Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kizlar acayibim patliycam yada catliycam ikisinde kararsiz kaldim:KK37:
dun abim vardi iftarda ve kahvaltilik isini cok sever patates kizarttim yumurta vs... arkadas onlarda bi yedirdi iftarda zaten turk kadininin magduriyeti aman tabakta kalnasin yazik psikolojisine kapildim. sahurda fazla da yemedim ama bi acayibim. kalkamadim yataktan 10u geciyordu kalktim dukkana geldim gozler davul gibi sis... halsizlik cabasi. abim aksama gelmezse ya tek corba icerim yada komsuda yersem ekmeksiz felan yrim... ayyyyy cok kotuyummmmm. soda da icemiyommmmmmmm... karnim ramazan davulu gibi... reglim gecikti ondanda olabilir miki kizlar. evvelsi ay 19undaydi. gecen ay 9gun gecikmeli 28inde geldi. bu ay tik yok daha... acayip sis hissediyorum kendimi

Günaydın canım :KK3:
Geçmiş olsun canım ama bencede regl geçikmesinin etkisi büyüktür bu durumda :KK34:
Benim iki üç gün geçikince kendimi davul gibi gergin hissediyorum :KK1:
Keşke iftarda fazla kaçırmasaydın ama işte olan olmuş Allahtan sahurda telafi etmişsin :KK34: Kim bilir belki bünye sağlıklı beslenmeye alışınca patates kızartması falan ağır gelmiş olabilir :44:
Neyse inşallah geçer bir an önce :KK34:
Olmadı aklında bulunsun yemeklerden bir saat sonra çok az karbonatlı su iç inan sodadan daha iyi rahatlatıyor :KK34:

Bu arada bizde öğleden sonra kızlarla biraz gezmeye gidelim diyoruz :KK34: daha doğrusu benim büyük kuzu yine Forumda gezelim mi diye tutturdu :KK1: birşey almasakta seviyor orada mağaza mağaza dolaşmayı :KK1:
Neyse hazır kendi isterken bende tamam dedim belki bayramlık birşey bulur alırız diye :KK34: Geçenlerde şöyle bahar gibi bir elbise alırmıyız anne diyordu :KK1: eskiden silah zoruyla elbise etek giymeyen kız şimdi kendi isterken bende tabi anında olur dedim :KK1:
Ufaklığa birşey almayı düşünmüyorum nasılsa onun Almanyadan aldığımız bir sürü şeyi var :KK34:

Şimdi işlere girişmeden bir selam vereyim dedim :KK16: Artık akşam üzere ancak gelebilirim :KK34:
Evide ihmal etmiyeyim ki sonradan daha çok uğraşıyorum :KK1:

İftar nasılsa geç oluyor işim bitince hemen çıkarız ki cadı istediği gibi doya doya gezsin :KK1: hem spor olmuş olur hepimize :KK34:

maşallahh kuzumm kaç demlik çayy içtinn...yanında olaydımm birlikte içerdikk..yanlız çay içemiyorum pekk :) maşallahın var bebek yeleğii konusundaaa bende istiyorum bebeğime bi yelekk :) :)yaww bi resim ekleseneee neler örüyorsunn..öldüm meraktann :) :)

kuzummmmmmm sen istersinde ben gondermemmi kis... hatta simdi gondereyim heveslenirsin iste daha guzel olur :emir_bebek:
canim resim gonderemiyorum ama soyle tarif edeyim erkek bebek icin bir yas civarinda cok yakisiyo. cok basit bi yelek. hatta cepken aslinda. kot rengi hircilli bi iple oruluyor. cok basit harosa orup cikiyorsun ama sipalara pek yakisiyo canim. bi arkadasimin bebise ordum. bir yasinda. cocuk beyaz tenli siyah sacli ve yesil gozlu. maasallahi var bi yakisiyoki...... bu yeleklerin hepsini ayni renk ayni model yaptim... biri urgupte biri rizede biri kismetse nevsehir biride istanbul olur kuzum. dahada artiyor hatta:KK37: komsumada ogrettim orecekti ip aldim ama kadinin eli degmedi pek. gecen dedimki aman abla sen o ipleri getirde ben oreyim dedim nasilsa otomatige bagladim:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
kadinin canina minnet oldu. dun basladim on kisimlari ve cepleri ordum birazdanda arkayi baslarim ama gozum agriyo belki bugun pek ormem...

Evetttttttttt kızlarrrrrrrrrr an itibariyle silkelenip kendime geldim ve gündelik hayatıma sporu dahil etmek adına bir başlangıç yaptım :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Biraz evvel tam 100 kere ip atladım :KK34: hem çok uzun sürmedi hemde inanılmaz terletti :KK34: şu an elim ayağım titriyor ama eğer başarabilirsem akşam yemekten sonra yine bir 100 kere atlamayı deneyeceğim :KK34:
Birde karar verdim her akşam 15 adet te olsa mekik çekeceğim :KK34: belki bayrama kadar az da olsa göbişim ufalır :KK34:

Nasılsa bayramdan sonrada spor salonuna döneceğim :KK76: ondan sonra gitmediğim günlerde mekik ve ip atlamayı yaparsam kilolar gitmesinde göreyim :KK1:

hadi bakalım sporun daim olsun inşalllah...:KK8:kilo ne durumda?hala aynımısın canım??bende ramazandan sonra başlayacağım spora.sen spor ayakkabını eskittin ben haala alacağım..karar verdim gitti gidiyordan beğendim oradan alacağım
bu arada markofoni de nevresim takımları indirimde haberiniz olsun..ben bu ay bişicik alamam sonra bakacağım

kuzummmmmmm sen istersinde ben gondermemmi kis... hatta simdi gondereyim heveslenirsin iste daha guzel olur :emir_bebek:
canim resim gonderemiyorum ama soyle tarif edeyim erkek bebek icin bir yas civarinda cok yakisiyo. cok basit bi yelek. hatta cepken aslinda. kot rengi hircilli bi iple oruluyor. cok basit harosa orup cikiyorsun ama sipalara pek yakisiyo canim. bi arkadasimin bebise ordum. bir yasinda. cocuk beyaz tenli siyah sacli ve yesil gozlu. maasallahi var bi yakisiyoki...... bu yeleklerin hepsini ayni renk ayni model yaptim... biri urgupte biri rizede biri kismetse nevsehir biride istanbul olur kuzum. dahada artiyor hatta:KK37: komsumada ogrettim orecekti ip aldim ama kadinin eli degmedi pek. gecen dedimki aman abla sen o ipleri getirde ben oreyim dedim nasilsa otomatige bagladim:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
kadinin canina minnet oldu. dun basladim on kisimlari ve cepleri ordum birazdanda arkayi baslarim ama gozum agriyo belki bugun pek ormem...

ben iki kızımda da çok eskittim örgü yeleği..güzel modeller geldi hediye hepsini kullandım..:KK16:kışın çok iyi oluyor..ben de pek bilmem ama gösterilirse örerim..örmeye başladım mı senin gibi bırakamam..eşim hiiiç sevmez yanında örgü örülmesini...:KK19:

allah seni netmesin emii...neye heycanlandınn kızzzz... :) :) ne yazmıştın meraklandım şimdii :) :)

kiz ayni anda sende ceco da aktifti huzelce muhabbet ederiz diye yazdim yazdim zaten net de yavas parmagim bi tusa basti hooop ni onceki sayfaya gecti. pc gibi ileri geri tusu da sinir oldum. normal bisiler yazmistim ama gitmeyince sinirim bozuldu esim balkonda yanimda uyuyordu vurdum kafayi bende yattim ama yemek hazirliycam diye uuyamadim bile

Bu arada bizde öğleden sonra kızlarla biraz gezmeye gidelim diyoruz :KK34: daha doğrusu benim büyük kuzu yine Forumda gezelim mi diye tutturdu :KK1: birşey almasakta seviyor orada mağaza mağaza dolaşmayı :KK1:
Neyse hazır kendi isterken bende tamam dedim belki bayramlık birşey bulur alırız diye :KK34: Geçenlerde şöyle bahar gibi bir elbise alırmıyız anne diyordu :KK1: eskiden silah zoruyla elbise etek giymeyen kız şimdi kendi isterken bende tabi anında olur dedim :KK1:
Ufaklığa birşey almayı düşünmüyorum nasılsa onun Almanyadan aldığımız bir sürü şeyi var :KK34:

Şimdi işlere girişmeden bir selam vereyim dedim :KK16: Artık akşam üzere ancak gelebilirim :KK34:
Evide ihmal etmiyeyim ki sonradan daha çok uğraşıyorum :KK1:

İftar nasılsa geç oluyor işim bitince hemen çıkarız ki cadı istediği gibi doya doya gezsin :KK1: hem spor olmuş olur hepimize :KK34:
maşallah sizde adet oldu canım haftada en az bir kez avm ye gidiyorsunuz herhalde??bizim kuzucuklarda sıkılıyor bazen parka gidiyoruz bazen bisiklet sürüyorlar zaten davetlere gidiyoruz..haklı çocuklar günler uzun sıkılıyorlar

Merhaba arkadaşlar bende pko hastasıyım, 6 ay önce ikizlerim dünyaya geldi 3 aylık tedavi
Sonucu hamile kaldım. hamile kalmadan önce 85 kg dan 69 kiloya düştüm 3 ay tedavi gördüm tedavi süresince kilo aldım tekrar ilaç tedavsiiyle 77 kiloda ikizlerime hamilr kaldım evt kilo çok önemli ama kiloyu doğru vermenizde çok önemli bizim en büyük sorunumuz pkodan dolayı insülin direnci öncelikle zatıflarken bunu tedavi ettirmenizde önemli çocuk düşünüyorsanız özellikle tedavi ettirmelsiiniz çünkü yumurtlamanızı engelliyor üstelik tedaviyle tıkır tıkır kilolarda gidiyor kilolar gidince bebek için tedavi başlıyor moral çok önemli bebek istiyorsanız.ben 3 ayda hamile kaldım hiç kasmadım pko olup çocuk sahibi olunabileceğini kafama yerleştirdim ama size en önemli tavsiyem insülin direncinize baktırım bu çok önemli. Ben şimdi doğumdan sonra 92 kgım insülim direnci için tedaviye başlıyacağım tedavisiz kilo veremiyorum versemde fazlası geri geliyor sağlıklı beslensemde kilo alıyorum. Herkese kolay gelsin bende yarın başlıyorum çom sıkıldım bu halimden arada girip yazmaya çalışrım çocuklardan fırsat bulursam :))
tedaviyle derken nasıl verdin kilo?glifor kullanıyormusun?

aminnn cecomm çok sağolll.....allah hepimizden eksik etmesin huzuru mutluluğu....

hoşgeldinn canımm...yarında davetteymişsinn..çok güsel oluyorr yaww davete gimekk :) :)ramazan geldi geçti bitiyor üzülüyorum vallaaa...benim bu akşam kvler çıkacak yemeğe..hazırlıyorum şimdi bişilerr...sen evde oldugun günler dengelersinn yemeklerii...

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: süpersinnnnn....ip atlamayı denemedimde mekiği bende istiyorum yaaaa...kendimden nefret ediyorum ne olur sanki bende akşamları 30 mekik çeksem..sen aynen devam et..inşallah bizdde senden aşka gelir yaparr cecommm...

:nazar::nazar::nazar::nazar: canımm maşallahhhh....çok sevindim adınaa...rabbim evletlarına hayırlı ömürler nasip etsinnn..bende seninle aynı fikirdeyimm..insülin direnci kilit noktası bizim hastalığımızın..ben glukofen kullanıyorumm uzun zamandırrr...bende kilo veriyorum..103 den 78 e kadar geldimm acık daha veip tedaviye başlamayı düşünüyorum...nasıl bi tedavi süreci gelişdi paylaşma imkanın olursa çok sevinirimm...

cumlelerinin sonlarına geldiğimde sana yazacagım cevabı düşünüyordumm diyete başladığında senide beklerizz diyecektimkibirdenn ikizlerr geldi aklımaaa:KK1::KK1: öpüyorum onlarııı:KK54::KK54: ve müsait olduğun zamanlarda bekliyoruzz senii..

ben kendimi tanıtım acık...istanbulda yaşıyorumm...26 yaşındayım..4 yıllık evliyim bebegim yok daha...kilo veriyorumm benimle iyi ilgilenebilecek dr arıyorum..kilom şuan 77..işte bölee...

sende misafirini atlatmışsın canım siz k.validlerde iftar yapmıyormusunuz??
davete gitmek güzel oluyor yaa..:KK34:
bu arada sahurda ekmeği kaçırdım biraz ama iftarda çook az yedim..bu yüzdeen acıkıyorum yaa..birde canım tatlı istiyorr..:26:

Günaydın canım :KK3:
Geçmiş olsun canım ama bencede regl geçikmesinin etkisi büyüktür bu durumda :KK34:
Benim iki üç gün geçikince kendimi davul gibi gergin hissediyorum :KK1:
Keşke iftarda fazla kaçırmasaydın ama işte olan olmuş Allahtan sahurda telafi etmişsin :KK34: Kim bilir belki bünye sağlıklı beslenmeye alışınca patates kızartması falan ağır gelmiş olabilir :44:
Neyse inşallah geçer bir an önce :KK34:
Olmadı aklında bulunsun yemeklerden bir saat sonra çok az karbonatlı su iç inan sodadan daha iyi rahatlatıyor :KK34:

sagol cecom nedendir bilmiyom galiba cok yedim canim bide regl gecikmesi nefes almada bile zorlandim sabah... tartiyada bi ciktim gozlerim fildir fildir oldu... arkadas bu pkodanmidir bilmiyorum ama cok cabuk kilo aliniyo yaaaa... bana saglam bi psikoliji lazim... dedigini unutmuycam insaallah canim karbonatli su gayet mantikli...

Ohhh ne güzel işte canım herşey beğenilmiş ve bitmiş :KK34:
Ellerine ve emeğine sağlık canım eminim çok lezzetli olmuştur herşey :KK34:

Bu arada menüye takılma içinden ne geliyorsa yap :KK34: ben genelde masanın renkli olmasını çok seviyorum :KK34: yoğurtlu salatalarda yapabilirsin hani havuç ve biber gibi :KK34: hem takviye olur sonuçta kalabalık olursunuz hemde kalırsada sahurda bile gider :KK34: tabi çok az sarımsak koy ki rahatsız etmesin :KK34:
Bamya yerine zeytinyağlı barbunyada yapabilirsin canım hem kalsa bile ertesi günde iyi gider soğuk soğuk :KK34:

Bakalım canım birazdan yine bakacağım malum 12den sonra randevular açılıyor ya hızlı davranabilirsem benim kızada alacağım randevu ne olur ne olmaz baktırayımda baştan varsa bir sorun iyice beter olmadan önüne geçeriz :KK34:

Canım ben çok severim fırnda kaşarlı mantarı :KK34:
Ben mantarı yıkamam direk soyarım çünkü su deydimi süngerimsi oluyor nedense :KK1:
Mantarları çiğden tepsiye dizip içlerine bıcağın ucuyla varsa tereyağ koy çok az ama ben genelde yağsız yapıyorum ve yinede süper oluyor :KK34: üzerine bolca rende kaşar koyuyorum ve iftara 20 dakika kala kızgın fırına atıyorum hem sıcak oluyor hemde çabuk pişiyor :KK34: çok çok az tuz serpebilirsin eğer kaşarın tuzlu değilse :KK34: ben taze kaşar kullanıyordum BİMin o çok tuzlu değil :KK34:

sağoll cecom yaaa..yapıp deneyen birinden tarif almak daha iyii...
yıkamıyorum...kabuklarını soyayımm...
içine acık tuz atıp kaşar atıp sıcak fırına vereyimm..

ee kaşar eriyene kadar mantar pişiyormuu??kaşardan önce acık pişirsemmi mantarıı ?? bide kaçç dakkada pişerr??15 dk??

kızlarla takılıyormuşsun yineee..hadi bakalımm keyifli gecer umarımm...çeşke buralarda oturaydınn cecoo...bizim yakındada çok alışveriş merkezi var sen oraya çıkardın bende gelirdimm çene çalardıkkk...

kizlar acayibim patliycam yada catliycam ikisinde kararsiz kaldim:KK37:
dun abim vardi iftarda ve kahvaltilik isini cok sever patates kizarttim yumurta vs... arkadas onlarda bi yedirdi iftarda zaten turk kadininin magduriyeti aman tabakta kalnasin yazik psikolojisine kapildim. sahurda fazla da yemedim ama bi acayibim. kalkamadim yataktan 10u geciyordu kalktim dukkana geldim gozler davul gibi sis... halsizlik cabasi. abim aksama gelmezse ya tek corba icerim yada komsuda yersem ekmeksiz felan yrim... ayyyyy cok kotuyummmmm. soda da icemiyommmmmmmm... karnim ramazan davulu gibi... reglim gecikti ondanda olabilir miki kizlar. evvelsi ay 19undaydi. gecen ay 9gun gecikmeli 28inde geldi. bu ay tik yok daha... acayip sis hissediyorum kendimi
canım o şişkinlik adet ten dolayıdırr..sen hiç dert etmee..yemelerine dikkat et adet olursan kilodada düşüş olabilirrr..patatess kızartmasına bende bayılıyorumdaaa...ahhh ahhhh şu kilolar olmasa ben neler yerim nelerdee...işte kilo varrr...

:nazar::nazar::nazar: maşallah diyorum arkadaşımaa..satma imkanın yokmu ördüklerinii?? 2 kuruşta olsa para gelir elinee..eşim benim çalışmama izin vermeyince ben bikaç parça bişi örüp satmıştım öylee sonra onada karıştıı..öyle kaldı...inşallah kendi bebişlerin olsunda onlara örr..giydirr..

bu arada sahurda ekmeği kaçırdım biraz ama iftarda çook az yedim..bu yüzdeen acıkıyorum yaa..birde canım tatlı istiyorr..:26:

canım biz pek kvlere inmiyoruzz...ramazanın ilk günü oradaydık..oda kaynımın gerginlikleriyle geçti gitti..bende 2 kere çağırdım kvleri okadar...

aslında iftarda yesen sahurda az yesen daha dengeli olmazmıı??ekmek derken beyaz ekmek mi yiyorsunn?? benimde tatlı krizlerim oluyorr oyüzden iftar yemeğinden kalkmadan ya bi hurma yada bi meyve yiyorum tatlı isteğimi dindirsin diyee...

Son düzenleme:
sagol cecom nedendir bilmiyom galiba cok yedim canim bide regl gecikmesi nefes almada bile zorlandim sabah... tartiyada bi ciktim gozlerim fildir fildir oldu... arkadas bu pkodanmidir bilmiyorum ama cok cabuk kilo aliniyo yaaaa... bana saglam bi psikoliji lazim... dedigini unutmuycam insaallah canim karbonatli su gayet mantikli...

vallahi bu işe benimde aklım ermedi gittii.. millet yer yer günlerce bi kilo alırrr...anam bendeğil günler bi gün yiyince bi hafta onu vermeye çalışıyorumm oo yediğim farkda ya 2 dilim ekmekdir yada tatlıı...aklımm sırrım ermezz olduu...sanırımm pkonunda etkisi varr metobolizma denen şeyy bende yok gibi bişi zatennnn....

ben iki kızımda da çok eskittim örgü yeleği..güzel modeller geldi hediye hepsini kullandım..:KK16:kışın çok iyi oluyor..ben de pek bilmem ama gösterilirse örerim..örmeye başladım mı senin gibi bırakamam..eşim hiiiç sevmez yanında örgü örülmesini...:KK19:

maasallah cok yakisiyor orgu seyler bebislere ya. bizim burda da orguyu cok giydirirler bizim cevrede de arkadaslarin bebisleri oluyo bos gitmek olmuyo canim yakinlarina orgu daha guzel oluyo tabi. bu modeli gorunce cok hosuma gitti bide 2-3gunde bitiyor ya ben hizli biten isi seviyorum. bu modeli sevdigim icin bikac tane orup bi koseye koyayim dedim kime kismet olursa gotururum artik. kiz modellerine bayiliyorum ama onlarin susu pusu cok uzun suruyor icim daraliyor. eltimin bebise bi hirka ordum nerdeyse bir ay surdu. ama derse felan calisiyordum ders arasi ordum. aslinda hicbir erkek yaninda orgu orulmesini istemezler ama sagolsun benimki stresten ordugumu bildiginden bisi demiyor. bi gecen dalga gecer gibi bi nitiremedin sunu dedi bi guldum senin gordugunun ustune ben kacinciyi ordum dedim sasiriyo :KK53: ne bileyim hep ayni renk olunca dedi... hatta ayni model:KK6::KK6::KK6:

kızlarr bişi sorucamm sizce ne yapmalıyımm..her seferinde aynını yaparımda bi fikir alımm dedimm...

şimdi dün eltim geldi tatilden..4 günlük gittilerrr...bugün inipp ayy hoşgeldinn nasılsınız nasıl geçi faslı mı yapayımm ??? (eski ben bunu yapardıı çay eşliğinde maceraları dinlerdi.))

yada hiç inmeyip ne zaman karşılaşırsakk..nettiniz nasıl geçti tatilinizz deyip geçiştirsemmii (( buda devamlı yaptığım şey..))

ben bu eve gelmeden önce değişiktim evlenmeden önce..sonrasında burdaki insanların bana davranış şekillerile onlara karşı şekilllendim..bu eltim alt katımda oturuyorr..kv le sorunları olur kenelde çocuklar kaynaklıı hemen bana gelir anlatmaya ..bende ama söle aman takma yollarım..ama tatile gidiyorlar insan bi alasmaldık der helallik isterr..ama hiç çıktı gitti ki..eşim bıraktı onları havaalanına..onlar kapıda ben eşimi yolculuyorum hani bi seslenicen okadar...ama yokk...

sebebide zannımcaa..eşimle kaynım işler ortak..şirketin yüklü bi miktar borcu varr..şuam işler sıfır..okullar kapanınca işlerde kapanıyorr..bu sıkışıklığa ragmen eşi 10 bin çekmişş..onlar taile gittti ondan sessiz sedasız gitti...o 10 binde sene boyu ödenecek şirkettenn...sonra bunlar sene içi yine sıkışacakk..eltimin maaşınıda etkilicekk..ve o an bana gelecek ben bıktım bunlardan elime 2 kuruş para gelmiyor..benimki beni dinlemiyor sen eşine söyle dikkatlı harcasınlarr...

ee sen iblmiyormuydun böle olduğunuda har vurup harman savurdunn....amannn her sene aynı şeyyy...neysee işte öylee bende hiç inmiyim yine gördüğüm zaman konuşurum diyorumm...

$998418_359988564104614_2092747367_n.jpg

kızlarr bu son günlerr çok önemlii...nasibini alanlardan oluruzz inşallah...sizlerlede paylaşmak istedim...

Selam kizlar neler yaptiniz kurslarim cok yogun ondan ugrayamadim raporu bugun pc yi acabilirsem vericem :KK70:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Tam 2.5 saat kızçelerimle gezdik AVMde :KK76: iyi spor oldu sayılır :KK1:
Büyük kızım maşallah ana kız çıkınca çok mutlu oluyor ve neredeyse her mağazaya girmek istiyor :KK1:
Bayram için istediği gibi bir elbise bulamadık maalesef hatta tam AVMden çıkacağımız sıra benim küçük cadı ödümüzü kopardı :KK52::KK52::KK52:
Küçük cadı kaş göz arasında biz D & Rda kitap bakalım derken kaçtı :KK53::KK53:
Anam yüreğim ağzıma geldi ama şükür 5 dakika içinde bulduk cadıyı :KK43: mağaza içinde bizim yanımızdan ayrıldı biz ay bu kız nereye saklandı diyene kadar çalışanlar güvenliğe teslim etmişler tabi hemen arkasından bizi aranırken görünce kırımızı tshirtlü kızımı arıyorsunuz diye sorunca inanılmaz rahatladım hani bir 2 dakika daha bulamasaydım herhalde bayılabilirdim :26:
TAbi cadıda çok korkmuş ve ağlıyordu aldığımızda :KK1:
Bende çok korktum ama ona belli etmedim ve ohhhh annenin elini bırakıp kaçarsan böyle kaçırırlar seni dedim :KK1:
Ondan sonra söz anne bir daha bırakmam dedi ve arabaya binene kadar hem benim hemde bizimle gelen komşu ablamın elini tuttu garanti olsun diye :KK60:

Şimdi gülüyorum tabi ama o an yüreğim ağzıma geldi resmen :KK34:
Rabbim bir daha göstermesin :KK34:

Mutfakta az işim var hemde iftarlık hazırlıklarımıda yapayım adam gelmeden :KK1: Akşam iftardan sonra görüşürüz nasılsa :KK3: :KK3: :KK3:

hadi bakalım sporun daim olsun inşalllah...:KK8:kilo ne durumda?hala aynımısın canım??bende ramazandan sonra başlayacağım spora.sen spor ayakkabını eskittin ben haala alacağım..karar verdim gitti gidiyordan beğendim oradan alacağım
bu arada markofoni de nevresim takımları indirimde haberiniz olsun..ben bu ay bişicik alamam sonra bakacağım

Maalesef hala aynı artık nasıl bir ödemse at at bitmedi :KK1:
Neyse artık bayram sonrası inşallah :KK34:
Büyük kızla aynı numara giyiyoruz o yüzden onun spor ayakkabılarını kullanıyorum :KK60: aklı gidiyor eskiyecek ayakkabılar diye ama Annemlere gittiğimde bir çift daha almıştım olmadı dönüşümlü giyerim ki hem koku yapmasın hemde eskimesin :KK1:
Aman kilolar gitsin de gerisi önemli değil varsın 5 cift ayakkabı çöpe gitsin :KK1:

kiz ayni anda sende ceco da aktifti huzelce muhabbet ederiz diye yazdim yazdim zaten net de yavas parmagim bi tusa basti hooop ni onceki sayfaya gecti. pc gibi ileri geri tusu da sinir oldum. normal bisiler yazmistim ama gitmeyince sinirim bozuldu esim balkonda yanimda uyuyordu vurdum kafayi bende yattim ama yemek hazirliycam diye uuyamadim bile

Canım arada sayfa yenilemeyi unutuyorum sistemde atınca bir bakıyorum yazan kaçmış bile kimseyi göremeyince :KK60:
Neyse artık biraz daha dikkat ederim :KK1: bende özledim sizlerle hoş sohbet etmeyi :KK34:

maşallah sizde adet oldu canım haftada en az bir kez avm ye gidiyorsunuz herhalde??bizim kuzucuklarda sıkılıyor bazen parka gidiyoruz bazen bisiklet sürüyorlar zaten davetlere gidiyoruz..haklı çocuklar günler uzun sıkılıyorlar

Bana Forum İstanbul çok yakın :KK34: Arabayla 5 dakika sürüyor ancak birde kızlar çok seviyor orayı :KK1:
Dediğin gibi haftanın bir günü oradayız hatta bazen daha bile fazla :KK1:
Birşey almasakta dolaşıp bakınıyoruz bazende çok uygun şeylerde deng geliyor insan :KK34:
Bugün mesela LCW de 15 liraya çok güzel gömlekler falan vardı :KK34: tabi ben az daha vermeden inat ettim almayacağım :KK34:

Canım dün bende 80ler topiğinde bir arkadaşdan öğrendim ( orayada müdavimim :KK1: )
1 bardak sıcak suya bir çay kaşığı kakao + 1 çay kaşığıda şeker ekleyip karıştır :KK34:
Hem tatlı ihtiyacını kesiyor hemde günlük aldığın kalorinin % 30unu yakmaya yardımcı oluyormuş :KK34:
Kokusu sıcak puding gibi içimide güzel :KK34: ben artık her akşam içmeyi düşünüyorum belki onunda bir faydası olur dedik :KK34:

sağoll cecom yaaa..yapıp deneyen birinden tarif almak daha iyii...
yıkamıyorum...kabuklarını soyayımm...
içine acık tuz atıp kaşar atıp sıcak fırına vereyimm..

ee kaşar eriyene kadar mantar pişiyormuu??kaşardan önce acık pişirsemmi mantarıı ?? bide kaçç dakkada pişerr??15 dk??

kızlarla takılıyormuşsun yineee..hadi bakalımm keyifli gecer umarımm...çeşke buralarda oturaydınn cecoo...bizim yakındada çok alışveriş merkezi var sen oraya çıkardın bende gelirdimm çene çalardıkkk...
[/B]

Canım mantarlar 15 - 20 dakikada pişiyor zaten :KK34: Kaşarın üzeri hafif kızarmaya başlayınca tamamdır :KK34:
Kız millet mantarı çiğ bile yiyor :KK1:
Gerçekten çok lezzetli oluyor :KK34:

Ay keşke yakın olsaymışız gerçekten çok daha çabuk zayıflardık biz AVm Avm gezerken :KK1:
Belki bir gün bir araya gelmekte nasip olur kim bilir :KK54:

vallahi bu işe benimde aklım ermedi gittii.. millet yer yer günlerce bi kilo alırrr...anam bendeğil günler bi gün yiyince bi hafta onu vermeye çalışıyorumm oo yediğim farkda ya 2 dilim ekmekdir yada tatlıı...aklımm sırrım ermezz olduu...sanırımm pkonunda etkisi varr metobolizma denen şeyy bende yok gibi bişi zatennnn....

Canım geçen gün nette okudum eğer pkoyu tedavi ettirmezse eninde sonunda yine her an kilo alabiliyormuş tekrar az da olsa :KK34:
Bende zaten o yüzden hastaneden endokrine randevu için uğraşıyorum ya :KK53:
Maalesef dün alamadım artık inşallah bu gece :KK1: alana kadar devam inat ettim :KK1:
Eğer bir ay içinde alamazsamda artık dahiliyeye alıp sonra kendimi yönlendirtirim :KK1: tıpta çare tükenmez nasılsa :KK1:

kızlarr bişi sorucamm sizce ne yapmalıyımm..her seferinde aynını yaparımda bi fikir alımm dedimm...

şimdi dün eltim geldi tatilden..4 günlük gittilerrr...bugün inipp ayy hoşgeldinn nasılsınız nasıl geçi faslı mı yapayımm ??? (eski ben bunu yapardıı çay eşliğinde maceraları dinlerdi.))

yada hiç inmeyip ne zaman karşılaşırsakk..nettiniz nasıl geçti tatilinizz deyip geçiştirsemmii (( buda devamlı yaptığım şey..))

ben bu eve gelmeden önce değişiktim evlenmeden önce..sonrasında burdaki insanların bana davranış şekillerile onlara karşı şekilllendim..bu eltim alt katımda oturuyorr..kv le sorunları olur kenelde çocuklar kaynaklıı hemen bana gelir anlatmaya ..bende ama söle aman takma yollarım..ama tatile gidiyorlar insan bi alasmaldık der helallik isterr..ama hiç çıktı gitti ki..eşim bıraktı onları havaalanına..onlar kapıda ben eşimi yolculuyorum hani bi seslenicen okadar...ama yokk...

sebebide zannımcaa..eşimle kaynım işler ortak..şirketin yüklü bi miktar borcu varr..şuam işler sıfır..okullar kapanınca işlerde kapanıyorr..bu sıkışıklığa ragmen eşi 10 bin çekmişş..onlar taile gittti ondan sessiz sedasız gitti...o 10 binde sene boyu ödenecek şirkettenn...sonra bunlar sene içi yine sıkışacakk..eltimin maaşınıda etkilicekk..ve o an bana gelecek ben bıktım bunlardan elime 2 kuruş para gelmiyor..benimki beni dinlemiyor sen eşine söyle dikkatlı harcasınlarr...

ee sen iblmiyormuydun böle olduğunuda har vurup harman savurdunn....amannn her sene aynı şeyyy...neysee işte öylee bende hiç inmiyim yine gördüğüm zaman konuşurum diyorumm...

Valla canım bence hiçte ayağına gitme :KK33:
Kendini fasülyeden nimet sanmasın hatun :KK20:
Dediğin gibi insan bir helallik alır yol hali bak işte varınca haber veririz merak etmeyin falan der sonrada gelince ben geldim der :KK34:

Eki Görüntüle 767662

kızlarr bu son günlerr çok önemlii...nasibini alanlardan oluruzz inşallah...sizlerlede paylaşmak istedim...

Allah razı olsun canım paylaşım için :KK34:

Selam kizlar neler yaptiniz kurslarim cok yogun ondan ugrayamadim raporu bugun pc yi acabilirsem vericem :KK70:

Canım inşallah yoğunluğun giderde yine bol bol sohbet ederiz :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3:

İftarıda yapıp anında kendimi buraya attım :KK1:
Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK34:

1 ufak kase tarhana çorbası
4 - 5 kaşık kadar sebzeli makarna
1 porsiyon hindi eti ( yağsız tavada pişirdim )
1 kase çacık
1 büyük bardak su

Çok şükür bu gecede doyduk :KK34: Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin :KK34:
Ben oruçlu olmadığım için sabah domates, salatalık, beyaz peynir ve 3 zeytinle kahvaltı ettim ekmeksiz :KK34:
Sabah dediğim baya geç saatte tabi :KK1:
Gün içinde bol bol su içtim ve eve geldikten sonra nasılsa akşama az var diye sadece 2 tane salatalık yedim birde 1 bardak ayran içtim :KK34:

Son düzenleme:
Deryaak :KK3: Canımmmmmmmm kuzulardan yazmaya fırsatınmı yok yoksa :KK1:

Merhaba kızlar bugün yine yoğun bir günün ardından çocuklar uyudu bende birazdan yatacağım yatmadan uğramak istedim. Bugün tahlil sonuçlarımı aldım yarın doktora götüreceğim insülin çok yüksek ama tahmin ediyordum :) kendimi iyi tanıyorum. Bu arada çocuklardan biri diş çıkarıyor çok keyifisiz uykusuz bir şekildeyiz bugün diş iyice patladı belki bu gece rhat uyur. Yarından sonra neler yaptığımı nasıl diyet uyguladığımı yazmak istiyorum kesin başlangıcım yarın:) ilaç diyet+elimden geldiğince plates...

tedaviyle derken nasıl verdin kilo?glifor kullanıyormusun?

Glukofen kullanmıştım canım şimdi uine başlayacağım muhtemelen.onsuz kilo veremiyorum yarın drla görüşmem var. :) bakalım ne diyecek

X