- 31 Temmuz 2022
- 43
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Beyazzambak9
Mrb. 29 yaşındayım 43 kiloyum ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum biraz iştah problemim de var kilo aldırmak için bildiğiniz bir öneri varsa paylaşırsaniz çok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebe bisküvisi.Değerlerinize göre tok karnına b 12 tabi buna doktorunuz karar versin.Mrb. 29 yaşındayım 43 kiloyum ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum biraz iştah problemim de var kilo aldırmak için bildiğiniz bir öneri varsa paylaşırsaniz çok sevinirim
Fıstık yağını nasıl kullandınız acaba?Zade vital’in yer fıstığı yağını kullanmıştım onun sayesinde 4 ayda 7 kilo almıştım. Trendyolda falan da var canım bir araştır ben gayet iyi sonuç aldım vücut bir kere o olması gereken kiloya gelince, artık ne yesen kilo yapıyor zaten
Lavin sadece yağ mi kullandın ve nasıl kullandın
Kapsül olarak kullandım kızlarFıstık yağını nasıl kullandınız acaba?
Benim kilom iyiydi gayet fakat sorunlardan dolayı aniden çok zayıfladım ve bu beni rahatsız etmeye başladı bekârdim o zmnlar. Ne yaptıysam alamiyordum, sonrasında her gece uyumadan önce makarna yedim ama baya fazla yiyodum. Ve istediğim kiloya o şekilde ulastimMrb. 29 yaşındayım 43 kiloyum ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum biraz iştah problemim de var kilo aldırmak için bildiğiniz bir öneri varsa paylaşırsaniz çok sevinirim
Teşekkür ederimmKapsül olarak kullandım kızlar
Merhaba:) öncelikle çoğu kişi saçma bulsa da kilo almak için o kadar çok uğraşmış biriyim ki çok iyi anlıyorum. Çocukluğumdan beri çok zayıf biriydim şuan 30 yaşındayım bundan 5 sene öncesini anlatıyorum bi anda 43 kiloya düştüm genelde 47dimMrb. 29 yaşındayım 43 kiloyum ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum biraz iştah problemim de var kilo aldırmak için bildiğiniz bir öneri varsa paylaşırsaniz çok sevinirim
Boyunuz kaç?Mrb. 29 yaşındayım 43 kiloyum ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum biraz iştah problemim de var kilo aldırmak için bildiğiniz bir öneri varsa paylaşırsaniz çok sevinirim
Bende size geleyim mi bende kilo almak istiyorum fazla digil 5 kilo yeterliBenim eve davet edeyim, 1 hafta 3 4 kilo garanti.
Şaka bir yana bunu uzman eşliğinde yapmalısınız.
Sağlıksız besinlerden aldığınız kilolar hastalık sebebiyeti olabilir.
Spor ve doğru beslenmeyle beraber kas kütlenizi kontrolde tutarak sonuca ulaşırsınız.
Bende size geleyim mi bende kilo almak istiyorum fazla digil 5 kilo yeterli