ve gelelim beslenme programıma
sabah ana öğün 08.00
-------------------
4 adet yumurta +tahin pekmez yiyebildiğiniz kadar+1muz
ballı polen 1 su bardağı süt ile karıştır (poleni aktarlardan bulabilirsiniz)
ve kahvaltıda peynir vs vs ne varsa tıka basa yamak önemli değil yeterki günlük kaloriyi al. o yüzden fazla yiyemiyorsanız öğün sayısı artacak ara öğün 11.00
-----------------
yulaf ezmesi olur süte karıştırarak yiyebilirsiniz veya arı 7 vitaminli bebek maması olur bu 1,5ytl 300gr bunun 100gr yeterli olur hazırlanışı var kutusunda elma,muz ,kiwi bu meyvalardan biri olabilir meyvede sınır yok yiyebildiğiniz kadar bide +olarak yiyebilirseniz bir tabak yoğurt içine ekmek veya buna benzer şeyler doğrayabilirsiniz şekerde koyabilirsiniz. öğlen ana öğün 13.00
-----------------
bir porsiyon pilav (pirinç veya bulgur) veya makarna +yanında tavuk 100ila 200gr dan az olmasın kendinizi kandırmayın veya tavuk yerine balık ton balığıda olabilir bir büyük kutu ortalama 112 gr geliyor +salata yanında ayran kola ile vedalaşın kola vücuttaki amino acid leri öldürür ve şişkinlik yaptığı için yemek yiyemezsiniz pilav ve tavukta sınır yok ben bir porsiyon dedim ama yiyen 5 te yiyebilir 1 porsiyon minimum ara öğün 16.00
-----------------
bir kase yoğurt ve haşlanmış patates 2 veya 3 tane bunu işyerine bile götürebilirsiniz kaşarlı ve bol salamlı bir sandiwiçte olur ama en az yarım ekmek olmalı bide günde mutlaka 1 veya 2 tane çikolata metro veya albeni tercihimdi ben 16.00 dan sonra 3 saat bir şey yemeden idmana giderim idmana gireceğiniz günler de yemeğinizi idmanda 2 veya 3 saat önce yemiş olmalısınız tok karnına idmanı uzmanlarda tavsiye etmiyorlar siz de artık kendinize göre idman saatinizi ayarlarsınız bu size kalmış ve 3 günden fazla gitmeyin kilo almak için bu da bir şart idaman 18.30 başlar ve 19.30
da biter 1 ve kurt gibi acıktırır bu sizi bu nokta çok önemlidir mutlaka 40 dk içerisinde vücuda protein ve karbonhidrat vermelisiniz en kısa zamanda weight gainer karbonhidrat tozu burada işe yarar -----------------------------------------------------------------------------------------------------
idman sorası ana öğün20.00karbonhidratı içtiniz veya yerine mısır nişastası (bununla ilgili bir konu var nasıl içebilirsiniz sanırım eyeseeyou bu konuda yardımcı olur)
tekrar yemeğe dönelim
1porsiyon makarna veya pilav (bunlar ucuz yemeklerdir)yanında kırmızı et veya tavuk veya balık tüketebilirsiniz+ayranve salata iştahınızın artması konusunda bir tavsiye salatayı kendiniz hazırlayın sevdiğiniz bir şarkı eşliğinde yiyebildiğiniz kadar yemek tabi en az 100 ila 200 gr dan az olmayacak tavuk balık veya kırmızı et
-----------------------------------------------------------------------------------
bu işin bir püf noktasıda dinlenmek uykunuza çok özen göstermelisiniz dinlenmekte spor yapmak kadar önemlidir.Çok önemli hemde çünkü vücut uykudayken gelişir bir arkadaşımıda dediği gibi ne kadar çok uyursan okadar çok gelişirsin tabii bu öylesine söylenmiş bir laf asıl olan belli saatler vardır v.gelişimi için ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
son öğüne gelince bunu yatmadan 1 saat önce yapsanız olur 21.00 veya 21.30 gibi
bolca meyve elma muz vs vs sebze salatalık domates veya haşlanmış patates olabilir 2 veya 3 adet ve sütü ihmal etmeyin süte polen karıştırıp için ve mutlaka 22.00 veya 22.30 da uyumuş olun-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bide yapabilirseniz gece saati kurup 1 bardak polenli süt için tekrar yatın bunu yatmadan hazırlayabilirsiniz baş ucunuza koyun hazırlanışı sütü ısıtıp içine pekmez veya bal 1 veya 2 yemek kaşığı ve içerisine 1 yemek kaşığı polen mikserde iyice çırpın ve koyarsanız iyi olacağından eminim 1 muz içine mikserde iyice çırpın bu program size 1 ayda 4 kg garanti eder...
bunları nasıl yiyeceğim diyorsanız spora başlayın bir nebze iştahınız açılacaktır bu işin %50beslenme%25 spor ve %25 dinlenmektir bunlara uyduğunuz taktirde 3 ayda 10 kg alacaksınız bundan eminim başka sorularınızda olursa elimden geldiğince cvplamaya çalışırım bu benim uyguladığım ve faydasını gördüğüm kendime ait programdı uygulayıp uygulamamk size kalmış arkadaşlar sizin sorununuzu eşimde yaşıyor ne yaptıysak bir türlü kilo aldıramadık ve sonunda benim ısrarımla body salonuna yazdırdım eşimi hıı şunuda söleyeyim kilo alamayan bayanlarda katılıyor çalışmalara bu yazdıgım programı eşime verdiler ayrıca bayanlarada baya fark etti topladı kendisini ayrıca çok zayıf bayan arklarım var onlarıda bir şekilde spora yönlerdirdim isterseniz deneyin size kalmış 1 ayda 4 kg garantı bol saglıklı kilolu günler opuyorumnanaktan