Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin antidepresan kullanım gibi bir hata yapma canım. İnsana bağımlılık yapıyor sersem gibi oluyorsun ve bundan sonra en ufak bir dert tasada tekrar baslama gereği duyuyorsun çünkü ilaç sakinleştiriyor seni. Kendini kontrol edemeyebilirsin bir sure sonra. Ben de zayifim sipraktin kullandim resmen ilk günden iştah açıyor çok uyku yapıyor ama alışınca geçiyor gibi. Onu dene bir ay baktin olmuyor başka bir yolunu dusunursun ama hergun ictigin taktirde kilo alma garantisi verebilirimÇok teşekkür ederim bilgilendirdigin icin ve uyarin icin bu kadar zararı olabilecegini bilmiyordum başlamam ozaman tekrardan mamalarla kilo almaya basliyayim ozaman :) iyi geceler
Sinirleriniz laçka olur ilacı bırakınca[/QUOTE
normalde de sinirliyim zaten en düşük dozuyla kullanıyorum doktor kontrolunde
Forumdaki yazıları okudum, ben de yazmak istedim. Ben de sizin gibi arkadaş tavsiyesi ile olur olmaz haplar kullandım. Aralarında kortizonlu olanlar bile vardı. İlk başlarda kilo almaya başladım, sonrasında vücudum sinyaller vermeye başladı, böbreklerimin fonksiyonu azaldı, tansiyonum çıktı, evet kilo almış ama bir o kadar da sağlıksız bir insan oldum
Sonrasında bıraktım tabi, iyi ki bırakmışım, çok kötü günler yaşayabilirmişim… Şimdi bir diyetisyene gidiyorum, hiçbir ilaç kullanmıyorum, çok da güzel kilo alıyorum. Kişiye özel bir progra yazdı diyetisyenim, çok da memnunum. Arzu ederseniz önerebilirim kızlar..
Cici bebemi:) nasıl ve ne kadar araliklarda tuketiyorsunuz peki? İse yariyormu?Ben vazgeçtim ondan düzenli kullanamihorum onu tadı kötü olunca. Bebe bisküvisine geçtim bakalm
Aynen bn de 5 kilo aldim bu yontemle halada devam ediyorumCici Bebe+sut+bal karışımı yatmadan önce tok karnına yerseniz kilo alabilirsiniz. Tabikii hergün düzenli olarak tüketilmesi gerekiyor. Ben bu şekilde 1 ayda 4 kilo aldım. Sizdede işe yarar inşaallah.