- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #1.741
ya kızlar ne pastası ben kaçırdım :)))...aslında şu sıralar kilo alayım derken sonunda pişman olmayayım die yemeği yavaşlatayım diyorum ama canım çekio yine...ilaçları bırakınca eski halime dönmesem bari:)))..herkes pek bi iltifat etmeye başladı..darısı başınıza şekerler...kötü tarafı da yok değil..geçenlerde bir torba kotumu atmam gerekti...napim artık olmuyo :)))...
tavsiye:her akşam yatmadan bir tabak şekerli yoğurt veya süt mutlaka alın..unutkanlık için aktardan kara üzüm çekirdeği tozu almıştım...yiyimiyorum die onu da içine atıp öyle yiyorum..hafızam güçlensin..aslında bide ginseng+c vitamini+propolis mi ne öyle bişeyler içieren bi hap kullandım zindelik versin die Ramazan da...Ramazan da kilo veririm die korktum ama vermedim...Belki o da etkili olmuş olabilir..aktarlarda satılıyor..reklama girmezse isim de verebilirim...
birde hani yulaf ezmesi mi ne diyorlar...kahvaltılık gevrekler filan var(reklam olmazsa isimlerini yazarım)..çikolatalı olandan altım....tatlı tatlı canım bişeyler istiyo hep napim...:)neyse...her gece yatmadan koca bi tabak ondan yedim..sütle karıştırınca pek güzel oluyomuş:))zaten sütsüz yenmez bendeki de laf:)))aklıma gelen olursa yazarım...çok ağır kilo aldırıcı şeyleri sevmiyorum...zaten bünyem kaldırsa o kadar ağırı normalde yerim..zorlayarak tiksinmeye sebep oluyr o kadar...mesela tv izlerken bi tabak kuruyemiş patlamış mısır filan alın önünüze...tonla kalori oh işte mis gibi :)))
amacına ulaşmışsın ne güzel işte,