- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Wanderlust_
-
Hayırlısı bende sabah yapıcam testİnşallah varsa evet
Tedavimi ve kaçıncı gününüzHayırlısı bende sabah yapıcam test
Hayır ilk tedaviy di 6aylık. SonlandirldiTedavimi ve kaçıncı gününüz
Geçmiş olsun canım üzüldümHayır ilk tedaviy di 6aylık. Sonlandirldi
Şimdi adetin mi geçti test yapacaksın45gün oldu
Evet 15 gn gectiŞimdi adetin mi geçti test yapacaksın
Sonucunu at bakalım bekliyorum aslında şimdi bile yapsan çıkar adetin düzenliyseEvet 15 gn gecti
Test yokSonucunu at bakalım bekliyorum aslında şimdi bile yapsan çıkar adetin düzenliyse
İdrardada çıkar şimdi yapabilsenSabah saglik ocagina gidip test yapcm
OkTest yok
Umarım vardır sonucunu yazDüzenli en gec bes gnm gecer o bes gnde leke görüyorm sonra adetoluyorum
TmUmarım vardır sonucunu yaz
Levotiron dozun kaç dozun eksik olabilir bende çok kilo aldım yemediğim halde doktor dozumu aşırı derecede yükseltti öyle düzeldiHerkese selamlar, ben 22 yaşındayım. Kendimi bildim bileli aşırı kiloluyum ve ilk regl olmaya başladığımdan beri düzensiz ilerliyor. Hatta öyle ki, yılda 1 kez oluyorum diyebilirim.
Doktora gittiğimde ise, hormonlarıma bakıldı ve haşimato teşhisi konuldu. Bunun için levotiron kullanıyorum. Ayrıca yüksek kiloya bağlı insülin direncimde var onun içinde glifor kullanıyorum. Her zaman regl olamamamı kiloya bağladı doktorlar (obezite doktoru ve endokrin doktoru) ve kadın doğuma göndermedi.
2 kez ultrason yapıldı, hiçbir şey çıkmadı kist vs. Hormon sonuçlarımı da yazıyorum:
T4 0,91
Tsh 5.055
Fsh 5.35
Lh 4.32
Estradiol 46
Prolaktin 11.86
Progesteron 0.44
4 ayda da yaklaşık 20-25 kilo verdim kendi çabamla ama hâlâ bir hareket yok. Virüs yüzünden hastaneye de gitmek istemiyorum.
Haşimato da regl sorunları yapıyor diye biliyorum. Bana hiç pcos teşhisi konmadı. Benimle aynı durumda olan var mı? Sizce bende pcos var mıdır, yoksa haşimatonun etkisi mi bunlar?
Bende pco var kilolu dglm banada femera baslandi catlamaya yardimci olur nu bu ilac siz ne kullandiniz nasil bi yol izledinizBenimde hormonlarim hep normaldi fakat yumurtalik kistleriyle pco teshisim var.
Konu sahibi bence kadin dogum doktoruna gitmelisiniz. Bende asiri duzensizlik olmamasina ragmen ilk çocuğuma tedaviyle gebe kaldim. Sadece pco degil baska sorununuzda olabilir. Mesela benim yumurtam buyuyordu fakat çatlama problemi yasiyordum. İlk çocuğuma gebe kalmak icin 6 kg verdim, ilac tedavisi ile gebe kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?