Kilo kaybı için hangi program?

BaslarsanBitirirsin

Başlarsan Bitirisin!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
2.682
5.656
Başlıktaki sorumu yeniliyorum. 20 kilo vermem gerekiyor. sporla birlikte vücudumu şekillendirerek bu işi halletmek istiyorum. Kilo sorunum alt vücudumda yoğunlaşmış durumda.
Benim için önerebileceğiniz video ve program var mı?
Aklımda ;
Jillian 30 days
Brazill buts
Insanty
Focus 25 var
En yararlı olanla başlamak istiyorum. Fikirlerinizi duymak için sabırsızlanıyorum.

Yakin Zamanda spor hocamla insanity hakkinda konustuk cok etkili Bir program oldugunu ancak profesyonel Yardim almadan tek basina yapmanin cok sakincali oldugundan kalp sorunu ya da sakatlanma risklerinden bahsetti. Gecmiste ciddi deneyimleriniz yoksa Insanty yi tekrar dusunmenizi oneririm Ben Jillian Michaels 30 days shred programini tamamlamistim gozle farkedilir incelmelerim olmustu tavsiye ederim

önce leslie ile başlayın 1 mil 2 mil 3 4 5 yapın vucut alışsın ben sonra jillian yaptım şu an focus t 25 yapıyorum günde 2 video falan yapabiliyorum ama 1 yıldan fazladır yapıyoroum spor birden yaparsanız sakatlanabilirsiniz programlar ağır çünkü bu arada focus çok çok sakatlanmaya müsait belli bir kilo verdikten sonra ona geçin başlangıç iiçin leslie en iyisi

Lesliyi hiç sevemedim. Geçen hafta bir kaç gün jillian yaptım. Aklım focusta kaldı. Bi deneme yapmaya karar verdim. Baktım çok zorlanıyorum. Jilliana dönüş yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…