ben 45 kiloydum kilo almak için çok uğraştım pekmezi çok içtim dişlerim çürüdü ama işe yaramadı doğum kontrol hapı kullanmaya başladım şimdi kıyafatlerim dar geliyor süper hemde 1 ay kullandım çok yiyordum ama nereme gidiyor yediklerim anlamıyorum hiç kilo almıyordum şimdi yemiyorum bile
sute 2 yk kari$tirip içiyorsun, tabi mutlaka kahvalti yemek vs yiceksin. ben yiyemiyordum, dut pekmezi i$tahimin açilmasina sebep oldu; $imdi 30 dk yemesem acikiyorum. eh ba$arilar
ben geçen gün ender saraç'ın programını izlerken duydum... çam fıstığı kilo yapıyormuş.. adam zayıf olanlara hergün 1 avuç yiyin dedi... bende zayıfım bende alıcam... şan fıstığıyla karıştırmıyın. çam fıstığı bu,, hani helvalara konulan...
Bir ay boyunca hergün bir avuç değil iki avuç yedim banamısın demedi.. Hiç kilo almadım.. Sadece çam fıstığıyla olacak birşey değil bu off alamıyorum kilo milo..kafamçokkarıştı
canım ben uykuya çok meyilliyim o şurubu içince hep uyuyorum
ama içtiğim zmaanlarda bana 3-4 kilo aldırdı
sen hiç prak...n şurubu denedinmi
forumda çok kullanan ve kilo alan arkidişler var
ewt yaptırdım ve demir eksiklığim büyük ölçüde varmış.demir ilaçlarıda içtim ama ne fayda tık yoko şuruptanda bır buçuk şişe bitirdim yaz geldi içemiyomaşırı uyku yapıyor sarhoş gibi oluyorum bıraktım hala aynı kilodayım çook zayıfım.ama ben yemıyorum iştahım yok.ARTIK BIKTIM HERKESİN ÇOK ZAYIFSIN DEMESINDENsenağlama düşünsene 1,65 boyundakı bırının 46 kilo olmasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?