- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kilo neden veremiyorum
- Konu Sahibi EGE333
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyet listesi ile ilerledim olması aralikli oruç yapiyorum 20 saat ancak gram vermiyorum 2 senedir diyet yapip hedefe ulaştım 3 kilo tekrar aldim ama şimdi veremiyorum nerede hata yapiyorum daha ne yapmam lazim
Not: gebelik beklentisi de var ancak geçen ayda kilo veremedim
kilo alamıyor musunuz, iştahınız mı kapalı. öyleyse çok zor olmalıAh ahh ben alamıyorum diye ağlıyorum başkası veremiyor diye üzülüyor bu nasıl döngü neyse.. günlük yediğin yemeğin falan vs. Kalorisini hesapla alacağın miktardan fazla alıyorsan o sebep olabilir. Sağlık sorunun falan varsa da çok zor kilo veriliyor ya da alınıyor tiroid gibi bunlara baktırdin mi ya da kan değerlerin nasıl
Önceden iştahım açıktı yinede alamıyordum o ayrı konu da bı ara çok kötü oldum su bile içemez hale geldim af edersin kusmaktan. sonra endoskopi falan derken gastrit çıktı ilaç kullandım antibiyotik mide koruyucu vs sonra dedim yediklerime dikkat edeyim ilaç çok kullanmayayim şükür artık eskisi gibi değilim ama bazı dikkatsizliklerim de midem ağrıyor ve evet iştahım kapandı artık eskisi gibi yiyemiyorum zorluyorum bu sefer midem bulanıyor ağlıyorum iyice kafayı yedimkilo alamıyor musunuz, iştahınız mı kapalı. öyleyse çok zor olmalı
Aralıklı oruç evet kilo verdiriyor ama bıraktığında o kiloları geri alıyorsun. Yeme stilini diyet boyunca nasıl ilerletiyorsan diyeti bırakınca da aynı şekilde düzeni çok bozmamalısın. Kilonu koruman için de diyet listenin bir tık fazlası olacak şekilde yemelisinDiyet listesi ile ilerledim olması aralikli oruç yapiyorum 20 saat ancak gram vermiyorum 2 senedir diyet yapip hedefe ulaştım 3 kilo tekrar aldim ama şimdi veremiyorum nerede hata yapiyorum daha ne yapmam lazim
Not: gebelik beklentisi de var ancak geçen ayda kilo veremedim
çok güzel bir özet olmuşAralıklı oruç evet kilo verdiriyor ama bıraktığında o kiloları geri alıyorsun. Yeme stilini diyet boyunca nasıl ilerletiyorsan diyeti bırakınca da aynı şekilde düzeni çok bozmamalısın. Kilonu koruman için de diyet listenin bir tık fazlası olacak şekilde yemelisin