeyi nasip etsin bebişimizide versin bizlere tüm azaları tam olan tertemiz nesiller versin aminnnnnnnnnn[SUB][/SUB]
İyiyiz canım sen nasılsın, kuzucuğun iyiymiş maşallahİnş. hep böyle iyi gider, kucağına da alırsın, kuzucuk da topiğimizin ilk bebişi olur :)
Allah bize ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım Hamdüsenalar olsunnnn bebiş iyiymiş çok sevindimmm
ne kadar çok test yapıyorlarmış bizide bilgilendiriyorsunBu sağlıklı bebişin için Rabbimiz tüm azaları tam olan tertemiz nesiller versin sanada Kucağına alıp onu sağlıklı mutlu huzurluı bir şekilde büyütürsün inşallah tüm sevdiklerinle birlikte aminn