• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo konusu yardim edin

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
162 boyda bir kadin icin
52 zayif hic olmadim bilmiyorum
66 normal 40 beden
74 biraz kilolu 42 beden
88 obez 46 beden

Sizce tespitlerim dogrumu sizin boy kilo beden orantınız nedir?

Boy 1.61, kilo 50. Kendimi 52-53 kiloda iyi hissediyorum. Altında da üstünde de rahatsız oluyorum.

Ama benimle aynı boyda ve kiloda olup benden daha kilolu görünen de var, daha zayıf görünen de...

Ek olarak 162 boya 66 kilo fazla bence.

170 im 58 civarıyım bana fazla geliyor
36 beden ideal
162 boyda 52 kilo falan olmalı en fazla 55

En vasat benım galiba 1.58 68 kilo napsam veremiyorum :( ınsulındende kaynaklı olabilir benimki sanırım.

1.55-57 arasi her olcugumde farkli bisey cikiyor. :KK70: kilom 46 kiyafet bedenlerim 32-34 beden ama gercek ölçulerim 34 bedene takabul ediyor.
Magazalardaki kiyafet ölçüleri gercegi yansitmiyor. Bazi magazalarda hatta bircogunda giydigim 32 beden pantolonlar kocaman geliyor. :KK70:

Ben boy ve kilo hwsaplamasina ek olarak yaşında hesaplaşmasını taraftarıyım kadin 40 yasindaysa olgunlaşmış ve cocuk dogurmussa 20 yaşındaki cocuk dogurmayan kişi nasıl aynı hesapla hesaplanır anlamiyorum

163 boyundayım 64 kiloyum kilolu olduğumu düşünüyorum. İnşallah hedefim 50.
Ama ben tabi 7,5 ay önce 86 kiloyla doğum yaptım :confused: yine iyi vermişim bence :KK45:

Ben boy ve kilo hwsaplamasina ek olarak yaşında hesaplaşmasını taraftarıyım kadin 40 yasindaysa olgunlaşmış ve cocuk dogurmussa 20 yaşındaki cocuk dogurmayan kişi nasıl aynı hesapla hesaplanır anlamiyorum

Gorunus olarak birsey fark etmiyor ki annem 50sine yakin ve 47-48 kilo civarlarinda. Sadece spor yapmadigi icin yaşla birlikte eti salıklaştigi icin oldugundan kilosundan azcik fazla gorunuyor ki bu aslinda her yasta olabilecek bisey.

Gorunus olarak birsey fark etmiyor ki annem 50sine yakin ve 47-48 kilo civarlarinda. Sadece spor yapmadigi icin yaşla birlikte eti salıklaştigi icin oldugundan kilosundan azcik fazla gorunuyor.
Görünüş için söylemedim ki kadin 40 yaşına gelmişse metabolizma 20 yasla aynı olmaz cocuk dogurmamissa gitmeyen karın yağları olmaz o yüzden yas ve cocuk sayısı hesaba katılmalı sadece boy ve kilo çok saçma

Görünüş için söylemedim ki kadin 40 yaşına gelmişse metabolizma 20 yasla aynı olmaz cocuk dogurmamissa gitmeyen karın yağları olmaz o yüzden yas ve cocuk sayısı hesaba katılmalı sadece boy ve kilo çok saçma

Evette zaten 40 yasindayken 20 yasindaki gibi yememek gerekiyor. Dikkat etmek lazim.
Eşim 30undan sonra daha bir kilo almaya meyilli olmaya başladi mesela ama kilosunu sabit tutuyor yine de. Tek farki onceden daha az caba gosterirken simdi buraz cabalamasi.
Annem beni 20lerinin basinda dogurmus bu yuzden gobegi yok sanirim.

1.64 boyum 64 kiloyum şu an, normalde ideal kilom 54 burada baktığım yorumlara göre fazlayım sanırım ama bir kaç aydır reformer yapıyorum inanın 57 kilo olduğumda nasıl görünüyorsam şu anda öyle görünüyorum o yüzden aşırı olmadığı sürece rakamlara takılmıyorum artık.

Kadınlarda boy kilo arasında - 10 fark olır diye duymuştum 162 boya 52 kilo gayet normal o boya 66 kilo çok fazla. Tabi yaş da önemli kemik yapısı da önemli.

Belli bir orantısı yok bence bu işin.
İnternette karşılaştırmalara bakarsanız spor yapan bir insan kilo olmasına ragmen daha zayıf ve dinç görünüyor. Zayıf olan biri de belirli bölgelerde yag birikmesi veya sarkması sonucu daha kilolu ve sönük veya sıska görünebiliyor. Açıkçası iş zayıf olmakta degil yag ve kas ayarını dengelemekten geçiyor.

Back
X