Ahanda kaçak diyecektim ama ben sayfa yenilemeyi akıl edemeyince kaçmışsın fırsat bulmuşken
WAWcığımda yakında gelir inşallahda topikçe yine kendimizi bir silkeleyip tekrar kendimize gelelim
Ahhhh ahhhh şu an 84e bile razı gelirdim ama inşallah o rakamıda yakında göreceğim
Cecocuğum geçmiş olsun canım inşallah dediğin gibi cerrahiye gerek kalmaz ama cerrahiden de fazla korkmanıza gerek yok, annemin bir arkadaşı da vücudu taş oluşturdukça müdahale edip alıyorlar, ertesi gün taburcu oluyor genelde.
Amaaan bu kayınvalideler deBöylelerini toplayıp kaynar kazana atıcan Ciyaak dedikçe de ateşli harlatıcan Şaka gibi ya. Çocukları kardeşine bırakmak da iyi fikir, çocuklar birbirini oyalar Biraz gürültü patırtı olabilir gerçi
Fırsat bulursan yaz, merak ederiz şimdi
Canım Allah hepinizden razı olsun
Rabbim hepimize sağlıklı, huzurlu ve nice mutlu seneler nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnn
Bir edi bir büdü olanlarada RAbbim inşallah en kısa zamanda 3 kişilik mutlu mesut bir çekirdek aile olmayı nasip etsinAminnnnnnnnnnn
Sel am kizlae nasilsiniz. Iyi haberlerle donemedim size
Annemin patoloji sonucu cikti vugun hem dikis hem sonux gostermeyw.drun yanina girtik
Sonuc.kotu knser yumurtada var lenf bezlerini alacaklarmis
Bugun yatirdik tekrar ikinci ameliuat dedi le r
Sok olduk dualarinizi esirgemeyin kuzulaarrr
canımm..herşeyinn hayıırlıısını diledikk bizz..inşallah bidahaki aya..dr işi en önemli iş bende tam güvenebileceğim bi dr da başlamak istiyorumm bakalımm..allah gönlümüze göre versin..hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkartsınn...şimdi nasıl gidiyor tedavii..bu ayda deneyecekmisiniz aşılama???önümüzdeki adet dönemimde bende başlıyorum allahın izniylee..eşimde yine bi yan çizme olayları var ama bu sefer d,ireteceğimm..kızlar maalesef aşılamam tutmadı
artık başka bir doktorla yeni bir sayfa açıcam.
çok aceleci davrandı bu doktor.
Selam kızlar ne var ne yok, Hepimize hayırlı bayramlar, herkes hazırlıkta malum kimse kalmamış burada, onun için hızlıca raporumu verip kaçayım, misafire ıvır zıvır hazırlanacak daha.
WAW cım çıkarma canım, gelmeye devam edicem zaten. Bilgisayar kurslarım devam ediyor, az kaldı şükür. Sıkıldım artık yav. Size yazdıktan sonra ki telden yazmıştım da, bilgisayar çantamdaydı, küüt diye askısı açıldı çantanın, omzumdan düştü bilgisayarın ekranı kırılmış :S Servise vermiştim bir iki gün sonra, daha dün aldım, bugün de geleyim bi dedim. Tabii yaklaşık bir 300 lira kaçtı oraya bayram öncesi :S
Oouf cum, takvimini gördüm, hayırlı uğurlu olsun canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin tatlımTopiğimizin ilk hamişi oldun Darısı hepimizin başına artık sırayla (Gerçi benim daha çok var ama olsun )
Eveet, şimdi gelelim rapora. En sonunda metmorfini verdiler banaİçimden dedim adama, zaten verecektin iki ay geciktirdin gördün mü hıhhh Düşer diye tahmin ettiler ama ilk tahlilim de normalden yüksekti zaten, şimdiki de ondan daha yüksek olunca ilacı aldım. Bir hafta falan oldu başlayalı. 500 mg. la başlandı, tek doz, 2 ye çıkarıcam birkaç gün sonra. Diyet iyi gitti de etkisi olmadı tabii bunlara.
Heh diyet demişken. 8'leri gördüm85 kg geliyorum şimdilik. İlaca da başladığım için herhalde etkisi olur iyice buna. Tiroid ilaçlarını da almaya devam ediyorum, o iyi gidiyor.
PCOS'a gelinceRegli olamamaya devam ediyorum Son kutuya başladım. Gerçi bu hafta gittiğim hastahaneyi değiştirdim. Başka bir doktorla görüştüm, evet polikistiğin var dediler, son kutu bittikten sonra ilacı değiştirecekler, muhtemelen hafif geldi dozajı sana dedi.
Bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrr bugün akşam üzere ağlamaktan içim dışıma çıktı ama bu sefer mutluluktan
Eşim senelerdir Allah razı olsun bir kez olsun hiç bir önemli günümüzü unutmadı ve mutlaka ya öncesi yada sonrası ( ödemeler yüzünden geçikmeler olabiliyordu bir kaç gün de olsa) mutlaka hediyesiz bırakmadı beni bu güne kadar
Zaten önemli olan hediye değil bunu hep söylerim ama hatırlanmak bile çok güzel
Bugün büyük kızımla dışarı cıktılar ve yarım saat sonra aşkım üzerine birşey giysene ben gelirken bir arkadaşla geleceğim dedi :26:
Tabi o an her yer her yerde ( oyuncaklar) ve üzerimde ip askılı mini bir elbise vardı ( malum çok sıcak havalar )
Eşime telefonda söylenmeye başladım evin halini biliyorsun yarım saattir kalkıpta toparlayamadım halsizlikten sende şimdi geliyoruz diye haber veriyorsun diye adam nasıl gülüyor ya boşver arkadaş sanki yabancı ( tanışmamız konusunda eşime gaz veren arkadaşı çokda severim kendisini)
Hadi neyse hemen üzerimi değiştireyim dedim ve jet hızıyla önce üzerimi değiştirdim sonrada onlar gelene kadar hemen evi toparladım( valla benim acil durumlardaki hızıma eşimde hayran sana evi çabuk temizletmek için misafir çağırmak lazım aniden diyor )
Hatta eşim arayana kadar bende birşeyler yazıyordum laptobda ( hani eşime yapacağım dediğim süpriz vardı ya)
Neyse 15 dakika sonra zil çaldı ve ben eşim sanarak direk megafondan otomatiğe bastım ( ses gelmiyor pekte)
Baktım genç bir çocuk elinde koca bir demet kırmızı güllerle geliyor
Kapıda elim ayağım birbirine dolandıçünkü bu güne kadar isteme faslı hariçınde eşim 14 sene içinde sadece iki kere çicek almıştır ondada biri tek gül diğeride bahçeden yolunma bir demet
Eşim meğer beklemediğim bir anda süpriz yapmak istemiş hem birde yarın bayram telaşından fırsat olmaz diye düşünmüş
Kapıyı kapattıktan sonra oturup güllerime sarılıp bir güzel ağladımsonrada eşimi arayıp teşekkür ettim
Bu güne kadar maddi değeri yüksek bir sürü hediye aldığıda oldu ama inanın bu güller herşeyden çok daha değerli benim için
Birde her sene için bir gül koydurmuş
Odun modun arada ö....zlükte yapsa ben bu adamı seviyorum yaaaaaawwwwwwwww
Bu arada benim süprizimde hazırgece 12den sonra eşimin face duvarına yazıcağım bakalım yarın bir ara face e girip baktığında tepkisi ne olacak
Hatta durun sizlede paylaşayımda nasıl olmuş bir fikir verin
Başlık henüz bulamadım ama neyse
Genç kız delikanlıyla göz göze geldiği an içinde anlam veremediği bir sıcaklık hissetmişti. Anlam veremiyordu ama delikanlıyı görme isteği okadar ağır basıyordu ki sırf onu bir dakika dahi olsa görebilmek için kendini sokağa atacak bahaneler uydurur olmuştu
Delikanlıda genç kızı her gördüğünde eli ayağı birbirine dolanır o mavmavi gözlerini onun üzerinden alamıyordu
Birkaç günün sonunda delikanlı arkadaşının gazıyla da olsa genç kızla tanıştı ve her ikiside sanki senelerce tanışıyormuş gibi uzun uzun sohbetler edip o kısacık buluşmaları biraz daha uzatabilmek adına ellerinden gelenleri yapıyorlardı.
Genç kız delikanlının her anlamda onun hayatında ömür boyu olacağına inanıyordu. Delikanlı elinde olsa genç kızı dakika bile yanından ayırmak istemiyordu fakat mecburi de olsa bir müddet daha ayrı kalmaları gerekiyordu.
Ayrılıklarından tam 1 ay sonra delikanlı cesaretini toplayıp genç kıza fazla romantik olmasada ; Benimle birlikte bir hayatı paylaşmaya ne dersin diyerek evlilik teklifinde bulundu
Henüz karşısındaki delikanlıyı çok fazla tanımasada genç kız bir an bile düşünmeden evet dedi
Bu ufacık yazıda geçen genç kız delikanlıyla tam 14 seneyi bitirdiler evliliklerinde. Her ne kadar Delikanlı bazen genç kızı şakasına da olsa kızdırsada hatta bazen çileden bile çıkartsada genç kız hiçbir zaman Delikanlıyla hayatını birleştirdiğine pişman olmadı ( yalan olmasın bir kere oldumama geçti )
Bir çok konuda farklı fikirlere sahip olsalarda, bazen ufak bir şeyde alınganlık yapsada genç kız yinede Delikanlının onu her anlamda tamamlayan diğer yarısı olduğuna inanıyor ve onu canından çoook seviyor.
Ruh eşim, Ömür törpüm, Kır saçlı Delikanlım bu genç kız seni her şeyden ve herkesten çok ama çok seviyor.
İyiki varsın ve iyiki o genç kızla evlenmişsin.
Nice didişmeli ama bir o kadar da mutlu senelere Aşkımm
Diye yazmayı planlıyorum
Bakalım yarın okuduğunda nasıl bir tepki verecekçok merak ediyorum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür evime geldim diyemiyeceğimama sizleri çoooooook özledim
Bayramın ikinci sabahı saat 5e doğru yollara koyulduk ve yolda bol kahkalarla, hoş sohbetlerle Amasraya gittik
Uzun ama zevkli bir yoldu ve vardığımızda gördüğüm manzara resmen beni benden aldı
Amasraya ailecek hayran kaldık. Tabi tam sezonda gittiğimiz için baya kalabalıktı.
Gündüz dalga kıranın üzerine oturup uzun uzun manzaranın ve rüzgarın tadını çıkardıktabi bol bolda resim çekildik
Akşam üzere çok şirin bir balıkcıda yemeğimizi yedik ve şükür herşeye rağmen fazla kaçırmadım
Sonra bir ara ya Safranboluda çok uzak sayılmaz diyip SAfranbolu evlerinide görmeye gittik
Orayada hayran kaldım
mde gideyim dedim hem belki benim evhamımdır diye hemde eski sıkıntılarımıda gidermek içinBakalım bana ne diyecek eccükte ona KVm şikayet edeyim benim böyle olmamım başlıca sebebide o sonuçta belki uzman bana bir yol gösterirde hem kızım hemde ben biraz şu gerginliğimizden kurtuluruz
canım çünkü maalesef özelde çok güzel muamele görürsün ama çıkışta muameleyi değilde yediğin kazığı hatırlarsın
Yani bende hep öyle oluyor
En güzeli devlet biraz uğraştırıyor ama hem prof. bulma şansın daha yüksek hemde çabalarının yanında bari birde borça girmek zorunda kalmıyorsun
WAWWWWWWW kuşum nerelerdesinnnnnnnnnn
Çok özlettin kız kendini :2:
Dön artıkta bizde şu kilolara karşı savaşımızı devam ettirelim
Annemin patoloji sonucu cikti vugun hem dikis hem sonux gostermeyw.drun yanina girtik
ben almanyada yasayan 36 yasinda bir bayanim, sizlere bir sorum olacak müsadenizle... gecen sene yumurtalik kisti olustu bende , ameliyat oldum , ama bu ramazanda ilk günü adet olmam gerekirken 12 gün sonra oldum, bu kadar gecmesi normal degil galiba gene kist olustu, doktordan randevu aldim, malesef eylül ayinda randevüm. bu arada gögüs ucu hassasiyetim son zamanlarda oldukca fazlalasti, vücudumda kücük sivilceler cikiyor, ve kilo veremiyorum eskisi gibi.... acaba yumurtalik kisti ile pko hastaligi ayni seymi ? kilo verememem bundan olabilirmi ? daha diyet yapmistim ve 8 kilo vermistim, ama son iki senedir diyetlerim hep kisa sürüyor, yapamiyorum, asiri yeme istegim canimi cok sikiyor. anlayacaginiz 3 kilo veriyorum, sonrasinda bütün mekanizmam o 3 kiloyu almak icin savasiyor benimle, ve sonuc kainilmaz oluyor. arkadaslar sizler bu hastaligi taniyanlar olarak bana bilgi verebilirseniz sevinirim, doktor randevuma daha cok var, ve ben cok merak ediyorum , pko hastaligiyla, yumurtalik kisti ayni seymi , bendeki belirtiler ne olabilir, bilen varsa paylassin lütfen
canımmm..evlilik yıldönümünğzz kutlu olsunn..nice nice senelere inşallahh..hep mutlu ve huzurlu olunn...gözyaşlarınn hep mutluluktan aksın emi....
ben yazını çok begendimm eminim eniştede duygulanmıştırr...ayy bu yazıyı görüp kv ye ucuracak birileri varmı facede :) :) duydumu acabaa :) :) hemen onu merak ettimde :) :)
cecomm çook geçmiş olsunn...yarın herşeyy çok güsel gecer inşallahhh...işleriniz rasgiderde halledersiniz herşeyii...
kız için üzülmüşsünn..bence takma bu kadar kafaya..bu ara gençlerin tümünde var bu düşünceler izledikleri filimlerr..oynadıkları ounlarr hepsi etki bırakıyor üstlerinde ama emin ol geçiçi bidönemm...umursasanda hiç ona belli etme bu durumu...bence yanlışlıkla aldığın randevu çok güzel olmuşş..kv den önce ilk bu koonuyu anlat bu davranışlaı karşısında çaresiz kaldığını ne yapman gerektiğini sorr..sonra diğermevzulara girersinn.. herşeyyoluna girer inşallahh...
bu arada tatile gitmişsinizzçok güzell geçmişş sizin adınıza çok sevindimmm...hep böle güzel günlergeçirin inşallahh...
ben almanyada yasayan 36 yasinda bir bayanim, sizlere bir sorum olacak müsadenizle... gecen sene yumurtalik kisti olustu bende , ameliyat oldum , ama bu ramazanda ilk günü adet olmam gerekirken 12 gün sonra oldum, bu kadar gecmesi normal degil galiba gene kist olustu, doktordan randevu aldim, malesef eylül ayinda randevüm. bu arada gögüs ucu hassasiyetim son zamanlarda oldukca fazlalasti, vücudumda kücük sivilceler cikiyor, ve kilo veremiyorum eskisi gibi.... acaba yumurtalik kisti ile pko hastaligi ayni seymi ? kilo verememem bundan olabilirmi ? daha diyet yapmistim ve 8 kilo vermistim, ama son iki senedir diyetlerim hep kisa sürüyor, yapamiyorum, asiri yeme istegim canimi cok sikiyor. anlayacaginiz 3 kilo veriyorum, sonrasinda bütün mekanizmam o 3 kiloyu almak icin savasiyor benimle, ve sonuc kainilmaz oluyor. arkadaslar sizler bu hastaligi taniyanlar olarak bana bilgi verebilirseniz sevinirim, doktor randevuma daha cok var, ve ben cok merak ediyorum , pko hastaligiyla, yumurtalik kisti ayni seymi , bendeki belirtiler ne olabilir, bilen varsa paylassin lütfen
Aykurttttttttt kızzzzzzzzz nereye kaçtın gene
Elbet yakalıyacağım seninefesimi ensende hissetttttttt
En azından yakalayıp sohbet edemesemde kaçamak yapacağın zaman arkandan ceconun hhhhhhhhhooooooooohhhhh diye ses çıkardığını düşünemin ol yiyemezsin istesende
kizma xecom kizma bugun yedigimi soyleyim cubuk kraker buyuk boy ama ucte biri yada en fazla yarisini yedim. 2tane de topkek. yanina su. ha bide aksam nescafe... sabahtan beri bunlari yedim. bugun hastayim. benim regl cok gecikti dun bi karin agrisiyla basladi karnima sicaj su falan koydum baktim lavaboda belli etti gelicegini. en son 28haziranda baslaamisti hastaligim. ustunden 44gun gecmis. dunde kivrandirdi ama bugun sabah 9bucuk gibi bisey yemeden dukkana gittim 2dukkan yanimiz lokanta ve yanindan gecerken midem kalkmaya basladi ve dukkanda bir saat zor durdum istifar ederim korkusuyla babama diyip dolmusa atladim geldim. esim evdeydi hemen uzandim yanina ve kalkinca sadece cubuk kraker alirmisin dedim sagolsun ikide kek almis onlarla idare ettim hicbisey yiyesim yok
cevaplar icin cok tesekkürler arkadaslar, yalniz bir sorum daha olacak... anladigim kadariyla pko hastalari daha zor Kilo verebiliyor. o nedenle acaba sizler hangi diyeti uyguluyorsunuz ? yada pko hastalarina iyi gelecek herhangi bir diyet var mi ? simdiden tesekkürler öpüldünüz
Kızarmıyım kız hiç ben sana takılıyorum sadece
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah yarına birşeyciğin kalmaz
Eğer yarında geçmezse en azından sağlık ocağına gidip bir kan tahlili yaptır canımmide bulantısı falan diyorsun mikrop falan kapmış olma
Bir an önce toparlanalımda hepbirlikte düzenli birşekilde beslenerek kurtulalım şu kilolardan