Kilo almak istiyorum..

bende zayıfım ama ilaçlara güvenemiyorum. sende almadan önce bir düşün istersen.
doktora gittiğini söylemişsin sana ilaç vermedi mi?

bende zayıfım ama ilaçlara güvenemiyorum. sende almadan önce bir düşün istersen.
doktora gittiğini söylemişsin sana ilaç vermedi mi?

hayır vermedi.diyetisyenler ilaç vermiyolar,diyet yazıyolar yalnızca.onu da uygulamak kolay olmuyo tabi.doktoruma sordum bu ilacı,antidepresan olduğu için kullanmamın zarar verebileceğini söyledi.ama yine de aklımda.

ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordum artık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana

arkadaşım ayrı konulara aynı cevabı yapıştırıp durmuşsun yardımcı olmak istiyorsan nasıl başardığını yazsaydında bu konuda sıkıntısı olanların vaktini çalmasaydın

üç ay sonra abimin düğünü var aşırı zayıfım ve güzel görünmem için acil kilo almam gerekiyor.bu konuda deneyimi olanlar varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum.
canım ben senelerdir bu topiklerde dolaşıp duruyorum ve artık kilo almaya başladım sigara içiyorsan boşuna hiç uğraşma alamazsın kilo 10 gündür sigarayı bıraktım tam 3 kilo aldım boyum 165 kilom 10 gün önce 45 di şimdi 49um sen düşün artık gerisini :):):)

arkadaşım ayrı konulara aynı cevabı yapıştırıp durmuşsun yardımcı olmak istiyorsan nasıl başardığını yazsaydında bu konuda sıkıntısı olanların vaktini çalmasaydın

ben herkese yardımcı olmak için bir kaç yere yazdım..bu seni neden rahatsız ediyor ki ..ben zaten ilgilenen biri olursa özelden kişinin iletişim bilgilerini ve kullandığım ürünü yazarım..detaylı açıklarım..çalmak kelimesine gelince terbiyeni bozma istersen..yorum yapacaksanda seviyeli yap..çalmak kelimesi ne çirkin bişey

sana katılıorm arkadasm. bnimde kilo problemim war ama sadece balık yaqı hapı kullandım onunda bi faydasını qöremedm ama diqer ilacları kullanmaktan korkuorm o yüsden doktora qtmeye karar werdm artk o ne derse onu uyqulıcm.d

disi_kartal_33..:18::18:ben ilgileniyoruuuuum.ilacın adını bana yazar mısın?gercekten çok ihtiyacım var

yok canım sigaram falan nedenini bilmiyorum bende ya senelerdir böyleyim işte. çok sevindim adına.bi daha da başlamazsın inşallah sigaraya

ben 46 kgydum 1 sene öncesine kadar gece yemek yiye yiye 13 kg aldım ve şuan 59 kgyum inanamıyor insan bu olaya biri banaa duba gibi olmuşsuz deyince çok mutlu oluyorum darıda size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…