Kilo almak istiyorum

ay keşke kilo takviyesi olarak insandan insana bi teknoloji geliştirselerde bendekileri sana verebilseydim.

Hic kilo alamıyordum bu yasıma kadar hatta 3 senedir kilom bir gram azalmadı veya artmadı.Diyetisyene gidip inanılmaz derecede alıyorum hemde tam istedigim gibi.Bence hic ugrasmayın gidin durumunuz varsa.Size bir tavsiye veriyim kendi diyetimden sürekli kuru kayısı badem fındık yiyorum

170 boy 47 kiloydum hep. Sadece hamileyken 13 kilo alabildim. Ne kadar uğraşsamda doğumdan sonra hepsi gitti. Şu anda 49 kiloyum. Günde 1 ekmek yiyorum abur cuburu saymıyorum bile. Sanırım emzirdiğim için kilo alamıyorum. Doğumdan sonra ne kadar güzeldi. İlk 2 ay 55 kiloydum.

Gunde 1 ogun eymek yemek cok yanlis , kilo al alma mutlaka bu aliskanligi degistirmelisin once derim.

Zannimca yemek yemekle aran pek yok, sevmiyorsun ?

Gunde 3 ogun yemeye kendini zorlayarak basla derim ben, once bu sagliklsiz aliskanligi degistir.

Kilo almak kolay ama saglikli bicimde yapmak zor:) Spor yaparsan istahin acilir, yuruyus yap mesela, eve geldiginde acikmis olursun. Sporsuz yemek, aldigin kilolari yag yapar , onun yerine kas kazanmaya calis derim.

Bende hepinizi pıçaklamak istiyorum şuan:-) şaka bir yana evlenene kadar çöp gibiydim,zorla bir ekmek sandviç yapardim,iki çift tayti üst üste giyer kotu onlarin üstüne giyerdim,lise boyunca hiç ten rengi çorap giyemedim bacaklarim kürdan gibiydi,cocuk reyonundan giyerdim..iki doğum yaptım ikisindede 7şer kilo aldım hepsini hastanede bıraktım kilolarımin....şimdi ise balık etliyim resmen gram gram veriyorum metabolizmam durdu...yaş ilerledikce böyle oluyor heralde...hiç üzülmeyin aksine tadını cikarin...:-)

167 ye 51 az değil ki,53-55 de olur ama fazlası da bilmiyorum nasıl durur.

Uyumadan önce yemek yersen kilo alırsın çok rahat bir şekilde. Bir de yemegi hızlı ye.

evlenip çocuk yapın en sağlam kilo aldırıcı yöntem..

Vallahi bende almak istiyorum dogumda yaptm ama yok hepsi eridi gitti:KK43:istahli insanlara oyle ozeniyorumki löp löp yiyorlar keske bende oyle olsam :63:

bence beslenme uzmanıyla görüşmelisin.sağlıksız kilo almaya çalışma.en güzel uygulamayı beslenme uzmanı verir sana.belkide kilo almanı engelleyen bir rahatsızlığın vardır.test,tahlil ne gerekiyorsa yaparlar
Sanırım dogru söylüyorsun. Grip oldugumda doktora gitmiştim ve kilo almamı vücut direncimin az oldugunu söylemişti. Diyetistene mi gitmem gerekir bu durumda

genellikle günde tek öğün yiyormuş, zaten kilo alamaz, aksine zayıflar
ben de bir ara öyle bir tempoya girmiştim ki neredeyse tüm gün aç duruyordum, 1 haftada 5 kilo vermiştim

konu sahibi bir yerde 1,67 boy yazmışsın bir yerde 1,76 hangisi doğru?
1,67 boyum. Yanlıs yazmısımdır pardooon

Gunde 1 ogun eymek yemek cok yanlis , kilo al alma mutlaka bu aliskanligi degistirmelisin once derim.

Zannimca yemek yemekle aran pek yok, sevmiyorsun ?

Gunde 3 ogun yemeye kendini zorlayarak basla derim ben, once bu sagliklsiz aliskanligi degistir.

Kilo almak kolay ama saglikli bicimde yapmak zor:) Spor yaparsan istahin acilir, yuruyus yap mesela, eve geldiginde acikmis olursun. Sporsuz yemek, aldigin kilolari yag yapar , onun yerine kas kazanmaya calis derim.
Malesef pek düzenli bir hayatım yok. Okulum var ev vs ama yazılanlardan cıkardıgım en büyük ders gercekten yemek düzenini oturtmam gerekiyor. Acıktıgımı hissettigiöde yemezsem sonra amaan deyip yemeden yataga girenlerdenim :) bundan snra düzenli bir yemek zamanlaması birin i hedefim öyleyse

Spora gidin. Spordan hemen sonrada bol bol protein alın.
Benim çevremde böyle kilo alanlar oldu :) Spor salonlarında beslenme uzmanı ve sağlık danışmanı da oluyor genelde onlar sana ne yapacağın hakkında bilgi verirler.

Spora gidin. Spordan hemen sonrada bol bol protein alın.
Benim çevremde böyle kilo alanlar oldu :) Spor salonlarında beslenme uzmanı ve sağlık danışmanı da oluyor genelde onlar sana ne yapacağın hakkında bilgi verirler.
Vakit vakit vakit :)) su okulum bittginde hersey düzene girecek gibi duruyor ahah tesekkürederim herkesse yorumları içinnnn ☺️☺️☺️

Bu yemek yeme düzeniyle alakalı bir durum olmuyor bazen. Bir çok insanın metabolizmal yapısıyla alakalı. Benim çok zayıf arkadaşım var evde kendi yapıyor her gün düzenli öğünler vs ama kilo alamıyor. Bence önce doktora gidin.
Bu arada daha önce kiloluydunuz bir anda mı zayıfladınız yoksa hep mi zayıfsınız?

Valla onu bunu bılmem ben:))düzensız yemek yıyenler bıle kılo alıyor bız degıl :))su içipde kılo alandan nefret eder oldum artıkkı suda kalorıde yok anamnasıl alıyor millet anlamdım ama dün bı konu açmıs bı arkadas fatsecret dıye bi telefon programımdan bahsetmıs bakalım bugün başladım sabah tan beri yedıklerımı yazdım bu saate kadar 1500 kalorılık yemısım yatıcakdım az kalsın megerse bana 2400 kalorı lazımmıs hemen kalktım zorla bi tabak makarna 150 gr yaglı yogurt ,ıkı tane kınderpınguın ,1 tanede çikolatalı süt içtim anca doldu kalori sayımhepsını bi saat içinde yiyince tabi mideme oturdu o baska konu deneyelım bakaalım

Sanırım dogru söylüyorsun. Grip oldugumda doktora gitmiştim ve kilo almamı vücut direncimin az oldugunu söylemişti. Diyetistene mi gitmem gerekir bu durumda
evet canım diyetisyene gideceksin.vücut direncini arttırmak için keçiboynuzu pekmezi birebir.sen bi diyetisyene git,güzelce bi program belirler sana.sende ek olarak günde 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi içersin.sonrasında gelsin kilolar :kk77:

Valla onu bunu bılmem ben:))düzensız yemek yıyenler bıle kılo alıyor bız degıl :))su içipde kılo alandan nefret eder oldum artıkkı suda kalorıde yok anamnasıl alıyor millet anlamdım ama dün bı konu açmıs bı arkadas fatsecret dıye bi telefon programımdan bahsetmıs bakalım bugün başladım sabah tan beri yedıklerımı yazdım bu saate kadar 1500 kalorılık yemısım yatıcakdım az kalsın megerse bana 2400 kalorı lazımmıs hemen kalktım zorla bi tabak makarna 150 gr yaglı yogurt ,ıkı tane kınderpınguın ,1 tanede çikolatalı süt içtim anca doldu kalori sayımhepsını bi saat içinde yiyince tabi mideme oturdu o baska konu deneyelım bakaalım
ama böylede sağlıksız kilo alırsın canım.neler yemişsin öyle 1 saat içinde :KK57: dediğin gibi düzensiz yemekten kilo alınıyorsa o kilo zaten sağlıksızdır.sağlıklı kilo almak için sağlıklı beslenmek lazım

Düzenlı yemek yerdim normalde bugünlük bozdumgünde 2400 kalori yapmam lazımmış hemen programı yapayım dedım:)sağlıksız derken makarna yoğurt saglıksızmı kı?sütlü çikolata ?

X