kilo almayı başaranlar?!?

anım ben gecen hafta diyetisyene basladım kilo almak için boyum 166 44.300 ile gittim bendede iştah sorunu var iki gün yemesem ac durabiliyordum. diyetisyenede aynen söyledim acıkmıyorum diye iştah acmak için bir hap verdi bir de vitasure tabi birde yemek listesi bir haftada 1 kilo 100 gram almısım bence diyetisyene git durumunu anlat bende işe yaramz diye düsünüyordum ama bugün bu sonucu görünce cok mutlu oldum.

Merhaba Hanpare,
Yıllarca aşırı zayıflığımla ilgili laflar işittim. Aynada sürekli kendimi inceleyip durdum. İnsanlara ''çok zayıfım yaaa, kilo almak istiyorum'' yakarışlarında bulundum. Çevremdekilerin acıyan bakışlarına maruz kaldım. Gece gündüz bu konuyu düşünüyordum. Pek çok yöntem denedim. Çok iştahlı biri olmadığım için başaramadım. Sonra bir şey oldu. Zayıf olduğum konusunu düşünmeyi bıraktım. Aynadaki görüntümle barıştım. Rahat hissettiğim kıyafetler giymeye başladım. İnsanların eleştirilerini de şakayla makayla püskürttüm. Bu konu kapandı gitti. Ve şu anda ideal kilomdayım. Boyum 158 cm, kilom 51. Ne alıyorum, ne veriyorum. Yeme içme alışkanlıklarımı falan da değiştirmedim.
İnsanlar olumsuz eleştirmeyi severler. Zayıfken çok kırıcı sözler söylüyorlardı. Kilo aldım, bu konuda yorum bile yapmıyorlar. Bu kez de farklı özelliklerimle ilgili olumsuz eleştiriler geliyor.
Sen kendini olduğun gibi kabul et. Kimseyi memnun edemezsin.

Bende 18 yasindayim boyum 158 kilom 42ydi 8 ayda 4 kilo aldim 46 kiloyum suanda cok yavas kilo aliyorum ama surekli birseyler yemek agzi bos birakmamak da kilo aldiriyo bana kalirsa umidini kesme ye yat keyfine bak yedikten hemen sonra hareket edersen o yedigin bi ise yaramiyo ayrica pekmez bi ise yaramaz tuvalete cikarir be ishal yapar tuvalete cikincada kilo alinmaz

Ben anlatiyim canım burayada çok yazdım zamanında ben 2bucuk yıl önce 42 kiloydum şimdi 62yim diyetisyene gittim besin takviyesi mama aldım,bira mayası tableti kullandım doktorum verdi sonrada şu meşhur şurubu kullandım sonuç bu

Hangi surubu kullandin canim

Ben bi ara 44 de dustum kilo almayı cok istedim cicibebe bile yedim hatta burda konular.var ise girdim vardiyalı sisitemde calısyorum.oturarak ve sunu soyliyeyim canım sabah hic kahvaltı bile yapmıyorum yapamıyorum ogle 2 ye kadar bisey yiyemiyorum aksamdan sonra bir yemeye baslıyorum cikolata ve gece yemek okdar kilo aldıryoki suan 54 kiloyum bir iki kilo vermeye calısyorum tavsiyem aksam ve gece yemek yee ve cikolata bir anda cok fazla aldım

şu bira mayası hapı cidden işe yarıyor mu günde 6-8 yutanlar var bunun hiç mi bir sakıncası yok cidden merak ettim bu ürünü ?

Ben günde 6 adet kullandım doktorum öyle önerdi zaten ilacın üzerinde de öyle yazıyor

Sakin antidepresan kullanma vucuduna yazik edersin insani aptallastiriyor sersem sersem gezrrsin oyle

Supraktin şurup iç bak çok iştah açıyor ben 45 kiloydum boyum 1.62. Şimdi 57 kiloyum. Birde bağırsak paraziti olabilir sende . Onun için doktora git ya da eczaneden ilaç al kullan.

ya ben küçükken supraktin kullanmıştım ne için kullandım hatırlamıyorum ama çook uyku yapıyo sersemleştiriyor resmen çok fazla uyutuyor yan etki olarak kilo artışı yapıyor sadece ama antidepresan kullanımına karar verdim faydası veya zararı olursa yazarım tabi şuan kullanmıycam 1 ay sonra başlarım inş

Benmde boyum 155 36 kiloydm. benm gibi zayıf bikaç arkadaşm vardı hep beraber spraktin şuruba başladk :) bildiğinz elimzde şişeler şarapçı gibiydik ama bikaç ay snra 43 kilo oldm. ilk bikaç gün uyutuyor sürekli ama snra geçiyor. tavsiyem bir ay içip bi hafta ara verip tekrar başlayın. daha etkili oluyor

valla kilo alayım da sorun vermek olsun vermeyi çok basit bi şekilde bilirim

antidepresanla aldığın kilo yemekle aldığın kiloya benzemez bütün dengeni bozucağı için kilo veremezsin antidepresan ve kortizol kullanarak 50-60 kilo arasında gezenlerin bi kaç sene içinde 100 kiloya çıktığını biliyorum. ayrıca sağlık bilimleri mezunuyum canım. bize öğretilenlerden biri de yağ depolarının hacmini bi kere arttırırsan bi daha vücut hem o depoları doldurmak için çaba harcar. yani bi kere fazla kilo alırsan bi daha kilo vermek için bütün ömrün boyunca uğraşman gerekir.

kortizonun zararlı olduğunu su toplayarak kilo aldırdığını biliyorum. kullanmak istediğim antidepresan öyle 20 30 mg lık değil ki hem 5 mg lık falan anca.Birde sinir stres çok var bende iyi geleceğini düşünüyorum ve gerçekten çok zayıfım azcık toparlanınca bırakırım zaten inşallah

miligramına bakarak nasıl yorum yapabiliyosun ki ? farmakoloji bilgin varmı ? sana en basitinden örnek veriyim cyle başlayan 30 ve 60mglık bi ilaç var şimdi burda isim vermek istemiyorum. bi de x le başlayan 0.5 ve 1mglık bi ilaç var. ikisi de kilo aldırır ikisi de antidepresan. ve hangisi diğerinden kat ve kat daha ağır biliyomusun ? x le başlayan o 1 mglık. 2 sene eczacı kalfalığı yaptım ve dediğim gibi sağlık bilimleri mezunuyum. öylesine yazmadım buraya. bi bildiğim var ki yazdım. istersen kafana göre istediğin gibi ilaçları kullan bu ülkede zaten sağlık bakanlığının hiç bişeye tam anlamıyla elini attığı yok herkesin istediği ilacı almasına karşı herhangi bi yasa da yok. Ama zararı sana. 2 yaş var aramızda senin yaşında bende sen gibi herşeyi denemek istiyodum beni de durduran ablalarım vardı başımda. burda yazmamın tek sebebi belki benimde birilerine yararım dokunur diyedir. yanlış anlama. iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…