- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Wanderlust_
Canm adtim gecikti bide idrarimda kan ve enfeksiyon var ilac kullaniyom sogan suyuda icicem baya faydasi var. Cnkü. Bide baya kilo aldm zayiflicam kararliyim15 kilo vermeyeNeden ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm adtim gecikti bide idrarimda kan ve enfeksiyon var ilac kullaniyom sogan suyuda icicem baya faydasi var. Cnkü. Bide baya kilo aldm zayiflicam kararliyim15 kilo vermeyeNeden ki
Aynen önemli olan dozu gerçekten bende dr a sordum klomen kullananlar var bilmem ne diye oda kullanabilirsin doktorun dediyse dedi dr demedi ama ben araştırıp kullandım o ayda kaldımBenim bi arkadas klomeni kendi doktora gitmeden kullandi o ay hamile kaldi
Aynen valla oyel sart doktor degil bide bu hastaliktaAynen önemli olan dozu gerçekten bende dr a sordum klomen kullananlar var bilmem ne diye oda kullanabilirsin doktorun dediyse dedi dr demedi ama ben araştırıp kullandım o ayda kaldım
Yok canım kişiden kişiye değiştiği için yinede dr. Ağzınk aramak gerekiyor. ALLAH korusun başka skıntılara yol açsın istemeyiz..Aynen valla oyel sart doktor degil bide bu hastalikta
Ben cogu zamn doktora gitmedwn ilac kullaniyomYok canım kişiden kişiye değiştiği için yinede dr. Ağzınk aramak gerekiyor. ALLAH korusun başka skıntılara yol açsın istemeyiz..![]()
klomeni doktora gitmeden kullancam simdi ama sogan suyunu basladim bugun enfeksiyon vars afalan gecsin adet olimYok canım kişiden kişiye değiştiği için yinede dr. Ağzınk aramak gerekiyor. ALLAH korusun başka skıntılara yol açsın istemeyiz..![]()
Bende öyleyim canım zaten ama bu üreme konusunda cidden kontrol yaptırıp önlemini alıp bilmek gerekiyormuş sonra yine kullanılıyo zaten.Ben cogu zamn doktora gitmedwn ilac kullaniyom
Klomen adetin 3. Günü başlanıyor canm zatn günde 1 tane sabah akşam düzenli iç suyu ne az kaynat ne fazla...Ben bu sefer adet olursam esim geldiginde
klomeni doktora gitmeden kullancam simdi ama sogan suyunu basladim bugun enfeksiyon vars afalan gecsin adet olim
Aynen insllah olur adet de olurum normalde 8 aydir düzenliydi bu ay yirmi gnm gecti hala olmadimKlomen adetin 3. Günü başlanıyor canm zatn günde 1 tane sabah akşam düzenli iç suyu ne az kaynat ne fazla...
Adet tarihinden mi üstüne 20 gün geçti ??Aynen insllah olur adet de olurum normalde 8 aydir düzenliydi bu ay yirmi gnm gecti hala olmadim
Evet kan verdim cimadi hamilelik test yaptim cikmadi biseAdet tarihinden mi üstüne 20 gün geçti ??
Canim onun icin cildiyeye gidersin baska bi care yok benceMerhabalar ben pcosluyum 5 senedir doğum oontrol ilacı kullanıyordum 3 ay önce bıraktım. Bıraktından sınra omuzlarım ve sırtım çok sivilcelendi, yüzümde de sivilce çıkmaya başladı. Sivilce ve izleri için neler yapabşlirim bilgisi olan var mı
Şu an işten dolayı gidemiyorum en azından eczaneye sorayım bariCanim onun icin cildiyeye gidersin baska bi care yok bence
Aynen öyle yapŞu an işten dolayı gidemiyorum en azından eczaneye sorayım bari
İnşallah canım tabiki sağlık öncelikle önemliCanm adtim gecikti bide idrarimda kan ve enfeksiyon var ilac kullaniyom sogan suyuda icicem baya faydasi var. Cnkü. Bide baya kilo aldm zayiflicam kararliyim15 kilo vermeye
Aynen bi kilo versem benim icin hersey tamamdrİnşallah canım tabiki sağlık öncelikle önemli
Anladm canım hayırlısı olsun yılmak yok sabret dua et güçlü dur strese girme Rabbim'in haznesinde çok..Evet kan verdim cimadi hamilelik test yaptim cikmadi bise
Aynen vala hakkimizda hayirlisiAnladm canım hayırlısı olsun yılmak yok sabret dua et güçlü dur strese girme Rabbim'in haznesinde çok..
İnşaPlaj canımAynen bi kilo versem benim icin hersey tamamdr