• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yaş 42 güzel aslında mutlu olmalısın bir açidan çünkü bizim gibi olanlar genelde minyon göründüğü için yaşını hiç belli etmezler

Son düzenleyen: Moderatör:
ben zaten mutluyum arkadaşlarım manken gibi kadınsın diyolar bende biraz kilo daha alıp yaşımı yaşamak istiyorum bilmem anlatabiliyormuyum

her yaşın kendine göre bir güzelliği var bende yaşımın verdiği güzelliği yaşamak istiyorum.Kendi içimizdeki kompleksi yenersek daha mutlu olmak için çok sebepler bulabiliriz hayattan

haklısın ama onu başarabilmek önemli olan

biraz önce baktımda bu konuları hep siz açmışsınız merakımı hoşgörün neden acaba

Hangi konuları ?

diyet listeleri diyetisyene gidenler ve kilo alma yarışmaları mesleğim icabı biraz meraklıyımda :mymeka:

Evet, kendi deneyimlerimi ve diğer arkadaşların deneyimlerini paylaşmaları adına açtığım konular, yarışma ise burda geçmişte yazılanlara baktığımızda hep birşeyler denenmiş ama sonuç olarak ya yarım bırakılmış yada alınamamış uygulamalar var bende yarışmayı açtım hem insanlar daha istikrarlı ve takım ruhu ile belki bu sefer alabiliceklerini düşündüğümden yaptim, tabi bu yazdıklarımının hepsinin içinde bende varım sırnaşık şey

hoşgeldin sonbaharcim, geçmiş yazıları bir boş vaktinde göz gezdirmeni tavsiye ederim, yararlı olucağini umuyorum

Öncelikle şunu sormalısın kendine bu kiloyu gerçekten almak istiyormusun yoksa istemiyormusun, eğer istiyorsan 2. takıma beklerima.

,

sğl cnm. bir ara girip okumuştum fkt cvp yazan olmamıştı:)
tabikide almak istiyorum istemezmiyim.
bu kez denicem.
birkaç kilo değişiklik görürsem eğer tartılırım. yoksa yarışmaya katılma umudum yok.
tartılmaktan korkuyrm

sğl cnm. bir ara girip okumuştum fkt cvp yazan olmamıştı:)
tabikide almak istiyorum istemezmiyim.
bu kez denicem.
birkaç kilo değişiklik görürsem eğer tartılırım. yoksa yarışmaya katılma umudum yok.
tartılmaktan korkuyrm
Bu kadar korkmani saglayan durum nedir? Bir anlam veremiyorum acikcasi, garip bi durum.

Bu arada cokmasum nazar boncugu hediyen icin tesekkurler tatlima.s.

Son düzenleme:
cnm uzun zmndır tartılmıyrm.
tahmini 42 43 kiloyum.
en son tartıldığımda kendimde gözle görülür bir değişiklik olmadığı sürece tartılmıcam demiştim.
öyle de oldu.
hala aynı fikri koruyrm. gerçi bu aralar yakınımdakiler kilo aldın diyor ama benim için yeterli değil.
birde merak ediyorum kaç beden giyiyorsunuz.
kot pantolon bulmak çok zor oluyor da :(

cnm uzun zmndır tartılmıyrm.
tahmini 42 43 kiloyum.
en son tartıldığımda kendimde gözle görülür bir değişiklik olmadığı sürece tartılmıcam demiştim.
öyle de oldu.
hala aynı fikri koruyrm. gerçi bu aralar yakınımdakiler kilo aldın diyor ama benim için yeterli değil.
birde merak ediyorum kaç beden giyiyorsunuz.
kot pantolon bulmak çok zor oluyor da :(
Öncelikle günaydın arkadaşlar,

ben 36 beden giyiyorum şuan pantalon kolay buluyorum kendime eskiye göre daha iyi

netimde problem var ya da kk de yazdıklarım ikişer ikişer çıkıyor

tek çıkıyor merak etme

bende 36 giyiyorm kışın bi ara 34 giyiyodmda allaha şükür biras daha iim şimdi üst taraftanda xs oluodu şimdi s hatta son aldığım bi kaç bişi m ayyy o günlerimi hatrlıormda kabus gbiydiisenağlamaher gören aaa sen ne kadar zayıfsın diodu sözleşmiş gbi bu hallerime şükrediorm 3 4 kilo eksiğim var onuda alcam inş bu yarışma sayesinde:lepi:

Back