Selam kızlar bu kilo alma işine bende başladım
Bayram bitiminde görümcemin alttan alttan 'zayıflıktan bayramda giydiklerin hiç yakışmamıştı "demesinden sonra!
Aşırı gaza geldim 1 yasında bebegm var doğumdan sonra cok zayıfladım hala emziriyorum. Gündüz kahvaltı yapmıyodum akşama kadar ac ac dolasıyodum. Ekmek zaten unutmuşum tadını. 52-55 kilo olmak istiyorum o kilo tam yakısıyor yüüzm tombis oluyor. Bekarken öyleydim. Yesem kilo alıyorum ama yiyemiyorum. Hersey var ama yiycek bişey bulamıyorum, üseniyorum..
Suan yüzüm kücücük burnum kocaman kaldı 43 kiloyum hiç istahım yok
Mesela bugunki menümü anlatıyım sizce kilo alır mıyım bu gidisle.
11 gibi uyandım yarım ekmek arasına 2 yumurta ile patatesli kaşarlı omlet yapıp yedim.
1 gibi 25 cici bebe 2 yemek k. Bal ile sütü karıstırıp yedim.
Şimdide 1 tane biber dolması, 1 tabak kaşarlı erişte (ekmek ile)
Yiyorum. Yatmadan önce tekrar cici bebe ve erişte yicem. Diğer gunlerde buna benzer şekilde. Zorluyorum kendimi.
Sizce kurban bayramına kadar istediğim kiloya ulasır mıyım?
Ailem bile sana noldu böyle zayıf kücück kalmışsın diyor
Bayram bitiminde görümcemin alttan alttan 'zayıflıktan bayramda giydiklerin hiç yakışmamıştı "demesinden sonra!
Aşırı gaza geldim 1 yasında bebegm var doğumdan sonra cok zayıfladım hala emziriyorum. Gündüz kahvaltı yapmıyodum akşama kadar ac ac dolasıyodum. Ekmek zaten unutmuşum tadını. 52-55 kilo olmak istiyorum o kilo tam yakısıyor yüüzm tombis oluyor. Bekarken öyleydim. Yesem kilo alıyorum ama yiyemiyorum. Hersey var ama yiycek bişey bulamıyorum, üseniyorum..
Suan yüzüm kücücük burnum kocaman kaldı 43 kiloyum hiç istahım yok
Mesela bugunki menümü anlatıyım sizce kilo alır mıyım bu gidisle.
11 gibi uyandım yarım ekmek arasına 2 yumurta ile patatesli kaşarlı omlet yapıp yedim.
1 gibi 25 cici bebe 2 yemek k. Bal ile sütü karıstırıp yedim.
Şimdide 1 tane biber dolması, 1 tabak kaşarlı erişte (ekmek ile)
Yiyorum. Yatmadan önce tekrar cici bebe ve erişte yicem. Diğer gunlerde buna benzer şekilde. Zorluyorum kendimi.
Sizce kurban bayramına kadar istediğim kiloya ulasır mıyım?
Ailem bile sana noldu böyle zayıf kücück kalmışsın diyor