Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet beni çok zorlamaması güzel .yalnız ben hiçbir ilaç kullanmıyorum:26:
ki bende insilün direnci var,metformin kullanıyordum bir ara.
en yakın zamanda bir endokrin bölümün gideceğim zaten.
4 ay kadar sonra yeniden tüp bebek düşünüyoruz.onun için de gideceğim bu ay içinde. tedavi öncesi çok iyi hazırlanmak istiyorum.
ah bir de şu kilolar
Selam kızlar
Ben merve bnde malesef pkoluyum kilokarımla basım dertde
2.5 senelik ewlıyım ewlndıkten sonra adet düzensizliği ile ilgili hastaneye gıttım pkolu olarak ewe gerı döndüm.
1 yasında kızım var gecen ay doktora gıttım kıstlerim cogalmış zayıflamam gerektıgını pkolu hastalarının seker hastası olma olasılıgının yuksek oldugunu soyledı
Kısacası size katılmk istyorum
Aranızda yasmin ıle glıfor kullanan varmı
Pazar gunu kımse gıtmıyor heralde
Eki Görüntüle 797459
kız cecoo kocandan çok kardeşinnle kahvaltı yapıyorsuun..güzel de yapıyorsun canım sen heryere yetişirsiin..
Ben gliforla yasmin kullanıcam haftaya baslıyacagım acaba kılo weren oldumu bu ılacı kullanıpra
Merhaba kızlarr ; bende de polikistik over var ve hasta olmak için 6 ay kullanmam gereken bir ilaç verdi
Bir de ilerde bebek düşündüğüm zaman öncesinde ilaç kullanmam gerekiebilirmiş , ilaçla hamile kalmam gerekebilir belkide gerekmeyebilirde dedi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda henüz bekarım ben
VE 4-5 kilo vermen gerekiyo dedi doktor bende istiyorum da nasıl olacak bilmiyorum ben şimdi nasıl kilo vericem kilo vermeni yavaşlatır dedi o yüzden hemen kilo veremiyorum , nasıl bir diyet uygulasam egzersizlere de başlıycam bugün ama 62 kilo 1.66 boyum ve tek sorunum karın bölgesi göbeğim çok var ve bu göbeği nasıl eriticem bilmiyorum siz nasıl diyetler uyguladınız nasıl kilo verdiniz :44:
ne tür diyetler ve egzersizler yaptınızzz
selamun aleyküm kızlar..
off şuan sinirliyim..sabah erkenden çıktım aöf.üniversite kayıtları için..araba bende olmadığı için dolmuşla gidip çocukları ablama bıraktım şükür ki işlerimi çok çabuk hallettim..eve biraz önce geldim ve telefonumu ablamda unuttuğumu farkettim..görüşmem gereken birçok kişi vardı eşimde ararsa merak eder akşam k.validelere gidecektik..çocukları uyutunca gidip alıp geleyim diyorum ooff iş çıktı yaa..önceden telefonsuz ne yapılıyormuş yaa..birde eşimin tel no.su haricinde kimsenin telefon no.sunu ezbere bilmiyorum..
neyse artık bunda da var bir hayr..
slmmm millett ben geldimm ne var ne yokkkk...pek kimselerde yokk herkezz kacamaklı günlerini yaşıyorheraldee...ben 3 gündür saldım çayıra mevlamm kayıraaa....hiçbişi yapmak istemiyor canımm...ve sonunda adet oldummm..ama biz eşimle yine caydıkk gibyizz...tahlillerimi vericem bu ayy..ve dr işini bidahaki aya erteledikk gibi gibii......çocuk istiyorumm ama bu dr işi beni bitiriyorr..gidemiyorum bi türlüüü herseferinde erteliyorum..bakalım hayırlısııı....
canım hiçbişi yapmak istemiyorr...tükenmişlikkkk sendromu yaşıyorum galiba bendeeeee tükenmişş gibi hissediyorum çünkü kendimiiiiiii.......
slmmm millett ben geldimm ne var ne yokkkk...pek kimselerde yokk herkezz kacamaklı günlerini yaşıyorheraldee...ben 3 gündür saldım çayıra mevlamm kayıraaa....hiçbişi yapmak istemiyor canımm...ve sonunda adet oldummm..ama biz eşimle yine caydıkk gibyizz...tahlillerimi vericem bu ayy..ve dr işini bidahaki aya erteledikk gibi gibii......çocuk istiyorumm ama bu dr işi beni bitiriyorr..gidemiyorum bi türlüüü herseferinde erteliyorum..bakalım hayırlısııı....
canım hiçbişi yapmak istemiyorr...tükenmişlikkkk sendromu yaşıyorum galiba bendeeeee tükenmişş gibi hissediyorum çünkü kendimiiiiiii.......
bilmiyorum valla cecommm...belkide iyi gelirrr...
bende diyet felan yok bi kaçgündür can sıkıntıma dahada sıkıntı katıyor...öle ne zaman ne yersem ooo...bi düzen yok yaniii...bi süre böle gidebilir
Merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım aslında uzun süredir benimde aynı sorunlarım var ama artık birilerine içimi dökmem lazım çok bunaldım bu kilolar adet düzensizlikleri nolcak ya 2,5 yıllık evliyim gectiğimiz 1 sene içerisinde bebek tedavısı gördüm 5 ay kıstlerim vardı erittik kilo vermen gerekiyor dedi bikaç kilo verdim ama eşimde de bende de sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmadı henüz ve bende dr.bunaldım bıraktım çünki ilk önce aklımdan neden olmuyo neden ben diye sorguladığım fikirlerimi atmak zorundaydım allaha şükür şimdi daha rahat kafam en azından eskisi gibi takmıyorum gecen ay kafama vurdu yine dedim şeyma kızım senın ılk önce zayıflaman lazım hem bu kılonun üzerine hamıle kalırsam kendımıde onuda tehlıkeye atacaktım bi hevesle diyetisyene gittim obezıte sınırında oldugum ıcın raporla benı hastanenın tedavı merkezıne 1 ay ücretsiz tedavı uyguladılar dıyetmıde harfiyen uydum 5-6 kilo verdim cok güzeldi çok güzel farkedılıyodu ama 1 ay bitti ve spora gidemiyorum ne kadar yediklerime dikkat etsemde spor olmadıgı ıcın hem kacamak cogaldı hemde kendımı kötü hissediyorm spor yaparken mutluydum azimliydim ev de yapamıyorum kendımı şartlayamıyorum dunde hastalıgımın 3.günüydü dr.ma gittim kıstlerin var dedi elleapnella ve androcur diye iki ilaç verdi 3 ay bunları kullanıcaksın ama zayıflıcaksın bu sure zarfında dedı cıddı anlamda 3 ay sona bebek için tekrar tedaviye başlıcam allahım yardımcımız olsun ohh be kimseyle konusamıyorum burda yalnızım aılem ıst da arkadaslarım ıst da kaldım tek sizden destek beklıyorum tekrar kılo vermeye baslamam lazım bebiş için çok istiyorum allahım hepimize nasip etsin inşallahh
Wawcım canım valla nasıl oldu bende anlamadın 2 aylık olmuşusuz bile. Rabbim herkese nasip etsin işallah.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sabahtan beri koşturmaktan bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Totoşum daha yeni yer gördü sabah kızı öksürüyor diye doktora götürdüm ama şükür küçük cimcimemin antibiyotiklik bir durumu yokmuş sadece üst solunum için şurup verdi
Gitmişken eşimin ilaçlarınıda yazdırdım oda aradan çıktı
Deterjanım falan bitmişti onları da alıp hadi öğle yemeği bulaşık derken ancak gelebildim
Bir saat sonrada inşallah hazırlanıp yüzmeye kaçıcağım ceco time oluyor o zamanlar biraz kafa dinliyorum üstelik kendime geliyorum
Bir yandanda yapabileceğim hafif tariflere bakıyorum netten eşim kaç gündür tatlı birşey yapmıyorsun diye söyleniyor bari bende light ürünlere bakayım dedim
Canım inşallah bir iki güne kadar seninde eski düzenine önersin ....Aminnnnnnn
Bak ne güzel kilolar verdin salıpta kendini yarım kiloda olsa alma bak burada hepimiz seni örnek alıyoruz kaptanlık yapıyorsun bize ona göre
Sana güveniyorum
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz yeterki burayı takip etmeye devam et
Canım RAbbim inşallah sağlıkla ve hayırlı olarak kuzunu kuçağına almayı nasip eder ve WAW arkadaşımızada en kısa zamanda nasip eder
Hayırlı olsunnn SEdacan çookk sevindimmm Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eylesinn aminnnnnnn darısı tüm bebiş isteyen arkadaşlarımın yanı sıra benim de başıma aminnWawcım canım valla nasıl oldu bende anlamadın 2 aylık olmuşusuz bile. Rabbim herkese nasip etsin işallah.
Merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım aslında uzun süredir benimde aynı sorunlarım var ama artık birilerine içimi dökmem lazım çok bunaldım bu kilolar adet düzensizlikleri nolcak ya 2,5 yıllık evliyim gectiğimiz 1 sene içerisinde bebek tedavısı gördüm 5 ay kıstlerim vardı erittik kilo vermen gerekiyor dedi bikaç kilo verdim ama eşimde de bende de sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmadı henüz ve bende dr.bunaldım bıraktım çünki ilk önce aklımdan neden olmuyo neden ben diye sorguladığım fikirlerimi atmak zorundaydım allaha şükür şimdi daha rahat kafam en azından eskisi gibi takmıyorum gecen ay kafama vurdu yine dedim şeyma kızım senın ılk önce zayıflaman lazım hem bu kılonun üzerine hamıle kalırsam kendımıde onuda tehlıkeye atacaktım bi hevesle diyetisyene gittim obezıte sınırında oldugum ıcın raporla benı hastanenın tedavı merkezıne 1 ay ücretsiz tedavı uyguladılar dıyetmıde harfiyen uydum 5-6 kilo verdim cok güzeldi çok güzel farkedılıyodu ama 1 ay bitti ve spora gidemiyorum ne kadar yediklerime dikkat etsemde spor olmadıgı ıcın hem kacamak cogaldı hemde kendımı kötü hissediyorm spor yaparken mutluydum azimliydim ev de yapamıyorum kendımı şartlayamıyorum dunde hastalıgımın 3.günüydü dr.ma gittim kıstlerin var dedi elleapnella ve androcur diye iki ilaç verdi 3 ay bunları kullanıcaksın ama zayıflıcaksın bu sure zarfında dedı cıddı anlamda 3 ay sona bebek için tekrar tedaviye başlıcam allahım yardımcımız olsun ohh be kimseyle konusamıyorum burda yalnızım aılem ıst da arkadaslarım ıst da kaldım tek sizden destek beklıyorum tekrar kılo vermeye baslamam lazım bebiş için çok istiyorum allahım hepimize nasip etsin inşallahh
Huhuuuuuuuuu ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr