Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

Bende 23 yaşındayım 2 sene önce doğum yaptım 45 kiloydum şuan 48 kiloyum..168 boyundayım bnde çooook istiyorum azcık almayı ama napım alamaıyorum

slm kızlar..ben 23 yaşında 165 boyda 53 kiloyum minyonum ya ben bacaklarım eridi aslında popom filan maşallahı vardı ayak bileklerim bile erdi onları geri istiyorum göbişe kilo istemiyorum nasıl şişmanlatıcam oraları bilmiyorum ilaç yüzünden oldu sanki eridim ben ama görüntü olarak iyiyimde şu bakları az eski haline nasıl getiririm bilmiyorum

20 yaşındayım1,63 boyundayım ve 44 kiloyum. tartılmaya korkuorum. 50-52 olsam bana yeter arkadaşlar önceden pek yemezdim şimdi erkek arkadaşım sayesınde yiyorum. ama sonuç aynı sanırım. kilo aldırıcı yönteminiz varmıdır :)

ben 15 yaşındayım kilom 43.5 boyum 155 yaa eskiden 47 kiloydum sonra bir anda kilo verdim kendi istediğimle ve yüzüm de inceldi yaa yardım edin çok korkuyorum

24 yaşındayım boyum 1.60 kilom 36 (( napcam ben ya hiç iştahım yok kilo alamıyorum sadece gram alıyorum

Son düzenleme:
bende prakten almayı düşünüyorum kilo almak için ama işim gereği sürekli ayaktayım ve bu ilaç cok uyku yapıyomuş oyüzden hala kararsızım.bide annem sürekli kullanma anlamazsın sonra kilo yapar veremezsin diyor ama bilmiyorum ya bi 5 kilo albilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…