Kilo Almanıza Yardımcı Olan Şeyleri Paylaşalım

Önceleri çok zayıftım hatta kuru zayıflardan. Boyum uzun olunca daha göze çarpıyordu. Doktora bile gittim hiç unutmuyorum doktor bana gülmüştü, bunun içinmi geldin demişti. Ama giydiklerim yakışmıyor gibiydi birde ay sen ne zayıfsın diyenlere gıcık oluyordum. Fakat yaş ilerledikçe özellikle 25 yaşından sonra almaya başladım. Şuan ideal kilomdayım. Hatta yediklerime dikkat ediyorum, ekmeği az yiyorum, ve düzenli spor yapıyorum. O zamanlar böle olcağım inan aklıma gelmezdi.
Sizde çok dert etmeyin bu konuları zamanla alnıyor zaten, şuda var eğerki yeme ve iştah sorununuz varsa spor yapabilirsiniz, spor hem kilo vermek için hemde almak için ideal dir..zemuszemus

Rozalinda dert etme diyorsun ama bak zamanında sen de dert etmişsin. Bak mesela benim fiziğim aslında harika. Biraz daha kilo alsam çok iyi olacak. Hani 90-60-90 derler ya öyle bi fizik yani 90-60-90değil ama orantılı. Göğüs ve kalçalar orantılı.. Yani böyle fiziğim varken zayıf olmam benim sinirlerimi bozuyo
Ben 46kiloydum lise bitene kadar. Sonra lise bitti ben 4 kilo aldım hareket etmediğim için. Ama boyum uzun olduğu için yetmedi 4 kilo.. Sonra dedim bu böyle olmuyor Ramazan'dan 2 hafta önce prakten dediğiniz şruptan kullandım. İştah baya açıldı. Tartılmadım ama kiloyu fark edebiliyorum. 50 kiloydum 52 kilo kesin olmuşumdur. Ama o şrup iştahımı çok açtı. Oruç tutmakta acayip zorlanıyorum.
Bir de şrup kullanmak isteyenler için bir tavsiyem gece yatarken içmeleri.. Şrup çok uyku yapıyor. Öğrenciler ve çalışanlar için çok zor olabilir. O yüzden gündüz içmeyin. Gece de içseniz etkisini gösteriyor. Ben sabah kahvaltısında 1 dilim ekmek bile yiyemeyen bir insandım. 5 dilim ekmek yemeye başladım.

Sevgili yagmurum00 yani dert etmeyin dememdeki amacım zaten birgün kilo alacaksınız, cidden sıkıntıya gerek yok manasındaydı...ben gereksiz dert etmişim işte...sağlıklı günler dilerim...

bence bu işin başı azimle başlıoo geçen yıl 43 kilodan 50 kiloya çıktım 1 ayda herbulduğumu mideme atıodum sonra bazı sorunlarım oldu kilo werdim 41 kiloya kadar düştüm 2-3 hafta içerisinde şimdi bi dietisyene gidiorum 1 ayda 2 kilo almışım hedefim yine 50 kiloya çıkmak şuan yemek yemek istemiorum ama yemek yemekten zewk alıomuşum düşüncesiyle sofraya oturuyorum ancak öle yemek yiyebiliyorum midemde yavaş yavaş genişlio böle

Çok zor da kalmadığımız sürece doğum kontrol hapına başvurmayalım arkadaşlar. Çünkü sağlıksız kilo aldırıyor. Doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlarımdan biliyorum. Hiç yemiyorlardı ama şişiyorlardı. Sağlıksız diye düşünüyorum canım. İstediğin kiloya yaklaştığın an bırak derim ben :1hug:

Hindistan cevizini kırıp kırıp yiğin hem çok yararlı hemde çok yağlı oldugu için kilo yapıorrrrr :))

ben geçen gün ender saraç'ın programını izlerken duydum... çam fıstığı kilo yapıyormuş.. adam zayıf olanlara hergün 1 avuç yiyin dedi... bende zayıfım bende alıcam... şan fıstığıyla karıştırmıyın. çam fıstığı bu,, hani helvalara konulan...

sute 2 yk kari$tirip içiyorsun, tabi mutlaka kahvalti yemek vs yiceksin. ben yiyemiyordum, dut pekmezi i$tahimin açilmasina sebep oldu; $imdi 30 dk yemesem acikiyorum. eh ba$arilar

Ben sütle pekmezin karıştırılmaması gerekiyor die okumuştum sitede hangısi doğru

Bir ay boyunca hergün bir avuç değil iki avuç yedim banamısın demedi.. Hiç kilo almadım.. Sadece çam fıstığıyla olacak birşey değil bu off alamıyorum kilo milo..kafamçokkarıştı

Bir ay boyunca hergün bir avuç değil iki avuç yedim banamısın demedi.. Hiç kilo almadım.. Sadece çam fıstığıyla olacak birşey değil bu off alamıyorum kilo milo..kafamçokkarıştı

canım ben uykuya çok meyilliyim o şurubu içince hep uyuyorum
ama içtiğim zmaanlarda bana 3-4 kilo aldırdı
sen hiç prak...n şurubu denedinmi
forumda çok kullanan ve kilo alan arkidişler var

canım ben uykuya çok meyilliyim o şurubu içince hep uyuyorum
ama içtiğim zmaanlarda bana 3-4 kilo aldırdı
sen hiç prak...n şurubu denedinmi
forumda çok kullanan ve kilo alan arkidişler var

canım kullandım ben o şurubu.. :)
3 yıl önce 4 kilo almıştım..
Şimdi kullanamıyorum o şurubu..
Antidepresan kullanıyorum çünkü.. Haplar acayip uyku yapıyor zaten.. şurubu da kullansam yerimden hiç kalkamam..

kuru incirin içine anason koyup yemekte kilo aldırıyormu.deneyen var mı

Mehtapcım bide düşünsen 172 boyunda birinin 45 kilo olmasını yürüyen iskelet gibiyim.Hele kollarım her yemekten sonra eşim kürdan niyetne kullanıyo :)

1 60 boyla 41 kiloda çok da iskelet değilmişim ben o zaaman boşuna mı aldım kiloları:)

ben sanırım yeteri kadar kilo aldım arkadaşlar...hem de fırında makarna yiyerek
şaka bi yana..hamurişi kilo aldırıyor. sık yenildiği zaman ama...şöyle beşamel soslu hatta sosun içine bir paket de krema konularak yapılmış kıymalı ya da tavuklu mantarlı bir fırında makarna hele de üstünde bol kaşar varsa..hmmm m yeme de yanında yat diyenler halt etmiş..yatılır mı be:))
(açmadı mı iştahınızı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…