- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Wanderlust_
-
Yok yarın sabah idrar testi yapacam düşüş yoksa koyulaşma varsa hemen kan vereceğimNe yaptin kan falan verdinmi ben saglik ocaginda gebelik testi yaptim ama cikmadi hemsire kadim doguma git dedi test aldim simdi tekrar yapacam
Tedavimiydi ve kaçıncı günüydü tedavininBenim ikinci gebeligimde boyleydi kan verdim kanda 10 gunluk oldugu cikmisti iki gun sonra tekrar kan verdim hcg degerlerinin artinca kesin hamilesiniz dediler
Bende birazdan tekrar yapacamYok yarın sabah idrar testi yapacam düşüş yoksa koyulaşma varsa hemen kan vereceğim
Üzüldüm bu arada senin adına
Bu sabahki digerlerine gre daha azdi simdi de yapabilirsinYok yarın sabah idrar testi yapacam düşüş yoksa koyulaşma varsa hemen kan vereceğim
Üzüldüm bu arada senin adına
Yaptım canımBu sabahki digerlerine gre daha azdi simdi de yapabilirsin
Gayet gzel hayirli olsunBuda bu gece yaptığım test düşüş yok ikinci çizgide
Yap bakalım at resimBende birazdan tekrar yapacam
Sence nedir buGayet gzel hayirli olsun
Tm yari. Saat sonra gircemYap bakalım at resim
Hamilesin canmSence nedir bu
Umarım canım yarın sabahki test herseyi ortaya koyacakHamilesin canm
Tm canmUmarım canım yarın sabahki test herseyi ortaya koyacak
Bekliyorum testini
Başka neye bakıldı? Kıllanmanız kilo probleminiz var mı? Regliniz düzenli mi? Açıp bakabilirsiniz ben böyle biliyorum attığım linkleri de inceleyebilirsiniz.Canm bende polikistik overim ama hormonlarima cok bakildi düzensiz degil 3 yil takip edildi ama hic bir doktor hormonlarin bozuk degil
Killanmam basta vardi cenemde falan gecti adetlerim bekarken düzensizdi bir yildr dzenliBaşka neye bakıldı? Kıllanmanız kilo probleminiz var mı? Regliniz düzenli mi? Açıp bakabilirsiniz ben böyle biliyorum attığım linkleri de inceleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?