• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak istiyorum..

spinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
30
0
46
Ankara
üç ay sonra abimin düğünü var aşırı zayıfım ve güzel görünmem için acil kilo almam gerekiyor.bu konuda deneyimi olanlar varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum.

üç ay sonra abimin düğünü var aşırı zayıfım ve güzel görünmem için acil kilo almam gerekiyor.bu konuda deneyimi olanlar varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum.

canım mrb sana yardımcı olmak isterim dügün ne zaman

henüz tam tarih alınmadı ama haziran ayında olacak.üç ay gibi bir sürem var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

denedim onu canım da hiç bi etkisini göremedim.geçen hafta bir kavanoz harnup pekmezi aldım ve iki gün içerisinde içerek bitirdim o bile etki etmedi malesef:(

canım tahinle pekmezı karıstırıp yee..

hayatım ben bombax diye bitkisel bisey kullanıyorum.45 kiloydum suan da 50 oldum.1 ayda 5 kilo aldımçkullanmaya devam edersem sonum kötü olcak gibime geldi bıraktım.kesinlikle tavsiye ederim.

ayy bende alabilsem keşke ben de 44 kiloyum en az 50 kilo olmam gerekiyo.gerçekten işe yarıyosa mutlaka alıyım.peki nerde bulabilirim?eczanede mi satılıyo?ayrca ilginizden dolayı da çok teşekkür ederim.

cnm hayat böle biz vermek için sen almak için keşke ben de almak için uğraşsaydım:( balık ağı hapı al cnm fazla olmamak kaydıyla günde1 tane iç denendi kilo yapıor.bol bol somun içi ye kabuğu yeme denedi.günde 1 somun içi banko osun üzerine koyabiliyorsan dha fazla yemeye çalış.cips çikolta tatlı şekerpare ne bulursan ye günlük ye ama bi gün yiyp diğer gün yememezlik yapm düzen önmli.bi deçok hreket etme yani yediğini bi de sen yakma bence:) yaneye yat ye yat :) şaka tabide alma döneminde ayrıca spor falan yapma demek istedim..etle yoğurdu birlikte ye kırmızı et ve yoğut acayip kilo yaptı bende.tam yağlı olsun yoğuttta.ve en önemlii ta yağlı süt hergün en az 2 s bardağı iç bence kesinlikle alırsın..aklım bu kadar geliyor..yanlışım olabilir içinde ama bunlar gözlemlediklerim kio yapanlar içersinde..sağlıcakla..

unutmadan bal yağı hapı aldırıyor ama ben doğal alonı terch et derim yani ilaca yönelme derim..tekrar sağlıcakla...

Bitkisel yolu zararsız yolu var mı bu hapların emin değlim kullananlar tavsiye etmiş ama tabi zararlı bişy olsa tavsiye etmezlerdi, iyi niyetli olmaları cok güzel:69:
Ancak hapla, yağla değil güzelim, doktora git ve tiroid bezi ölcümünü yaptır, tiroidlerin cok hızlı calısıyordur, o zaten gerekli olan yavaslatma ilacını yazacak beslenme listeni de hazırlayacaktır.
hapla yağla alacağın kilolar, benim gibi hapla cayla vermeye calıstığın kilolar gibi bi süre sonra malesef eski haline dönebilir.
ama illaki hızlı olsun bosver sağlığı diyorsan şok diyet yapan kilolular gibi şok bi şekilde hapla alabilirsin, ama ne kadar sağlıklı olur bilinmez.:44:
benim nişanlım da asırı zayıf gibi, olması gereken 70 kendisi 56 kilo, onun da tiroidlerinden süpheleniorum cünkü benim iki belki üc katım rahat yemek yiyebiliyor, birkac gün sonra yanımda olucak ve tiroid sayımı yaptırmaya götürcem.
doktora git hayatım, ilac icmen gerekiyorsa o yazar..:34:

Canım öncelikle bi dr.a başvurup tüm tetkiklerini yaptır... ikincisi iştahın nasıl yiyor da yakıyor musun? yoksa yiyemiyor musun? ben sütle muz kullanmıştım zamanında.. 49 kiloydum şimdi 62.. akşam yatmadan önce mutlaka karnını doyurmalısın daha sonra bir bardak ılık şekerli süt içip üzerine de muz yiceksin.. ve hızlı yemek çok önemli.. mümkün olduğunca hızlı yemek yemelisin.. bi zaman sonra miden büyüyo ve sen kilo almaya başlıyosun:16::16::16:

hayatım ben bombax diye bitkisel bisey kullanıyorum.45 kiloydum suan da 50 oldum.1 ayda 5 kilo aldımçkullanmaya devam edersem sonum kötü olcak gibime geldi bıraktım.kesinlikle tavsiye ederim.

canm tam olarak acıklarmısn bu ne tur bıse ve nerden bulabilirz

bende bu bombaxı aktarda tesadüf olarak gördüm ve netten arastırdım gercekten kullananların hepsinde bayagı bi kilo artışı olmus. bende almayı düşünüyorum deniycem..

cnm hayat böle biz vermek için sen almak için keşke ben de almak için uğraşsaydım:( balık ağı hapı al cnm fazla olmamak kaydıyla günde1 tane iç denendi kilo yapıor.bol bol somun içi ye kabuğu yeme denedi.günde 1 somun içi banko osun üzerine koyabiliyorsan dha fazla yemeye çalış.cips çikolta tatlı şekerpare ne bulursan ye günlük ye ama bi gün yiyp diğer gün yememezlik yapm düzen önmli.bi deçok hreket etme yani yediğini bi de sen yakma bence:) yaneye yat ye yat :) şaka tabide alma döneminde ayrıca spor falan yapma demek istedim..etle yoğurdu birlikte ye kırmızı et ve yoğut acayip kilo yaptı bende.tam yağlı olsun yoğuttta.ve en önemlii ta yağlı süt hergün en az 2 s bardağı iç bence kesinlikle alırsın..aklım bu kadar geliyor..yanlışım olabilir içinde ama bunlar gözlemlediklerim kio yapanlar içersinde..sağlıcakla..

dediğiniz gibi hayat böyle gerçekten.bende aynı sizin gibi düşünüyorum;fazlam olsa da rejim yapsam diyorum.spor yapmayı çok seviyorum ama onu bile yapmamaya çalışıyorum.1.70 boyundayım ve yalnızca 44 kiloyum:( az yediğimi düşünmüyorum yani belki de azdır bana çok geliyo da olabilir bilmiyorum:) bu yaz diyetisyene gittim.değerlerimin normal olduğunu,bi problem olmadığını söyledi.ilkokuldan beri kilom hep normalin altında oldu.normal bi fiziğe sahip olmak nasıl bi duygu çok merak ediyorum ve bu duyguyu yaşamayı herşeyden çok istiyorum:) tüm bunlara rağmen şükürler olsun ki hiçbir sağlık problemim yok.

Bitkisel yolu zararsız yolu var mı bu hapların emin değlim kullananlar tavsiye etmiş ama tabi zararlı bişy olsa tavsiye etmezlerdi, iyi niyetli olmaları cok güzel:69:
Ancak hapla, yağla değil güzelim, doktora git ve tiroid bezi ölcümünü yaptır, tiroidlerin cok hızlı calısıyordur, o zaten gerekli olan yavaslatma ilacını yazacak beslenme listeni de hazırlayacaktır.
hapla yağla alacağın kilolar, benim gibi hapla cayla vermeye calıstığın kilolar gibi bi süre sonra malesef eski haline dönebilir.
ama illaki hızlı olsun bosver sağlığı diyorsan şok diyet yapan kilolular gibi şok bi şekilde hapla alabilirsin, ama ne kadar sağlıklı olur bilinmez.:44:
benim nişanlım da asırı zayıf gibi, olması gereken 70 kendisi 56 kilo, onun da tiroidlerinden süpheleniorum cünkü benim iki belki üc katım rahat yemek yiyebiliyor, birkac gün sonra yanımda olucak ve tiroid sayımı yaptırmaya götürcem.
doktora git hayatım, ilac icmen gerekiyorsa o yazar..:34:

teşekkür ederim ilginzden dolayı.doktora gittim değerlerimin normal olduğunu söyledi.ailemde benim gibi kilo problemi olan kimseler yok,belli bir rahatsızlığım ya da kilo almamı engelleyecek bir durumum da yok.sağlık en kıymetli şey boşver diyemiyorum ama öyle istiyorum ki bir gün olsun mükemmel görünebilmeyi..bu yüzden bugün on kilo alıcaksın yarın yine eski haline döneceksin denilse onu bile kabul ederim heralde,öyle bir duruma geldim artık.

canım bence de doktara git bir güzel bir beslenme programı uygulasınlar.bence abur cuburla olcak iş değil artı abur cubur sana kilo aldırmaktan çok sana selülit olarak geri döner sağlıklı bir yöntem değil :110:

canım bence de doktara git bir güzel bir beslenme programı uygulasınlar.bence abur cuburla olcak iş değil artı abur cubur sana kilo aldırmaktan çok sana selülit olarak geri döner sağlıklı bir yöntem değil.

geçtiğimiz yaz gittim diyetisyene.yoğun bir program verdi.günde sekize yakın öğün sayısı vardı ve ara öğün olarak verdikleri nerdeyse benim normal öğünüme yakındı.programı iki hafta uygulayabildim.bu iki haftada da 1,5-2 kiloya yakın bir kilo aldım.ama aşırı yüklenmeden dolayı baş dönmesi ve mide bulanmaları başladı.bırakmak zorunda kaldım.şimdi elimde olsa programa devam ederdim ama öğrenci evi anne evi gibi olmuyor malesef istediğim anda istediğim yemekleri yiyemiyorum programa uyamıyorum malesef:(

geçtiğimiz yaz gittim diyetisyene.yoğun bir program verdi.günde sekize yakın öğün sayısı vardı ve ara öğün olarak verdikleri nerdeyse benim normal öğünüme yakındı.programı iki hafta uygulayabildim.bu iki haftada da 1,5-2 kiloya yakın bir kilo aldım.ama aşırı yüklenmeden dolayı baş dönmesi ve mide bulanmaları başladı.bırakmak zorunda kaldım.şimdi elimde olsa programa devam ederdim ama öğrenci evi anne evi gibi olmuyor malesef istediğim anda istediğim yemekleri yiyemiyorum programa uyamıyorum malesef:(

haklısın canım tabi bn bunları bilmeden tavsiyede bulundum..Arkadaşların dediği gibi muzlu süt pekmez tarrzı şeyler uygulayabilirsin faydalı olur, belki yapmışsındır bile.balık yağıda kilo aldırır ama uzun vade de hemen kilo aldırmıyor. bitkisel ilaçla kilo aldığını yazmış arkadaş o tarz şeyleri araştır istersen belki bir faydası olur.Zararı olmasında inşallah faydasını görürsün...
Ben ergenlik çağımda patates kızartması,cips abur cubur çok yedim kilo almak için ama kilo aldırmadı aksine selülit oluştu o yüzden kimsenin abur cubur yiyerek kilo almasından yana değilim :34: gerçi kilo alabildim mi başka şeyler yaparak ? hayır alamadım daha doğrusu çok da bir şey yapmadım :1: 1,72 boyum 53 kiloyum ama çok az almak isterdim 3-4 kilo..ama sen bnden de kötü durumdaymışsın :59: umarım kilo alırsın canım en kısa zamanda :112:

güzelim sana özel mesaj attım orada nasıl kilo aldığımı anlattım. sitede isim vermek yasak olduğundan orada yazdım nasıl olduğunu.

güzelim sana özel mesaj attım orada nasıl kilo aldığımı anlattım. sitede isim vermek yasak olduğundan orada yazdım nasıl olduğunu.

çok teşekkür ederim en kısa zamanda ilaca başlıycam ve sonucunu da bildiricem:)inşallah bende de aynı etkiyi yapar.tekrardan teşekkürler.

Back