• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almaktan kolay ne var:)

Kesinlikle yazılanlara katılıyorum. Ama sorunum ben yemek yiyemiyorum :) bende dr gittim bu zayıflık yüzünden. demir ve çinko hapı verdi bunları iç dedi. Bir kere sabah kahvaltısı yapmadan kilo almayı unut dedi. öğün atlamayacakmışım. 3 ana öğün mutlaka olucakmış kahvaltı öğlen ve akşam yemekleri aralardada meyve gibi yoğurt gibi ara öğünler olucakmış ki midem genişlesin. Bneim sorunum yemek yiyemem yesem alıcamda. Bu arada geçenlerde tv de izledim meyvede sanıldığının aksine kilo aldırıyormuş. Özelllikle diyet yapanların yazları vazgeçilmez ikilisi karpuz ve peynir fazla tüketildiğinde kilo aldırıyormuş. Ya benim arkadaşım geceleri yemek yiyerek kilo aldı ya pudingin içine bebe bisküvisi koyup yiyordu her gün dalga geçiyordum sonra baktım ki 5 kilo almış o şekilde :)

ben de iştahsızım ama hala kiloluyum :26: çok özeniyorum size ya keşke kilo vermek değil de almak isteseydim canım ne isterse onu yerdim en azından :37:

Bir de şu yan etkisi iştah açmak olan alerji şurupları var,burda birkaç arkadaşın sorduğunu gördüm.benim 2buçuk yaşında çok iştahsız bir oğlum var,doktoru ona yzmıştı aldım,iki gün verdim bıraktım,oğlum delirdi resmen,huysuz sinirli sürekli ağlayan kabuslar görüp çığlıkla uyanan bir çocuk oldu bıraktım,şahsen tavsiye etmiyorum,ağır yan etkileri var.
Eğer içebilirseniz ilaç niyetine birkaç çorba kaşığı pekmez için,tok karnına için ki iştahınızı kapatmasın

yazdıklarınızı okuyunca ilk defa zayıf olduğum için mutlu oldum :))
hep şikayet ediyodum ama bi yandan da şükretmek lazım. istediğimizden istediğimiz kadar yiyebiliyoruz.
ama tabi aşırı zayıflık da aşırı şişmanlık gibi kötü. orta yolu bulmak lazım.
zayıflığın en kötü yanı, kadına benzer bi haliniz kalmıyo. kalça, gögüs, bacak,kol hiçbişey yok. ve sadece bende mi böyle bilmiyorum tüyler çok çabuk uzuyo, zayıflıktandır diye düşünüyorum.
bi 10 kilo alayım başka bişey istemiyorum. belki o şurubu kullanmaya başlarım. çünkü fazla uyumak da kilo aldırıyo diye biliyorum. ilaç hem uyutup hem iştah açıyomuş.
onun yanında bebe bisküvisine de tekrar başlarım belki. geçen yıl yaptığımda 4 kiloya yakın almıştım. ramazanda bıraktım, acayip iştahım kapandı. tekrar gitti o kilolar.
artık kilo almak istiyorum. inşallah olur.

Back