- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Wanderlust_
-
Ben de sabah tekrar yapayım diyorumInsallah bu sefer vardir iki gn sonra tekrar yap yada test varsa sabah yap
AynnBen de sabah tekrar yapayım diyorum
Bende bu ay iki ay. Da bi oldm benimde boyum 1 65 kilom 84 oldu bir aydr diyetteyim baya zayifladm bakalm bugün trtlcam kac kilo vermisimSadece kilo bile inanılmaz etkiliyor regl düzenini 66 kiloyken(boyum 178) düzenli regl oluyordum 7-8 kg aldım 1 yıl içerisinde bütün düzenim alt üst oldu hormon testleri yapıldı değerlerim normal ama 2 ayda bi regl görüyorum
Ne oldu daha test yapmadnmi canmBen de sabah tekrar yapayım diyorum
Yaptım ama çıkmadı yarın regl günğNe oldu daha test yapmadnmi canm
Hm üzüldüm canımYaptım ama çıkmadı yarın regl günğ
Merhaba çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi bu ay tekrar yaptımHm üzüldüm canım
Bence test yapma direk kan ver canmgecen seferki gibi olmasnMerhaba çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi bu ay tekrar yaptım
Aynen canım bakayım bir yarın da tekrar test yapayım da ondan sonra vereceğim artış olursa koyuluk yaniBence test yapma direk kan ver canmgecen seferki gibi olmasn
Aynn insallah canm busefer olurAynen canım bakayım bir yarın da tekrar test yapayım da ondan sonra vereceğim artış olursa koyuluk yani
Allah inşallah canım ya hiç pes etmeden devam ediyorum yarın zaten çıkarsa derim ki varAynn insallah canm busefer olur
InsallahAllah inşallah canım ya hiç pes etmeden devam ediyorum yarın zaten çıkarsa derim ki var
Test yaptım yine silik çıktı 13.günümInsallah
Fotografini gnder cnmTest yaptım yine silik çıktı 13.günüm
Fotografini gnder cnm
Bilemedim canım yine hüsran olmasından korkuyorum yarın tekrar test yapacağım 14.gün artık net ne ise çıkar eğer yine ikinci çizgi çıkarsa kan veririmCok silik sen bnce kan ver
Bencede adet gunune kac gn varBilemedim canım yine hüsran olmasından korkuyorum yarın tekrar test yapacağım 14.gün artık net ne ise çıkar eğer yine ikinci çizgi çıkarsa kan veririm
Bir hafta en fazla 8Bencede adet gunune kac gn var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?