- 14 Aralık 2023
- 281
- 66
- 29
-
- Konu Sahibi cileklikekvarmi
Anestezi aldiysaniz maalesef anestezi sonrasi bazilarinda oluyomus bu durum. Yeme istegi ve kilo alma. Hatta eskiler anestezi sonrasi dikkat et kilo aldirir falan derler.Kızlar doktorla ilk görüşmelerim zamanı 46-47 kiloydum sonra duygusal açlık başladı sanırım yedim yani , şimdi ameliyat sonrası daha da iştahım açıldı ha bire birşey yemek istiyorum. 51-52 kilo çıkıyorum Şuan ameliyat öncesi kıyafetlerin beli kapanmıyor hala ödemli miyim yoksa ben kilo mu aldım ? Hiç bir kıyafet olmuyor bunlar ödemdir gider diye de yeni bişey alamıyorum.
evet aneztesi aldımAnestezi aldiysaniz maalesef anestezi sonrasi bazilarinda oluyomus bu durum. Yeme istegi ve kilo alma. Hatta eskiler anestezi sonrasi dikkat et kilo aldirir falan derler.
Gecmis olsun o iştah ondandirevet aneztesi aldım(
Ahaha bende aynı ameliyattan sonra tam 8 kilo aldım hayatımda ilk defa 59-60 kiloyu gördüm hadi 1 kilosunu memeye sayıyorum böyle avutuyorumSizin yine azmış ben ameliyat sonrası 8 kilo aldım hep ödem ödem gidecek dedim durdum ama gitmedi maalesef
Ödemdir o ödemSizin yine azmış ben ameliyat sonrası 8 kilo aldım hep ödem ödem gidecek dedim durdum ama gitmedi maalesef
Yok canım ödem değildir o kilodurKızlar doktorla ilk görüşmelerim zamanı 46-47 kiloydum sonra duygusal açlık başladı sanırım yedim yani , şimdi ameliyat sonrası daha da iştahım açıldı ha bire birşey yemek istiyorum. 51-52 kilo çıkıyorum Şuan ameliyat öncesi kıyafetlerin beli kapanmıyor hala ödemli miyim yoksa ben kilo mu aldım ? Hiç bir kıyafet olmuyor bunlar ödemdir gider diye de yeni bişey alamıyorum.
Valla Doğru +700 gram ordan benim de geriye kaldı 7 kilo 300 gramAhaha bende aynı ameliyattan sonra tam 8 kilo aldım hayatımda ilk defa 59-60 kiloyu gördüm hadi 1 kilosunu memeye sayıyorum böyle avutuyorum
boğazı tutmam lazım yaaa bu hafta 3. tatlımı yiyorumGecmis olsun o iştah ondandir
ayyy şoktayım yarından tez yok şu içmeyi arttırıyorum ve karbonhidrat gıdaları azaltıp tatlıyı kesiyorumSizin yine azmış ben ameliyat sonrası 8 kilo aldım hep ödem ödem gidecek dedim durdum ama gitmedi maalesef
mememiz olsun derken kilo da aldık iyi miAhaha bende aynı ameliyattan sonra tam 8 kilo aldım hayatımda ilk defa 59-60 kiloyu gördüm hadi 1 kilosunu memeye sayıyorum böyle avutuyorum
Halbuki memelerin hakkını vermek lazım fit olmak lazım ben de öyle her yerim kalınlaşıyor ilk defa hayatımda 59 kiloyu gördümmememiz olsun derken kilo da aldık iyi mi
Yaaa dimi tam yaz öncesi memeler yaza hazırken kilo almamız şaka gibi , bende su içmeyi arttırdım bir süre ekmeği de azaltmam lazımHalbuki memelerin hakkını vermek lazım fit olmak lazım ben de öyle her yerim kalınlaşıyor ilk defa hayatımda 59 kiloyu gördümspora başlıyorum kızlar
KesinlikleYaaa dimi tam yaz öncesi memeler yaza hazırken kilo almamız şaka gibi , bende su içmeyi arttırdım bir süre ekmeği de azaltmam lazım
Yaaa dimi tam yaz öncesi memeler yaza hazırken kilo almamız şaka gibi , bende su içmeyi arttırdım bir süre ekmeği de azaltmam lazım
Yaza kadar veririz inşallahKesinliklebenimde su ile alakalı problemim var çok içemiyorum ama içmem lazım . Verelim buradan birbirimize gazları yaza bomba gibi giriş yapalım
sıra bizdeeeYaza kadar veririz inşallahBen 3 kilosunu verdim
Yaza kadar veririz inşallahBen 3 kilosunu verdim
benimde öyle aslında bakınca zayıfım ama yağ dokusu arttı böyle kat oluyo etim fışkırıyor bugün ekmek yemedim kahvaltı da yavaş yavaş ekmeği hamuru kesiyorummaşallah. Aslında kilomdan memnunum sadece sıkılaşığ yağ yakmam gerekiyor hadi bakalım
Kesinlikle en doğrusu sağlıklı günlerde sağlıklıcakla kullanalım memelerimizibenimde öyle aslında bakınca zayıfım ama yağ dokusu arttı böyle kat oluyo etim fışkırıyor bugün ekmek yemedim kahvaltı da yavaş yavaş ekmeği hamuru kesiyorum