Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasi kullandın mi canım işe yaradı mı bende kilo almak için ugrasiyorumMerhabalar 19 yaşında 154 boyunda 38 kilo bir kızım bu durum beni uzun zamandır rahatsız ediyor aslında doktora gittim herhangi bir sağlık problemim yok sadece stresten dolayı kilo alamıyorum hatta veriyorum bombax adında bir ürün aldım iştahım yok onunla destekleyerek midemi büyütmek en azından 45 kiloyu görebilmek istiyorum kilo almakla ilgili tecrübesi önerisi olan varsa yoruma mutlaka bekliyorum ayrıca benim gibi kilo almak isteyen varsa yine yorum bırakması yeterli birbirimizi darlayarak bu yolda birbirimize arkadaş olarak alabiliriz diye düşünüyorum
Merhabalar 19 yaşında 154 boyunda 38 kilo bir kızım bu durum beni uzun zamandır rahatsız ediyor aslında doktora gittim herhangi bir sağlık problemim yok sadece stresten dolayı kilo alamıyorum hatta veriyorum bombax adında bir ürün aldım iştahım yok onunla destekleyerek midemi büyütmek en azından 45 kiloyu görebilmek istiyorum kilo almakla ilgili tecrübesi önerisi olan varsa yoruma mutlaka bekliyorum ayrıca benim gibi kilo almak isteyen varsa yine yorum bırakması yeterli birbirimizi darlayarak bu yolda birbirimize arkadaş olarak alabiliriz diye düşünüyorum
Merhaba. Piyasada o kadar çok var ki bu bombax denilen üründen hangisi gerçek yardımcı olurmusunuz.2008-2015 yılları arası 42-45 kilo arasında gidiyordum. Boy 1.70. Bir türlü kilo alamıyordum. Daha sonra doktor tavsiyesi ile bombax aldım. 3 ay aralıksız sabah ve akşam tok karnına vişne suyuna karıştırıp içtim. Ama hiç içmemezlik yapmadım atladığım günde yoktur okadar takmıştım kafaya. 3 ayın sonunda 54 kiloydum göbeğim vardı benden mutlusu yoktu hatta beni görenler tanıyamıyordu. ürünü kuzenimede önerdim 2 ay sonra görüştüğümüzde oda kilo almıştı
Doktorlar asla bombax denen tozu önermezler2008-2015 yılları arası 42-45 kilo arasında gidiyordum. Boy 1.70. Bir türlü kilo alamıyordum. Daha sonra doktor tavsiyesi ile bombax aldım. 3 ay aralıksız sabah ve akşam tok karnına vişne suyuna karıştırıp içtim. Ama hiç içmemezlik yapmadım atladığım günde yoktur okadar takmıştım kafaya. 3 ayın sonunda 54 kiloydum göbeğim vardı benden mutlusu yoktu hatta beni görenler tanıyamıyordu. ürünü kuzenimede önerdim 2 ay sonra görüştüğümüzde oda kilo almıştı
O zaman sebze yemeklerinin salataların içine ceviz fıstık vs katmaya başlayabilirsiniz. Kuruyemişler hem kilo aldırıyor hem de besin değerleri yüksek.Olurr bugün rekor kırdım 43.8 allaah hedefe yaklaşıyorum Diyet listeni çok merak ettim sebze felansa hiç sıkıntı yok hep yerim Nasıl grup kurucaz kuralımm
canım senin kitle endeksin 20 çıkıyor aslında aşırı zayıf sayılmazsın evet 2 birim daha yükselde indeksin iyi olur ama bence kalorili gıdalar tükettiğin müddetçe kilo alman zor olacağını sanmıyorum. ayrıca spor yaparak uygularsan bunu şekillenerek kilo alırsınKizlar ben 29 yasindayim
158 boyundayim ve 47-48 kilolarda geziniyorum
Varsa diyetisyen listeniz bana da iletir misiniz?