Kilo problemi

Zaten o yağı atamadım ve neden sadece göbek bölgemde var anlamıyorum
maden suyundan olabilir belki çünkü fazlası zarar... bizim lisede hergün soda içen bi çocuk vardı. bizim kimyacı ona '10 yıl sonra bagırsakların işlevini kaybedecek' diyordu hep..

Yani yeni doğum yapan arkadaşım var onda bile kalmadı göbek 6 ayda gitti

Hastaneye gidip tahlil mi yaptıracağım
Hayatından çıkararak gozlemleyebilirsin. 2 hafta. Ben unsuz yaşayınca kendimde ki değişimi hemen görüyorum.
Ama evet gıda intolerans testinde de çıkar. Herkes de göbek olur diye bişey yok. 30 yaşıma kadar dümdüz, hatta içe cökük bir karnım vardı, ama işte çöplük gibi beslenince bagirsaklar da bir yerde pes ediyor. Sindirim sorunları, şiş göbek öyle başlıyor.

Hayatından çıkararak gozlemleyebilirsin. 2 hafta. Ben unsuz yaşayınca kendimde ki değişimi hemen görüyorum.
Ama evet gıda intolerans testinde de çıkar. Herkes de göbek olur diye bişey yok. 30 yaşıma kadar dümdüz, hatta içe cökük bir karnım vardı, ama işte çöplük gibi beslenince bagirsaklar da bir yerde pes ediyor. Sindirim sorunları, şiş göbek öyle başlıyor.
Benim de dümdüzdü karnım. Yaş gittikçe atması daha mı zor oluyor anlamadım

Benim de dümdüzdü karnım. Yaş gittikçe atması daha mı zor oluyor anlamadım
Vücud müthiş bir makine gibi, ama işte yıllarca hor kullanınca bir yerden sonra tekliyor. Düzenli spor yapmayınca da kas kitlen her yıl azalıyor. Yaşla sorunlarin çıkması bu yüzden. 3 ay unsuz, pirincsiz, patates ve şekersiz beslen o göbek hala yerinde durursa gel beni bul. ;)
Hee yediğim içtigimde bile sismesin dersen de, spor ile karın kası da yapman lazım

Vücud müthiş bir makine gibi, ama işte yıllarca hor kullanınca bir yerden sonra tekliyor. Düzenli spor yapmayınca da kas kitlen her yıl azalıyor. Yaşla sorunlarin çıkması bu yüzden. 3 ay unsuz, pirincsiz, patates ve şekersiz beslen o göbek hala yerinde durursa gel beni bul. :KK66:
Hee yediğim içtigimde bile sismesin dersen de, spor ile karın kası da yapman lazım
3 ayı başlatıyprum yarın 😁

Biri 7 ay önce olmak üzere 2 sezaryen doğumum var, üstelik 25 kilo aldıydım. Şuan göbeği yok. Spor yapıyorum ama asıl çare plank. Bir de bu plankın arkaya doğru bacak kaldırmalı versiyonları var, onlarla zenginleştirirseniz, kısa sürede toparlarsınız.

3 kilo fazlan var
49-50 kilo olsan düzleşir
Düzenli spor bide

Bir tek göbek var bacaklarım kalın değil kollarım ince 34 beden giyiyorum ama ne yaptıysam kurtulamadım
1.63 boyunda 53 kiloyum ya da 52 olabilirim . ama 34 beden giyemiyorum asla ben de mi sorun var siz nasıl 34 bedene sığıyorsunuz üstüm m altım 38 falan benim

Benim de boyum 1.62 ve bu boyun ideal kilosu 54.Sizin zayıflama değil bölgesel çalışmanız lazım reklam olur mu bilmiyorum internetteki egzersiz videoları çok faydalı.

Back
X