• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almanıza Yardımcı Olan Şeyleri Paylaşalım

aktarcıya gittim kilosunu 40 ytl diyo karadut pekmezinin baya pahalıymışsempatiksalakcinni

keşke aktarcı bi sevgilim olsaydı kilo olmak için dükkanı öğütürdüm beleşe :dance::dance::dance::1closedeyes:

valla tam anlamıyla afedersiniz ama hayvan gibi yemek yemek bana kilo aldırdı
hemde 2 ayda 5 kilo almıştım geçen sene bi ara iştahım çok açıktı ve yemeklerin yanında sürekli ekmek
yerdim her yemekte 3-4 dilim ekmek yiyordum.okulda sürekli ekmek arası bir şeyler götürüyodum ve 5 kilo aldım.ama sonra yaz geldi, sıcaklarda iştahım kapandı yemek görünce kuscak gibi oluyodum ve kiloları verdim...:(

aktarcıya gittim kilosunu 40 ytl diyo karadut pekmezinin baya pahalıymışsempatiksalakcinni

keşke aktarcı bi sevgilim olsaydı kilo olmak için dükkanı öğütürdüm beleşe :dance::dance::dance::1closedeyes:

super fıkır once sevgılı yap sonta tombiş ol ama benımkı bılgısayarcı anca kılo al der bide kendi göbişini vermez ama ben alcam komık oluomusuz bende sen ver dıom komedıyız yaolumunekankayizsmile

super fıkır once sevgılı yap sonta tombiş ol ama benımkı bılgısayarcı anca kılo al der bide kendi göbişini vermez ama ben alcam komık oluomusuz bende sen ver dıom komedıyız yaolumunekankayizsmile

benimkide iç giyim işletmecisi
allahtan dergilerdeki kızlar hep çiroz ya onları görüp bişey söylemiyor manken gibisin diyor ama kayın valide ve bütün sülaleleri ayy çok zayıfsın diyo
hepsine dalasım geliyoo o andaÇok üzgünüm çoook

biz tercihlerimizi yaptık zayıf ve yapmayan arkadaşlar aktarcı bulsunlar delikafadulden
diğer bir topikte arkadaş yanlış hatırlamıyosam 7-8 kilo almış sporcu içeceğiyle bende onu denicem istersen sende oraya gel belkim birlikte kilo alırız olumunekankayizsmile

ben geçen yaz tam 15 kilo birden vermiştim, 58den 43e düşmüştüm. herkes kilo al kilo al bu halin ne deyip duruyordu. gaza geldim, zaten sağlığım da feci bozulmuştu, alayım dedim. yatmadan önce yenilen abur cuburların çok faydası oluyor :) yemeğin üstüne 2 paket bisküvi falan yiyordum, doymak nedir unutmuştum resmen. benim 'kilo alamamak' gibi bi derdim yoktu gerçi, abur cubur da bilmediğiniz şey değildir ama söyleyeyim dedim :) verdiğim 15 kilonun tamamını geri aldım:1ninca:

ben geçen yaz tam 15 kilo birden vermiştim, 58den 43e düşmüştüm. herkes kilo al kilo al bu halin ne deyip duruyordu. gaza geldim, zaten sağlığım da feci bozulmuştu, alayım dedim. yatmadan önce yenilen abur cuburların çok faydası oluyor :) yemeğin üstüne 2 paket bisküvi falan yiyordum, doymak nedir unutmuştum resmen. benim 'kilo alamamak' gibi bi derdim yoktu gerçi, abur cubur da bilmediğiniz şey değildir ama söyleyeyim dedim :) verdiğim 15 kilonun tamamını geri aldım:1ninca:

ne güzel en azından iştahın varmış yiyesin varmış bizim iştah kapalı sanki miğdemize kelepçe takmışlar guclubacismile

benimkide iç giyim işletmecisi
allahtan dergilerdeki kızlar hep çiroz ya onları görüp bişey söylemiyor manken gibisin diyor ama kayın valide ve bütün sülaleleri ayy çok zayıfsın diyo
hepsine dalasım geliyoo o andaÇok üzgünüm çoook

biz tercihlerimizi yaptık zayıf ve yapmayan arkadaşlar aktarcı bulsunlar delikafadulden
diğer bir topikte arkadaş yanlış hatırlamıyosam 7-8 kilo almış sporcu içeceğiyle bende onu denicem istersen sende oraya gel belkim birlikte kilo alırız olumunekankayizsmile

tamam gelirim ayıp ettin sukutama orası nerede sorma benimde kayınvalde adayım şu an nişanlıyız ondan ole dıom kilo al derlerdi yıllar once sımdı sus pus oldulara ama gorumcem kılo vermeye calısıo bana 45 olsan super dıo eskıden begenmezlerdi şimdi gozlerıne grdım nası oldu bılmıomkaydirigubbakcemile3:emir_bebek:benimkide pes etti devamlı yedirio almıorum nası oluo bu dio benımde saclarım cok uzun ve gurdur saclarına gıdıo bence dıo muammabayanssulusmile

Ben su içiyorum o yüzden bile kilo alıyorum :) bünyeleri değişebilsek bi müddet keşke..
Ben hamilelikte çok kilo almıştım ama o da size uymaz sanırım :)

tamam gelirim ayıp ettin sukutama orası nerede sorma benimde kayınvalde adayım şu an nişanlıyız ondan ole dıom kilo al derlerdi yıllar once sımdı sus pus oldulara ama gorumcem kılo vermeye calısıo bana 45 olsan super dıo eskıden begenmezlerdi şimdi gozlerıne grdım nası oldu bılmıomkaydirigubbakcemile3:emir_bebek:benimkide pes etti devamlı yedirio almıorum nası oluo bu dio benımde saclarım cok uzun ve gurdur saclarına gıdıo bence dıo muammabayanssulusmile

hehe tabi kendileri tosuncuk gibi olunca seni manken gibi görünce içleri gitmiştirkaydirigubbakcemile3

canım topic şurası can bi incele derim

Başaranlar ve nasıl başardıklarııı :))) - Sayfa 7 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

ekmek,bol bol ekmek salatayı bile ekmekle yemek, gece yatmadan önce ekmek arası bişiyler yemek çok kilo aldııryor..

aslında bu metobolizma hızına bağlı bişe eğer metobolizma hızlı çalışıosa ne kadar yersen ye kilo alınamıyo maalesf ben diyetisyenden de umudu kestim gelecek ay şişmanlam haplarına başvurcamm:(

Ben de ne zaman burger kingten yesem kilo alıyorm bi zamanlar drshane çkslarında hep yiyoduk fast food kötü ama 3 4 kilo aldım ozamanlar..Yine dershane basladı :D

o prakteni allah nası bliosa öle yapsın okula gtmeden önce 2 kaşk içmştm oklda akşma kadan uyudum:uhm:

ayy cicim o şurubu okula gitmeden önce içilir mi sırnaşık şey onu yatmadan önce geceleri içeceksın ben 2. şişedeyim hala bi fark yok ve okadrda uyuyorum bence bu iş metebolizma meselesi oda bende mükemmel çalışıyor :a015:

ayy cicim o şurubu okula gitmeden önce içilir mi sırnaşık şey onu yatmadan önce geceleri içeceksın ben 2. şişedeyim hala bi fark yok ve okadrda uyuyorum bence bu iş metebolizma meselesi oda bende mükemmel çalışıyor :a015:

canım ben praktenle kilo aldım ama evlilik stresi yüzünden geri verdim
kan tahlillerini hiç yaptırdınmı

ben son bir yılda 6-7 kg aldım.
bunun nedeni stres ortamından uzaklaşıp mutluluk hormonunun fazla çalışmasına bağlıyorum
mutluluk kilo aldırır derler.
bunun yanında akşam yemeklerini 9-10 arası yemenin de büyük etkisi olduğunu düşünüyorum
başarılar =)

canım ben praktenle kilo aldım ama evlilik stresi yüzünden geri verdim
kan tahlillerini hiç yaptırdınmı

ewt yaptırdım ve demir eksiklığim büyük ölçüde varmış.demir ilaçlarıda içtim ama ne fayda tık yok :( o şuruptanda bır buçuk şişe bitirdim yaz geldi içemiyomaşırı uyku yapıyor sarhoş gibi oluyorum bıraktım hala aynı kilodayım çook zayıfım.ama ben yemıyorum iştahım yok.ARTIK BIKTIM HERKESİN ÇOK ZAYIFSIN DEMESINDENsenağlama düşünsene 1,65 boyundakı bırının 46 kilo olmasını.

168 e 41 kiloya kadar düştüm ama tamamen psikolojik meselesi... şimdi nebulursam yiyorum özellikle ekmeğe yükleniyorum 2 kilo aldım. gece yatana kadar bişiler yemeye çalışıyorum kuruyemiş, pasta,börek . tok olsanız dahii zorlayın kendinizi çünkü bizim mideler küçülmüş sabitlemiş artık kendini durması gereken noktayı biliyor. işte biz midemizi büyütmeliyiz ki doymayalım yiyelim yiyeşim doymayalım.(opuyorumnanaktan

Back