Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlar maalesef aşılamam tutmadı
artık başka bir doktorla yeni bir sayfa açıcam.
çok aceleci davrandı bu doktor.

hayırlısıyla aşılamasız olur bebişin inşallah canım benim Allah iyileri dosthediye etsin.

Aykurt geçmiş olsunn Allah acil şifalar versin inşallahhhhhh
ayy bak çok önemli bir bilgi bu Allah razı olsun 25 yaş çok genç inşallah hiçbir hasar bırakmadan geçer gider aminnnnnn
Allah kimsenin başına vermesin.

Amasraya gidiş süper olacak cecom yazı dilinin de çok iyi olduğunu seni okurken anlıyorm cecom
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun Allah sağlık mutluluk huzur içinde nice güzel senelere kavuştursun sizi Aminn

Canım Allah hepinizden razı olsun
Rabbim hepimize sağlıklı, huzurlu ve nice mutlu seneler nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnn
Bir edi bir büdü olanlarada RAbbim inşallah en kısa zamanda 3 kişilik mutlu mesut bir çekirdek aile olmayı nasip etsin Aminnnnnnnnnnn

Selam kızlar ne var ne yok, Hepimize hayırlı bayramlar, herkes hazırlıkta malum kimse kalmamış burada , onun için hızlıca raporumu verip kaçayım, misafire ıvır zıvır hazırlanacak daha.

WAW cım çıkarma canım, gelmeye devam edicem zaten. Bilgisayar kurslarım devam ediyor, az kaldı şükür. Sıkıldım artık yav. Size yazdıktan sonra ki telden yazmıştım da, bilgisayar çantamdaydı, küüt diye askısı açıldı çantanın, omzumdan düştü bilgisayarın ekranı kırılmış :S Servise vermiştim bir iki gün sonra, daha dün aldım, bugün de geleyim bi dedim. Tabii yaklaşık bir 300 lira kaçtı oraya bayram öncesi :S

Oouf cum, takvimini gördüm, hayırlı uğurlu olsun canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin tatlım Topiğimizin ilk hamişi oldun Darısı hepimizin başına artık sırayla (Gerçi benim daha çok var ama olsun )

Eveet, şimdi gelelim rapora. En sonunda metmorfini verdiler bana İçimden dedim adama, zaten verecektin iki ay geciktirdin gördün mü hıhhh Düşer diye tahmin ettiler ama ilk tahlilim de normalden yüksekti zaten, şimdiki de ondan daha yüksek olunca ilacı aldım. Bir hafta falan oldu başlayalı. 500 mg. la başlandı, tek doz, 2 ye çıkarıcam birkaç gün sonra. Diyet iyi gitti de etkisi olmadı tabii bunlara.

Heh diyet demişken. 8'leri gördüm 85 kg geliyorum şimdilik. İlaca da başladığım için herhalde etkisi olur iyice buna. Tiroid ilaçlarını da almaya devam ediyorum, o iyi gidiyor.

PCOS'a gelince Regli olamamaya devam ediyorum Son kutuya başladım. Gerçi bu hafta gittiğim hastahaneyi değiştirdim. Başka bir doktorla görüştüm, evet polikistiğin var dediler, son kutu bittikten sonra ilacı değiştirecekler, muhtemelen hafif geldi dozajı sana dedi.

Hastahaneyi neden değiştirdiğime gelelim bu arada. Gene regli olamama problemleriyle gittim, gerçi her gittiğimde başka bir doktor görüyorum, o ayrı bir konu. Birinin dediğini de diğeri beğenmiyor Her neyse, dedim ki ilacı aldım hatta beş ay oldu ama bu süre zarfında bir kez adet gördüm, o da üçüncü aydaydı. Ne olacak benim durumum? Doktorun dediği aynen şu, adet olmak çok mu önemli senin için? Tabii bende şafak attı, dedim ki, doğurganlık çağında olan bir kadının aylardır, bunun bir kısmı da ilaç tedavisinde olmakla beraber, adet olamaması, bir hekim olarak sizce normal mi? Normalse tedavi olmak için ben de uğraşmayayım dedim. Bayılmıyorum hastahaneye gelmeye zaten. O zaman ağız değiştirdi işte, hormonlarını öyle kontrol altında tutuyoruz da falan fistan. Normal olsaydı zaten periyotlarım düzenli olurdu, demek ki yolunda gitmeyen bir şey var. Sonra çıktı birileriyle görüştü, sırf progesteron içeren bir ilaç vereyim ilacı şimdi kes, iki ay sonra ona başlarsın dedi. Hıı oldu dedim çıktım. Sonra son gittiğim hastahaneye geçtim işte, üniversite hastahanesini bıraktım anlayacağınız kadın doğumda. Endokrine şimdilik orada devam edeceğim ama kafamı attırırlarsa orayı da değiştirebilirim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Malum Arife olduğu için bugünde koşturmacayla geçti
Öğleden sonra KPnin mezarını ziyaret ettik bende o bahaneyle bari bir abdest alıp mezarın başında kuran okuyayım dedim
Eşimin Babannesi ve Ağ Dedesi ( babannesinin babası )da aynı mezardalar
Normalde zaten küçük cadıdan çok nadiren kuran okuyabiliyorm ( kandillerde ve arada da olsa Perşembe akşamlarında ) o yüzden şeytana uymayıp bari Ramazanın son gününden de faydalanayım dedim

Yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun ve en önemlisi hayatımızın son şişman olarak geçirdiğimiz Ramazan Bayramınız kutlu olsun..

Hepinizi çooooooooook seviyorum kızlarrr
Yarın sabah erkenden koşturmaca başlıyacağı için ancak gece uğrayabilirim o yüzden şimdiden Bayramlaşayım istedim
KVnin evinde kahvaltı faslıyla başlayacağız nasipse Allah hepimize güel bir bayram geçirmeyi nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn

Canım çok çok geçmiş olsun gerçekten de can sıkıcı bir durumla karşı karşıya kalmışsın RAbbim inşallah en kısa zamanda şifa verir regln düzene girerde senden de müjdeli haberler alırız Aminnnnnnnnnnn

Bende senin verdiğin tepkiyi verirdim kesin Bazı doktorlar gerçekten çok umursamaz ve patavatsız olabiliyorlar. Sonuçta aynı sıkıntıları kendileri yaşamış olsalardı eminim çok daha dikkatli davranırlardı karşılarındaki insana
TAmam bir çok farklı insanla uğraşıyorlar ve yeri geldiğinde belki sinirleride çok yıpranıyordur ama ne olursa olsun bu mesleği seçtilerse gereğinide yapmak zorundalar
İyi yapmışsın değiştirmekle kim bilir belki bunda da bir hayır vardır

Bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrr bugün akşam üzere ağlamaktan içim dışıma çıktı ama bu sefer mutluluktan

Eşim senelerdir Allah razı olsun bir kez olsun hiç bir önemli günümüzü unutmadı ve mutlaka ya öncesi yada sonrası ( ödemeler yüzünden geçikmeler olabiliyordu bir kaç gün de olsa ) mutlaka hediyesiz bırakmadı beni bu güne kadar
Zaten önemli olan hediye değil bunu hep söylerim ama hatırlanmak bile çok güzel

Bugün büyük kızımla dışarı cıktılar ve yarım saat sonra aşkım üzerine birşey giysene ben gelirken bir arkadaşla geleceğim dedi :26:
Tabi o an her yer her yerde ( oyuncaklar ) ve üzerimde ip askılı mini bir elbise vardı ( malum çok sıcak havalar )
Eşime telefonda söylenmeye başladım evin halini biliyorsun yarım saattir kalkıpta toparlayamadım halsizlikten sende şimdi geliyoruz diye haber veriyorsun diye adam nasıl gülüyor ya boşver arkadaş sanki yabancı ( tanışmamız konusunda eşime gaz veren arkadaşı çokda severim kendisini )
Hadi neyse hemen üzerimi değiştireyim dedim ve jet hızıyla önce üzerimi değiştirdim sonrada onlar gelene kadar hemen evi toparladım ( valla benim acil durumlardaki hızıma eşimde hayran sana evi çabuk temizletmek için misafir çağırmak lazım aniden diyor )
Hatta eşim arayana kadar bende birşeyler yazıyordum laptobda ( hani eşime yapacağım dediğim süpriz vardı ya )

Neyse 15 dakika sonra zil çaldı ve ben eşim sanarak direk megafondan otomatiğe bastım ( ses gelmiyor pekte )
Baktım genç bir çocuk elinde koca bir demet kırmızı güllerle geliyor
Kapıda elim ayağım birbirine dolandı çünkü bu güne kadar isteme faslı hariçınde eşim 14 sene içinde sadece iki kere çicek almıştır ondada biri tek gül diğeride bahçeden yolunma bir demet
Eşim meğer beklemediğim bir anda süpriz yapmak istemiş hem birde yarın bayram telaşından fırsat olmaz diye düşünmüş

Kapıyı kapattıktan sonra oturup güllerime sarılıp bir güzel ağladım sonrada eşimi arayıp teşekkür ettim
Bu güne kadar maddi değeri yüksek bir sürü hediye aldığıda oldu ama inanın bu güller herşeyden çok daha değerli benim için
Birde her sene için bir gül koydurmuş

Odun modun arada ö....zlükte yapsa ben bu adamı seviyorum yaaaaaawwwwwwwww

Bu arada benim süprizimde hazır gece 12den sonra eşimin face duvarına yazıcağım bakalım yarın bir ara face e girip baktığında tepkisi ne olacak
Hatta durun sizlede paylaşayımda nasıl olmuş bir fikir verin

Başlık henüz bulamadım ama neyse

Genç kız delikanlıyla göz göze geldiği an içinde anlam veremediği bir sıcaklık hissetmişti. Anlam veremiyordu ama delikanlıyı görme isteği okadar ağır basıyordu ki sırf onu bir dakika dahi olsa görebilmek için kendini sokağa atacak bahaneler uydurur olmuştu
Delikanlıda genç kızı her gördüğünde eli ayağı birbirine dolanır o mavmavi gözlerini onun üzerinden alamıyordu
Birkaç günün sonunda delikanlı arkadaşının gazıyla da olsa genç kızla tanıştı ve her ikiside sanki senelerce tanışıyormuş gibi uzun uzun sohbetler edip o kısacık buluşmaları biraz daha uzatabilmek adına ellerinden gelenleri yapıyorlardı.
Genç kız delikanlının her anlamda onun hayatında ömür boyu olacağına inanıyordu. Delikanlı elinde olsa genç kızı dakika bile yanından ayırmak istemiyordu fakat mecburi de olsa bir müddet daha ayrı kalmaları gerekiyordu.
Ayrılıklarından tam 1 ay sonra delikanlı cesaretini toplayıp genç kıza fazla romantik olmasada ; ‘’ Benimle birlikte bir hayatı paylaşmaya ne dersin ‘’ diyerek evlilik teklifinde bulundu
Henüz karşısındaki delikanlıyı çok fazla tanımasada genç kız bir an bile düşünmeden evet dedi

Bu ufacık yazıda geçen genç kız delikanlıyla tam 14 seneyi bitirdiler evliliklerinde. Her ne kadar Delikanlı bazen genç kızı şakasına da olsa kızdırsada hatta bazen çileden bile çıkartsada genç kız hiçbir zaman Delikanlıyla hayatını birleştirdiğine pişman olmadı ( yalan olmasın bir kere oldum ama geçti )
Bir çok konuda farklı fikirlere sahip olsalarda, bazen ufak bir şeyde alınganlık yapsada genç kız yinede Delikanlının onu her anlamda tamamlayan diğer yarısı olduğuna inanıyor ve onu canından çoook seviyor.

Ruh eşim, Ömür törpüm, Kır saçlı Delikanlım bu genç kız seni her şeyden ve herkesten çok ama çok seviyor.
İyiki varsın ve iyiki o genç kızla evlenmişsin.
Nice didişmeli ama bir o kadar da mutlu senelere Aşkımm

Diye yazmayı planlıyorum
Bakalım yarın okuduğunda nasıl bir tepki verecek çok merak ediyorum

kizlar hayirli gecelerrr ben daha yeni yaticam umarim uyuyabilirim sabaha tonla isim var ve esim bayram namazindan gelinceye kadar yapmam lazim niye bugune biraktin derseniz iki gundur hastaydim pek halim yoktu yapamadim. bu aksam da gece 12ye kadar komsularla baklava vs yaptik. koye babannemlere kendime annemlere filan yaptim bakalim umarim ikrama gecer hicte sanmiyom ama neyse balik bilmezse halik bilir misali. ben babannemin torunu oldugum halde gelin muamelesi yapar hep bana

arkadaslar hepimizin Ramazan Bayrami Mubarek Olsun. ALLAH im kazasiz belasiz hayirlarla gecirmeyi nasip etsin insaallah ve insaallah tum islam alemine hayirlara vesile eylesin... Amin...

Selamün Aleyküm kızlaaaaaaarrrrrrrrr

Çok yoğun ve dolu dolu bir gün geçirdik
İlk kez bu kadar güzel geçti bayramımız
Kazasız belasız atlattık KVdeki kahvaltı faslını ve şükür fazla kaçırmadım
Bu gece erken yatıp sabah 4 yada 4 buçukta Amasraya gitmek üzerine nasipse yola çıkacağız
Eşimi ikna edemedim gitmişken denize gitmek için ama neyse artık başka şekilde hoş vakit geçiririz nasılsa

Bu arada eşim dün gece yazdığım yazıyı çok beğendi
Bütün akrabalarda bizleri tebrik edip durdular nice senelere hesabı

Neyse birazdan kız kardeşim gelicek bayramlık o yüzden kaçıyorum gece gelemeyebilirim ama yarın gündüz kesin eşimin cebindende olsa bir selam veririm
Hepinize tekrar iyi bayramlar
Kocaman öpüldünüz

Ellerine sağlık canım
Maalesef aynı durum benim rahmetli babannemde de vardı kadıncağıza bir kere git öte dememişimdir ama yinede en sevilmeyen torun bendim oda ilk olduğum halde
Anannem desen oda aynı varsa yoksa evde onunla yaşayan torunu Maalesef geçen sene annem ve teyzem mahkemelik oldular :26: teyzem gizli gizli anannemden malları üzerine almaya kalkıştı diye ve bu yüzden 3.cü kez bayramda arayamıyorum bile ( telefonlara cevap vermiyor evdeki teyze ve anannemi anneme karşı kışkırtmış bizde arada güme gittik
İnanın çok içi acıyor ama işte sevmeyince anında silebiliyorlarmış
Aslında annemde sadece kadıncağızın malını geri ver hastalık var sağlık var ilerde birşey olursa ne yapar kadıncağız diye düşündüğünden dava açtı malları iyade etsin diye ( haber aldık hanım oğluna havai fişekli sünnet yapmış kadıncağızdan aldığı vekaletle sattığı tarladaki hakkıyla )
RAbbim islah etsin ne diyelim Aminnnnnnnnn

Bu arada seninde bayramın mübarek olsun canım
Rabbim inşaallah gönlünden geçenleri tez zamanda önüne hayırlı olarak sunar Aminnnnnnnnnnn

Sağolasın cecocuğum inş. dediğin gibi olur :) Uğraşmaktan sıkıldım ben bununla, düzene girse ciddi anlamda rahatlayacağım. Zaten içimden dedim, keşke aynı problemi yaşasa da insanın dengesi nasıl bozuluyor bir görse. İlk denk geldiğim doktor iyiydi ama bu son denk gelen kadın bu açıdan faciaydı. İnşallah iyi olur canım, arkadaş da doktor çok iyi güzel ilgileniyor deyince başlarım üniversitesine dedim

İnsana da ne geliyorsa akrabadan geliyor, aynı şeyi dayım dedeme yaptı benim de, kızının nişanı çeyizlikleri adamcağızın parasıyla alındı ki işin acı tarafı, dede hastaydı bilmiyordu da durumu. Sonradan farkedildi de iş işten geçti tabii. Kızılan şey de, madem ihtiyaç vardı, neden bize söylemediniz de adamın parasına göz diktiniz olayıydı zaten.

Son düzenleme:
Hayırlısı be güzelim bunda da bir hayır vardır
İNşallah aşılamaya gerek kalmadan bebiş kendiliğinden gelir
Madem o doktor içine sinmedi o zaman dediğin gibi başka bir doktorla şansını dene

evet canım paragöz olduğuna karar verdim.
o yüzden devlete gitmeyi düşünüyorum özele güvenim kalmadı.

Selamin aleykum kizlllaaar :) Bayraminiz mubarek olsun
Arife k.v dede kaldik giremedim telden nete kutlayamadim bayram nasil gexiyor
Umarim herkez iyidir :) hepinizi cok optum hayirli bayram la rr

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür evime geldim diyemiyeceğim ama sizleri çoooooook özledim
Bayramın ikinci sabahı saat 5e doğru yollara koyulduk ve yolda bol kahkalarla, hoş sohbetlerle Amasraya gittik
Uzun ama zevkli bir yoldu ve vardığımızda gördüğüm manzara resmen beni benden aldı
Amasraya ailecek hayran kaldık. Tabi tam sezonda gittiğimiz için baya kalabalıktı.
Gündüz dalga kıranın üzerine oturup uzun uzun manzaranın ve rüzgarın tadını çıkardık tabi bol bolda resim çekildik
Akşam üzere çok şirin bir balıkcıda yemeğimizi yedik ve şükür herşeye rağmen fazla kaçırmadım
Sonra bir ara ya Safranboluda çok uzak sayılmaz diyip SAfranbolu evlerinide görmeye gittik
Orayada hayran kaldım
Çok uzun kalmadık ama gerçekten süper zaman geçirdik Dönüştede Otoban yerine direk karadeniz sahilinden keyif yaparak geldik ve Zonguldak, Ereğli, Karasu derken Karadenizide fet ettik
En son eşim hadi birde eve girmeden Garipçe ve Rumeli Fenerinede gidelim dedi oralarıda aradan çıkardık
İnanılmaz zevkli iki gün geçirdik TAbi ister istemez fazla kaçırmasakta iki gündür dışarda yedik ve eşimle çocuklarada dedim uzun bir süre bana dışarda yemek demeyin artık lale devri bitti diye

Allahın izniyle Perşembe gününden itibarende tekrar Spor salonum başlıyor ve yine haftada 4 sporumu yapacağım
Evde de diğer günler ip atlayacağım
Perşembe diyorum çünkü çarşamba günü psikatrdan kendime randevu aldım daha doğrusu hesapta kıza alacaktım hadi bir başka sayfadanda aynı hastaneye kendime endokrin bakayım dedim anam kendime almışım kazayla eşimde şansına bak uzun zamandır gitmek isteyip randevu bulamıyordun bunda da bir hayır var dedi ve o yüzden bende silmedim randevuyu
Çok uzun senelerdir gece uyku sorunu yaşıyorum zaten birde sinirlerimde inanılmaz bir dengesizlik var her ne kadar lay lay lom olsamda bir anda sinirlerim boşalabiliyor
Birde bugün eve dönerken yine kızımla kapıştık azcık :26: daha doğrusu bu ara durumu hiç hoşuma gitmiyor devamlı bir karamsarlık, mutsuzlukdur gidiyor ve inanılmaz hırçın davranıyor özellikle kardeşine karşı. Belki sadece kıskançlık ve ergenlikten dolayı bu böyledir ama daha önce iki kere sırf bana kızdığı için kendine zarar vermişti ( elinin üzerini tırnağıyla çukur açarcasına kazımıştı resmen O zaman çok yalvardı gitmek istemiyorum diye ama bu sefer devamlı en ufak şeyde ölümden bahsedince korktum acıkcası ve istemesende götüreceğim dedim. Belki ben biraz abartıyorum ama gördüğümüz bir Lunaparkta kamikaze denen bir aleti görünce şimdi bunda bir vida çıksa herkes ölürmüş falan demeye başladı Nasıl yani dedim tabi oda ne bileyim bu tür şeylerde hep ölüm senaryoları aklıma geliyor dedi İnanılmaz korktum o an hatta dedim kızım niye öyle birşey düşünüyorsun oda ben düşünmüyorum sanki o an öyle bir görüntü geliyor dedi :26: birde otostop çeken düzgün görünümlü bir çocuk gördük yolda onla ilgilide anne ya adamı bir an yaratik gibi gördüğümü sandım dedi inanılmaz sinirlerim bozuldu o yüzden af edersiniz totoşunuda yırtsan doktora gidilecek dedim

Bende kazaylada olsa Randevu almışken kendimde gideyim dedim hem belki benim evhamımdır diye hemde eski sıkıntılarımıda gidermek için Bakalım bana ne diyecek eccükte ona KVm şikayet edeyim benim böyle olmamım başlıca sebebide o sonuçta belki uzman bana bir yol gösterirde hem kızım hemde ben biraz şu gerginliğimizden kurtuluruz

evet canım paragöz olduğuna karar verdim.
o yüzden devlete gitmeyi düşünüyorum özele güvenim kalmadı.

En güzeli canım çünkü maalesef özelde çok güzel muamele görürsün ama çıkışta muameleyi değilde yediğin kazığı hatırlarsın
Yani bende hep öyle oluyor
En güzeli devlet biraz uğraştırıyor ama hem prof. bulma şansın daha yüksek hemde çabalarının yanında bari birde borça girmek zorunda kalmıyorsun

Selam kızlar, hesap vermeye geldim Araya bayram girince bildirimler aksadı tabii WAW cım gelince bakarsın 84 kg geliyorum şu an.

Selam kızlar, hesap vermeye geldim Araya bayram girince bildirimler aksadı tabii WAW cım gelince bakarsın 84 kg geliyorum şu an.

Ahanda kaçak diyecektim ama ben sayfa yenilemeyi akıl edemeyince kaçmışsın fırsat bulmuşken
WAWcığımda yakında gelir inşallahda topikçe yine kendimizi bir silkeleyip tekrar kendimize gelelim
Ahhhh ahhhh şu an 84e bile razı gelirdim ama inşallah o rakamıda yakında göreceğim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Sabah 5de eşimin böbrek sancılarıyla uyandık ve sabahın köründe hastanenin yolunu tuttuk çocukları evde bırakıp.
Adamcağıza hemen bir ağrı kesici iğne yaptılar ama banamısın demedi
Doktor Tomografi sonucunu görünce anam bu ne böyle içinde şantiye alanı var sanki dedi
Sağ böbreğinde 5 sol böbreğinde de 3 tane taş varmış ve hepside baya büyükmüş hatta bir tane yola girmek üzerine olan 2 cm büyüklüğündeymiş :26: yani yarın sabah hemen randevu alıp kırdırıyorsun onları yoksa düşerken yolu parçalar dedi :26:
Hemen internetten kızıma randevu aldık sabah 8.30a
Doktor bir sonraki sonuçu göstermeye 1 saat sonra bir daha gidince randevu tamamdır diyince bu ne hiz yaw dedi

Şükür şu anda biraz daha iyi ama tabi hiç yerinden kımıldamıyor
Yarında çok yoğun olucaktı ama bakalım artık mecbur idare edecekler eşimi şirkette
Anam hasta adamda hiç çekilmiyor Allahtan uyuyor şimdide rahat rahat size bakabildim

Bu arada
WAWWWWWWWWWWW şekerim nerelerdesinnnnnnnnnn
Sanırım yarından itibaren sende sahalara dönmüş olursun Özledik kız seniiiii Hadi bir an öncce dönde bizde şu kilo vermeyi son hedefe gelerek bir daha açmamak üzere kapatalım

hayırlı sabahlar kızlar kahvaltı faslı anca bitti..
iyisinizdir inş.
bu arada cuma günü kimse bildirim yapmamış..ben tartılmıştım ama nete giremedim..76.4 kg..
regl olmak üzereyim tatlı yemedim ama çikolata yedim..

cecooo geçmiş olsun..Allah şifa versin..

waw kayıplara karıştı..

bende yürüyüşe başlayacağım..kilo verdikçe iyice yumoş oldum..sıkılaşırsam bir beden daha küçülürüm

Selamün Aleykümmmm

Oyyy hala Ramazan modundan çıkamadık bugün
Eşim ağrısı kesilince uyudu demiştim ya işte peşinden bende tekrar uyuya kalmışım
Hem yol yorgunluğu hemde sabaha karşı hastane koşturmacası baya yormuş meğer bizi
Bu gece erkenden yatacağım küçük kuzuda ister uyusun ister uyumasın yanıma alır yatarım mecbur eninde sonunda uyur nasılsa
Sabah bakalım ne karar verecek doktor Ya ultrason dalgalarıyla kırılacak taşlar yada direk cerrahi müdahale yapılacak ( netten baktım çok basit bir müdahale ama yinede doktor 2 - 3 gün hastanede yatırabiliyormuş yaranın kapandığına emin olmak için )
Umarım cerrahi müdahale olmaz ama eğer olursa diye kızkardeşimi ayarladım çocukları yatıya göndermek için
Sağ olsun hiç tereddütsüz aaa saçmalama onlar benimde çocuklarım sayılır tabi bende kalacaklar dedi
Sabah doktorun vereceği karara göre götürüp götürmeyeceğim belli olucak

KVye uğradık akşam üzerede hatuna olayı anlattık kadın kalkıpta aa çocuklara ben bakarım ya getirin yada ben geleyim diyeceğine eşime gülere bende gelirim hastaneye seni dolaşmaya hem safra kesesi ameliyatı olduğumda siz ( kendi çocukları ) benle çok dalga geçtiniz anam önemli birşey yok abartıyorsun diye bende sana aynısını yapacağım demezmi
Yeminle bu kadın beni çileden çıkartacak bu ara yine
Üzülüpte aman oğlum inşallah ameliyata gerek kalmaz diyeceğine yada torunları ne yapacaksınız diyeceğine kalkmış dalga geçmeye hastaneye geliceğim diyor yaa
Eşim birde baştan diyordu olmadı annem gelir bizde kalır çocukların düzeni bozulmamış olur diye düşünürken hatun umursamıyor bile. Allahtan kızkardeşimin eşide izinlide adamcağızda seve seve bakarız dedi sonuçta 4 çocukla kızkardeşim zor başa çıkardı ( onunkiler zaten canavar eee benim ufaklık desen aynı büyüğüde sıkıntıya gelemez oturur bir kenarda kadın hangi birini zapdetsin

Birde eşim demezmi Banu çocukları baldıza götürmeye gelirse seni gelir alır diye Ulen dedim kadın ne diyor bizimki ne diyor ama tabi içimden Neyse bir yarına çıkalım hayırlısıylada gerisi kolay nasılsa ben onu bir şekilde atlatırım
Gelsin minibüsle uyuz o beni yada oğlunu düşünmüyor benmi düşüneceğim

Hayırlısı neyse o olsun ne diyeyim

Çok sağ ol canım
Hayırlısı neyse o olsun diyoruz artık Umarım bir an önce kurtulur çünkü baya ağrısı oluyor
Bende hesapta başlıyacaktım ama bir kaç gün daha ertelemek zorundayım malum adamı o halde bırakmak olmaz
En kötü ihtimal Pazartesi kesin başlarım yine inşallahhhhhhhhhhh

Cecocuğum geçmiş olsun canım inşallah dediğin gibi cerrahiye gerek kalmaz ama cerrahiden de fazla korkmanıza gerek yok, annemin bir arkadaşı da vücudu taş oluşturdukça müdahale edip alıyorlar, ertesi gün taburcu oluyor genelde.

Amaaan bu kayınvalideler de Böylelerini toplayıp kaynar kazana atıcan Ciyaak dedikçe de ateşli harlatıcan Şaka gibi ya. Çocukları kardeşine bırakmak da iyi fikir, çocuklar birbirini oyalar Biraz gürültü patırtı olabilir gerçi

Fırsat bulursan yaz, merak ederiz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…