üç ay sonra abimin düğünü var aşırı zayıfım ve güzel görünmem için acil kilo almam gerekiyor.bu konuda deneyimi olanlar varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum.
canım tahinle pekmezı karıstırıp yee..
hayatım ben bombax diye bitkisel bisey kullanıyorum.45 kiloydum suan da 50 oldum.1 ayda 5 kilo aldımçkullanmaya devam edersem sonum kötü olcak gibime geldi bıraktım.kesinlikle tavsiye ederim.
cnm hayat böle biz vermek için sen almak için keşke ben de almak için uğraşsaydımbalık ağı hapı al cnm fazla olmamak kaydıyla günde1 tane iç denendi kilo yapıor.bol bol somun içi ye kabuğu yeme denedi.günde 1 somun içi banko osun üzerine koyabiliyorsan dha fazla yemeye çalış.cips çikolta tatlı şekerpare ne bulursan ye günlük ye ama bi gün yiyp diğer gün yememezlik yapm düzen önmli.bi deçok hreket etme yani yediğini bi de sen yakma bence:) yaneye yat ye yat :) şaka tabide alma döneminde ayrıca spor falan yapma demek istedim..etle yoğurdu birlikte ye kırmızı et ve yoğut acayip kilo yaptı bende.tam yağlı olsun yoğuttta.ve en önemlii ta yağlı süt hergün en az 2 s bardağı iç bence kesinlikle alırsın..aklım bu kadar geliyor..yanlışım olabilir içinde ama bunlar gözlemlediklerim kio yapanlar içersinde..sağlıcakla..
Bitkisel yolu zararsız yolu var mı bu hapların emin değlim kullananlar tavsiye etmiş ama tabi zararlı bişy olsa tavsiye etmezlerdi, iyi niyetli olmaları cok güzel
Ancak hapla, yağla değil güzelim, doktora git ve tiroid bezi ölcümünü yaptır, tiroidlerin cok hızlı calısıyordur, o zaten gerekli olan yavaslatma ilacını yazacak beslenme listeni de hazırlayacaktır.
hapla yağla alacağın kilolar, benim gibi hapla cayla vermeye calıstığın kilolar gibi bi süre sonra malesef eski haline dönebilir.
ama illaki hızlı olsun bosver sağlığı diyorsan şok diyet yapan kilolular gibi şok bi şekilde hapla alabilirsin, ama ne kadar sağlıklı olur bilinmez.:44:
benim nişanlım da asırı zayıf gibi, olması gereken 70 kendisi 56 kilo, onun da tiroidlerinden süpheleniorum cünkü benim iki belki üc katım rahat yemek yiyebiliyor, birkac gün sonra yanımda olucak ve tiroid sayımı yaptırmaya götürcem.
doktora git hayatım, ilac icmen gerekiyorsa o yazar..
canım bence de doktara git bir güzel bir beslenme programı uygulasınlar.bence abur cuburla olcak iş değil artı abur cubur sana kilo aldırmaktan çok sana selülit olarak geri döner sağlıklı bir yöntem değil.
geçtiğimiz yaz gittim diyetisyene.yoğun bir program verdi.günde sekize yakın öğün sayısı vardı ve ara öğün olarak verdikleri nerdeyse benim normal öğünüme yakındı.programı iki hafta uygulayabildim.bu iki haftada da 1,5-2 kiloya yakın bir kilo aldım.ama aşırı yüklenmeden dolayı baş dönmesi ve mide bulanmaları başladı.bırakmak zorunda kaldım.şimdi elimde olsa programa devam ederdim ama öğrenci evi anne evi gibi olmuyor malesef istediğim anda istediğim yemekleri yiyemiyorum programa uyamıyorum malesef
geçtiğimiz yaz gittim diyetisyene.yoğun bir program verdi.günde sekize yakın öğün sayısı vardı ve ara öğün olarak verdikleri nerdeyse benim normal öğünüme yakındı.programı iki hafta uygulayabildim.bu iki haftada da 1,5-2 kiloya yakın bir kilo aldım.ama aşırı yüklenmeden dolayı baş dönmesi ve mide bulanmaları başladı.bırakmak zorunda kaldım.şimdi elimde olsa programa devam ederdim ama öğrenci evi anne evi gibi olmuyor malesef istediğim anda istediğim yemekleri yiyemiyorum programa uyamıyorum malesef
güzelim sana özel mesaj attım orada nasıl kilo aldığımı anlattım. sitede isim vermek yasak olduğundan orada yazdım nasıl olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?