• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo problemi

Ben soğuk lipoliz yaptırdım 1 ay önce, sezeryan göbeğim vardı yarısından fazlası gitti şu an. Diyet de yapıyorum , istikrarlıyım şimdilik bakalım tamamen kurtulacak miyim.

Vücut tipiniz elma olabilir, fazla yağlar genelde göbek çevresinde toplanıyor, basenler pek geniş olmuyor. Zaten karın bölgesi oldukça zorlayıcı bir bölge, yağlar zor eriyor iç bacak gibi tıpkı.

Bölgesel zayıflama diye bir şey yok maalesef. Kardiyo yapmanız lazım. Hiit egzersizlerini deneyebilirsiniz. Youtube'da fitnessblender, popsugar fitness gibi kanallar var, videoları epey faydalıdır. Yine torrent kullanmayı biliyorsanız jillian michaels, shaun t gibi spor hocalarının ev egzersiz programlarını indirebilirsiniz.

Bu arada beslenmenize dikkat etmeniz lazım. Şeker, hamur işi gibi besinler tükettiğinizde direkt karın bölgenizde toplanmış demek ki. Paketli yiyecekleri de bırakmalısınız, hepsi oldukça sağlıksız. Soda içiyorum ama meyveli demişsiniz. Günde 3 tane içmek çok sağlıksız çünkü içinde şeker var. Kola içmekten pek farkı yok. Bunun yerine maden suyu içebilirsiniz, evde kendi soğuk çayınızı yapabilirsiniz katkı maddesiz ve şekersiz.

Beslenme düzeni değişikliği ve sporla karnınızı bir buçuk iki ayda şekle sokarsınız, fazla kilonuz yok çünkü.

Kilo problemi diye başlık attım ancak abartılacak bir kilo problemim yok 1.62 boyundayım 53 kiloyum. Ama göbeğim var ve ne yaptıysam gitmiyor neden kaynaklandığını bilmiyorum ve çok takıyorum. Pantolon falan giydiğimde hep üzerine uzun tişört tunik vs giyme ihtiyacı hissediyorum. Yüksek belde daha çok belli oluyor hatta. Her gün 1 saat yürüyorum ama bana mısın demiyor. Bir ara günde 3 şişe soda içiyordum bundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Neden gitmiyor bunu da anlamadım. Mekik çekiyorum ama faydası olmuyor. Ne yapmalıyım? Benden kilolu olanların benim kadar göbeği yok.
Ayyy canım bende de aynı dert var bi ara hırs yapmistim 15 kilo verdim çöp gibi kaldım resmen o göbek bana misin demedi gitmedi bende kafayı yicem bu göbek yüzünden yoğurt kürü de denedim ne denediysem gitmedi :kızgın:

Öyle mi diyorsunuz yani kilo verirsem direkt göbekten mi gider
Biraz gider
Misal ben 170 im ideal kilom 52-53
Kilo vermek istiyorum
Yani senin boyuna kilon biraz fazla
52 kilo zayıf gibi gözükebilir ama boyun kısa

Biri 7 ay önce olmak üzere 2 sezaryen doğumum var, üstelik 25 kilo aldıydım. Şuan göbeği yok. Spor yapıyorum ama asıl çare plank. Bir de bu plankın arkaya doğru bacak kaldırmalı versiyonları var, onlarla zenginleştirirseniz, kısa sürede toparlarsınız.

3 ay önce plank'a başladım.
25 günde 3 kilo verdim, tabi diyet ile birlikte.
Ben kardiyo yapmayı seven biri değilim, çünkü mutlaka bi yerimi incitirim. Kendimi kaybediyorum,
Plank ile 8 hareket yapıyorum.
Her hareket 2 dk. (son 1 aydır) zamanla yükselttim dakikaları
Ama 2 aydır 60 da takıldım kaldım.

Var mı eksik yaptığım veya azıttığım bişey sizce bu arada 2 aydır diyetide bıraktım, ama dikkatli besleniyorum :KK36:

Siz tam fit olmak istiyorsanız kilo vermelisiniz. 3 yada 4 kiko verin. Crunch hareketleri yapin gobek kalmaz. Ben 1.72 boyundayim 52 kiloyum ve 56 olunca basenlerim cikar. Kisa surede halledersiniz sabah aksam iki kez olarak crunch egzersizleri yapin.

Kilo problemi diye başlık attım ancak abartılacak bir kilo problemim yok 1.62 boyundayım 53 kiloyum. Ama göbeğim var ve ne yaptıysam gitmiyor neden kaynaklandığını bilmiyorum ve çok takıyorum. Pantolon falan giydiğimde hep üzerine uzun tişört tunik vs giyme ihtiyacı hissediyorum. Yüksek belde daha çok belli oluyor hatta. Her gün 1 saat yürüyorum ama bana mısın demiyor. Bir ara günde 3 şişe soda içiyordum bundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Neden gitmiyor bunu da anlamadım. Mekik çekiyorum ama faydası olmuyor. Ne yapmalıyım? Benden kilolu olanların benim kadar göbeği yok.
Kesinlikle beni tatif etmissn.bacakalr kollar incecik.gobegim dun soranlar oldu 3 aylik hamile gibiyim halbuki degilim.leblebi yutmus karincalara benziyorum oyle bicimsiz oyle gerizekali bir vucudum var

175 boya 59 kiloyum.
3 tanede cocugum var.
Ama karnim dumduz.bence asitli hicbirsey tuketmeyin.ben dusundumde asitli seyler icmiyorum. cok nadir eve aliyoruz belki bunun etkisi vardir.
Birde ev yapimi yogurt yiyin.karin ve bel bolgesindeki yaglari erittigini duymustum

eee tamam da çok umutsuzsunuz bence profesyonel yardım alın yürüyüş yapmanız size bi fayda sağlamaz yani göbeğin gitmesi yönünden bir spor salonuna yazılıp hocanıza tamamen şikayetlerinizi anlatın sizi karın bölgenizi çalıştıracak aletlere yönlendirsin

Back
X