Ay masallah ne guzel bende deneyeyim bunu cicibebenin tadida guzel oluyoCici Bebe+sut+bal karışımı yatmadan önce tok karnına yerseniz kilo alabilirsiniz. Tabikii hergün düzenli olarak tüketilmesi gerekiyor. Ben bu şekilde 1 ayda 4 kilo aldım. Sizdede işe yarar inşaallah.
Bir ayda mi 5 kilo aldin canim oyleyse eger coook iyiii olur benim icindeAynen bn de 5 kilo aldim bu yontemle halada devam ediyorum
Evet cnm halada devam ediyorum ayrica aktardan bir b....x dye bir karisimda aldim baya yuklendim istahimda cok acik toparladim baya baya hirs yaptim ve sonuc aldik devamlilik cok onemliBir ayda mi 5 kilo aldin canim oyleyse eger coook iyiii olur benim icinde
Ne guzel masallah bende bal, vitamin hapi, cicibebe hepsinden yicem bu ay .Evet cnm halada devam ediyorum ayrica aktardan bir b....x dye bir karisimda aldim baya yuklendim istahimda cok acik toparladim baya baya hirs yaptim ve sonuc aldik devamlilik cok onemli
Evet cnm suan 1 kilo daha aldim hatta oldu 6 kilo :)Bir ayda mi 5 kilo aldin canim oyleyse eger coook iyiii olur benim icinde
Masallah ya :) darisi banaEvet cnm suan 1 kilo daha aldim hatta oldu 6 kilo :)
Rica etsem daha ayrıntılı anlatır mısınız neler yaptıklarınızı ? Çünkü çok ihtiyacım var da :/sporla basardım ben doktorda tavsiye etmisti onceden suan 58 kiloyum 52 den yukarı cıkamayan ben 60 a dayandım:) bide hergun iki kere muz yiyorum bununda etkisi vardır sanırım
duzenli spor yaptigim icin aldim tabi agirliklarla calisiyorum kilo vermeye yonelik degil..ben birde kalori hesaplamasi yaptim hangi besin kac kalori onlara baktim kilo almam icin kac kalori almam lazim onu ogrendim..gunde iki yumurta sabah tereyag bal sut..oglen tavuk pilav ogun aralari mutlaka muz findik ceviz gibi..yani kilo almam icin 3000 kalori almam gerekiyorsa onu tamamladimRica etsem daha ayrıntılı anlatır mısınız neler yaptıklarınızı ? Çünkü çok ihtiyacım var da :/
Anladım. İlginiz için çok teşekkürler :)duzenli spor yaptigim icin aldim tabi agirliklarla calisiyorum kilo vermeye yonelik degil..ben birde kalori hesaplamasi yaptim hangi besin kac kalori onlara baktim kilo almam icin kac kalori almam lazim onu ogrendim..gunde iki yumurta sabah tereyag bal sut..oglen tavuk pilav ogun aralari mutlaka muz findik ceviz gibi..yani kilo almam icin 3000 kalori almam gerekiyorsa onu tamamladim
Cnm 7 gunde 2 kilo fln alirsin bir ay 7 gunde aldim ben iki hafta araliklarla tartildim daha onceki sayfalara bakarsan gorursun nasil aldigimi yazdimNasıl aldın anlatır mısın canım biraz 7 günde ben senin kadar alsam süper olurdu
Kac kilosun suanNasıl aldın anlatır mısın canım biraz 7 günde ben senin kadar alsam süper olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?