Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

160 boyum 38 kiloyum dün diyetisyene gittim sıvı tüketme(corba, ayran vs.) dedi bol yemekten baska yapılacak bisey yok dedi

20 yasındaym unutmusm yazmayı

o zaman zayifsin canim ya...
belki yasin kucukse normal diecektim...
bende 21 yasindayim boyum 1.60 belkide 62
kilom 48 aramizda 10 kilo var...
ailede zayiflik varmi yani annen baban belki aileden gelen birseydir...

kızlar neden kilo almak istiyosunuz ki anlamıyorum? =) ne guzel zayıfsınız kilo alınca nolcak ya sonra daha da cok alırsanız? ben sahsen değil almak hala da vermek istiyorum. 166 boy 50 kiloyum

peki sen ''ayy ne zayıfsın sana hiç yemek vermiyolarmı?''
'' hiç yemek yemiyonmu sennn?''
''üflesem uçcan''
'' bele bak incecik kırılcak'' vs vs gibi tepkiler alıyomusun?
vallahi ben bu gibi lafları duymaktan sıkıldım ayrıca bedenime uygun kıyafet bulamaktan her aldığımı daralttırmak zorunda olmaktan bıktım ve kilo almak istiyorummm

ben 15 yaşıma gireli 3 ay oldu 1.62 boyum var 50 kiloyum herkes normal diyo ama hiç normal değil yediklerim göbekte kol bacak popppppppı yoooooook :26:

ben 15 yaşıma gireli 3 ay oldu 1.62 boyum var 50 kiloyum herkes normal diyo ama hiç normal değil yediklerim göbekte kol bacak popppppppı yoooooook :26:

yaş 22, boy1.70, kilo 52..
senelerdir aynı kilodayım yaa deli olucam yani az da yesem çok da yesem fark etmiyor bende..
bu aralar deli gibi yemek orum en fazla 52.4 fln oluyorum sonra hoop yine düşüyorum.. tüm karışımları denedim fayda yok.. son çare doktora gidip iştah açıcı basit ve yan etkisi olmayan bi şurup fln yazdırmayı düşünüyorum napalım artık..

ya ben normalde gayet ideal kiloda olan bi insandım haziran ayına kadar. yaşım 26 163cm kilom o zamanlar 54tü. tam idealdi yani. sonra çok zor zamanlar geçirdim erkek arkadaşımdan ayrıldım atlatamadım hala daha. depresyon tedavisi görüyorum .şu an yemekler igrendiriyo beni ve baya bi kilo verdim . 48 kiloya düştüm. ne yapıcam bilmiyorum.yemek yemekten korkar hale geldim kusarım korkusuyla offff ((((

Yaşım 24. 174 boy 50.5 kilo. Kilom uzun bir süre(son 2-3 yılda) 58-59 du, ama sağlık sorunları ve stresten dolayı birkaç ayda çok kilo verdim. İştahım kesildi, çok az yedim. Şimdi iştahım fena değil ama midem küçülmüş oldu

Merhaba;

22 yaşındayım 165 boyunda 45 kg dayım.. Bende herkez gibi az biraz kilolarımdan şikayetçiyim. Kışın yinede
kurtarılıyor da yazın felaket oluyor.. :/
Zamanında tavsiye üzerine kilo aldırıcı toz içeceklerden kullandım.Pek faydasını göremedm..

Tavsiye edebiliceğiniz bir yöntem var mı?

valla bende aynı dertten muzdarıbım ama yemek yiyebilmekten başka çözümü oldugunu sanmıorum o kılo aldırı tozlar faln da hıkaye bırakınca gerı gıdıo ıstah acmak lazım suruplar falan var ama onların pek kalıcı etkısı olacagını sanmıyorum mıde buyudukten sonra ıstemesende yıyeceksın zaten

Benimde boyum 162 kilom 45 ti şimdi son iki ayda 4 kilo aldım ve almaya devam ediyorum
arkadaşlar yemeyi kendinize iş edinmekten başka yapacağınız etkili bir yöntem yok kilo almak için

bende kansızlık tedavileri vitaminler balık yağı keçi boynuzu pekmezi herşeyi denedim, ama yeme alışkanlıklarımdan dolayı gitgide kilo veriyordum:44:
baktım etrafımdaki insanlar (bana göre) sık sık yiyor atıştırıyor, ben de istemesemde atıştırmaya başladım, meyve sevmezdim fazla fazla aralarda yemeye başladım:89: fındık fıstık artık başlarda of pof çok yedim ama gittikçe alışıyor insan

unutmayın kilo almak kilo vermek kadar stresli bişiy değil, o yüzden bir an önce harekete geçin derim
çünküüüü ay çok yedim diye suçluluk duyma gibi bi durum yok, kilo vermede bu var insanı yıpratan ve diyetlerden vazgeçiren bi durum(kendi deneyimlerimden ).

haydi kızlar, çok çok ince vücuttansa üzerine hafif biraz et her zaman daha güzel görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…