maşallah 79lar ahhhhhhhhhh darısı başımaaa
listen çok güzel wawcım :)kızartma cısss yaparsan kesinn yersinn
gözün aydınnnnnnnnnnnnn pcos yok mu yani çoooooook iyi maşallahh
ya anlamadığım bunca zaman nasıl oldu o pcos tanıısı ? adetin 3. günü yapılan testle hormonlar abakıyorlarr ona göre ve yumurtalıklara bakıp folükülleri görerek o teşhisikoyuyorlarr hadi hayırlısı maşallahh öylese 3 tane 20mm yumoşşmaşallahh sen ne yedin ne içtin bizimle de paylaşır mısın
yaw sen adet olmayı düşünmee bebişe konsantre ol inşallah güzel olur sonuçlarr bol çalışmalar :) folikasit verdi mii?
benim yumoş büyüdüüğünde inofolic vermişti banadaa
Kizlaar nasilsiniz. biliyorsunuz doktora gidecektim bugün. çok şaşkınım kızlar doktor ilkönce polikistik overn olmadığını söyledi inanamadım. bunca sene o kadar doktor polikistik teşhisini koymuştu(( sevindim aslında kızlar beni en çok şaşırtan da adetimin geçmiş olmasına rağmen doktor sol yumurtalığımda 3 adet 20.mm yumoş gördü ))) ama endometriyum 7mm çatlatma iğnesi vermedi hsgde. verme sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım di siz yine de bol bol birlikte olun dedi. sonuçlar 1hafta sonra çıkacakmış sasirsim kizlaaar adet gunu yumurtlaemi insan bu demektrki bn yine gec adet olcam (( yumoslar yeni buyudgune gore
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ay yine ancak bu saatte gelebildim
Öğlene doğru bir attım kendimi sokağa daha yeni geldim sayılır
Anam ne yoruldum ama hem trafik yordu beni hemde ayrı ayrı yerlere ödenmesi gereken vergiler beni deli etti giden paralar çabasıyahu yine emlak vergilerine zam gelmiş
Sonrada kızkardeşimle kendimizi semt pazarına atıp hesapta iki parça sebze alıp çıkacaktık ( 3 çocukla zor olur diye çünkü ben çocuk arabasını evden alıp bagaja atmayı unuttum, kız kardeşimde pazar arabasını evden almaya üşendi yorgunuz diye)
Anam bu hafta pazarda uygun olunca az şundan, az bundan derken oldumu 10 poşet
Birde kendime pazardan şöyle güzel siyah bir bol paça bir alt aldımGeçen senede almıştım hiç terletmiyor ifil ifil diye
Bu yazıda pantalon almaya gerek kalmadan geçireyim barinasılsa kilolar gidecek ondan sonrada ufak beden istediğim gibi pantalonlar alacağım nasılsa
Akşam üzere kızkardeşimden eşimin Anannesine geçip onunda bir saatcik gönlünü yaptım
Benim KV tabi oradaydıbenim telefonu görünce ( eşimin bana verdiği yeni telefon ) ay oğlum bana ne zaman alacaksın aynı telefondan dedi nasıl yani dedim bilmiyormuş gibi oda büyük bir sevinçle aa bende aynı telefonu alacağım hava atamıyacaksın ondan sonra demezmi yooo hiç problem değil bende herkese aaaa kaynanam beni fesatlığından aldı aynısını derim olur biter dedim fena bozuldu ama hiç cevap veremedi
Yarın şükür evdeyim ama bu seferde Ramazan girmeden şöyle ufak çaplı bir temizlik operasyonu yapayım diyorumNasılsa Ramazanda halsiz kalırsam hep üsten üsten yapıveririm ve Bayramdan evvel tekrar dip köşe girerim
Hazır büyük kız Almanyadaykende onun yastık yorganlarını bir yıkayayım diyorumBabası kılıklı yaz kış yorganla uyuyor neymiş üşüyormuş ben yazın çarşaf bile istemezken o gırtlağına kadar çeker yorganı
Birde odasını kaldıracağım ( atılacaklar, ufak gelenler ve eski bir sürü okul kitabı ve defteri var boş boş yer kaplayan)
Telefonda hanıma söyledimde çok iyi olur diyorsonuçta burada olsa yardım etmek zorunda kalacaktı cadı
Anammmmmmmmm süper bir haber bu canım yaaa :122: :122: :122: :122:
Rabbim seni nazarlardan saklasın
İnşallah herşey yolunda giderde bize yumoşlarının iyi haberini verirsin
Kızlarrrrrrrrrrrrrr Ramazan gelmeden bereketini gördüyormusunuzBizim Topiğin büyülü bahçe sayısı gün geçtikce artıyor hee ona göre bol bol dua edelim de Bayrama kadar bir kaç hamiş haberi daha alalım
Dua edin kizlarr kendi drm yarn gel bi bakayim igne ver iri m belki dedi :))) ins hamis hbeleri aliriz kizlarr bilmiyorum pxo yok deniyor ama bnce o dr asistandi.ve anlamadi gibime geliyor. Ama bi kac dr da demisti sende pco yok diye bide buyuk doguma gidicem rabbm herkeze nasip etsin insssss
Canım bütün dualarımız seninle
RAbbimin izniyle şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah çok güzel haberlerle geleceksin....Aminnnnnnnnnnnn
Rabbim tüm arzu edenlere en kısa zamanda nasip eder inşallah bu duyguyu
Selam kızlar, ne var ne yok? Ben ölüyorum yorgunluktan yaa ühüüü((
Oouf cum, belki nar suyu soğan suyu falan içtiysen onlar yok etmiştir, soğan suyuyla kistleri yok olanlar vardı sanki diğer topikte. Böyle bir durum olabilir seninki
Ama içine sinmediyse başka doktora da git tabii. Belki cihaz farkı vardır.
Kizlarr nasilsinizz. Evet cnm nar suyu ictim fakat endometrium kalinlassn diye sogan suyu hoc yapmadim cunki endometriumu inceltiyormus saniyorum. Drdan geldimmm gazideki dr la ayni sey le ri soyledii 3 yane yumurtam varmis. Ama birinden umudu kes dedi cunki 24 mm olmus oteki 21 mm otekide 18 mm :)))) endometrium 9mm cok iyi yaacok sevindim catlatma ignesi verdi2 tane pyregnil yaptrdim oglen 2de cok mutlu oldum hala inanamiyorum kizlarr boyle iste gelismeler kizlar
merhaba arkadaşlar..
bende 20 li yaşlarımdan beridir pko luyum ve insülin direncim var..
şu sıralarda kilocuklarımdan pekbi dertliyim(
doğum sonrası henüz adette görmedim kendi çapımda yediklerime dikkat ediyorum şuan için motive olmaya ihtiyacım var..
aynaya bile bakmak istemiyorum bu kilolardan dolayı
kuzucum hamile kaldıgında da kilolu muydun? ahhh bende pko magduruyum tombişimde ve bebek istiyorum hemde cokinsallah bizde senın gibi anne oluruz.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr benim kiloo aynıııııııı...olsun bunada şükürrrrrrrr....şimdi çıkıyoruzz güzel bi 2 gün geçirdimm allaha şükürrrrrrrrrrrrrr......gelince listeyi yayınlıcam inşallah...umarımm sizlerr güzel kilolar vermişsinizdirrrrrrrr....
Kilo aynı...
canımm hoşgeldinn...seni biliyorumm daha öncede görmüştüm 90 kilo ve üzeri sayfasındann...bu sayfayı açtığımızda sanada ulaşmak istedim ama olmadıı....çünkü aynı çaresizlikleri yaşadım bende..kilo veremedim tedaviye gittim sonuç alamadım drher seferinde kilo kilo kilo diyordu...ve dahası biçok duyguyu yaşadım aynen...
ama işte herşeye bi sebep gerekir yaa burası benim sebebim oldu...diğer diyet gruplarında güzel kilolar verdim..ama hem pkolular sayfasında hem kilolular sayfasına mekik dokuyordumm...sonra bu sayfa geldi aklımıza hem tedavilerimizi paylaşır destek oluruzz..aynı yara var hepimizde daha iyi anlarız birbirimizi...hemde kilo vermemiz zor buzorlukta motive ederiz birbirimizi diyee...biz başladıktan beri güzel kilolar verdikk..inşallah sende verirsinn...
kilo veremiyoruz diyoruz ama zorda olsa veriyoruzz tek yapamadığımız şey iradeli olmak ve devamlılığı sağlamak..işte o aşamadada burası ve burdaki arkadaşlıklar giriyor devreyee...hemen bismillah de ve sende başla diyetee biz sana elimizden geldiğince destek oluruzz..başlamak istersen acık kendini bize tanıt..yaş boy.kilo..ne kadarlık evlisin ne tedavileri gördün..nereden katılıyorsun bizee...
Canmm cok saol ama ben pek guvenemedim dra. Ama hastanede gazi unv hastanesi cokta iyi muayene etti. Pco yok dio. Hormonlarm normal cnm sadece ara sira prlktn yuksek cikiyor. Ama pco da gectyse bu gunlerde Rabbimin lutfu bilemiyorum :)) gecen au 2sinde adet oldm bn sdet gnumu beklrken _3tane 20mm yumos var deyince cokkk sevndim ama endometriumum 7mm inceymismasaallah kizlar sevindim. haziranda serephone kullandim cnm ins obun etkisidir catlar acaba catlatma ignesini kendimmi alsam vurdursamm ya dra pek guvenemedim. Bana doguim kpntrl ilaci kullncan dio adet duzenlemek icin. Asla kullanmam ya hsg de vermedi zaten sanirim buyuk doguma gidicem . Gecen hafta endometrium 8.5mm di nasil 7 oldu ve nasil bir haftada yumoslr oldu cok saskinimmmm
Kizlarr nasilsinizz. Evet cnm nar suyu ictim fakat endometrium kalinlassn diye sogan suyu hoc yapmadim cunki endometriumu inceltiyormus saniyorum. Drdan geldimmm gazideki dr la ayni sey le ri soyledii 3 yane yumurtam varmis. Ama birinden umudu kes dedi cunki 24 mm olmus oteki 21 mm otekide 18 mm :)))) endometrium 9mm cok iyi yaacok sevindim catlatma ignesi verdi2 tane pyregnil yaptrdim oglen 2de cok mutlu oldum hala inanamiyorum kizlarr boyle iste gelismeler kizlar
kizlar gunaydinnnnn hayirli cumalarrr... kusuruma bakmiyorsunuz degilmi hala annemlerin insaatiyla ugrasiypm yoruldum bunaldim artik isi girgirina vuruyom... dun mutfagi ben boyadim icine sim attim biraz parlasin diyebugunde hesapta esim isten oglen cikacakti cumadan sonra kahvalti yapicaktik. anneme dedim pgleden sonra gelirim diye.. haydiii esimi baska magazaya gondermisler bizim kahvaltida yatti. komsumda kahvalti yaptim onlarda manti yapiyormus onlara yardim ettim simdide babam camiye gittigi icin dukkandayim. sanirsam burdan cikinca komsuya mantiya devam sonrada annemin insaata devam... cokkkkk calismam lazim aykurtttttt
bu arada kilom 97,9 olmus almisim ne yazikki(
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Ya kusura bakmayın ben bugün cuma olduğunu unuttum yaaaa :26:
Anam günler karıştı iyice koşturmacadan. Sabahtan beri küçük kuzuyla uğraşıyorum ( yemek yemek istemiyor paso ablasını sayıklıyor ve canı sıkılıyor) bir yandanda evle uğraştım.
Bİrazdan hazırlanıp arabanın düp ölçümü için taaaaaa Mimarsinan taraflarına gidiceğim
Arabayla gezi gibi olucak artık bizeAllahtan çok seviyorum araba kullanmayı da işkence olmuyor bu tip uzak mesafeler
Neyse bildirimimi de yapayım da öyle kaçayım
Başlangıç; 120 kg
Son bildirimim; 96.4 kg
Bu hafta; 97 kg ( Regl olucağım birde yedikten sonra tartıldım)
Fark; + 0.6 kg
Toplam giden; 23 Kg
Hedef; 65
Beden; 48
Spor; maalesef yok sadece 1 saat yüryüş
Bu haftasonuda kendimi toparlamam için biraz telkinde bulunacağım kendimeondan sonrada her zamankinden çok daha dikkatli olucağım sonuçta Ramazana çok çok az kaldı
Hepinize hayırlı cumalar ve hafif bir gün diliyorum