Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Hahahah bir 5-10 dk. takıldım da baktım gelen giden yok, herkes bayram modundadır diye çıktım

Görürsün merak etme. Ben de göreceğimi sanmıyordum da dedim ya şu ara çok yoğunum, bayağı hareketli bir hayatım var, o yüzden de gidiyor benim. Gerçi ayın sonunda ev moduna dönüyorum, mutlaka egzersize başlamam gerekecek. Yoksa geri gelir uyuz kilolar Bir de kilolar gittiği için hafif çaplı sarkmaya başladım, en acilinden plan yapacağım zaten kurs sonrası için.

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Şimdi yeni girdim eve
Sabah 7 bucuktan beri hastanedeydik. Doktor yoğunluk olduğu için kırma işlemini Çarşamba öğleden sonra yapacakmış o yüzdende daha erken dönebildim
Eşimle konuşuyoruz da bir kaç günümüz hastanelerde geçicek gibi
Yarın öğlene doğru göz doktorunda kontrollerimiz var kızlarla çarşamba sabahıda ben gidiceğim öğlende de eşim Nöbetleşe hastaneyi bekliyoruz sanki
Rabbim şifasız dert vermesin yeter Aminnnnnnn

Evet Bayram sonrası bütün topikçe kendimizi toparlıyoruz
Bu doktor randevuları yüzünden salona ancak pazartesi başlıyacağım ama o güne kadar her gün evde ip atlamaya devam
Yediklerimede çok dikkat ediceğim
Kaç gündür suyu ihmal ediyordum şimdi hemen kalkıp kendime bir şişe su koyup bol bol su içmeye başlıyorum zorlada olsa

Dediğin gibi korkmaya gerek yok alıştık artık kaç senedir ama ilk kez kırdırıyoruz
Önceden hep düşürürdü ama şimdi düşecek gibi değil baya büyük
Valla sorma KV hakikaten sinir etti dün :26:
Kendi kızı kocasıyla çarşıya gitmek istediğinde aaaa çocuklarla gitmeyin çarşıya size eziyet olur ben gelir bakarım diyor hatta erken çıkacaklarsa bir gece evvelden gidiyor çocuklar uykularından olmasınlar diye
Bize gelince hemen kıvırır İnan büyük kızım ufakken sadece 2 kere baktı oda söylene söylene 3.cüde daha biz semtten çıkmadan aradı çocuk çok ağlıyor gelin alın uğraşamam diye bizde mecbur döndük
Bir gittik çocuk uyuyor ( daha 8 aylık falandı ) hatta KP kızdı bize güvenmiyormusunuz çocuğu almaya geldiniz diye tabi sonra KV aradı çocuk çok ağlıyor diye diyince karısına bir bağırdı sen nasıl insansın çocuğun gıkı bile çıkmadı işte bakmak istemiyorsun diye. KVde hiç utanmadan alsın çocuğunu öyle gitsin ne o öyle baş başa yemeğe gitmek dedi
Bir daha o oldu bırakmadık ve her yere götürdük Kadın resmen bana çocuğu bir daha bırakmayın dedi

Selamun Aleyküm arkadaşlar nasılsınız inşallah herkesin bayramı şeker tadında geçmiştir.
hamdüsenalar olsun geçen bayramın ardından hesap verme zamanı geldii kilocuk azcık arttı lakin yine düşüşe başladım bakalım Cumaya inşallah daha da düşecek o tatlılar o lokumlara en fazla 2 gün dur diyebildim 3. gün ofofof :26:
tabi ben ve baskül arife günü biten pilden 5 gün sonraki ani değişim karşısında şoka girdik
nese inşallah düzelecek bu arada tatilim devam edecek azcık daha hamdüsenalar olsun
Cecom güzel duana tüm yüreğimle aminnn aminn diyorummmm inşallahhh hayırlısıylaa çok öptüm hepinizii​

WAWWWWWWW kuşum nerelerdesinnnnnnnnnn
Çok özlettin kız kendini :2:

Dön artıkta bizde şu kilolara karşı savaşımızı devam ettirelim

Aykurttttttttt kızzzzzzzzz nereye kaçtın gene
Elbet yakalıyacağım seni nefesimi ensende hissetttttttt
En azından yakalayıp sohbet edemesemde kaçamak yapacağın zaman arkandan ceconun hhhhhhhhhooooooooohhhhh diye ses çıkardığını düşün emin ol yiyemezsin istesende

Sel am kizlae nasilsiniz. Iyi haberlerle donemedim size
Annemin patoloji sonucu cikti vugun hem dikis hem sonux gostermeyw.drun yanina girtik
Sonuc.kotu knser yumurtada var lenf bezlerini alacaklarmis
Bugun yatirdik tekrar ikinci ameliuat dedi le r
Sok olduk dualarinizi esirgemeyin kuzulaarrr

Allah acil şifalar versinn nşallah her şey yolunda gider ve tertemiz olur annen canım yaa
Rabbimiz darda bırakmasınn aminn kendine ve bebişine de dikkat et bu zamandaada dualarımdasın

slmm kızlarrr ben geldimmmm..ayrıntılara sonra geçicemm ..

kızlar maalesef aşılamam tutmadı
artık başka bir doktorla yeni bir sayfa açıcam.
çok aceleci davrandı bu doktor.
canımm..herşeyinn hayıırlıısını diledikk bizz..inşallah bidahaki aya..dr işi en önemli iş bende tam güvenebileceğim bi dr da başlamak istiyorumm bakalımm..allah gönlümüze göre versin..hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkartsınn...şimdi nasıl gidiyor tedavii..bu ayda deneyecekmisiniz aşılama???önümüzdeki adet dönemimde bende başlıyorum allahın izniylee..eşimde yine bi yan çizme olayları var ama bu sefer d,ireteceğimm..

tamam canımm hala listedesin zatennn..dönüşünn muhteşemm olmuşş harikasınn 85 kilo süper dahada güselleri olacak inşallahh...şimdiden sonra birbiriizede destek vererek çokgüzel kilolar vereceğiz inşallahh..

dr değiştirmişsin bence süper yapmışsınn..bu dr lar hep bölee birinin dediğini biri begenmezz..allah önümüze hayırlı insanlar çıkartsınnn..bizlerede acil şifalar versinn...glukofeninde çokk faydasını göreceksin emin ol...adet söktürücü olacak progestan içerikli hangi ilacı verdi ?? ben tarlusal kullanıyorumm...yada progestan kullanıyorum...ikisi iyi geliyor bana...ama tarlusalden daha memnunum..

canımmm..evlilik yıldönümünğzz kutlu olsunn..nice nice senelere inşallahh..hep mutlu ve huzurlu olunn...gözyaşlarınn hep mutluluktan aksın emi....

ben yazını çok begendimm eminim eniştede duygulanmıştırr...ayy bu yazıyı görüp kv ye ucuracak birileri varmı facede :) :) duydumu acabaa :) :) hemen onu merak ettimde :) :)

cecomm çook geçmiş olsunn...yarın herşeyy çok güsel gecer inşallahhh...işleriniz rasgiderde halledersiniz herşeyii...

kız için üzülmüşsünn..bence takma bu kadar kafaya..bu ara gençlerin tümünde var bu düşünceler izledikleri filimlerr..oynadıkları ounlarr hepsi etki bırakıyor üstlerinde ama emin ol geçiçi bidönemm...umursasanda hiç ona belli etme bu durumu...bence yanlışlıkla aldığın randevu çok güzel olmuşş..kv den önce ilk bu koonuyu anlat bu davranışlaı karşısında çaresiz kaldığını ne yapman gerektiğini sorr..sonra diğermevzulara girersinn.. herşeyyoluna girer inşallahh...

bu arada tatile gitmişsinizzçok güzell geçmişş sizin adınıza çok sevindimmm...hep böle güzel günlergeçirin inşallahh...

WAWWWWWWW kuşum nerelerdesinnnnnnnnnn
Çok özlettin kız kendini :2:

Dön artıkta bizde şu kilolara karşı savaşımızı devam ettirelim

geldimm geldimm buralardayımmmm....

canımm inan bende üzüldümm..rabbimm yardımcınızz olsunnn...hayat böle bi dert bitti diye sevinirken diğeri çıkıyorr..bunların hepsibizlerin sınavı..ravvim anenede şifasını versin inşallaah sabrınıda versin yüreğinee..nasıl anneciğin?? siz hep destkcisi olun..hiç ihmal etmesin tedavisini olsun morelli ttun bunuda atlatacak inşallahh...rabbim yar ve yardımcınız olsunn...

ben almanyada yasayan 36 yasinda bir bayanim, sizlere bir sorum olacak müsadenizle... gecen sene yumurtalik kisti olustu bende , ameliyat oldum , ama bu ramazanda ilk günü adet olmam gerekirken 12 gün sonra oldum, bu kadar gecmesi normal degil galiba gene kist olustu, doktordan randevu aldim, malesef eylül ayinda randevüm. bu arada gögüs ucu hassasiyetim son zamanlarda oldukca fazlalasti, vücudumda kücük sivilceler cikiyor, ve kilo veremiyorum eskisi gibi.... acaba yumurtalik kisti ile pko hastaligi ayni seymi ? kilo verememem bundan olabilirmi ? daha diyet yapmistim ve 8 kilo vermistim, ama son iki senedir diyetlerim hep kisa sürüyor, yapamiyorum, asiri yeme istegim canimi cok sikiyor. anlayacaginiz 3 kilo veriyorum, sonrasinda bütün mekanizmam o 3 kiloyu almak icin savasiyor benimle, ve sonuc kainilmaz oluyor. arkadaslar sizler bu hastaligi taniyanlar olarak bana bilgi verebilirseniz sevinirim, doktor randevuma daha cok var, ve ben cok merak ediyorum , pko hastaligiyla, yumurtalik kisti ayni seymi , bendeki belirtiler ne olabilir, bilen varsa paylassin lütfen

benim bildiğim kadarıyla değilll...çünkü bende pko varr..ve gelişen yumurtam çatlamadığı içinn yumurtalıkta kist olup kalmıştıı..ikisi farklı şeyler ama aynı anda olabiliyorr..sen dr gittiğinde böle böle bundanda şüpeleniyorum dersen degerlendirecektirr...ultrasondada görünür tahlillerlede kesinleşiyor geneldee...ama inşallah pko değildirr..yumurtalık kisti ilaçla gidiyor hiç endişe etmeee...pko daha illet bişiii...

evet kızlarrr ben geldimmmm. okudum herşeyi amabi türlü yazamadımm eşim rahatsızdı erken geldii ondan onunla ilgilendimm...

balıkesire gittimm..kardeşimin telden giriyordum ama net paketibitince giremedimmm...güzell geçtiii..babanemm halamm...yaww babanem bi dk oturmadı kadınn elinde hepp bişilerr haa yedirdi...zaten eni gördüü anam anam bitmişş bitmişş bu kız diyee :) :)

bayramm dolu dolu geçtii..gelen gidenn arada bazı zamanlar sıkıldımm..hiç iş bitmiyorr diyee...eşim sağolsun devamlı gezdirdi beni..ama yetmedi...bayramın 2. günü erdege gittilerr erkekler toplulugu..eşim geldii rahatsızlanmış..çok afedersiniz ishal olmuşkarın ağrısı...hala daha geçmediii son günler bu yüzden hiç tadımız yokdu...arefe günü bizim araba bozuldu aks kırılmışş o bigün tamirde kaldıı..maceralarımız çokdu amayinede güzel geçtii...

dün çıktık yola..bursaya ugradıkk ulu camiye orda takıldıkbiraz ..akşam 7 gibi geldik istanbula annemleri bıraktık öncee...kardeşim yemek hazırlamışş yiyip eve geri çıktıkakşam 11 gibi evdeydikk..vee oo saçma salak halde tartıya çıktık aman allahımm...+3 kiloo..tabii ödem felan filann..sabah çogu gitmiştii...yinee orada gabızlık sorunu yasadımm çok kötüdü...şükür geldim evimee heşey düzene girecek inşallahh...

diyet başladıı bilee..sporda olacak inşallah...yeni bi atakla 4...5 kilo verip 75 hedefimi görmek istiyorum hadi bakalım hayırlısıı....

Kuzular tek tek cvp atamadim mobil giriyorum

Anneme ilac vermeye baslamislar yarin ameliyat bakalim mor al i bozuk 10 gün içinde ikinci ameliyat bizfe coj üzüldük
Bebis çok şükür iyi kızlar 9+1 olduk teyzeleri dualarinizi eksik etmeyin kizlar

Kendimfe rahatsızdım sol bacak ve sol kalça agrim vr adim attrmiyot rabbm sağlık versin kizlar hepsi oluyor yat ip kalkip.dua etmek lazım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün koşturmacadan ancak gelme fırsatım oldu
TAbi aklım buradaydı o ayrı
Öğlene doğru kızlarla göz doktoruna gittik Şükür benim gözlerin numarası yükselmemiş ( hesapta gözlük takıyorum ya )
Benim büyük kızında aynı kalmış ama önceki doktor daha ufak numara vermişti alışsın diye şimdi onlar olması gerken numaraya yükseltildi mecbur
Veeee günün süprizi küçük cimcimemde de maalesef astigmat başlangıcı varmış :26:
Baştan biraz üzüldüm ama sonrada Rabbime şükürler olsun ki sadece ufacık bir şey üstelik numaralarıda çok düşük zaten

Doktor benim cimcimeye bayıldı
Anam ben bu fıstığa bayıldım ne kadar akıllı bir şey bu dedi bizimkide bilmiş bilmiş aaa tabiiii ben akıllıyımmmmmmmm hemde çoook demezmi Doktor ya gözlük yazacağım ama acaba takarmı diyince daha ben cevap vermeden evet evet takarım ben gözlük zaten bana gözlük lazım ama pembe gözlük istiyorum tamammmmmmmmmmmııııııııııı diye uzatarak cümleyi bitirdi
Kadıncağız Orta yaşların sonunda, çok bakımlı ve inanılmaz güler yüzlü bir bayan
Kızkardeşimin oğlu hastaneyi ayağa kaldırdı muayene olmaktan korktuğundan tabi doktor bütün çocukları gözlemlemiş bir ara dışarı çıktığında
Beni tebrik etti çok güzel çocuk yetiştirmişsin hem akıllı hemde koca kız gibi nasıl davranması gerektiğini biliyor dedi Gerçekten ruhum okşandı kız kardeşimede oğlu cıldırmış gibi davrandığı için bak güzelim yanlış anlama ama her dediğini yapmışsınız bu güne kadar aman rahatsızlanmasın ağlayıp nefesi kesilmesin diye ama oğlun resmen seni kullanıyor bak ilerde çok daha fazla üzülürsün demiş
Kadın gerçektende bir psikolog gibi yakın ama dürüst davrandı ve normalde kızkardeşim fena bozulurdu başka zaman ama kadın kesinlikle haklı bu sıpa bizi resmen kukla yaptı dedi çıkışta
Oğluna ceza vermiş ortada korkulacak bişey yokken niye hastaneyi ayağa kaldırdığı için Çocukta ama bende gözlük istiyorum bana gözlük alsaydın ben çok mutlu olarrrrrrdım demiş sıpa seni benim mutlu olmamı istemiyormusun demiş bide
Kızkardeşim diyor işte o cümleden sonra emin oldum Göz Doktoru bayanın yüzde 100% haklı olduğuna diyor artık sıkı yönetim ilan etmişler evde bakalım ne zamana kadar

Bu arada Gözlükcüyede gittik ve cimcimem kendine bir tane pembe bir tanede kırmızı gözlük beğendi
Çokta yakıştı haspama tabi camları değişeceği için ancak cumartesi almaya gideceğiz
Birini zaten devlet ödüyor diye yedekte alalım dedik oda tuta tuta 59 lira tuttu üstelik kırılmayan cam ve çerceve
Eşimden izin alabilirsem onun o halini çeker size gösteririm küçük einstein'ım benim

Canım bütün dualarımız sizlerle
Çok ama çok geçmiş olsun
Evet çok üzücü bir durum ama çareside var çok şükür Rabbim beterinden saklasın ve acil şifalar versin inşallah....Aminnnnnnn
Hamile halinle çok üzme kendini güzelim bak senin sağlam durman lazım hem karnındaki kuzu için hem annene destek olabilmek için İnşallah bir dahakine hayırlı haberlerle gelirsin Aminnnnnn

Çok sağ ol canım inşallah sizlerede 14 seneyi kutlamak nasip olur
RAbbim herkesin huzurunu ve mutluluğunu daim etsin Aminnnnnnnnn

Evet eşim bayıldı yazıya
Yine yapacağını yapmışsın dedi Benim yazarak bazı şeyleri daha rahat ifaade ettiğim için o ara ara bu tip yazılara alışıktır ama uzun zaman aradan sonra olunca baya şaşırdı
Bu arada facede kvye yetiştirecek insan olmamı kızları var Eminim söylemişlerdir ama tabi onlar asla bana ay şöyle yazmışsın demezler büyüğü yazıyı beğenmiş zaten hani beğenmedi demesinler hesabı ama eminim sonuna kadar okumuştur

SOrma KV bayrama fit oldu
Bayramın ilk günü gayet güzel geçti ve eşim devamlı dibimdeydi birde ertesi gün sabaha karşı yola çıkacağımızı ilan edince kadın iyice fit oldu Zaten ben eşimin teyzesinden önceden haberini almıştım
Aslında aklım gitti hee ya eşim arabada bir kişilik daha yer var anamda gelsin derse diye ama şükür öyle birşey demedi
Aksine bundan sonra her fırsatta gezelim bir yerleri dedi ve şimdiden kurban bayramı için plan yaptık
Benim KVnin Annesi Çanakkale bigalı tabi bir kaç akraba varmış daha o tarafta hatta bir tanesi bizi kaç kere davet etmişti
Eşimde annesinin yanında geçen gün dedi kurbandada önce Edirneye oradanda Feribotla Çanakkaleye geçeriz, Geliboluyu falan gezeriz, Bigaya gidip hem kalan akrabaları ziyaret eder hemde bir iki gün onlardada kalır döneriz dedi
Kadının inan rengi attı bunu duyunca
Gel desek yeminle benden önce arabaya kurulur ama asla işim olmaz
Geçmişte kendi gezerken bizden aldıkları paralarla kızımı bile yanlarına istemedi kadın ay ben uğraşamam diye

Anam bugünde aradı eşime telefonda diyor ki yarın böbrek taşını kaçta kıracaklar kaçta evde olursun işte size gelebilirmiyim hasta ziyaretine diye eşimde bir fırça attı saçmalıyorsun ne demek gelebilirmiyim ne alaka şimdi niye öyle diyorsun diye
Hani kendini ezilmiş ve iyice aciz göstermeye çalışıyor eşime Karın beni istemiyor havası yaratıyor ki inan bir kere bile öyle bir hava yaratmadım ama çakal işte ilgi çekmeye çalışıyor ama eşim yemedi

Canım sende aramıza hoşgeldin
İnşallah sende daim olursunda kilolardan kurtuluruz birlikte

Bu arada sorunuda cevaplıyayım
PKO dediğimiz Polikistik overin kısaltması ve Yumurtalık kistinden farkı yok
Benim doktorum bana şu şekilde izah etti; Yumurtalık kisti adeti belli olandır ama pkoda Rahimin tamamen etrafının küçük kistlerle çevrili olması demişti Hatta çok ünlü bir doktorda TVde aynı şekilde anlattı ve ben pkolu yerine incili kadınlarım demeyi tercih ediyorum demişti hani bildiğin inci kolyeyi düşün
Minik minik kistler ve arada biri patlasada ( ağrı yapmıyor şükür ) çok hafif bir kanama olabilir demişti doktorum
Pkoda genel belirtiler zor kilo verme, çabuk kilo alma, yüzde tüylenme, saç döküntüsü, tırnakların geç uzaması..... şu anda kalıma gelen bunlar ama nette eminim çok daha faydalı bilgiler bulursun

Üzülme sakın çünkü şükür tedavisi var yeterki ihmal etme
Bende alabilirsem tedaviye başlıyacağım ama Türkiye Almanyadan beter 10 güne yakındır randevular dolu hani eylüle verseler yine razıyım

kizma xecom kizma bugun yedigimi soyleyim cubuk kraker buyuk boy ama ucte biri yada en fazla yarisini yedim. 2tane de topkek. yanina su. ha bide aksam nescafe... sabahtan beri bunlari yedim. bugun hastayim. benim regl cok gecikti dun bi karin agrisiyla basladi karnima sicaj su falan koydum baktim lavaboda belli etti gelicegini. en son 28haziranda baslaamisti hastaligim. ustunden 44gun gecmis. dunde kivrandirdi ama bugun sabah 9bucuk gibi bisey yemeden dukkana gittim 2dukkan yanimiz lokanta ve yanindan gecerken midem kalkmaya basladi ve dukkanda bir saat zor durdum istifar ederim korkusuyla babama diyip dolmusa atladim geldim. esim evdeydi hemen uzandim yanina ve kalkinca sadece cubuk kraker alirmisin dedim sagolsun ikide kek almis onlarla idare ettim hicbisey yiyesim yok

Kızarmıyım kız hiç ben sana takılıyorum sadece
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah yarına birşeyciğin kalmaz
Eğer yarında geçmezse en azından sağlık ocağına gidip bir kan tahlili yaptır canım mide bulantısı falan diyorsun mikrop falan kapmış olma

Bir an önce toparlanalımda hepbirlikte düzenli birşekilde beslenerek kurtulalım şu kilolardan

cevaplar icin cok tesekkürler arkadaslar, yalniz bir sorum daha olacak... anladigim kadariyla pko hastalari daha zor Kilo verebiliyor. o nedenle acaba sizler hangi diyeti uyguluyorsunuz ? yada pko hastalarina iyi gelecek herhangi bir diyet var mi ? simdiden tesekkürler öpüldünüz

Canım aslında tam olarak pko değil kilo almamızı yada zor vermemize sebep olan
PKo yüzünden vucudumuzda insülin direncide oluşuyor ve asıl sebep o
İnsülin direncini kırmanında en güzel yolu şekerli ve karbonhidratlı şeylerden uzak durmak, spor yapmak ( elimizden geldiğince ) ve sık sık yemek yemek ( tabi porsiyonlar ona göre olucak )
İnsülin direnci vucutta düzensiz beslenincede oluşabiliyor ve uzun süre aç bırakılan bünye kıtlık sinyali verdiği için sağlıklı birşeyde yesen onu yağ olarak depoluyormuş
Yani günde 5 - 6 öğün beslenmek şartmış ( heee yapabiliyormusun diye sorarsan ben 3 kere beslenirsem ne ala )
BOl bol su ve daha çabuk yağ yakabilmek için karbonhidratları minimuma indirmek proteinden biraz daha fazla yararlanmak

Kilo verdikçe insülin direnci yok oluyor ve bu durumda daha rahat kilo verebiliyor insan
Arada duraklama zamanlarıda yaşayabiliyoruz ama 1 ayda gram kilo bile gitmese pes etmek yok eninde sonunda o duraklamada bitiyor

Anam bende ahkam keser gibi ne güzel sıralamışım
Ne demişler HOcanın dediğini yap yaptığını yapma ama bende bundan sonra çok daha dikkatli olucağım hepinize söz Gidecek o kilolar başka yolu yok

sagol cecom umarim duzelirim yarina ama adetim cok geciktiginden bu kadar cok sarsti sanirim. sabah mutfaga girmistim su icmeye elim ayagim birbirine dolandi sanki once cekirdek kabuklarini yere doktum sonra dondum cam su sisesini kirdim dedim hayirdir insaallah oyle halsizlestimki dukkandada bir saat anca kaldim eve gelip bi yattim aksam 6yi geciyordu arkadasim aradi da yataktan kalkip zorla biseyler yedim cubuk krakerle kek onlarida esim aldi diye yedim yoksa canim hicbisey istemedi...

canim sizdede hastane maratonu baslamis ALLAH im acil sifalar versin...

oouf tatlim Rabbim anneninde sifasini versin hayirlisiyla iyi gecer insaallah amelyatlari ve cabuk iyilesir insaallah...... aminnnnn...

kizlar bayram guzeldi benim baya bi dugunde vardi
onlarla gecti genelde. cuma ogleyin miydi cumartesi miydi tartildim 97,00gosterdi tarti. ama son gunlerde de 96,6lari bile goruyordum... en azindan ramazani kilo almadan hatta 1kilocuk vererek atlatmak gercekten guzel oldu...
kendime gelince dukkana giderim ama orda spor yapma imkanim yok neyazikki.....
sporada gidemem ama biseyler yapmaya calisicam kizlar elimden geldigince...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabah beri bende koşturanlar arasındayım
Malum bugün hastaneye gittim tabi doğal olarak eve gelmem 11i buldu
Geldiğimden beri evin temizliğiyle uğraşıyorum şükür çok az toparlanacak birşeyler kaldı ( kızım sağ olsun hallediyor onu ) sonrada bir tek süpürge tutup mutfağın yerlerini sileceğim

Bugün bildiğiniz gibi ilk kez Psikiyatri'ye gittim
Çok fazla yoğunluk yoktu Allahtan ama kapının önünde beklerken nedense kalbim deli gibi atmaya başladı
Nerden nasıl başlıyacağım diye baya bir panik yaptım ve çok beklemeden beni doktor çağırdı.
Şükür kadın çok şeker biriydi ve beni içten karşıladı
Halimi hatırımı sorduktan sonra neydi şikayetin dediği anda artık nasıl bir psikolojise benim sinirler boşaldı resmen
Sence ne bu tür sıkıntılarına sebep oldu diyince bende ufak yaşta evlendiğimden bir başladım KVme kadar
Hem ağladım hem anlattım sanki karşımda senelerdir güvendiğim bir arkadaşım varmış gibi içimi döktüm hatuna
Gerçekten çok çok iyi geldi ve inanılmaz ama meğer bu bütün uykusuzluklarım, duygu değişimlerim, isteksizliklerim falan hep ağır bir depresyon geçiriyormuşum
Kesinlikle tedaviye hemen başlıyoruz ve ne olursa olsun ben bırak demediğim sürece bu yazacağım ilaçları kullanacaksın dedi
Biri sabah biri akşam içilecekmiş ve en az 6 ay boyunca her ay bana geleceksin dedi

Baştan çok üzüldüm ama sonrada dedim ki RAbbim başka dert keder vermesin sonuçta çaresi var onunda
Eşime öğleden sonra ilaçları aldıracağım ( önce bi daşlarını kırdırsında )
KV gelicekmiş akşam üzere oğluşunu dolaşmaya inşallah eşim ona da söylemez ama söylersede sebep olanlar utansın diyeceğim istere kudursun sinirinden ama baş sebep o
Bundan sonra ama kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim Çok şükür bir kaç yıldır izin vermiyorum ama gerekirse bana zararı dokunan herkesle iletişimimi kesiceğim Dünya yüzünden deli olacağıma dünya benim yüzümden deli olsun

Aykurttttt canım kızzzzzzzz içine kurdu düşürmüş gibi olmayayım ama dünden beri nedense anam bu kız hamilemi yoksa diye geçiriyorum ister istemez
Hani tedavi oluyormusun bilmiyorum ama kuzular biliyorsan hep beklenmedik anda gelirler
Sen spor falan yapmaya yoğunlaşmadan bir test yaptır istersen
Hayırlısı tabi ama sen yinede bir baktır haber vermeyide unutma

Kızçelerrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzz

Hadi artık toplaşıp şu kilolara karşı savaşımızı bitirelim hedeflerimize ulaşarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…