Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar canlarım bebeklerim40 kiloyum acil 10 kilo almam lazım ne yapsam ne yesem alamıyorum önerilerinizi bekliyorum çıldırcam pantolon olmuyor artık xxxxxxxsmall giyicem artık pof yardım
ah ahh nasıl yiyorum bi bilsen günde on öğün ağzım boş kalmıyo yağlı şeyler çikolata ketçap mayonez makarna pilavlar feci şekilde ama bi gram bile kilo yerine geçmiyo ya napcez...
arkadaşlar ben 42kiloydum. sonra bu formda bebe maması tarifini duydum. ilk 20tane bisküvi yiodum. snra hastalandm. mamayi braktm qeri zayfladım. demekki mama yemeyince verdiqimi anladım.şimdi sipraktin şurup+tahin-pekmez+fındık+canqa+ qene maama ama 12tane koyuorum. bnları yemeden önce 44 kiloydum. yani 20qün önce. şimdi 47 kiloyum :) tavsiye ederim ama aksatmadan yiin özellikle yatmadan önce
arkadaşlar ben 42kiloydum. sonra bu formda bebe maması tarifini duydum. ilk 20tane bisküvi yiodum. snra hastalandm. mamayi braktm qeri zayfladım. demekki mama yemeyince verdiqimi anladım.şimdi sipraktin şurup+tahin-pekmez+fındık+canqa+ qene maama ama 12tane koyuorum. bnları yemeden önce 44 kiloydum. yani 20qün önce. şimdi 47 kiloyum :) tavsiye ederim ama aksatmadan yiin özellikle yatmadan önce
mamayı nasıl yapıyorsunuz banada anlatırmısınız ben hiç yemedim öyle .
hoşuma gittiği için arada 1 2 tane normal yerdim ama kilo almak amaçlı değil ve birkaç yıldır hiç yemiyorum..
hangi marka ve nasıl hazırlıcaz
1 kase süte 10 8 tane cici bebe maması atıp püre yapıyosun tok karna yersen kilo yapıyo canım ama ben kilo alamadım denedim hergün yemen gerekiyo
bebek mamasını bende denedim olmuyo![]()