Kilo almak istiyorum

kilo almaya çalışıyorum hatta bunun için geceleri gereksiz yere yemek yiyorum ancak hala alamıyorum. Stresten sebep kilo veriyor olabilirim ama bir yolu Olmalı bunun . Çok deli bana 4 kilo saldırabildikleri bir Yöntem gösterebilecek biri var mıı

CANIM SEN O ADAMLA ÇALIŞTIĞIN SÜRECE KİLO ALAMAZSIN GİTGİDE ÇÜRÜRSÜN BENDEN SÖYLEMESİ

arkadaşlar hayatım boyunca zayıf bir insan oldum zaten boyum da 1.76 uzun da olunca zayıflık daha da dikkat çekiyor. o yüzden diyetisyene gittim ve o dönem 9 kilo almıştım. yaptırdığı şeyi temel olarak yazıyorum size şimdi.

• mutlaka 3 ana öğün ve 3 ara öğün yiyoruz.
  • normal öğünlerimde çok fazla şey değiştirmemişti sadece her öğün 1 dilim ekmek yedim. (makarna - pilav varsa ekmek yerine geçiyor)
  • her sabah kahvaltıda süt içtim mutlaka.
  • kahvaltı ve öğle yemeği sonrası olan ara öğünlerde meyve yiyoruz ben en çok muz yiyordum çok sevdiğim için (iki hurma da bir porsiyon meyve sayılıyor ya da 4 kuru kayısı bazen çok aç değilsek onları yemek daha kolay oluyor ufak ufak) , yanında mutlaka ceviz, badem yiyoruz.
  • akşam yemeği sonrası olan ara öğünde tatlı yiyoruz.
  • ve gece yatarken yine süt içiyoruz.(eğer yeriniz varsa bu sütle bebe bisküvisi yerseniz o da çok kalori)
ilk başta 6 öğün yapmak zor geliyor ama biraz kendinizi zorlarsanız bir süre sonra daha öğün vakti gelmeden acıkmaya başlıyorsunuz. ben diyete başladığımda 46 kiloydum zaten ayılıp bayıldığım için doktora gittik. bittiğinde 55 kiloydum. ama kiloyu hep popişten aldığım için diyeti bıraktım daha çok almıyım diye :) şimdi 51 kiloyum pilatesle bir yine bunları uyguluyorum hedefim 56.

O iş öyle olsa ben alırım suan kalorıye göre yıyorum mesela 3 ögün derken ben 3 ögün sebze yemeklerı yıyorum kı en az kalorı onlarda var.öyle ekmeksız vs 3 ögünle olucak iş degılmıs gercekden onu çözmem geç oldu ama artık.şuan ben kalorıye tabiiii bi şekılde yemek yiyorum hem saglıklı seyler hemde sevdıgım şeyler ama artık kendımı bi dengeye oturturdum 4 gün oldu yapıyorum ve bırakmıycam bu uyguladıgımı.evet arkadaslar acı gercek bi insan kılo alması için günlük kalorı mıktarından fazlasını yedımı alıyor.

X