- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
Soda içiyır musun fazla. Soda yapıyor olabilir miAynı dert bendede var maalesef 52 kiloyum ama kücük bir göbeğim var insanlara bakıyorum iç göbeği yok fitler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soda içiyır musun fazla. Soda yapıyor olabilir miAynı dert bendede var maalesef 52 kiloyum ama kücük bir göbeğim var insanlara bakıyorum iç göbeği yok fitler.
4 5 ay kadar alkol kullanmıştım 3 4 sene önce sonra ağzıma sürmedim onla alakalı olabilir miSodayı çok tüketen 3 kişi tanıyorum
Hiçbirinde göbek yok
Bende 1 yıldırBilmiyorum gömleğimi bir pantolon içine sokup giyemedim 3 yıldır.
Zayıflasam da göbeğim varBende 1 yıldır![]()
Göbeği de o ara yapmışsın4 5 ay kadar alkol kullanmıştım 3 4 sene önce sonra ağzıma sürmedim onla alakalı olabilir mi
Bu geçmeyecek mi peki? Spor mpor kar etmiyorGöbeği de o ara yapmışsın
Bira göbeği duydum da alkolü bilmiyorum
Beni de. Sporla da geçmiyor. Siz ne yaptınız düzelmesi içinBeni de dışardan gören ne kadar zayıfsın der ama vücut tipim elma olduğu için aslında göbeğim var. Kalçam dümdüz bacaklarım incecik ama bu göbek kısmı ve yan yağlar beni de öldürecek.
Hayır soda içmiyorum ama diğer gazlı içecekleri tüketiyorum onlardan olabilir.Soda içiyır musun fazla. Soda yapıyor olabilir mi
Yaş gittikçe acaba kalıyor mu erimiyor çünkü bendekiHayır soda içmiyorum ama diğer gazlı içecekleri tüketiyorum onlardan olabilir.
Bence yürüyüş değil de spor salonuna gidebilirsiniz ya da tenis,yüzme gibi organize bir spor yapmalısınız.Bir tek göbek var bacaklarım kalın değil kollarım ince 34 beden giyiyorum ama ne yaptıysam kurtulamadım
İmkanları kısıtşı küçük bir yerde yaşıyorum bahsettikleriniz mümkün değilBence yürüyüş değil de spor salonuna gidebilirsiniz ya da tenis,yüzme gibi organize bir spor yapmalısınız.
Kaç yaşındasınız ben kendimi bildim bileli böyleyim yasımda 23 :)Yaş gittikçe acaba kalıyor mu erimiyor çünkü bendeki
28 ve 3 yıldır böyleKaç yaşındasınız ben kendimi bildim bileli böyleyim yasımda 23 :)
İmkanları kısıtşı küçük bir yerde yaşıyorum bahsettikleriniz mümkün değil
Bi ara pilatese gitmiştim o zaman daha iyiydi. Ama pilatesi bıraktıktan sonra eskiye döndü. Elbise falan giyeceksem korse takıyorumBeni de. Sporla da geçmiyor. Siz ne yaptınız düzelmesi için
28 ve 3 yıldır böyle
Göbek eritmek için egzersizler var aslında onlara bir bakmalıyız.28 ve 3 yıldır böyle
Korsem yok bir kere denemiştim almamıştım inanılmaz rahatsız etmiştiBi ara pilatese gitmiştim o zaman daha iyiydi. Ama pilatesi bıraktıktan sonra eskiye döndü. Elbise falan giyeceksem korse takıyorum![]()
Dümdüz olmak istiyorum açıkçasıGöbek eritmek için egzersizler var aslında onlara bir bakmalıyız.