Yalnızca kilo değil biraz da yiyebilmek istiyorum aslında . Yiyemedigim zamanlar güçsüz kaldığımı hissediyorum çünküÇok zayıf sayılmazsınız 163 için iyi bir kilo 48. Belki 50 olsanız daha iyi. Spor yapmanızı öneririm kas kütlenizi arttırmak iyi gelebilir görüntü olarak.
Bebe bisküvisiyle mama yapıp yiyenler var işine yarar mı bilmiyorumYalnızca kilo değil biraz da yiyebilmek istiyorum aslında . Yiyemedigim zamanlar güçsüz kaldığımı hissediyorum çünkü
Yiyince alıyorum aslında sorun yiyememek . Neyse ilerde bugünleri aramayim daŞu kilo almak isteyenlere bir topik açsam ayda 2.5 kilo garanti veriyorum sizebir günde +500 almışım bile
Bi deneyim işe yararsa söylerimBebe bisküvisiyle mama yapıp yiyenler var işine yarar mı bilmiyorum
İşe yaradımı boyumuz ve kılomuz aynı bende kılo almak ıstıyorumBi deneyim işe yararsa söylerim
Denemedim valla ne yalan söyleyeyim. Aklımdaydı ama bir fırsatını bulamadım . Bu aralar biraz daha yemeye başladım 50yi gördüm. Bir de giydiklerimi zayifligimdan ötürü daha çok yakistirdigim kıyafetler var boşver dedim dert edilecek şey değil :))İşe yaradımı boyumuz ve kılomuz aynı bende kılo almak ıstıyorum