- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #1.801
hayır canım kıyak geçmemiş 55 çıkıyor bende baktım şimdi
aaa niye bana öyld dedi az önce bunlarda bir sürü hangine inancan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır canım kıyak geçmemiş 55 çıkıyor bende baktım şimdi
aaa niye bana öyld dedi az önce bunlarda bir sürü hangine inancan
sana özel msj attım canım
anoreksi.asırı zayıf yüksek riks.17.5 ve daha az :1shok:dedi berfin bu nedemek simdi
tamam ideal kilom 55 de 7 kilo için
ANOREKSİ olunrmu korktum şimdisenağlama
klio hesaplayıcı yaz çıkar pamela hanım
bu arda yaş kaç sorması ayıp
benim yaş 42 herhalde aranızda yaşı en büyük benimsengözlerimebaksanab
her yaşın kendine göre bir güzelliği var bende yaşımın verdiği güzelliği yaşamak istiyorum.Kendi içimizdeki kompleksi yenersek daha mutlu olmak için çok sebepler bulabiliriz hayattan
biraz önce baktımda bu konuları hep siz açmışsınız merakımı hoşgörün neden acaba
haklısın ama onu başarabilmek önemli olan
Hangi konuları ?
diyet listeleri diyetisyene gidenler ve kilo alma yarışmaları mesleğim icabı biraz meraklıyımda :mymeka:
hoşgeldin sonbaharcim, geçmiş yazıları bir boş vaktinde göz gezdirmeni tavsiye ederim, yararlı olucağini umuyorum
Öncelikle şunu sormalısın kendine bu kiloyu gerçekten almak istiyormusun yoksa istemiyormusun, eğer istiyorsan 2. takıma beklerima.
,
Bu kadar korkmani saglayan durum nedir? Bir anlam veremiyorum acikcasi, garip bi durum.sğl cnm. bir ara girip okumuştum fkt cvp yazan olmamıştı:)
tabikide almak istiyorum istemezmiyim.
bu kez denicem.
birkaç kilo değişiklik görürsem eğer tartılırım. yoksa yarışmaya katılma umudum yok.
tartılmaktan korkuyrm
Öncelikle günaydın arkadaşlar,cnm uzun zmndır tartılmıyrm.
tahmini 42 43 kiloyum.
en son tartıldığımda kendimde gözle görülür bir değişiklik olmadığı sürece tartılmıcam demiştim.
öyle de oldu.
hala aynı fikri koruyrm. gerçi bu aralar yakınımdakiler kilo aldın diyor ama benim için yeterli değil.
birde merak ediyorum kaç beden giyiyorsunuz.
kot pantolon bulmak çok zor oluyor da
netimde problem var ya da kk de yazdıklarım ikişer ikişer çıkıyor