Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

bn 21 yaşındayım boyum 1.70 kilom 48-49...50lelerin altına hç düşmezdim ama bu aralar zyfladım..3-4 kilo almk istiorum ama alamıorum malesef..

boy: 1.65
kilo: 48 ((((((((( sizcede çok zayıfmıyım kızlar

Bana kızmayın ama çoğunuzun boyu kilosu bana çok normal geldi. Hatta hoş düzgün bi fiziğe sahipsinizdir bence o şekilde.
Ben 16 yaşında 1.69 boyunda 47 kiloyum ama bana ideal geliyo çevrem de beğeniyo fiziğimi ailem dışında tabi

hiç kilolu olduğumu bilmem bebekliğimin dışında 176 boyum 53 kiloyum geçen yıl diyetisyene gittim heralde bi 5 kere sormuştur eminmisin kilo almak istiyormusun diye? ama ben çok zayıfım arkadaşlarımdan bazıları oo süper manken gibisin diyo ama mutsuzum tayt felan giydiğimde bacaklarımın arasından raahtlıkla tren geçer yani ramazandan sonra tekrar bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum inşallah biraz alırım.

Kilon gayet güzel senin, almana gerek yok, cogu kadin senin kilonun rüyasini kuruyor

yasim 22 boyum 1.65 ve kilom 54. Evlendikten sonra baya kilo aldim. Evlenmeden once 47 kilo falandim ama yine kilo vermeye basladim. Bacaklarim cok ayrik duruyor. 54 kilo iyi ama bu aralar yine vermeye basladim ooof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…