• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yani demek istediğim şu kilo hesaplıcılarında çıkan ideal kilo tablosu genelde bunyemıze baktıgımızda fazla geliyor mesela diyelimki boy 1.60 kg 44 olması gereken 56 gerek ama baktıgında 50-52 normal 56 olursa fazla olucak bunu kendin hissedebilirsin, o yuzden dedim eksigi diye benim 56 olmam lazım ama ben 50-51 olsam tamamdır diyorum

tamam canım anladım sağolasın,kesinlikle katılıyorum.ben şu an 55-56 civarındayım,hesaplamalara kalsa 62 olmam gerekiyor ama o kadar olsam rejime başlarım.benim hedefim58-59...inşallah başarırım:Saruboceq:

tamam canım anladım sağolasın,kesinlikle katılıyorum.ben şu an 55-56 civarındayım,hesaplamalara kalsa 62 olmam gerekiyor ama o kadar olsam rejime başlarım.benim hedefim58-59...inşallah başarırım:Saruboceq:[/QUOTE]

Herzaman söylüyorum inanmak başarmanın yarısıdır. Pozitif olmak çok önemli

cnm uzun zmndır tartılmıyrm.
tahmini 42 43 kiloyum.
en son tartıldığımda kendimde gözle görülür bir değişiklik olmadığı sürece tartılmıcam demiştim.
öyle de oldu.
hala aynı fikri koruyrm. gerçi bu aralar yakınımdakiler kilo aldın diyor ama benim için yeterli değil.
birde merak ediyorum kaç beden giyiyorsunuz.
kot pantolon bulmak çok zor oluyor da :(

36 giyiyorum ama tam doldurmuyor:bbo:

Öncelikle günaydın arkadaşlar,

ben 36 beden giyiyorum şuan pantalon kolay buluyorum kendime eskiye göre daha iyi

tek çıkıyor merak etme

bende 36 giyiyorm kışın bi ara 34 giyiyodmda allaha şükür biras daha iim şimdi üst taraftanda xs oluodu şimdi s hatta son aldığım bi kaç bişi m ayyy o günlerimi hatrlıormda kabus gbiydiisenağlamaher gören aaa sen ne kadar zayıfsın diodu sözleşmiş gbi bu hallerime şükrediorm 3 4 kilo eksiğim var onuda alcam inş bu yarışma sayesinde:lepi:

36 giyiyorum ama tam doldurmuyor:bbo:

bende 36 giyiyrm ama kotlarda sorun yaşıyorum çünkü beli düşük olduğu için alt kısımda pot yapıyor cesaret edip terziye veremiyorum. off off.
inş. bende alıcam ve diğer yarışmalara katılıcam kızlar.
fotoğraf mı gönderiyorsunuz ne yapıyorsunuz yarışmalarda.
kişinin kilo aldığı nerden belli olacak ki

bende 36 giyiyrm ama kotlarda sorun yaşıyorum çünkü beli düşük olduğu için alt kısımda pot yapıyor cesaret edip terziye veremiyorum. off off.
inş. bende alıcam ve diğer yarışmalara katılıcam kızlar.
fotoğraf mı gönderiyorsunuz ne yapıyorsunuz yarışmalarda.
kişinin kilo aldığı nerden belli olacak ki

hayır fotograf yok , kısılerın samımıyetıne guvenıyoruz, eger yalan verıyorsa oda ona kalmıs bırsey

anladım kızlar.
bende biraz toparlayım kendimi.
bakalım yapabileceğime inanırsam katılıcam yarışmanıza.
yoksa moral bozukluğu yaşamak istemiyorum.
birde yarın nişanlım geliyor bol bol yeriz artık hem yer hem gezeriz:)

anladım kızlar.
bende biraz toparlayım kendimi.
bakalım yapabileceğime inanırsam katılıcam yarışmanıza.
yoksa moral bozukluğu yaşamak istemiyorum.
birde yarın nişanlım geliyor bol bol yeriz artık hem yer hem gezeriz:)

Yarışma dediysek 9-10 kilo almıyor canım kimsekaydirigubbakcemile4 en fazla 3-4kilo.Zaten yarışmada amaç biraz daha motive olmak,kilo alıp alamayacağımıza bakmak.Mesela bu sabah kahvaltı için hiç iştahım yoktu ama yarışmayı düşündüm ve baya bşyler yedim:lepi: Şahsen bu hafta iddialı değildim hiç.Ama ileride sürpriz yapabilirimmşakkıdı

Yarışma dediysek 9-10 kilo almıyor canım kimsekaydirigubbakcemile4 en fazla 3-4kilo.Zaten yarışmada amaç biraz daha motive olmak,kilo alıp alamayacağımıza bakmak.Mesela bu sabah kahvaltı için hiç iştahım yoktu ama yarışmayı düşündüm ve baya bşyler yedim:lepi: Şahsen bu hafta iddialı değildim hiç.Ama ileride sürpriz yapabilirimmşakkıdı

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende 3 4 kilodan bahsediyorum ztn.
herhalde bir kişinin ( yarışma süresini bilmiyrm) kısa bir sürede 9 10 kilo alması olanaksız.
gerçi 3 - 4 kilo almak bile zor.
neyse yarışanlara çok çok kilolar

suan sizlere baglı arkadaslar, ister 15 gün isterseniz 4 hafta yani 1 aylık süre olabilir bana kalırsa 15 gün kilo almak için kısa bir süre , sizler ne düşünüyorsunuz

tavsiyeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar biraz biraz işe yaradı gibi ben son durumlardan hebrdar ederim sizi şimdiden 3 kilo aldım çok mutluyumsositososito

Arkadaşlar ilk hedefimiz mide kapasitemizi genişletmek olmalı. Bu hafta uff doydum artık diyene kadar yiyeceğiz. Şahsen benim kilo alamama nedenim, tıka basa doymayı aramıyorum. Bazen çok yerken bazen 1 dilim ekmek bile yetebiliyor bana..

tamam canım anladım sağolasın,kesinlikle katılıyorum.ben şu an 55-56 civarındayım,hesaplamalara kalsa 62 olmam gerekiyor ama o kadar olsam rejime başlarım.benim hedefim58-59...inşallah başarırım:Saruboceq:

Herzaman söylüyorum inanmak başarmanın yarısıdır. Pozitif olmak çok önemli[/QUOTE]

canım sen bayadır burdasın sanırım kaç kilo aldın ozamandan bu yana merak ettim hedefinde daha kaç kilo almak var ben 2 ayda almıştım 9 kiloyu biliyosun sen neler yapıyosun uzun süredir burdasın çnküa.s.

Back