Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Canmm cok saol ama ben pek guvenemedim dra. Ama hastanede gazi unv hastanesi cokta iyi muayene etti. Pco yok dio. Hormonlarm normal cnm sadece ara sira prlktn yuksek cikiyor. Ama pco da gectyse bu gunlerde Rabbimin lutfu bilemiyorum :)) gecen au 2sinde adet oldm bn sdet gnumu beklrken _3tane 20mm yumos var deyince cokkk sevndim ama endometriumum 7mm inceymis masaallah kizlar sevindim. haziranda serephone kullandim cnm ins obun etkisidir catlar acaba catlatma ignesini kendimmi alsam vurdursamm ya dra pek guvenemedim. Bana doguim kpntrl ilaci kullncan dio adet duzenlemek icin. Asla kullanmam ya hsg de vermedi zaten sanirim buyuk doguma gidicem . Gecen hafta endometrium 8.5mm di nasil 7 oldu ve nasil bir haftada yumoslr oldu cok saskinimmmm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Ay yine ancak bu saatte gelebildim
Öğlene doğru bir attım kendimi sokağa daha yeni geldim sayılır
Anam ne yoruldum ama hem trafik yordu beni hemde ayrı ayrı yerlere ödenmesi gereken vergiler beni deli etti giden paralar çabası yahu yine emlak vergilerine zam gelmiş
Sonrada kızkardeşimle kendimizi semt pazarına atıp hesapta iki parça sebze alıp çıkacaktık ( 3 çocukla zor olur diye çünkü ben çocuk arabasını evden alıp bagaja atmayı unuttum, kız kardeşimde pazar arabasını evden almaya üşendi yorgunuz diye )
Anam bu hafta pazarda uygun olunca az şundan, az bundan derken oldumu 10 poşet
Birde kendime pazardan şöyle güzel siyah bir bol paça bir alt aldım Geçen senede almıştım hiç terletmiyor ifil ifil diye
Bu yazıda pantalon almaya gerek kalmadan geçireyim bari nasılsa kilolar gidecek ondan sonrada ufak beden istediğim gibi pantalonlar alacağım nasılsa

Akşam üzere kızkardeşimden eşimin Anannesine geçip onunda bir saatcik gönlünü yaptım
Benim KV tabi oradaydı benim telefonu görünce ( eşimin bana verdiği yeni telefon ) ay oğlum bana ne zaman alacaksın aynı telefondan dedi nasıl yani dedim bilmiyormuş gibi oda büyük bir sevinçle aa bende aynı telefonu alacağım hava atamıyacaksın ondan sonra demezmi yooo hiç problem değil bende herkese aaaa kaynanam beni fesatlığından aldı aynısını derim olur biter dedim fena bozuldu ama hiç cevap veremedi

Yarın şükür evdeyim ama bu seferde Ramazan girmeden şöyle ufak çaplı bir temizlik operasyonu yapayım diyorum Nasılsa Ramazanda halsiz kalırsam hep üsten üsten yapıveririm ve Bayramdan evvel tekrar dip köşe girerim
Hazır büyük kız Almanyadaykende onun yastık yorganlarını bir yıkayayım diyorum Babası kılıklı yaz kış yorganla uyuyor neymiş üşüyormuş ben yazın çarşaf bile istemezken o gırtlağına kadar çeker yorganı
Birde odasını kaldıracağım ( atılacaklar, ufak gelenler ve eski bir sürü okul kitabı ve defteri var boş boş yer kaplayan )
Telefonda hanıma söyledimde çok iyi olur diyor sonuçta burada olsa yardım etmek zorunda kalacaktı cadı

Anammmmmmmmm süper bir haber bu canım yaaa :122: :122: :122: :122:
Rabbim seni nazarlardan saklasın
İnşallah herşey yolunda giderde bize yumoşlarının iyi haberini verirsin
Kızlarrrrrrrrrrrrrr Ramazan gelmeden bereketini gördüyormusunuz Bizim Topiğin büyülü bahçe sayısı gün geçtikce artıyor hee ona göre bol bol dua edelim de Bayrama kadar bir kaç hamiş haberi daha alalım

Dua edin kizlarr kendi drm yarn gel bi bakayim igne ver iri m belki dedi :))) ins hamis hbeleri aliriz kizlarr bilmiyorum pxo yok deniyor ama bnce o dr asistandi.ve anlamadi gibime geliyor. Ama bi kac dr da demisti sende pco yok diye bide buyuk doguma gidicem rabbm herkeze nasip etsin insssss

Canım bütün dualarımız seninle
RAbbimin izniyle şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah çok güzel haberlerle geleceksin....Aminnnnnnnnnnnn
Rabbim tüm arzu edenlere en kısa zamanda nasip eder inşallah bu duyguyu

günaydın biz cumartesi taşınıyoruz o yüzden giremiyorum

bilgisayarı söküyoruz kilo bildirimi yapayım bi daha girerem dedim

adetimin ilk günü tüm kilolar geri dönmüş görünüyor

kilo:80.4 çıktım

kik haftadır yaptıklarım boşuna değildir umarım

herkese iyi kilo vermeler hepimize başarılar

Amiiin cnm bugun kendi drma gidicem dün aradım konuştuk gel bi yarın dedi. Annneninde sonclarni goster dedi hayırlısı bakalım. Acaip akinti bel ve kasık agrim var bide gaz ,ins catlar busefer

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dün gece çok geç saatte eşimin temizliği kabardı
Taktı gecenin 11inde gel şu kızın bazasının altında ne var ne yok bir bakalım diye tabi sırf bazayla kalmadık bütün odayı kaldırdık Bende şimdi fırsat o fırsat bütün yastık yorgan ne varsa yıkıyorum
Bayramda bari onlarla uğraşmam
Bugün bir tek onun odasını cam perde dahil bitireyimde sadece toz alıp süpürürüm düzenli olarak

Neyse şimdi ev işlerine girişeyimde öğleden sonra daha rahat buralarda dolanırım

Selam kızlar, ne var ne yok? Ben ölüyorum yorgunluktan yaa ühüüü ((

Oouf cum, belki nar suyu soğan suyu falan içtiysen onlar yok etmiştir, soğan suyuyla kistleri yok olanlar vardı sanki diğer topikte. Böyle bir durum olabilir seninki

Ama içine sinmediyse başka doktora da git tabii. Belki cihaz farkı vardır.

Kizlarr nasilsinizz. Evet cnm nar suyu ictim fakat endometrium kalinlassn diye sogan suyu hoc yapmadim cunki endometriumu inceltiyormus saniyorum. Drdan geldimmm gazideki dr la ayni sey le ri soyledii 3 yane yumurtam varmis. Ama birinden umudu kes dedi cunki 24 mm olmus oteki 21 mm otekide 18 mm :)))) endometrium 9mm cok iyi yaacok sevindim catlatma ignesi verdi2 tane pyregnil yaptrdim oglen 2de cok mutlu oldum hala inanamiyorum kizlarr boyle iste gelismeler kizlar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Akşam yemeğimizi yedikten sonra büyük kızımlada görüşeyim de öyle gireyim dedim ama cadı nedense sabahki gibi isteksiz konuştu bizimle
Hadi sabah uyku sersemiydi dedim ama şimdide öyle konuşunca çok canım sıkıldı :26: dokunsalar ağlayacak moddayım yaa
Eşim takılma belki yorgundur dedi ama ister istemez takıyorum :26:

Biraz kafamı dağıtmaya çalışayım bari belki gerçekten bana öyle gelmiştir :44:

Canım senin adına çok sevindim
Rabbim inşallah tamamına erdirir sağlıcakla ve sende mucizene sahip olursun bu ara yinede biraz dikkatli ol ve sağlıklı beslenmeye devam et

kuzucum hamile kaldıgında da kilolu muydun? ahhh bende pko magduruyum tombişimde ve bebek istiyorum hemde cok insallah bizde senın gibi anne oluruz.

kuzucum hamile kaldıgında da kilolu muydun? ahhh bende pko magduruyum tombişimde ve bebek istiyorum hemde cok insallah bizde senın gibi anne oluruz.

Canım inşallah Rabbim sanada en kısa zamanda o duyguyu nasip eder ....aminnnnn
Rabbim istedikten sonra imkansız diye birşey yoktur
Ben Pkolu olduğumu 3.5 sene evvel öğrendim ( kim bilir ne zaman başladı )
Büyük kızım 12.5 yaşında ve evlendikten 6 ay sonra hamile kalmıştım sonrada uzun süre hiç kontrole gitmedim ta ki 4 sene evvel ikinci bebişe karar verene kadar.
6 ay boyunca korunmadığımız halde mucizemiz gelmeyince doktora gittim ve pkolu olduğumu öğrendim
Kızım olduğu halde dünya başıma yıkıldı doktor kesinlikle hamile kalamazsın dediğinde. Bir 6 ayda Endokrinden randevu almak için uğraştım ( malum devlet hastanesinde yoğunluk var )
Tam kan tahlillerim yapıldı ve sonuçu almaya gideceğime iki gün kala karın ağrısı yüzünden doktora gittim ve kan tahlilinde bebiş müjdesini aldık Endokrin uzmanına iki gün sonrasında gittiğimde kadın ilaç yazacağım dediğinde hamileyim dedim ve kadın şok oldu imkansız diyip durdu bende Rabbim istedikten sonra imkansız diye birşey yoktur dedim
Hatta kadın tüp bebekmi, aşılamamı falan diye sordu durdu

Yani kısacası sen sabret ve dua etmeye devam et İnşallah şu mübarek Ramazan ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim sanada nasip eder en kısa zamanda kuzucuk sahibi olmayı
Bu arada ben 108 kiloyla hamile kalmıştım ve 9 ayın sonunda 5 kilo vermiş olarak yani 103 kiloyla doğuma girmiştim hee sonra sapıtıp 120 çıkmayı başardı bu aptal kafa ama şükür yavaş yavaşta olsa gidiyor kilocuklar

kızlarrrrrrrrrrrrrrr benim kiloo aynıııııııı...olsun bunada şükürrrrrrrr....şimdi çıkıyoruzz güzel bi 2 gün geçirdimm allaha şükürrrrrrrrrrrrrr......gelince listeyi yayınlıcam inşallah...umarımm sizlerr güzel kilolar vermişsinizdirrrrrrrr....

kilo aynı...

waw canımcım 81.2 tatlımm

cnm uzun süredir siteye giremiordum bugün girdim ve yazını okudum ve mutlu oldum ben hala 109 kılodayım bir 2 gün dukan yaptım ama tatıle gıtık ole kaldı sımdıde ramazan gelıo off bılmıorum hala cocuk tedavısı goruorum bu ay klomen kullandım bakalım rabbım nasıp edıcekmı bana dıyet neler yaptını anlatırmısınız...

kizlar gunaydinnnnn hayirli cumalarrr... kusuruma bakmiyorsunuz degilmi hala annemlerin insaatiyla ugrasiypm yoruldum bunaldim artik isi girgirina vuruyom... dun mutfagi ben boyadim icine sim attim biraz parlasin diye bugunde hesapta esim isten oglen cikacakti cumadan sonra kahvalti yapicaktik. anneme dedim pgleden sonra gelirim diye.. haydiii esimi baska magazaya gondermisler bizim kahvaltida yatti. komsumda kahvalti yaptim onlarda manti yapiyormus onlara yardim ettim simdide babam camiye gittigi icin dukkandayim. sanirsam burdan cikinca komsuya mantiya devam sonrada annemin insaata devam... cokkkkk calismam lazim aykurtttttt

bu arada kilom 97,9 olmus almisim ne yazikki(

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Ya kusura bakmayın ben bugün cuma olduğunu unuttum yaaaa :26:
Anam günler karıştı iyice koşturmacadan. Sabahtan beri küçük kuzuyla uğraşıyorum ( yemek yemek istemiyor paso ablasını sayıklıyor ve canı sıkılıyor ) bir yandanda evle uğraştım.
Bİrazdan hazırlanıp arabanın düp ölçümü için taaaaaa Mimarsinan taraflarına gidiceğim
Arabayla gezi gibi olucak artık bize Allahtan çok seviyorum araba kullanmayı da işkence olmuyor bu tip uzak mesafeler

Neyse bildirimimi de yapayım da öyle kaçayım

Başlangıç; 120 kg
Son bildirimim; 96.4 kg
Bu hafta; 97 kg ( Regl olucağım birde yedikten sonra tartıldım )
Fark; + 0.6 kg
Toplam giden; 23 Kg
Hedef; 65
Beden; 48

Spor; maalesef yok sadece 1 saat yüryüş

Bu haftasonuda kendimi toparlamam için biraz telkinde bulunacağım kendime ondan sonrada her zamankinden çok daha dikkatli olucağım sonuçta Ramazana çok çok az kaldı

Hepinize hayırlı cumalar ve hafif bir gün diliyorum

maşallah çok iyi sen pcos değilsinnn Ayy çok şükür birilieri kurtulduu bu merettenn
canım nar suyu etkili oluyor demekki bak 9mm olmuş kalınlık bebişler tutunacakk oleyyyy
çalışmalara devam :)

Hayırlı Cumalar canım Allah kolaylıklar versinn maşallah çok aktif geçiyor günlerinn :)
senide özlüyoruz ama işlerini hallet görüşürüz inşallahh
dur moral bozmak yok geri gider kilolar sen iyi ol da

inşalah güzel gezmişsinizdir küçük kuzu abla hasreti çekiyor :)
çok var mıydı daha cecom kandırcan artık küçük kuzuyu sen bilirsin işini tatlım
gelince alırsın ifadesini yorgun büyük kuzunun en azından oda temizlenmiş ellerinie sağlık bu arada senin adamın temizliği tutması ay ne güzel bişi bir ara benim adamda da öyle damarı tutsa şu kalan iki üç parça kışlığı kaldırsak bazaaltına :)

Cecomm yarın sabah yapsaydın bildirimini tatlımm şimdi çok çıkması normall
ben sabah hiç tartılmadım koşa koşa hastaneye gittimm
diyete dikkat etmeye çalışıyorum lakin bu ay çok faili meçhul oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…