Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım dogru söylüyorsun. Grip oldugumda doktora gitmiştim ve kilo almamı vücut direncimin az oldugunu söylemişti. Diyetistene mi gitmem gerekir bu durumdabence beslenme uzmanıyla görüşmelisin.sağlıksız kilo almaya çalışma.en güzel uygulamayı beslenme uzmanı verir sana.belkide kilo almanı engelleyen bir rahatsızlığın vardır.test,tahlil ne gerekiyorsa yaparlar
1,67 boyum. Yanlıs yazmısımdır pardooongenellikle günde tek öğün yiyormuş, zaten kilo alamaz, aksine zayıflar
ben de bir ara öyle bir tempoya girmiştim ki neredeyse tüm gün aç duruyordum, 1 haftada 5 kilo vermiştim
konu sahibi bir yerde 1,67 boy yazmışsın bir yerde 1,76 hangisi doğru?
Malesef pek düzenli bir hayatım yok. Okulum var ev vs ama yazılanlardan cıkardıgım en büyük ders gercekten yemek düzenini oturtmam gerekiyor. Acıktıgımı hissettigiöde yemezsem sonra amaan deyip yemeden yataga girenlerdenim :) bundan snra düzenli bir yemek zamanlaması birin i hedefim öyleyseGunde 1 ogun eymek yemek cok yanlis , kilo al alma mutlaka bu aliskanligi degistirmelisin once derim.
Zannimca yemek yemekle aran pek yok, sevmiyorsun ?
Gunde 3 ogun yemeye kendini zorlayarak basla derim ben, once bu sagliklsiz aliskanligi degistir.
Kilo almak kolay ama saglikli bicimde yapmak zor:) Spor yaparsan istahin acilir, yuruyus yap mesela, eve geldiginde acikmis olursun. Sporsuz yemek, aldigin kilolari yag yapar , onun yerine kas kazanmaya calis derim.
Vakit vakit vakit :)) su okulum bittginde hersey düzene girecek gibi duruyor ahah tesekkürederim herkesse yorumları içinnnnSpora gidin. Spordan hemen sonrada bol bol protein alın.
Benim çevremde böyle kilo alanlar oldu :) Spor salonlarında beslenme uzmanı ve sağlık danışmanı da oluyor genelde onlar sana ne yapacağın hakkında bilgi verirler.
evet canım diyetisyene gideceksin.vücut direncini arttırmak için keçiboynuzu pekmezi birebir.sen bi diyetisyene git,güzelce bi program belirler sana.sende ek olarak günde 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi içersin.sonrasında gelsin kilolarSanırım dogru söylüyorsun. Grip oldugumda doktora gitmiştim ve kilo almamı vücut direncimin az oldugunu söylemişti. Diyetistene mi gitmem gerekir bu durumda
ama böylede sağlıksız kilo alırsın canım.neler yemişsin öyle 1 saat içinde dediğin gibi düzensiz yemekten kilo alınıyorsa o kilo zaten sağlıksızdır.sağlıklı kilo almak için sağlıklı beslenmek lazımValla onu bunu bılmem ben:))düzensız yemek yıyenler bıle kılo alıyor bız degıl :))su içipde kılo alandan nefret eder oldum artıkkı suda kalorıde yok anamnasıl alıyor millet anlamdım ama dün bı konu açmıs bı arkadas fatsecret dıye bi telefon programımdan bahsetmıs bakalım bugün başladım sabah tan beri yedıklerımı yazdım bu saate kadar 1500 kalorılık yemısım yatıcakdım az kalsın megerse bana 2400 kalorı lazımmıs hemen kalktım zorla bi tabak makarna 150 gr yaglı yogurt ,ıkı tane kınderpınguın ,1 tanede çikolatalı süt içtim anca doldu kalori sayımhepsını bi saat içinde yiyince tabi mideme oturdu o baska konu deneyelım bakaalım