Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Aranızda yasmin ıle glıfor kullanan varmı

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Bugün yine baya yoğunluk var diyebilirim :KK1:
Sabah 6da uyanıp dışarda kardeşimle yapacağımız piknik tarzı kahvaltı için hazırlandım :KK34:
Kahvaltılıklarımızı yanımıza aldık tabi tüp ve çaydanlıkda :KK1: Emirgan korusuna gidip bir güzel çocuklarla harala gürele kahvaltı ettik :KK16: acık havada kahvaltı çok iyi geldi üstelik çocuklarda yeşillikte bir güzel eğlendiler :KK34:
Sonra kız kardeşim oğluna sünnet kıyafetlerini giydirdi ( aslında kızıma hamileyken sünnet olmuştu ama hem büyüktü kıyafetleri hemde çocuk ufak birde o ara maddi sıkışıklık olunca resim çektirememişti )
Tabi şimdi dış çekimleri pahalıda olsa moda olunca ya bir gün dış çekimi siz yaparmısınız dedi ( hazır digital fotograf makinesi almışken profesyonellerden ) bizde tabiki seve seve dedik ve gitmişken kahvaltıyıda araya sıkıştıralım dedik :KK1:
Çocuklar bile açık alanda çok güzel yemek yedi :KK34:

Bir sürü resim çekti eşim ve hepside gerçekten çok hoş olmuş :KK34:
Sonrada gidip Sarıyerin tepesinden biraz manzara izleyip eve döndük :KK34:
Aslında bir sürü işim var ama iki dakika dinlenme bahanesiyle sizlere bakayım dedim :KK1:
Şimdi akşamlık balık buğlama yapacağız ama yemek faslından sonra hemen damlarım yine nasılsa :KK1:

evet beni çok zorlamaması güzel .yalnız ben hiçbir ilaç kullanmıyorum​
:26:

ki bende insilün direnci var,metformin kullanıyordum bir ara.

en yakın zamanda bir endokrin bölümün gideceğim zaten.

4 ay kadar sonra yeniden tüp bebek düşünüyoruz.onun için de gideceğim bu ay içinde. tedavi öncesi çok iyi hazırlanmak istiyorum.

ah bir de şu kilolar :KK14:

Selam kızlar
Ben merve bnde malesef pkoluyum kilokarımla basım dertde
2.5 senelik ewlıyım ewlndıkten sonra adet düzensizliği ile ilgili hastaneye gıttım pkolu olarak ewe gerı döndüm.
1 yasında kızım var gecen ay doktora gıttım kıstlerim cogalmış zayıflamam gerektıgını pkolu hastalarının seker hastası olma olasılıgının yuksek oldugunu soyledı
Kısacası size katılmk istyorum

İkinizde aramıza hoşgeldiniz :KK3:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız :KK34:

Aranızda yasmin ıle glıfor kullanan varmı

Canım ben glifor kullandım bir ara şimdi glukofen kullanıyorum ( tabi unutmazsam :KK1: )
Yasmin ve gliforu kızkardeşim ikisi bir arada kullanıyor ve glifor sayesinde hiç tatlı krizi çekmediğini söylüyor :KK34: hee o bana nazaran baya bir zayıf olduğundan çok fazla sıkıntı yapmıyor bir iki kilo fazlasını :KK1:
İnşallah bizde o kıvama geliriz yakında :KK34:

Pazar gunu kımse gıtmıyor heralde

Pazar günleri genelde biraz daha sakin olur ama emin ol akşam üzere gelen giden daha fazla oluyor :KK34: hele ben her an gelebilirim :KK1: her akşam garanti :KK1:

$images (1).jpg

kızlaaarrr herkese hayırlı pazarlaaarr..:21::21:
ya yoğunluktan giremedim..hafta içi toplantılar,dün de ev işi ve bugün dee..derken ancak gelebildim..eşim yanındayken nette azda olsa zaman geçirmemi istemiyor..cuma tartıldım ama bildirim yapmayı da unuttum sabah erkenden çıkmıştım.zaten bir değişiklik yok..takıldım kaldım 3 haftadır aynı kilo 75.5..takılmakta iyi almaktansa..

waw sende takılmışsın aynı kilodasın sanırım..metabolizma dirensede gidecek bu kilolarr..
:KK76:

kız cecoo kocandan çok kardeşinnle kahvaltı yapıyorsuun..güzel de yapıyorsun canım sen heryere yetişirsiin..

Eki Görüntüle 797459

kız cecoo kocandan çok kardeşinnle kahvaltı yapıyorsuun..güzel de yapıyorsun canım sen heryere yetişirsiin..

:KK1: :KK1: :KK1: Sorma yeğenler büyüdükçe daha fazla vakit geçirmek istiyorlar birlikte :KK1:
Zaten haftada bir pazara çıkıyoruz birlikte ama hafta sonu olunca yine başlıyorlar bir yere gidelim diyince teyzemde gelse ya demeye :KK1: iyi oluyor hem kardeşlik ilişkisi daha iyi oluyor hemde eşler o bahaneyle bir araya geliyor yoksa hep biz görüşüyoruz eşlerde bayramdan bayrama :KK1:
Bakalaım ayın sonunda annemde temelli geliyor Türkiyeye :KK1: Artık ondan sonra daha az vakit bulabilirim sağ olsun neti pek sevmez :KK1: hatta tehlikeli bulur :KK60: KK falan sökmez ona :KK1: otur işini yap hem hareket etmiş olursun der :KK1: yada bir yere gidecekse sende gel bari der :KK1: Allahtan haftada 4 gün spor olucakta yırtıyorum birde tabi okullar açık olucağından ancak haftada bir iki gündüz ben yada o uğrar ama gece yine kimse netten ayıramaz beni :KK1:

Ben gliforla yasmin kullanıcam haftaya baslıyacagım acaba kılo weren oldumu bu ılacı kullanıpra

Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnn :KK3:

Sabah 6da uyandığıma şaşırmış bir halde mutlu bir güne başladım şükürler olsun :KK1:
Önce geceden cadının dağıttığı salonu toplayıp sonrada hemen kahvaltımı yaptım :KK34:
Beyaz çayımı ve 1.5 litrede suyumu içtim şu saate kadar :KK1:

İnsan erken kalkınca daha bir verimli geçiyor sanki gün :KK34:
Şimdide makinede duran çamaşırları serip sonra saat 10da Hastaneye gideceğim Psikatri doktorumla görüşmek için :KK34: hem ilaçlarımı yazdırayım hemde iki sohbet edeyim hatunla :KK1:
Herhalde bu sefer ağlamam diye düşünüyorum :KK1: başladığım günün üzerinden daha yaklaşık 4 hafta geçti ama gerçekten hem gece uykularım düzene girdi hemde kendimi daha iyi hissetmeye başladım :KK34:

Rabbim kimseye göstermesin öyle bir durumu ....Aminnnnnnnn

Ben gliforla yasmin kullanıcam haftaya baslıyacagım acaba kılo weren oldumu bu ılacı kullanıpra

Canım ben yazmıştım ama herhalde gözden kaçtı :KK34:
Ben sadece glifor kullanmıştım bir ara ve çokta güzel kilo verdim onunla. Şu anda yine onun içeriyle aynı farklı bir ilaç kullanıyorum ( glukofen ) aslında unutuyorum bazen ama düzenli kullanınca baya faydası var o ilacında :KK1:
Kızkardeşim glifor ve yasmin kullanıyor ve ikisi bir arada çok daha güzel kilolar veriliyor diyordu :KK34: ki kendisi 67 kilo :nazar: ve her gün tatlıı birşeyler yer :KK1: tabi sporunu yaptığı içinde almaz kilo :KK34:

Son düzenleme:
Merhaba kızlarr ; bende de polikistik over var ve hasta olmak için 6 ay kullanmam gereken bir ilaç verdi

Bir de ilerde bebek düşündüğüm zaman öncesinde ilaç kullanmam gerekiebilirmiş , ilaçla hamile kalmam gerekebilir belkide gerekmeyebilirde dedi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda henüz bekarım ben :KK31:

VE 4-5 kilo vermen gerekiyo dedi doktor bende istiyorum da nasıl olacak bilmiyorum :KK14: ben şimdi nasıl kilo vericem kilo vermeni yavaşlatır dedi o yüzden hemen kilo veremiyorum , nasıl bir diyet uygulasam egzersizlere de başlıycam bugün ama 62 kilo 1.66 boyum ve tek sorunum karın bölgesi göbeğim çok var ve bu göbeği nasıl eriticem bilmiyorum siz nasıl diyetler uyguladınız nasıl kilo verdiniz :44:

ne tür diyetler ve egzersizler yaptınızzz :KK31:

selamun aleyküm kızlar..

off şuan sinirliyim..sabah erkenden çıktım aöf.üniversite kayıtları için..araba bende olmadığı için dolmuşla gidip çocukları ablama bıraktım şükür ki işlerimi çok çabuk hallettim..eve biraz önce geldim ve telefonumu ablamda unuttuğumu farkettim..görüşmem gereken birçok kişi vardı eşimde ararsa merak eder akşam k.validelere gidecektik..çocukları uyutunca gidip alıp geleyim diyorum ooff iş çıktı yaa..önceden telefonsuz ne yapılıyormuş yaa..birde eşimin tel no.su haricinde kimsenin telefon no.sunu ezbere bilmiyorum..
neyse artık bunda da var bir hayr..

Merhaba kızlarr ; bende de polikistik over var ve hasta olmak için 6 ay kullanmam gereken bir ilaç verdi

Bir de ilerde bebek düşündüğüm zaman öncesinde ilaç kullanmam gerekiebilirmiş , ilaçla hamile kalmam gerekebilir belkide gerekmeyebilirde dedi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda henüz bekarım ben :KK31:

VE 4-5 kilo vermen gerekiyo dedi doktor bende istiyorum da nasıl olacak bilmiyorum :KK14: ben şimdi nasıl kilo vericem kilo vermeni yavaşlatır dedi o yüzden hemen kilo veremiyorum , nasıl bir diyet uygulasam egzersizlere de başlıycam bugün ama 62 kilo 1.66 boyum ve tek sorunum karın bölgesi göbeğim çok var ve bu göbeği nasıl eriticem bilmiyorum siz nasıl diyetler uyguladınız nasıl kilo verdiniz :44:

ne tür diyetler ve egzersizler yaptınızzz :KK31:

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah sende bizlerle birlikte çok güzel kilolar verirsin :KK34: nasılsa fazlan yok pek :KK34:
Burda genelde herkes sağlıklı beslenerek birde spor yaparak kilo vermeye çalışıyor :KK34: Bu arada göbek için yoğurt çok iyi diyorlar tabi ben düzenli yapmıyordum bugünden itibaren bende sık sık yoğurt tüketeceğim gitsin göbiş :KK1:

selamun aleyküm kızlar..

off şuan sinirliyim..sabah erkenden çıktım aöf.üniversite kayıtları için..araba bende olmadığı için dolmuşla gidip çocukları ablama bıraktım şükür ki işlerimi çok çabuk hallettim..eve biraz önce geldim ve telefonumu ablamda unuttuğumu farkettim..görüşmem gereken birçok kişi vardı eşimde ararsa merak eder akşam k.validelere gidecektik..çocukları uyutunca gidip alıp geleyim diyorum ooff iş çıktı yaa..önceden telefonsuz ne yapılıyormuş yaa..birde eşimin tel no.su haricinde kimsenin telefon no.sunu ezbere bilmiyorum..
neyse artık bunda da var bir hayr..

Allah yardımcın olsun canım :KK71:
İnşallah atlatırsın bu yoğun gününü :KK34:

slmmm millett ben geldimm ne var ne yokkkk...pek kimselerde yokk herkezz kacamaklı günlerini yaşıyorheraldee...ben 3 gündür saldım çayıra mevlamm kayıraaa....hiçbişi yapmak istemiyor canımm...ve sonunda adet oldummm..ama biz eşimle yine caydıkk gibyizz...tahlillerimi vericem bu ayy..ve dr işini bidahaki aya erteledikk gibi gibii......çocuk istiyorumm ama bu dr işi beni bitiriyorr..gidemiyorum bi türlüüü herseferinde erteliyorum..bakalım hayırlısııı....

canım hiçbişi yapmak istemiyorr...tükenmişlikkkk sendromu yaşıyorum galiba bendeeeee:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: tükenmişş gibi hissediyorum çünkü kendimiiiiiii.......

slmmm millett ben geldimm ne var ne yokkkk...pek kimselerde yokk herkezz kacamaklı günlerini yaşıyorheraldee...ben 3 gündür saldım çayıra mevlamm kayıraaa....hiçbişi yapmak istemiyor canımm...ve sonunda adet oldummm..ama biz eşimle yine caydıkk gibyizz...tahlillerimi vericem bu ayy..ve dr işini bidahaki aya erteledikk gibi gibii......çocuk istiyorumm ama bu dr işi beni bitiriyorr..gidemiyorum bi türlüüü herseferinde erteliyorum..bakalım hayırlısııı....

canım hiçbişi yapmak istemiyorr...tükenmişlikkkk sendromu yaşıyorum galiba bendeeeee:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: tükenmişş gibi hissediyorum çünkü kendimiiiiiii.......

Canım ben buralardayımda yemek yiyorduk :KK1:
Hayırlısı doktor kararınız için :KK34: biliyorum geriliyorsun doktor olayı yüzünden ama kuzucuk için bir kerecikte olsa razı gelmen lazım kaldı ki doktor sadece ultrasonla üsttende muayene edebilir eğer çok fazla gerildiğini söylersen :KK34:
Eğer iyi bir doktorsa zaten ısrar etmez bence :KK34:

Canım yaa sen kuzudan önce bir psikoloğa yada psikatre gitsen nasıl olur inan ilaçlar bana çok iyi geldi :KK34:
Bugün yine gittim ve biraz sohbet ettik sonra ilaçlarımı yazıp uğurladı beni :KK16:
Eskiden haftada 3 kere sinir krizi geçiren veya hiç hayattan zevk almayan ben artık erkenden kalkıyorum ve inan çok daha dinç hissediyorum kendimi :KK34: gece daha derin uyumanında katkısı vardır kesin :KK34: sonuçta sen rahat olacaksınki kuzucukda anneciğine daha çabuk gelmek istesin :KK16:

bilmiyorum valla cecommm...belkide iyi gelirrr...

bende diyet felan yok bi kaçgündür can sıkıntıma dahada sıkıntı katıyor...öle ne zaman ne yersem ooo...bi düzen yok yaniii...bi süre böle gidebilir :KK43:

a.slm canımm waw lütfenn bu ne hal böyle :KK43: :KK14: yaa kendini bırakma reglin ilk birkaç günü böyle geçebiliyor bende aynı durumdaydım yeni toparlanıyorum. vermedim tahlil 3 ay gelme bir ilaç almadan dene demişti doktor canım 3. günü git sadece hormon tahlili ve sütbezesi tahlili yaptır lh seviyeni öğren canım benim yine başlama istersen ama bunu öğren bu önemli ben bu ay çok ümitliydim olmadı :KK14: ilk gün zaten çok beterdi ama geçiyor sonra Allah hayırlısını bilendir
şimdi en azından doktorunda dediğine istinaden kendi sağlığım yerinde olduğu için hamdüsenalar olsun dedim
vee ben bu ay hayıt aldım gnc den başladım bugün 3. içtim artık bu ay yumurtamızı daha iyi besleyip büyüteceğiz teyzesi
inşallah güzel haberler vereceğiz waw başlamadan pes etme canım benim bak ben marttan başladım rahimduvarı inceldi 2 ay öyle gitti o düzeldi hamdüsenalar olsun lh seviyesi yükseldi d.kontrol hapı verdi 2 ay öyle gitti vs. yani :KK14: Allah hayırlısını bilendir Allahtan ümit kesilmez :KK49::emir_bebek: yaşayacağız yaşatacağız inşallah

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım aslında uzun süredir benimde aynı sorunlarım var ama artık birilerine içimi dökmem lazım çok bunaldım bu kilolar adet düzensizlikleri nolcak ya 2,5 yıllık evliyim gectiğimiz 1 sene içerisinde bebek tedavısı gördüm 5 ay kıstlerim vardı erittik kilo vermen gerekiyor dedi bikaç kilo verdim ama eşimde de bende de sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmadı henüz ve bende dr.bunaldım bıraktım çünki ilk önce aklımdan neden olmuyo neden ben diye sorguladığım fikirlerimi atmak zorundaydım allaha şükür şimdi daha rahat kafam en azından eskisi gibi takmıyorum gecen ay kafama vurdu yine dedim şeyma kızım senın ılk önce zayıflaman lazım hem bu kılonun üzerine hamıle kalırsam kendımıde onuda tehlıkeye atacaktım bi hevesle diyetisyene gittim obezıte sınırında oldugum ıcın raporla benı hastanenın tedavı merkezıne 1 ay ücretsiz tedavı uyguladılar dıyetmıde harfiyen uydum 5-6 kilo verdim cok güzeldi çok güzel farkedılıyodu ama 1 ay bitti ve spora gidemiyorum ne kadar yediklerime dikkat etsemde spor olmadıgı ıcın hem kacamak cogaldı hemde kendımı kötü hissediyorm spor yaparken mutluydum azimliydim ev de yapamıyorum kendımı şartlayamıyorum dunde hastalıgımın 3.günüydü dr.ma gittim kıstlerin var dedi elleapnella ve androcur diye iki ilaç verdi 3 ay bunları kullanıcaksın ama zayıflıcaksın bu sure zarfında dedı cıddı anlamda 3 ay sona bebek için tekrar tedaviye başlıcam allahım yardımcımız olsun ohh be kimseyle konusamıyorum burda yalnızım aılem ıst da arkadaslarım ıst da kaldım tek sizden destek beklıyorum tekrar kılo vermeye baslamam lazım bebiş için çok istiyorum allahım hepimize nasip etsin inşallahh :KK43:

Wawcım canım valla nasıl oldu bende anlamadın 2 aylık olmuşusuz bile. Rabbim herkese nasip etsin işallah.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Sabahtan beri koşturmaktan bir türlü uğramaya fırsatım olmadı :KK34:
Totoşum daha yeni yer gördü :KK1: sabah kızı öksürüyor diye doktora götürdüm ama şükür küçük cimcimemin antibiyotiklik bir durumu yokmuş sadece üst solunum için şurup verdi :KK34:
Gitmişken eşimin ilaçlarınıda yazdırdım oda aradan çıktı :KK34:
Deterjanım falan bitmişti onları da alıp hadi öğle yemeği bulaşık derken ancak gelebildim :KK1:

Bir saat sonrada inşallah hazırlanıp yüzmeye kaçıcağım :KK1: ceco time oluyor o zamanlar :KK60: biraz kafa dinliyorum üstelik kendime geliyorum :KK34:
Bir yandanda yapabileceğim hafif tariflere bakıyorum netten :KK34: eşim kaç gündür tatlı birşey yapmıyorsun diye söyleniyor bari bende light ürünlere bakayım dedim :KK1:

bilmiyorum valla cecommm...belkide iyi gelirrr...

bende diyet felan yok bi kaçgündür can sıkıntıma dahada sıkıntı katıyor...öle ne zaman ne yersem ooo...bi düzen yok yaniii...bi süre böle gidebilir :KK43:

Canım inşallah bir iki güne kadar seninde eski düzenine önersin ....Aminnnnnnn
Bak ne güzel kilolar verdin salıpta kendini yarım kiloda olsa alma :KK20: bak burada hepimiz seni örnek alıyoruz kaptanlık yapıyorsun bize ona göre :KK54:
Sana güveniyorum :KK34:

Merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım aslında uzun süredir benimde aynı sorunlarım var ama artık birilerine içimi dökmem lazım çok bunaldım bu kilolar adet düzensizlikleri nolcak ya 2,5 yıllık evliyim gectiğimiz 1 sene içerisinde bebek tedavısı gördüm 5 ay kıstlerim vardı erittik kilo vermen gerekiyor dedi bikaç kilo verdim ama eşimde de bende de sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmadı henüz ve bende dr.bunaldım bıraktım çünki ilk önce aklımdan neden olmuyo neden ben diye sorguladığım fikirlerimi atmak zorundaydım allaha şükür şimdi daha rahat kafam en azından eskisi gibi takmıyorum gecen ay kafama vurdu yine dedim şeyma kızım senın ılk önce zayıflaman lazım hem bu kılonun üzerine hamıle kalırsam kendımıde onuda tehlıkeye atacaktım bi hevesle diyetisyene gittim obezıte sınırında oldugum ıcın raporla benı hastanenın tedavı merkezıne 1 ay ücretsiz tedavı uyguladılar dıyetmıde harfiyen uydum 5-6 kilo verdim cok güzeldi çok güzel farkedılıyodu ama 1 ay bitti ve spora gidemiyorum ne kadar yediklerime dikkat etsemde spor olmadıgı ıcın hem kacamak cogaldı hemde kendımı kötü hissediyorm spor yaparken mutluydum azimliydim ev de yapamıyorum kendımı şartlayamıyorum dunde hastalıgımın 3.günüydü dr.ma gittim kıstlerin var dedi elleapnella ve androcur diye iki ilaç verdi 3 ay bunları kullanıcaksın ama zayıflıcaksın bu sure zarfında dedı cıddı anlamda 3 ay sona bebek için tekrar tedaviye başlıcam allahım yardımcımız olsun ohh be kimseyle konusamıyorum burda yalnızım aılem ıst da arkadaslarım ıst da kaldım tek sizden destek beklıyorum tekrar kılo vermeye baslamam lazım bebiş için çok istiyorum allahım hepimize nasip etsin inşallahh :KK43:

Aramıza hoşgeldin canım :KK3:
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz yeterki burayı takip etmeye devam et :KK34:

Wawcım canım valla nasıl oldu bende anlamadın 2 aylık olmuşusuz bile. Rabbim herkese nasip etsin işallah.

Canım RAbbim inşallah sağlıkla ve hayırlı olarak kuzunu kuçağına almayı nasip eder ve WAW arkadaşımızada en kısa zamanda nasip eder :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Sabahtan beri koşturmaktan bir türlü uğramaya fırsatım olmadı :KK34:
Totoşum daha yeni yer gördü :KK1: sabah kızı öksürüyor diye doktora götürdüm ama şükür küçük cimcimemin antibiyotiklik bir durumu yokmuş sadece üst solunum için şurup verdi :KK34:
Gitmişken eşimin ilaçlarınıda yazdırdım oda aradan çıktı :KK34:
Deterjanım falan bitmişti onları da alıp hadi öğle yemeği bulaşık derken ancak gelebildim :KK1:

Bir saat sonrada inşallah hazırlanıp yüzmeye kaçıcağım :KK1: ceco time oluyor o zamanlar :KK60: biraz kafa dinliyorum üstelik kendime geliyorum :KK34:
Bir yandanda yapabileceğim hafif tariflere bakıyorum netten :KK34: eşim kaç gündür tatlı birşey yapmıyorsun diye söyleniyor bari bende light ürünlere bakayım dedim :KK1:

Canım inşallah bir iki güne kadar seninde eski düzenine önersin ....Aminnnnnnn
Bak ne güzel kilolar verdin salıpta kendini yarım kiloda olsa alma :KK20: bak burada hepimiz seni örnek alıyoruz kaptanlık yapıyorsun bize ona göre :KK54:
Sana güveniyorum :KK34:

Aramıza hoşgeldin canım :KK3:
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz yeterki burayı takip etmeye devam et :KK34:

Canım RAbbim inşallah sağlıkla ve hayırlı olarak kuzunu kuçağına almayı nasip eder ve WAW arkadaşımızada en kısa zamanda nasip eder :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

en kısa zamanda işallah nasip etsin. çok güzel bir duyguymuş. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın işallah.

Huhuuuuuuuuu ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Günaydınn herkese sağlıklı , mutlu ve huzurlu bir gün olması dileklerimlee...

Hayırlı olsunnn SEdacan :KK16: çookk sevindimmm Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eylesinn aminnnnnnn :KK17: darısı tüm bebiş isteyen arkadaşlarımın yanı sıra benim de başıma aminn

hoşgeldin seyma zayıf ve güzel bir bedenden önce sağlıklı bedenlere sahip olmak için çabalıyoruz bizlerde ve inşallah bebişlerimize de kavuşacağız burada güzel bir arkadaşlık ortamı var bağımlılık yapıyor :KK16:
Huhuuuuuuuuu ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

cecooooo hoşgeldin :KK19:

wawwwww nerelerdesin arkadaşımmm özledikkkk seniii :KK50:

X