Kilo Almak İstiyorum Yardım!!

seftali21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
62
0
0
Kahramanmaraş
kızlar canlarım bebeklerim 40 kiloyum acil 10 kilo almam lazım ne yapsam ne yesem alamıyorum önerilerinizi bekliyorum çıldırcam pantolon olmuyor artık xxxxxxxsmall giyicem artık pof yardım

Öncelikle doktora gitmeni tavsiye ederim canım eğer gittikçe kilo kaybediyorsan bu çok önemli evde yapabileceğin bir yöntem olarak bol bol pekmez ye :))

kızlar canlarım bebeklerim 40 kiloyum acil 10 kilo almam lazım ne yapsam ne yesem alamıyorum önerilerinizi bekliyorum çıldırcam pantolon olmuyor artık xxxxxxxsmall giyicem artık pof yardım

canım kaç yaşındasın? bende 16 yaşındayım ve 40 kiloyum yani bende aynı durumdayım ve kilo almayı hedefledim hazirana kadar 5 kilo almayı hedefliyorum bol bol kalorili yiyicekler tüketerek. mesela fındık pekmez çikolata falan:) inşallah alırız yaa tayt giymek istiyorum artık!

ah ahh nasıl yiyorum bi bilsen günde on öğün ağzım boş kalmıyo yağlı şeyler çikolata ketçap mayonez makarna pilavlar feci şekilde ama bi gram bile kilo yerine geçmiyo ya napcez...

ah ahh nasıl yiyorum bi bilsen günde on öğün ağzım boş kalmıyo yağlı şeyler çikolata ketçap mayonez makarna pilavlar feci şekilde ama bi gram bile kilo yerine geçmiyo ya napcez...

aman canım kiloyu napcan, yaş ilerledikçe kilo alırsınız,zayıf olmanın tadını çıkarın.
gece yatmadan yemek genelde kilo yapar, özellikle cici bebeyle mama yapıp yiyin.

arkadaşlar ben 42kiloydum. sonra bu formda bebe maması tarifini duydum. ilk 20tane bisküvi yiodum. snra hastalandm. mamayi braktm qeri zayfladım. demekki mama yemeyince verdiqimi anladım.şimdi sipraktin şurup+tahin-pekmez+fındık+canqa+ qene maama ama 12tane koyuorum. bnları yemeden önce 44 kiloydum. yani 20qün önce. şimdi 47 kiloyum :) tavsiye ederim ama aksatmadan yiin özellikle yatmadan önce

bebek mamasını bende denedim olmuyo

mamayı nasıl yapıyorsunuz banada anlatırmısınız ben hiç yemedim öyle .
hoşuma gittiği için arada 1 2 tane normal yerdim ama kilo almak amaçlı değil ve birkaç yıldır hiç yemiyorum..
hangi marka ve nasıl hazırlıcaz

1 kase süte 10 8 tane cici bebe maması atıp püre yapıyosun tok karna yersen kilo yapıyo canım ama ben kilo alamadım denedim hergün yemen gerekiyo

1 kase süte 10 8 tane cici bebe maması atıp püre yapıyosun tok karna yersen kilo yapıyo canım ama ben kilo alamadım denedim hergün yemen gerekiyo

her günde bıktırır yaaa sütü hiç sevmiyorum hiç
sadece karışımlarda sev,yrum sütü sıcak çikolata.
kakaolu süt g,b, yada tatlılarda

ben 12tane bisküvi bide yarım yemek kasıqı pekmez koyup qece yatmadan önce yiorum. dediqim qbi bide sipraktin şurup alıp için. fındık canqa ve tahin pekmezde kilo aldırdı bana. kilo almak istyosanz deneyin

bende su içsem yarıyo kızlar kahretsin yaa :) gece yemek yiyip yatın kızlar veya yiyip yiyip yatın inanın mükemmel yarıyo bu kilolarımın nedeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…