Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben kilolarınızı çok merak ettim bayanlar:?
benim gibi kilo almaya çalışanlarda varmış demekki.
şaşırmadım desem yalan olur

hoşgeldin cnma.s. diğer sayfalara bakarsın görebilirsin herkes kendi yapığı şeylerden bahsetmiştr mesela prakten şurup kullanan arkadaşlar var iştah açıcı bi şurup,sora sütün içine bal pekmez yumurta karıştırıp içebilirsin baya faydası oluo,bana da tatlının çok faydası oluo mesela bayramda bahanesiyle baya tatlı yedim şerbetli tatlılar kalori deposu,akşamları yatmadan fındık badem falan atıştr gerçi sende biliosundur bunları deneyebilirsin bzde seninle aynı durumdayızcokacimcoook

canım hoşbulduk.
sorma moralim çok bozuk. yıllardan beri uğraşıyrm içmediğim ilaç yapmadım şey kalmadı ama sonuç hep aynı .
daha önce iştah açıcı şuruplar kullandım.
dr lara gittim
bitki ilaçları kullandım.
kısacası yapmadığım kalmadı ama yok yok..
şimdi şerbet yapıp içmeye başladım.
birde makarna formülüm var benim onu uyguluyrm iyi geliyor.
sütün içine bal katıp hiç içmedim midem almaz o kadarını

2. takım kilo alma yarışmasına katılsana sende yarışma bahanesiyle alırsn biras herkes yediklerinden falan yazıo ya gaza gelio insan bana öle oluo yani bi dene bence

2. takım kilo alma yarışmasına katılsana sende yarışma bahanesiyle alırsn biras herkes yediklerinden falan yazıo ya gaza gelio insan bana öle oluo yani bi dene bence

canım katılmak isterim.
fkt kendimi zorlayamıyrm.
bi acayiplik var yemek yerken mutsuz oluyrm.
biraz zorlamam lazım kendimi.
belki biraz başarılı olursam güven gelir diğer yarışmalarınıza katılırım.

canım katılmak isterim.
fkt kendimi zorlayamıyrm.
bi acayiplik var yemek yerken mutsuz oluyrm.
biraz zorlamam lazım kendimi.
belki biraz başarılı olursam güven gelir diğer yarışmalarınıza katılırım.

bencede insan kilo aldığını görünce tartıda mutlu oluo bide insanlr kilo mu aldın sen diince ooo sendn mutlusu yokopuyorumnanaktan

evet gerçekten mutlu oluyor insan.
ben uzun yıllardır tartılmıyorum.
sanırım 2 yıl oldu. kendimde ne zaman elle tutulur bir fark görürüm o zaman tartılırım:)
ama yıllardır değişiklik yok.

Hoşgeldin sonbahar.Bizler burada kilo almak için öğrendiklerimizi,uyguladıklarmzı yazarak birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.Sende şu makarna formülünü vererek paylaşıma başlayabilirsin mesela:teytey:

bence yarışmaya katılmalısın ne kaybedersin ki belkide birinci olursun ama yinede sen bilirsin tabi hepimiz ideal kilolara ulaşsak keşke:Saruboceq:

hoşbulduk cnm
genelde protein ile karbh. karıştırıp yemek kilo aldırıyor die söyleniyr bi ara kendime bi formül bulmuştum ama bunun için sürekli makarna yemek gerekiyr.
sabah kahvaltısını bebe büsk.ni süt ile karıştırın öğlen makarna yoğurtla olabilir ya da ayranla protein karışsın sonra arada yine aynı akşam yemeği aynı yatarken mutlaka yapın makarna ve süt ardından meyve iyi uykular

yani her öğün makarna yemek zor tabii.
arada diğer yiyeceklerde var bunlar mutlaka olması gerekenler. bıkmıştım makarna yemeğe 2 yıl ağzıma sürmedim ama faydası oldu 5 kilo almıştım:)
şimdi yine başladım

selam kızlar hoşgeldin sonbahara.s.
kızlar bende hergün karbonhidrat
tüketmeye çalışıyorum bi gün
makarna bi gün pilav falan hergece süt içiyorum
hamur işide çok yiyorum aslında
epeydir tartılmadımda cuma günü tartlcam
yarışma için ama eşim ve beni gören herkes
yüzün şişmiş diyolar herzaman böyle oldu ya
birz kilo alsam yüzüme vuruyo yanaklar gıdı şişiyyo
o kadar

sğl hoşbulduk cnm.
benim de öyle yanaklarım şişiyr.
zayıf olduğumuz için yüzümüz topluyr ama onu bile duymak gzl

olsun o da bişidir kilo aldan nerenden alırsan al sora diğer bölgelerede alırsın yavaş yavaş

bende makarnayı çok severim
çok çeşit yaparım mesala yoğurtlarım
sarımsakta koyarım içine
yada domates biber zeytin baharatlarla
soslarım fırında yaparım mantıda çok
tüketirim iştah sorunum yok benim ne
bulsam yerim ama alamıyorum bünye meselesi
vücudum bana küstü

sütle karıştırda dene yanında süt iç mutlaka ve ardından meyve farkediyor.
birde kızarmış ekmeğe yağ sürmek zayıflatıyormuş die duydum ne derece doğru bilmiyrm

ayy makarna makarna dedniz aklıma düştü dolapta makarna salatası vardı bi tabk çıkarıp yiyim barikaydirigubbakcemile3ayy bu yüzdn sewiorm ya bu siteyi biras öncede tatlı yedm yatmadanda süt:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…